• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay inanmıyoruuummm
şu an şoklardayım:53:
eltimlerin umreye haraket saati perşembe günü benim misafirlerin geleceği saat :36:

kızlar günü haftaya perşembeye erteledim. onca hazırlık yapmıştım. neyse boşa gitmiycek. cumartesi günü benim avatarımdaki küçük cadının doğum günü. gelinimiz aradı'' kayınvaldem doğum günü olduğunu bildiği halde köye gitti. bende bebekle hazırlanamam yardımcı olabilirmisin '' dedi. bende sen bebeğine bak, evini temizleyip hazırla ben ikramlarını hazırlarım dedim.

pazarteside eşimin sohbet arkadaşları gelicek. onlarda 20 veya 30 kişi oluyor. onlarada birşeyler yapmam lazım. bu hafta yine doldu.

dünürüm dert ettiğin şeye bak atlar gelir yer giderim:27: olmadı benim gelini yollarım o bana vekaleten yer sen yap yap :1: gözü döndü dedikleri bu olsa gerek:27::1:

öpüyorum canım kolay gelsin:54::16:

Son düzenleme:
Esracigim gerçekten çok zor allah sabir versin... aczıcık sabır...

Sağol nursenaciğim , anlımın akıyla çikarım inşallah. Lafi çokk tuttum. o yüzden tekrarlamak istedim.
Ben fiyatı inmedim öyle net bir sonuca varamadik... bakalım düşünüp dönecekler... ellerimde başka isleride var bende konu netlesmeden onları teslim etmek istemiyorum. Bakalım haftaya yeniden iki tellini yolları taştan...para kazanmak zor zaanat valla, herkes için. Diger, müştirile de anlaşamadık. Onları pek gözüm tutmamaştı (çok merdiven altı bir imalat yapiyorlar, ah oralari bana sorun, gidip görüyorum ya, çocuklarınıza hiç birşey yedirmezsiniz-yedirmeyinde zaten marka olsa bile) birazda anlaşmaya niyetim yoktu galiba..hayırlısı

nursena iddiaa ediyoruuuuuuuumm diğer 40 kilo veren arkadaşın olacağııııııımmm :1::1::1: bazen öyle tutuyor kriz ya aslında bide garip bi durum var çikolata yiyince benim karnım ağrır ama genede istiyorum :1:

bi kaç alıntım daha vardı ama kaybolduuuuuu tekrar. aklıma gelenleri yazım.

efeeemmm yazılar güzel cidden ya insan duygulanmadan edemiyor. eskiler başkaydı. şimdi donuk donuk yaşıyoruz komşumu bile tanımıyorum ya. halıları bahçelerimiz yok yıkayamıyoruz nefret ederdim aslında halı yıkamaktan ama insan özlüyor tüm mahalle aynı anda yıkardı herkes yardım ederdi birine. cocuklar egleniyor diye onları çagrırlardı okadar cok cocuk vardıki sokaklarda herkes iki fırça atsa yıkama işi biterdi. sokağa yabancı araba girmezdi hele bi girsin hesap sorulurdu kime geldin diye ama güvenebilmek vardı mahalleye işte. şimdi mahalleme bakıyorum kimse kimseyi tanımıyor kapılar yabancı arabalarla dolu cocuktan cok araba var. :17:

Mehtap bak iddani bir kenera yazdim ... 40kilo verişini izlemek istiyorum.... hatta buluşup görmek bile isteyebilirim. :1::1::1::1: arkandayin destekliyorum seni.

Dualarım seninle canım, inşallah sağlıklı ve kolaycacık alacaksın bebişini kucağına Allahın da izniylee.

hoşgeldin, ben de yeniyim ve bahtsızım :) doğumdan sonra hemen 91e kadar düştüm, ama sonra hızla bu kilolara çıktım. keşke tutsaymışım boğazımı keşke :(

gece film izlerken acıkan olursa diye küçük küçük soğuk sandviçler yapabilirsin bence, ben çok severim :)
Ayy ne güzel ya, biz böyle toplaşmalar yapmayalı çook oluyor, hamileyken yapmıştık en son oyun ve film geceleri :)

Patiskacigim,
Moral lütfen, ben bahtsızım kelimesini hiç sevmem. Yarınlar bizim ve güneş parlak :16::16::16: hep birlikte zayiflacağiz...
sanada güzel , kolorisi az zayif bir hafta canım...

hoşbuldum canımcım aldık aldık:1: ben yorgun kaynana:10: 2 gündür sadece geçmişi okuyorum bir sürü alıntı almıştım hiç birine cevap yazamadım onlarda gitti artık toplu bişiler yazıcam:9:

:16::54:

e hadi hayiril olsun. allah tamamına erdirsin...

