Valla bende bu haftadan ümitli değilim bu ara yine suyu ihmal ediyorum

Ne güzel 750 mllik şişem vardı onu günde 4 kere dolduruyordum ama geçen gün eşim çöp atmaya giderken şişemide mutfakta görünce atmış

fazla uzun süre plastik şişe kullanmak sağlıklı değil diye

Neyse artık bardakla içmeye alıştırayım kendimi

Bir hafta sonra Spor salonunda tartı günüm ama bu ay pek büyük fark beklemiyorum malum 10 gün gidemedim spora üstelik sakatlandığımdan itibaren 4 gün boyunca devamlı eşim ne yaptıysa onu yedim ve düzensiz oldu.
Okullar tatile girdiğinden beride ara ara aksiyor saatlerim ama bu gece rüyamda Salonda tartıldığımda 97i gördüğüm

bakalım tartı gününde rüyam gerçek olucakmı

Arada öyle çıkan rüyalarım vardır belki buda gerçek çıkar
Canım o hepinizin yüreğinin güzelliğinden öyle geliyor

Gerçekten elimden geleni yapmaya çalışırım

Eşimin kuzenleri beni çok severler sağ olsunlar bende onları kızlarımdan ayrı tutmam sonuçta ben evlendiğimde ikisi 3 yada 4 yaşlarındaydı diğeride 12 yaşlarında falandı

tabi bunlar ufakları birde benden bir iki yaş ufak olanlarda var

Eşimin halaları bile hep der senin sayende aile ilişkileri kaynaştı diye çünkü benim KV sağ olsun ne çocuklarını yollardı nede kendi hepsini bir araya toplardı. Bende tam aksine bayılırım ailenin bir arada olmasına.
İnan haftasonu bir yere bile gideceksek ay çocuklarıda çağıralım diye hemen eşime başlarım baskı yapmaya

Ayın 26sında birinin doğum günü

iki gün sonrasıda benimki

ona ilk fırsatta şöyle güzel bir hediye almak istiyorum ( bir düğünde bana gösterdiği bir yaka vardı ama bir türlü bulamamış geçenlerde onu bir yerde gördüm büyük ihtimal onu alacağım ona

) çam sakızı çoban armağını hesabı

Onun gözlerinin içinin gülmesi bile benim için çok önemli

Yaşlandığımda bile ( ki daha çoooooooooook var

) mutlaka hepsinin etrafımda olması beni mutlu eder