merhaba bende bugun tartıldım dıyetısyene gıttım hemen hemen rutın bır dıyet lıstem mevcut bu gruptayım bende hepınıze kolay gelsın kayıt nasıloluyo ben bırde salıdan salıya tartılcam oyle bellı bır gununuz varsa yıne uyar yazarım tesekkurler
sagol cimcime. simdi belimi zorlamak istemiyorum, kendime biraz zaman taniyip dinleniyorum, bir kac gun sonra ben de yuruyuse basliycam insallah tekrardan. kaydirigubbakcemile2
yalniz bu arada, hareket cok etkiliyormus. gecen persembeden beri hareketsiz kalinca, kilomu bu gun olctum. 93'e inmisim. ben 92 olurum diye dusunmustum ama iste hareketsizlik. sadece 500 gr vermisim. neyse saglikli olalim da, acelemiz yok.
yine de iyi, hemen kilo cizelgemi update edeyim. hihoyyyt
haklisin cimcime buna da sukur. yerimseniben
allahıma şükürler olsun arkadaşlar bu sabah gözlerime inanamadım tartıya bi çıktım 89.2 yi gördüm inanın o kadar mutluyumki hala inanamıyorum.daha öncede vermiştim ama bu kadar hızlı ve hiç zorluk çekmeden verebilicemi tekrardan sanmıodum.ekstra hiç bişey yapmıorm gerçekten sadece dengeli beslenme biraz hareket ve vaktinde yemek herşeyi kolaylaştırıo herkese teşekkür ediorm ve bende 90ın altına düşsemde burdan ayrılmıcam burayala başladım devam edicem sizleri seviorm iiki varsınız canlarım:)
canım nasıl oldun merak ettim biraz daha iyi misin
senin adına çok mutlu oldum arkadaşım.ne kadar güzel .kaydirigubbakcemile5 darısı veremeyen herkesin başına inşallah.bende bi iki haneli kilolara bi düşsem:çok üzgünüm:
allahıma şükürler olsun arkadaşlar bu sabah gözlerime inanamadım tartıya bi çıktım 89.2 yi gördüm inanın o kadar mutluyumki hala inanamıyorum.daha öncede vermiştim ama bu kadar hızlı ve hiç zorluk çekmeden verebilicemi tekrardan sanmıodum.ekstra hiç bişey yapmıorm gerçekten sadece dengeli beslenme biraz hareket ve vaktinde yemek herşeyi kolaylaştırıo herkese teşekkür ediorm ve bende 90ın altına düşsemde burdan ayrılmıcam burayala başladım devam edicem sizleri seviorm iiki varsınız canlarım:)
saol cimcimecim. belim daha iyi cok sukur, ama yuruyus, haraket vs yapmadim.
bakalim insallah bu hafta basliycam yuruyuse. sevgililer gunune kadar bi surpriz yapayim esime diyorum. su an 92.5 kiloyum 9 gun var. en azindan 2 kilo vermek istiyorum ama , sure kisa galiba.
senin nasi gidiyo diyet?
ozellikle aksam ogunune , gec yememeye ve gece yediklerine cok cok dikkat et.
birazcik haraket edersen duzenliolarak hadi seni 90lara bekliyoruz canimcim. :teselli: kaydirigubbakcemile5
maydanoz iyi fikir cimcime. hem de c vitamini deposu. diyet yapanlar icin guzel bi sey. belki sut degil de o mu ise yariyor acaba. cunku sut ben de gaz yapar, siskinlik yapar diye biliyordum.
ama yine de bi deneyeyim. ilik tabi. hatta sicak mi yapsak? soguk sut kesin gaz yapar o acik.