Selam kizlar

xay ablacim hadi hayirli olsun, allah tamamina erdirsin

yolcu senin kizin ameliyat olcakti sanirim dimi ? Allahim acil sifalar versin, hemencik olsun bitsin insallah

esracim misafirlerin zorluk yasatiyormus, Sabret canim vakit hemen gelir gecer insallah

simdilik aklimda kalanlar bunlar :17:

Ben napiyorum diye merak ediyorsanizzzzzz valla ugrasip duruyorum
sigortayla ilgili biraz islerim var, degistirmem gerekiyor, bissürü para ödicem onu yapmam lazim,
sinavlarim var yakinda onlarla ugrasiyorum,
bebek dogacak onun sIkintisi stressi var,
sonracima arkadaslarin dügünü var 4cü ayda, simdiden ne giysem derdi
bu arada Nisanin 1-7si arasi tatilim var, acaba diyorum istanbulami gitsem 1 haftacik yada 5-6 gün??
Cocukluk arkadasim var türkiyeye dönmüslerdi temelli, o suan istanbulda okuyor, illa gel diyor,
bende diyorum deigisklik olur, bakalim babamla konusayim,, biletlerde inanilmaz pahalasti artik, en ucuzu 240 euroydu sanirim, 1 stoplu,

sonracima yaza bilet baktim, onlarda muhtesem pahali simdiden, eskiden hic böyle degildi yaaaa
tek kisi 380 euroydu sanirim en ucuzu, halbuki ben gecen senelerde hep tas catlasin 200-250 euroya aliyordum gidis dönüs tek kisi,
oda tabi erkenden aldigim icin, düsünün, agustosun biletini ocak subat gibi aliyorumki ucuza denk gelsin diye,
artik cok zam geldi herseye :47: sinir oluyorum

bi yandanda diyetime daha fazla konsantre olmaya calisiyorum tabiiki, kacamaklarimi tamamen kesmek istiyorum artik, haftada 1-2 bile cok etkiliyor malesef,

bu arada babam bitane ev buldu, martta satilisa cikcakmis, oraya bakcak, eger güzelse insallah alabiliriz,
bizim burdan cok biktik,
bi komsu tasindi üstümüze aman allahim, zindan ediyorlar hayati valla, 4 cocugu var kadinin ama hic durmuyorlar ve gece 2-3 e kadar uyumuyorlar resmen,
tepinip duruyorlar,
kadin son ses müzik acip, delirmis gibi cigliklar atiyor, napiyor anlamiyorum
kisacasi biktik yani laftan sözdende anlamiyor,
Allah komsununda iyisini versin valla
bende haberler böyle, hangisine kosturayim bilmiyorum :5:

Hürremcigim, bilet fiyatları baya yüksekmis... ama sen gel İstanbula eğer isteyen olursa ve sende istersen, senin gelis tarihine istanbul toplantısı yapalım? ne dersiniz?
biliyormusun? benim üst komsuda öyle... ilk taşindigimda çok zorlanmiştim. Birde o zamanlar karı koca çok kavga ediyorladı. Çok şükür 1 yıldır artik kavga etmiyorlar. Çok üzlüyordum. Sanırımı o zaman bir sorunları vardı. Bizdede 4 küçük çocuk var. mutamadiyen koşuyorlar. Onların okula gidip geldigi saatleri biilyorum artık. En az salonda takiliyorlar o yüzden bende odalarimi değistirdim. Bütün vaktimi salonda geçiriyorum. ama onlarda çocuk apt. tıkılı yaşiyorlor.Napsinlar bende hiç ses etmiyorum alıştım.

Merhabalar.günlük yapılan yürüyüşlerde spordan sayılıyor değilmi:17: ben habire yazılanları okuyorum kim kimdir öğrenme aşamasındayım :1: ama durmak yok yola devam inşallah

ne yersin ne içersin arada yaz olur mu?

