Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kız senin neren yaşlı :) daha 30 yeni oldun de mi :KK53:

çok güzeller canım, güle güle kullan ::KK16:
hehe evet yeni 30 oldum canim ama yillar beni cok yipratti diye ortaya bi cümle kurucam oda olmiycak heralde galiba sanirsam :KK9::KK9::KK9:
İyi akşamlar kızlar,

egedeniz le görüştüm nihayet..bir sorunu yokmuş çok şükür...Şu an Çeşme de annesindeymiş...
Dönüşüm muhteşem olacak dedi...Selamlarını iletti...

Meyracım, nilgül'ün ablası benim arkadaşım :KK66:
Çok tatlı ikisi de ve çok alçak gönüllüler..

Hoşgeldin canım...bayağı yorulmuşsun..

Benim de feysim yok umarım eklemişsindir buraya.

MErhaba canım,
üzülmekte haklısın ama hiçbirşey çözümsüz değil...Sen yine başka doktorlara da görün ve asla umudunu yitirme...
Raporunu da kullan derim. dinlenmek çok iyi gelecektir sana...İşyerin de sorun olmasına izin verme hiç birşey senin sağlığından önemli değil çünkü...
Özeller sömürü dünyası ;( her zaman daha fazlasını isterler çok iyi biliyorum..

bir de işine karışmak gibi olmasın ama xenical kullanma derim...
Sen zaten çok dengeli besleniyorsun,sporunu yapıyorsun bizimle paylaştığın kadarıyla..
Aşırı yağ almadığın için sorun yok...xenical yağlı ishalden başka işe yaramıyor biliyosun...

İyi günler de kullan çantan çok güzel..
maman da harika görünüyor.:KK56:
Tesekkür ederim arkadasimmmmmm :KK16::KK16::KK16:
Güle güle kullan ilknurcum çok şekerler
Akşam menün de leziz görünüyor afiyet olsun canım
Bir de ne yaşlanması acaba anlamadım o zaman şimdi biz daha mı yaşlıyız yani:))
Ama asum ama ama ama ben öyle söylemek istemedim beni yanlis anlamayin lütfeeeennnnn :26::26::26:
Sadece 2li rakamlardan sonra 30 yasa alisamdim sanirim :KK17::KK17::KK17:
Karniyarigimi kisik ateste minicik yagda cevire cevire yumusattim hem yumusacik hem lezzeti yerinde olmus :KK56::KK56::KK56:

selamun aleyküm kıscelerim
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
nasılsınız bakayım
beni sormayın ben hayatımda hiç hastahane yemeği yemediğim için 10 gün ekmek arası yedim duba gibi oldum geldim. yine topiğin adına uygun şekilde artı 90 oldum sanırım.

nasılsınız bakayım
beni sormayın ben hayatımda hiç hastahane yemeği yemediğim için 10 gün ekmek arası yedim duba gibi oldum geldim. yine topiğin adına uygun şekilde artı 90 oldum sanırım.

dafi abla kuzenin mi rahatsızdı? geçmişler olsun, inşallah toparlanır da siz de rahat edersiniz bi an önce.

kiloyu verirsin sen, insanın düzeni şaşınca öyle oluyor malesef :KK43:

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum işlerim yogun bugün kızlar fazla ugramayabilirim şimdiden öpüyorum hepinizi :KK54::KK54::KK54:
anladım cok gecmıs olsun tekrar. ınsaallah bundan sonrakı hamılelıklerınız cok rahat gecer. ALLLAH evladınızı bagıslasın mutlulugunuz daım olsun hep boyle
Amin canım inşallah aşağıda yazdıklarınıda okudum sakın canını sıkma biliyorum zor bi durum ama asla ümidini yitirme ve zayıflamaya devam et mutlu son senin olur inşallah :KK16::KK16:
iyi aksamlar kizlarrr :KK16::KK16::KK16:
Yemegi yedik masayi falan topladim beyazlarim var katlanacak ise baslamadan az bakiyim dedim :KK51::KK51::KK51:
Bugün kendime canta aldim pembis pembis :KK9::KK9::KK9:
Babet almistim zaten bide sandalet aldim yine pembe yaslandikca cocuklasiyomuyum nedir anlamadim icimden artik hep renkli seyler almak geliyor :KK9::KK9::KK9:
Bunlar sandaletlerim Sandalette - Deichmann
Buda cantam
Eki Görüntüle 732159
Bu daaaaaaaaa aksam menüm :KK16::KK16::KK16:
Eki Görüntüle 732164
İlknur kuzum cicilerini güle güle kullan:KK34::KK34:
mamalarında süper eline sağlık :KK34::KK34:

