Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba bende bugun tartıldım dıyetısyene gıttım hemen hemen rutın bır dıyet lıstem mevcut bu gruptayım bende hepınıze kolay gelsın kayıt nasıloluyo ben bırde salıdan salıya tartılcam oyle bellı bır gununuz varsa yıne uyar yazarım tesekkurler

hosgeldin gamzecim. a.s. kayit felan yok. burada paylasimda bulunuyoruz.
amac beraber keyifli kilo vermek. duygularini, yediklerini, sevinc ve uzuntulerini paylasabilirsin bizimle.

90 ustu kilodaki arkadaslar birlikte zayiflamaya calisiyoruz. kaydirigubbakcemile5
tabi bi de 90 nin altina dusup yine de bu grubu birakmayan vefali arkadaslarimiz var.
askito gibi.

sana simdiden basarilar diliyorum

tabi acım çok acele etme.böyle durumlarda en iyisi biraz dinlenmek zaten.500 gr beğenmiyo musun şekercim.onude veremeyenler var.hiç olmamasından iyidir:)))))

allahıma şükürler olsun arkadaşlar bu sabah gözlerime inanamadım tartıya bi çıktım 89.2 yi gördüm inanın o kadar mutluyumki hala inanamıyorum.daha öncede vermiştim ama bu kadar hızlı ve hiç zorluk çekmeden verebilicemi tekrardan sanmıodum.ekstra hiç bişey yapmıorm gerçekten sadece dengeli beslenme biraz hareket ve vaktinde yemek herşeyi kolaylaştırıo herkese teşekkür ediorm ve bende 90ın altına düşsemde burdan ayrılmıcam burayala başladım devam edicem sizleri seviorm iiki varsınız canlarım:)

senin adına çok mutlu oldum arkadaşım.ne kadar güzel .kaydirigubbakcemile5 darısı veremeyen herkesin başına inşallah.bende bi iki haneli kilolara bi düşsem:çok üzgünüm:

canım nasıl oldun merak ettim biraz daha iyi misin

saol cimcimecim. belim daha iyi cok sukur, ama yuruyus, haraket vs yapmadim.

bakalim insallah bu hafta basliycam yuruyuse. sevgililer gunune kadar bi surpriz yapayim esime diyorum. su an 92.5 kiloyum 9 gun var. en azindan 2 kilo vermek istiyorum ama , sure kisa galiba.

senin nasi gidiyo diyet?

senin adına çok mutlu oldum arkadaşım.ne kadar güzel .kaydirigubbakcemile5 darısı veremeyen herkesin başına inşallah.bende bi iki haneli kilolara bi düşsem:çok üzgünüm:

ozellikle aksam ogunune , gec yememeye ve gece yediklerine cok cok dikkat et.
birazcik haraket edersen duzenliolarak hadi seni 90lara bekliyoruz canimcim. :teselli: kaydirigubbakcemile5

harika hihoyyyt:teytey: cok sevindim canim ya. ben de pesindeyim kocsen. su 80lere bi dussem cok sevinicem. ama az kaldi. :lepi: biraz sabir olcek olcek insallah.

canim seni en icten dileklerimle kocamaaann tebrik ediyorum. a.s.

sakin bi daha 90lara bi daha tartina gelmesinler haklava:

kilo olarak çok farketmedim ama incelme var biraz.50 bedenden 48 e düştüma.s

ozellikle aksam ogunune , gec yememeye ve gece yediklerine cok cok dikkat et.
birazcik haraket edersen duzenliolarak hadi seni 90lara bekliyoruz canimcim. :teselli: kaydirigubbakcemile5

inşallahhh:Saruboceq:bu ara da bende eşime bi sürpriz yapmak istiyorum.bugün bi hazırşlık yaptım ama bi yanlışlık yapmışımkaydirigubbakcemile39 güne kadar telafi ederim heraldekaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız ...? kilolar ne alemde ben mahvettim yine herseyi 92 çıktım dün yasadıgım kötü bi olayın yüzünden artık tamamiyle gitcek bu kilolar ... artik bitti salmıcam kendimi kader degil bu olay tamamen işkembeyi kübra ile alakalı yetti yaaaa yettiiiiiiiiii

ay canlarım ya kızmayın ama bişey demek istiyorum herşeyi yapmak tabiki lasım ama emin olunki akşam 7 den hatta yapabiliosanız 6 dan sonra bişy yemediinizde kilo denen bişey kalmıo herkese teşekkür ediorm.bide sabah bol maydonoz akşam yatmadanda içilen bir bardak şekersiz süt tüm hazmı kolaylaştırıo benden tavsiye bütün sinidirim sistemi çalışıo tuvalete rahat çıkıosunuz.tabi kaç kişide işe yarar bilmiorm ama deneyim denemekten zarar gelmez şimdiden öptüm hepinizi :)

maydanoz iyi fikir cimcime. hem de c vitamini deposu. diyet yapanlar icin guzel bi sey. belki sut degil de o mu ise yariyor acaba. cunku sut ben de gaz yapar, siskinlik yapar diye biliyordum.

ama yine de bi deneyeyim. ilik tabi. hatta sicak mi yapsak? soguk sut kesin gaz yapar o acik.

pardon yani kocsen cim diycektim.

hosgeldin asideniz, ama keske gelmeseydin buralara dermisim kaydirigubbakcemile3 2

hemen o yeni aldigin kilolari verirsin bence, daha oturmadan. birazcik gayret, guzel haberlerini bekliyoruz canimcim. kaydirigubbakcemile5 azmin elinden ne kurtulmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…