iyi akşamlar
ayşecim hadi hayırlı olsun resmen kaynanasın artık Allah tamamına erdirsin
nursena sakın görümcene uyma en zor zamanları atlatmışken geri başlamak gibi bir hataya düşme canım
yyaza ben de 70lerde olmak istiyorum yaaa uff
bugün arkadaşımın ablası vardı beni kiloluyken görmüştü kaç kilo verdin felan muhabbeti oldu tabii neyse sonuç olarak daha da kilon var dedi yaaa nasıl moralim bozuldu anlatamam
bugün yürüyemedim yarın yürüyebilmeyi umud ediyorum çarşamba yürüyemem kesin

ben o daha da kilon var diyen kişinin ağzina acı biber sürerim. Nası benim asucuğumu üzer... o gelsin bide seneye görsün.. terbiyesiz. bu iş kolay mi o kadar... biz o yağları biçakla kesimiyoruz hanim... gr gr eritiyoruz...

zeynepcim, ameliyat ne gün?

nuhanın görüşmeleri nasıl gitti acaba
Müsterileri çile sarar gibi sardım.. Yumak yaptım firlattım.. :1::1::1: tekerleneip döncekler... ay ne bilim ya... müsterin mi vaa derdin va...
sizinle biraz ilgineyip birazdan çalismaya oturacağım... Çok şükür yağmasada damlayan işimiz var.

Derincigim gözün aydın. Hep böyle güzel haberlerle inşallah..

Bende bu sabah aç karnına kan idrar tahili verdim. Yüzmeye gideyim diye.. hepatid B baktirtacağım. B uarada spetibi haftada 5 güne çikartıp.. fitneese biraktim. fitneste çok sıkılıyordum.

nuhan,

umarım toplantıların istediğin şekil de gelişmiş ve sonuçlanmıştır...

canım çok sağol...Bazi müsteriler çok hızlı haraket ediyor. Bazılari ise yavaş yavaş iş yapar. Bakalım bitkileri ektik. Filizlenecek mi?

mercimekli haşhaşlı bükme böyle birşey canım
görüntü böyle ama bunu hazır yufkadan yapmışlar ben kendim açıyorum

Eki Görüntüle 619103

Eki Görüntüle 619104

Dafi ya yapilir mi? bu? sana anne diyebilir miyim?

hanımlar nasılsınız? 3 gündür görüşemiyoruz hastayım fena üşütmüşüm :( hiç halim yok bugunde işe geldim ama ayaklarım geri geri atıyor. dikkat edin hasta felan olmayın öpüyorum uzaktan :)

Geçmiş olsun...sen kendine dikkat et tez zaman da gel..

bi de bu sabah 86,9 çıktım.
pazar günkü kaçamaktan sonra. daha hala cetvelimdeki kiloya dönemedim :(
ama inşallah olucak kızlar ya di mi ?
hepimiz görücez inşallah cetvelimizin en alt sınırındaki rakamları.
bir "7" ile başlayan rakam görsem hayırlısıyla... çok mutlu olucam...
...

Bilikte 7 rakamlar geçis yapalim... Hadi....

Nevzamansız mantonu güle güle giy... fotografi merakla bekliyorum.

meraba herkesee,,,
ben demısdım dun ben yarın baslıom dıe basladım :)))
ınsallah ıradem guclu gelırrrrrrr:)))

sabah 8.30 kalktım,,,
buyuk bardak cevızlı su ıctım ,sonra 20 dk uzay bısıkletınde spor yaptım oturmadan,,
sonra 2 km de yurume bandında yurudum 25 dk falan surdu ,,
dus falan derken yarım saat gecdı 10.30 gıbı bıraz peynır, 3 zeytın,bır dılım ınce ekmek ve 3 bardak lımonlu cay ıctım:))
ara ogunu yapmadım yarım saat sonrada salata ve zeytınyaglı pırasa yıcem saat 4 gıbı tekrar 2 km yurucem ve 30 dk uzay bısıkletınde spor yapcam :)))
yanlız bu spordan sonra sureklı dus alma olayı kotu yaa :)) oyle de duramam terlı terlı,,sannırım sacımı kısa kestırmelıyım:))

Ben herseyi soran merakli bir kediyim. Şu uzay bisiklet inedir? anlatırmısın biraz ve etkili mi?