Çok sıkılıyorum. Çok mutsuz hissediyorum kendimi.
Sanki bu kilo hep üstümde kalacak gibi geliyor. Çocuklugumdan beri şişman olduğum için heralde :KK50:
sakın asla umutsuz olmayacaz tersine hep inatla daha sıkı sarılacaz diyetimize sporumuza :KK34::KK34:
nasılsınız bakayım

Aleyküm selam dafi abla
inşallah hastanız daha iyi durumdadır sen artıları halledersin ablacım merak etme :KK16::KK16:

ben yine hasta olmuşum, dün geceden kulak ve boğazım ağrıyordu. sabah kalktım ki uçuğum da çıkmış. eşim de hasta, boğazı şişmiş. yolculuk bize hiç yaramıyor valla. ben evcimendim de kocamı da öyle yaptım :KK1:

bugün ütümü yapıp evi temizleyeyim az. bu aralar çok üşengeç oldum niyeyse. kurtulmak lazım bu ruh halinden.

Zehra, Gökçe günaydınlar :KK3:

ben yine hasta olmuşum, dün geceden kulak ve boğazım ağrıyordu. sabah kalktım ki uçuğum da çıkmış. eşim de hasta, boğazı şişmiş. yolculuk bize hiç yaramıyor valla. ben evcimendim de kocamı da öyle yaptım :KK1:

bugün ütümü yapıp evi temizleyeyim az. bu aralar çok üşengeç oldum niyeyse. kurtulmak lazım bu ruh halinden.

Günaydin esracim. Anca gördüm yazini :) Gecmise dalinca :KK70: Gecmis olsun sana ve esine :) Dedigin gibi yolculuk size yaramiyor herhalde :)

Bu arada Esracim Aynurcum resimleriniz super! Coook güzelsiniz masallah :))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

İşlere girişmeden sizlere bir selam vereyim dedim :KK34:
Bugün çok işim var çooook :KK1: ama olsun hallederizzzzzzzzzz :KK1:
Makineye hemen çamaşırları attım buraya koştum :KK1:
Büyük kuzu bugün okula gitmedi ufaklıkta tablette çizgi film izliyor bende önce bir mutfağımı kalaylayayım :KK1: nasılsa salon çok daha az uğraştırıyor :KK34: oyuncakları nasılsa küçük cadı etrafa saçıyor toplayıp bir tek silip süpüreceğim :KK34:

Öğlene kadar mutfağım bitsin öğle yemeğimide o arada yapar sonrada diğer işlere girişirim :KK34: Bu gecede olan bir iki ütümü aradan çıkarttayımda bitsin tamamen :KK34:

İnşallah herkes için çok verimli ve az kalorili bir gün olur :KK34:
Bu arada umarım herkes iyidir :KK34:

Günaydin esracim. Anca gördüm yazini :) Gecmise dalinca :KK70: Gecmis olsun sana ve esine :) Dedigin gibi yolculuk size yaramiyor herhalde :)

Bu arada Esracim Aynurcum resimleriniz super! Coook güzelsiniz masallah :))

sen ve Zehra okudunuz hakikaten tüm geçmişi :)

sağol canım, ikimiz de evimizden başka yerde rahat edemiyoruz. sanırım o yüzden oluyor, bi de gece dönerken üşüdük. çabucak geçer inşallah bu sefer.

çok teşekkürler güzel yorumun için :KK16:

geçen telden okudum, okula devam ediyormuşsun. saatçilik okuyormuşsun, isviçrede daha güzeli olamazdı herhalde. çok sevindim senin adına :)

sen ve Zehra okudunuz hakikaten tüm geçmişi :)

sağol canım, ikimiz de evimizden başka yerde rahat edemiyoruz. sanırım o yüzden oluyor, bi de gece dönerken üşüdük. çabucak geçer inşallah bu sefer.