Dafi allah kolaylik versin.:25:

Son düzenleme:
Ablacığım valla bukadar koşturmaya ben olsam dayanamaz bayılırdım herhalde :1:
Ne güzel her aileye senin gibi bir yenge şart :34: İnşallah bende büyüyünce öyle bir yenge olurum :60:

banada bir adet dafi lazım:1:
aynen tatlım ben de bayılırdım kesin:9:
cecoşum sende büyüyünce ciciş bi yenge olcaksın:9: ama önce yemeğini bitirmen gerekiyor aa bak kuş var hamm yap bakim:1:
tatlım çok güldürdün beni o kelimenle Allahda seni güldürsün:16:
eminim sen çok çok becerikli,anne yenge hala teyze abla her bişeysindir:16::54:

ay inanmıyoruuummm
şu an şoklardayım:53:
eltimlerin umreye haraket saati perşembe günü benim misafirlerin geleceği saat :36:

kızlar günü haftaya perşembeye erteledim. onca hazırlık yapmıştım. neyse boşa gitmiycek. cumartesi günü benim avatarımdaki küçük cadının doğum günü. gelinimiz aradı'' kayınvaldem doğum günü olduğunu bildiği halde köye gitti. bende bebekle hazırlanamam yardımcı olabilirmisin '' dedi. bende sen bebeğine bak, evini temizleyip hazırla ben ikramlarını hazırlarım dedim.

pazarteside eşimin sohbet arkadaşları gelicek. onlarda 20 veya 30 kişi oluyor. onlarada birşeyler yapmam lazım. bu hafta yine doldu.

ablammm naipyorsun yaaa, ben senin yerinde olsam kesin sinir krizi gecirirdim,
hadi ben yine misafir agirlamayi, hazirliklar yapmayi seviyorum, ama annem hic sevmiyor :14:
nezaman misafir gelse kadin sIkintiya giriyor resmen, halbuki cokta zor bisey yok ama,
ben sanirim babaanneme cekmisim, babam hep der, cok becerikliymis bütün köyü doyururmus,
ama malesef cok erken ölmüs babam cok kücükmüs,
Köyde bizim bir dedemiz vardi, birgün bana demisti sen babaannene benziyorsun diye duygulanmistim cok,
malesef 1 tane bile resmi yok, o yüzden hic görmedim, nasil birine benziyor hic bilmiyorum,
insallah cennette görmek nasip olur,
kendimi övmüs gibi oldum becerikliyim diye :1: degilim tabi ama elim yatkin gibi, insallah olurum

Hürremcigim, bilet fiyatları baya yüksekmis... ama sen gel İstanbula eğer isteyen olursa ve sende istersen, senin gelis tarihine istanbul toplantısı yapalım? ne dersiniz?
biliyormusun? benim üst komsuda öyle... ilk taşindigimda çok zorlanmiştim. Birde o zamanlar karı koca çok kavga ediyorladı. Çok şükür 1 yıldır artik kavga etmiyorlar. Çok üzlüyordum. Sanırımı o zaman bir sorunları vardı. Bizdede 4 küçük çocuk var. mutamadiyen koşuyorlar. Onların okula gidip geldigi saatleri biilyorum artık. En az salonda takiliyorlar o yüzden bende odalarimi değistirdim. Bütün vaktimi salonda geçiriyorum. ama onlarda çocuk apt. tıkılı yaşiyorlor.Napsinlar bende hiç ses etmiyorum alıştım.

Nuhancim eskiden daha ucuzdu bilteler, hadi zam gelecegini duymustum zaten ama bukadarini beklemiyordum,
bide su da etkili oluyor, eger calismassan gitcegin zaman cok önemli degilse yani 2-3 gün oyniyabiliyorsan oda cok farkediyor,
ama ben malesef calistigim icin artik zamanlarla oyniyamiyorum,
su zamanda gitmem su zamanda dönmem lazim gibi oldugu icin daha pahaliya geliyor mecburen,
istanbul görüsmesi güzel olurdu ama malesef eger gelirsem bile en fazla 6 günlügüne gelcem,
oda henüz belli degil babama soramadim henüz :1:
dün chefle görüstüm izin istesem vercek 1 hafta, ama bababey izin vercekmi onu bilemiyorum :1: :18:
insallah verir
,
bu arada sende anlasamamissin sanirim pek olsun belki böylesi daha hayirlidir, anlattigin kadariyla pek tekin birileride degilmis zaten
Allah büyük baska hayirli kapilar acar sana insallah:38:

merhaba hanımlar... uzun bir sinav maratonundan sonra yine aranızdayım, malesef pek dikkat edemedim kiloma çok yğun ve stresslı bir dönemdi..

hepiniz öpüldünüz, temizlik yapmam gerek akşama görüşürüz :nazar::54:

Selam kizlaar,
hepinize kolay gelsin, bu aralar herkes telasli
hayat bana cok hizli geliyor, biraz durgunluk istemeye basladim artik bu yasta bile,
napiyim artik hersey cok hizli yetisemiyorum,
24 saat yetmiyor sanki bir gün icin, 48 saat lazim :)
Kisa vakitte cok sey bekleniyor insandan, neyse hayirlisi...

Bu arada bugun paket geldi yine :)) hergün paket geliyor, ee malum aliyorumda aliyorum,
kiskardesime kapi süsü almsitim o geldi,
masmavi cok hos,
onun haberi yok ama odayi süslicem, yarinda aldigim balonlar gelir
üstünde "its a boy" yaziyor :)
bakalim ugrasiyoruz iste öyle,
biraz tatil istiyorum artik

a.selam cecoşum:16:
bu hafta zor gibi canım gram bile verebilirsem sevinicem:1:

evet tatlım gittik geldik her şey güzel geçti.teşekkür ederim:54:

bir kaç resim atmayı denedim de beceremedim:1:

Valla bende bu haftadan ümitli değilim bu ara yine suyu ihmal ediyorum :27:
Ne güzel 750 mllik şişem vardı onu günde 4 kere dolduruyordum ama geçen gün eşim çöp atmaya giderken şişemide mutfakta görünce atmış :1: fazla uzun süre plastik şişe kullanmak sağlıklı değil diye :34:
Neyse artık bardakla içmeye alıştırayım kendimi :34:
Bir hafta sonra Spor salonunda tartı günüm ama bu ay pek büyük fark beklemiyorum malum 10 gün gidemedim spora üstelik sakatlandığımdan itibaren 4 gün boyunca devamlı eşim ne yaptıysa onu yedim ve düzensiz oldu.
Okullar tatile girdiğinden beride ara ara aksiyor saatlerim ama bu gece rüyamda Salonda tartıldığımda 97i gördüğüm :60: :60: :60: bakalım tartı gününde rüyam gerçek olucakmı :1:
Arada öyle çıkan rüyalarım vardır belki buda gerçek çıkar :1:

banada bir adet dafi lazım:1:
aynen tatlım ben de bayılırdım kesin:9:
cecoşum sende büyüyünce ciciş bi yenge olcaksın:9: ama önce yemeğini bitirmen gerekiyor aa bak kuş var hamm yap bakim:1:
tatlım çok güldürdün beni o kelimenle Allahda seni güldürsün:16:
eminim sen çok çok becerikli,anne yenge hala teyze abla her bişeysindir:16::54:

Canım o hepinizin yüreğinin güzelliğinden öyle geliyor :16:
Gerçekten elimden geleni yapmaya çalışırım :34: Eşimin kuzenleri beni çok severler sağ olsunlar bende onları kızlarımdan ayrı tutmam sonuçta ben evlendiğimde ikisi 3 yada 4 yaşlarındaydı diğeride 12 yaşlarında falandı :34: tabi bunlar ufakları birde benden bir iki yaş ufak olanlarda var :34:
Eşimin halaları bile hep der senin sayende aile ilişkileri kaynaştı diye çünkü benim KV sağ olsun ne çocuklarını yollardı nede kendi hepsini bir araya toplardı. Bende tam aksine bayılırım ailenin bir arada olmasına.
İnan haftasonu bir yere bile gideceksek ay çocuklarıda çağıralım diye hemen eşime başlarım baskı yapmaya :1:
Ayın 26sında birinin doğum günü :16: iki gün sonrasıda benimki :1: ona ilk fırsatta şöyle güzel bir hediye almak istiyorum ( bir düğünde bana gösterdiği bir yaka vardı ama bir türlü bulamamış geçenlerde onu bir yerde gördüm büyük ihtimal onu alacağım ona :34:) çam sakızı çoban armağını hesabı :1: Onun gözlerinin içinin gülmesi bile benim için çok önemli :34:
Yaşlandığımda bile ( ki daha çoooooooooook var :1: ) mutlaka hepsinin etrafımda olması beni mutlu eder :34:

Herkese Merhaba :) Kasvetli ve soğuk bir hava var İstanbul'da. Hem havalar hem sömestr tatili benim yürüyüşleri baltaladı. Sabah oğlum kreşe gidiyor gene ama kızım evde, bırakıp çıkamıyorum tabii. Bugün sabahtan başladı mızıldanmaya sıkıldım diye, ben de dedesini aradım, gelip aldılar. Ama kızımın gitmesi ile oğlumun okuldan gelmesi arasında 20 dk. olduğu için yürüyüş yapamadım gene. Eğer uyursa yardımcıma bırakıp çıkarım belki :(

Önümüzdeki hafta içi ve hafta sonu için bir kaç ayrı program yaptım. Devamlı evde çocuklar d aben de çok sıkılacağız yoksa :)