çok teşekkürler güzel yorumun için :KK16:

geçen telden okudum, okula devam ediyormuşsun. saatçilik okuyormuşsun, isviçrede daha güzeli olamazdı herhalde. çok sevindim senin adına :)

:) Evet Isviçre'de okuncak daha güzel bir bölüm bulmak biraz zor galiba :KK70:
Birde üstelik benim oturdugum sehir tam Rolex markasinin sehri diyebilirim :) 6tane fabrikasi var Rolexin burda. Sonra 4tane daha marka var.

Hayirlisiyla okulu bitirsemde calismaya baslasam :) Su an son 20yilin en iyi ögrencisiymisim okulda :)
ögretmenler hep sen is bulma pesinde kosmiycaksin fabrikalar senin pesinde kosucak diyip duruyorlar... Insallah öyle olur. Hayirlisi bakalim, ben elimden gelenin en iyisini yapicam o kesin.

:) Evet Isviçre'de okuncak daha güzel bir bölüm bulmak biraz zor galiba :KK70:
Birde üstelik benim oturdugum sehir tam Rolex markasinin sehri diyebilirim :) 6tane fabrikasi var Rolexin burda. Sonra 4tane daha marka var.

Hayirlisiyla okulu bitirsemde calismaya baslasam :) Su an son 20yilin en iyi ögrencisiymisim okulda :)
ögretmenler hep sen is bulma pesinde kosmiycaksin fabrikalar senin pesinde kosucak diyip duruyorlar... Insallah öyle olur. Hayirlisi bakalim, ben elimden gelenin en iyisini yapicam o kesin.

çok sevindim buna, inşallah okul bitince dedikleri gibi olur. kızın seninle gurur duyacak bence :KK16:

çok sevindim buna, inşallah okul bitince dedikleri gibi olur. kızın seninle gurur duyacak bence :KK16:

Aminnn insallah dedikleri gibi olurda dedigin gibi kizim gurur duysun benimle :)

Neyse aksama yine girerim. Insallah :) Bilgisayarli ders bitiyor :) atölyeye gidip bir kac saat söküp takicaz :)

dafi abla kuzenin mi rahatsızdı? geçmişler olsun, inşallah toparlanır da siz de rahat edersiniz bi an önce.

kiloyu verirsin sen, insanın düzeni şaşınca öyle oluyor malesef :KK43:
sağol esracım
evet ayağını kırmış:KK14: dayımın kızı amcamın gelini :KK23: dayımında, amcamında 7 çocuğu var o kadar kardeşten bir tane hasta bakacak çıkmadı:KK36: 10 gün hastahanede kaldı kız hep ben vardım refakatcı :KK14: iki gece ablam geldi ben gelip evde yattım sabah yine gittim. yorgunluktan dökülüyorum.
sende bu arada bir yolculuk yapmışsın sanırım geçmişi tam okuyamadım. yolculuk yaramamış geçmiş olsun canım

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum işlerim yogun bugün kızlar fazla ugramayabilirim şimdiden öpüyorum hepinizi :KK54::KK54::KK54:

Amin canım inşallah aşağıda yazdıklarınıda okudum sakın canını sıkma biliyorum zor bi durum ama asla ümidini yitirme ve zayıflamaya devam et mutlu son senin olur inşallah :KK16::KK16:

İlknur kuzum cicilerini güle güle kullan:KK34::KK34:
mamalarında süper eline sağlık :KK34::KK34:

sakın asla umutsuz olmayacaz tersine hep inatla daha sıkı sarılacaz diyetimize sporumuza :KK34::KK34:

Aleyküm selam dafi abla
inşallah hastanız daha iyi durumdadır sen artıları halledersin ablacım merak etme :KK16::KK16:
sağol zehracım. şimdi iyi çok şükür bayaa zor bir ameliyat geçirdi. iki günde ancak kendine gelebildi. bir problem olmazsa şimdilik iyi çok şükür. inşallah artılarıda çabucak gönderirim. karbonhidrat isteğimi dizginliyemiyorum. inanılmaz bir karbonhidrat bağımlılığı edinmişim nasıl başedicem bilemiyorum.

Son düzenleme:
X