...Aminn umutçuğum...

sizdemi kolye vb.yapıyorsunuz boncuklardan..Kızım da öyleydi önceden :)
Hatta yakın bir arkadaşı vardı onunla birlikte kapının önün de satmaya bile kalkıştılar :)
KArton ayarladık mahalle bakkalından üzerine sıraladılar..Başın da 15-20 dakika beklediler sonra da sıkıldılar hiiç satış olmuyor diye :)))
..
Evet canım, seviyor böyle faaliyetleri. Neredeyse 2 yıldır oyuncaklarına el sürmüyor. Bu sebeple bir senedir filan hiç klasik oyuncak almıyoruz biz de. Hani oyuncakçıkarda boyama seti, kolye seti, vitray seti filan gibi el işi, faaliyet tipi setler oluyor ya, onlardan alıyoruz. Onları yapmaya bayılıyor, her tipini. Yaramaz oğluş yüzünden gönlünce yapamıyor tabii. Yaş farkı daha fazla olsa d asizde de benzer sahneler olmuştur eminim. Elimize makası, boncuğu, dağılabilecek bilimum malzemeyi alınca oğlan ciğer görmüş kedi gibi saldırıyor :)) Neyse büyüdükçe o da biraz düzeliyor, dün önüne koyduğumuz bir parça rüşvetle oyalandı, hevesini aldı, bize bulaşmadı pek ;)

Arkadaşının kızı çok tatlıymış, ben görsem motivasyon için kesin alırdım ufak bir şeyler :)

...
umutcum sağol canım...moral verdin çok ben ilk defa duyduğum için çevremdede yaşayan olmadığı için çok korktum panikledim bir anda .drum zaten dedi belki doğuma kadar bile kontrol altında götürebiliriz dedi..herşey kısmet ..umutcum kızınla yaptığın faaliyetleri okudukça yoruldum inanki ne kadar sabırlısın ben hiç ilgilenmiyormuşum kızımla zavallım ondan canım sıkılıyor diyor bütün gün ...
...
Derinciğim, bir şey değil. İçin rahat olsun inan. Bak maşallah sonuçların da güzel gelmiş. Biraz dikkatli, tedbirli olmak gerekiyor o kadar. Eminim doktorun da söylemiştir, beslenmen de çok önemli, tansiyonunu yükseltebilecek hiç bir şey yememelisin.
Ben de senden çok farklı değilim aslıda canım faaliyetler konusunda, bakma sen :) Oğlum 12.30'dan sonra tüm gün evde, bir yarım saat ayırıyorum ona oyun-kitap vb. için. Kalan zamanda da arada ufak oyunlar (kovalamaca filan gibi) toplasan yarım saati bulmaz. Ama kızım okul zamanı 17.30'da geliyor, yorgun olduğu için 1.5 saat TV hakkını kullanıyor. Zaten saat 19.00 oluyor. O arada biraz sohbet ya da ufak oyunlar vb. olursa oluyor. Yemek, babası ile oyun, banyo, giyin soyun derken 21.00'de yatıyor. Her akşam okuduğum kitap dışında gün içinde ona o kadar az vakit ayırıyorum ki, onun suçluluğu ile tatilde bir şeyler yapalım bari istedim. O da ilk günlerin hevesi :))
selamün aleyküm kızlarr ben geldimm...

bugün gittik tahlilleri yaptırdık..çok ağladı yamyam...dört tüp kan aldılar ama kendisi görmedi sadece iğne yaptılar sanıyo...eve gelene kadar kolunu hiç kıpırdatmadı acıcak diye...kolum acır ben yemek yiyemem sen yedir annee diye ağlıyo...herşeye ağlıyo...uyudu çok şükür...bugünü atlattık bakalım yarın ne yapcaz..sabah 9da yatıcaz hastaneye ama tam olarak kaçta giricek belli değil...şimdiden çok yorgunum...hayırlısıyla bi yarını da atlak bayaa hafiflicemm...
...
Canım geçmiş olsun, çok rahat geçer umarım ameliyat da iyileşme süreci de...
yena şimdi gördüm mesajı
iyiymiş kötü birşey yokmuş
toparlanınca gelecekmiş
içim rahat etti
Ben de merak etmiştim, sağol canım haber verdiğin için. Bu arada sana kolay gelsin, fazla yorma kendini, bu aralar mutfak faaliyetleri yoğunlaşmış :)
...umutt hakkaten sen öle kızınla etkinlik falan paylaşıosun ya kendimi ne kadar yetersiz bi anne olarak görüyorum valla sabırlısın alkışlıyorumm
....
Nursenacım, yukarıda Derin'e yazdığım gibi biraz suçluluk biraz da ilk günlerin hevesi ile bütün günü doldurduk. Yoksa ben de farklı değilim :) İsterdim tabii saatlerini kızına ayıran süper ilgili bir anne olmayı. Ama gerçekte öyle olamıyor :))
Halletmem gereken diğer işler müsade etse bile uzun süren faaliyetlerden çok sıkılıyorum işin doğrusu. Bu yüzden oyun ve faaliyetleri 20 dk. ile sınırlıyorum. Sonra ara veriyorum, belki 1-2 saat sonra yeni bir etkinlik yapıyorsa katılıyorum vb. Ama sadece tatillerde oluyor böyle, okul günleri çok kısıtlı vakit ayırabiliyorum zaten. Mesela haftada 1-2 gün satranç oynamamız lazım ama çooooook sıkılıyoruz :)))) Eşim bana, ben ona topu atıyoruz oynamak için :) Okul açıldığından beri toplam 4 kere oynadık, bilmem anlatabildim mi? :))

Hele şükür şu kaşlarımıda az da olsa insan içine çıkılır hale getirebildim :1:
Eşiminde dediği gibi epilasyondan sonra yüzümde kıl çıkmıyor diye kaşlarıda unutuyorum :1:

Yarım saat sonra hazırlanmaya başlarım spor için :34:
bugün hem yüzme hemde fitnesse gidiceğim :32::32::32:
Valla hem özledim ikisini peş peşe yapmayı hemde ufak ufak bir tembellik hissi doğmaya başlayacak diye korkuyorum :1: sonuçta daha yolum uzun :1:

Valla bende bu haftadan ümitli değilim bu ara yine suyu ihmal ediyorum :27:
Ne güzel 750 mllik şişem vardı onu günde 4 kere dolduruyordum ama geçen gün eşim çöp atmaya giderken şişemide mutfakta görünce atmış :1: fazla uzun süre plastik şişe kullanmak sağlıklı değil diye :34:
Neyse artık bardakla içmeye alıştırayım kendimi :34:
Bir hafta sonra Spor salonunda tartı günüm ama bu ay pek büyük fark beklemiyorum malum 10 gün gidemedim spora üstelik sakatlandığımdan itibaren 4 gün boyunca devamlı eşim ne yaptıysa onu yedim ve düzensiz oldu.
Okullar tatile girdiğinden beride ara ara aksiyor saatlerim ama bu gece rüyamda Salonda tartıldığımda 97i gördüğüm :60: :60: :60: bakalım tartı gününde rüyam gerçek olucakmı :1:
Arada öyle çıkan rüyalarım vardır belki buda gerçek çıkar :1:

Canım o hepinizin yüreğinin güzelliğinden öyle geliyor :16:
Gerçekten elimden geleni yapmaya çalışırım :34: Eşimin kuzenleri beni çok severler sağ olsunlar bende onları kızlarımdan ayrı tutmam sonuçta ben evlendiğimde ikisi 3 yada 4 yaşlarındaydı diğeride 12 yaşlarında falandı :34: tabi bunlar ufakları birde benden bir iki yaş ufak olanlarda var :34:
Eşimin halaları bile hep der senin sayende aile ilişkileri kaynaştı diye çünkü benim KV sağ olsun ne çocuklarını yollardı nede kendi hepsini bir araya toplardı. Bende tam aksine bayılırım ailenin bir arada olmasına.
İnan haftasonu bir yere bile gideceksek ay çocuklarıda çağıralım diye hemen eşime başlarım baskı yapmaya :1:
Ayın 26sında birinin doğum günü :16: iki gün sonrasıda benimki :1: ona ilk fırsatta şöyle güzel bir hediye almak istiyorum ( bir düğünde bana gösterdiği bir yaka vardı ama bir türlü bulamamış geçenlerde onu bir yerde gördüm büyük ihtimal onu alacağım ona :34:) çam sakızı çoban armağını hesabı :1: Onun gözlerinin içinin gülmesi bile benim için çok önemli :34:
Yaşlandığımda bile ( ki daha çoooooooooook var :1: ) mutlaka hepsinin etrafımda olması beni mutlu eder :34:

zaten tatilde dikkat edilemiyor millet evdeyken herkez aynı durumda pek kiloların gideceğini düşünmüyorum ben zaten:1:
rüya dedinde dün gecede ben öyle bi rüya gördüm sen diyince hatırlamaya çalışıyorum:44: tartı falan vardı 81 li bişiler görüp mutlu olmuştum galiba:1: ayy inşallahhh..aminnnn:9:

ne mutlu sana aileyi bir araya toplayabilmen çok güzel yaşlanınca (ivit şekerim çokkk var)bu çabaların sana bol ziyaretle geri dönecek :16:

zaten tatilde dikkat edilemiyor millet evdeyken herkez aynı durumda pek kiloların gideceğini düşünmüyorum ben zaten:1:
rüya dedinde dün gecede ben öyle bi rüya gördüm sen diyince hatırlamaya çalışıyorum:44: tartı falan vardı 81 li bişiler görüp mutlu olmuştum galiba:1: ayy inşallahhh..aminnnn:9:

ne mutlu sana aileyi bir araya toplayabilmen çok güzel yaşlanınca (ivit şekerim çokkk var)bu çabaların sana bol ziyaretle geri dönecek :16:

ablacim herkeste rüyasinda bugece güzel rakamlar görmüs, sen ve ceco, bende rüyamda 115 cikmisim :1::1:

ah canım benim evde şeker yok...malum diyet durumu satın almyorum. evde olmazsa kulanılmıyorda...Sana ancak tatlandiricili yapabilirim. (bir süre sonra tatlandırıcıyıda birakacağım, yavaş yavaş azalttım.) ama tadı pek hoş olumuyor. Şekersiz alışmaya ne dersin?

kuzum ya nescafeyi sekersiz icebiliyorum ama cayda birakamiyorum, cok kötü geliyor tadi,
türk kahvesinide hic denemedim sekersiz, öylede icemem glaiba agir oluyor,
zaten kirk yilda bi yapip ictigim icin :) onuda sekerli iceyim baaaari

Hele şükür şu kaşlarımıda az da olsa insan içine çıkılır hale getirebildim :1:
Eşiminde dediği gibi epilasyondan sonra yüzümde kıl çıkmıyor diye kaşlarıda unutuyorum :1:

Yarım saat sonra hazırlanmaya başlarım spor için :34:
bugün hem yüzme hemde fitnesse gidiceğim :32::32::32:
Valla hem özledim ikisini peş peşe yapmayı hemde ufak ufak bir tembellik hissi doğmaya başlayacak diye korkuyorum :1: sonuçta daha yolum uzun :1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ayy özendim banucum ya cumadan beri spora gitmedim:14: kalkıp gidesim var araba oğlanda okula gitti öyle de ters bi yerdeyimki foruma ulaşım yok:50:
biraz kilo vereyimde senin yüzmeye de gelicem yer bulursam beraber yüzeriz artıkın:1:

dafi ablaa alıntın kaybolmuş :1: sen naptın öyle ya agzım açık kaldıı :53::53::53::53: mükemmel ev hanımı kimse tutamaz seni valla:10:

Mehtap bak iddani bir kenera yazdim ... 40kilo verişini izlemek istiyorum.... hatta buluşup görmek bile isteyebilirim. :1::1::1::1: arkandayin destekliyorum seni.

:64::64::64::64::64: gaza geldim tüm mahalleyi koşarak turlayabilirim şu anda ama hava cok soguk :1::1::1:
ivit yaa emine gelirse toplanalım bi hoş olur salata barda toplaşırız:9::9:

Eki Görüntüle 619530
Kislar kendi ellerimle yaptim.. sekersiz isteyen alsın..
pek makbule geçtii ellerine saglııkk :7:

Spor yapmadan, bol su içmeden, yemeklerden kısmadan, gece yemek yemeyi bırakmadan tabi ki zayıflamanın bir yolu yok. Ama size bunların yanında hem hazımsızlık giderecek hem de yağ yakan bir formül önerebilirim. Kesinlikle zayıflatır demiyorum ama ben yaptım işe yaradı. Denemekten zarar gelmez.

Sabah kalktığınızda ılık kocaman 1 bardak su için. Sonra bir kahve fincanının içine 1 yemek kaşığı elma veya üzüm sirkesi koyun. 1 kaşık zeytinyağı koyun. 1 adet limon sıkıp ekleyin.
Ve bunu aç karnına için. Tadı biraz tuhaf ama kilo verdirdiğini düşündüğünüzde ağızda hissedilen 1 dakikalık kötü tat önemli değil.

Bir de yediğiniz her şeyin kalorisini bilin. Canınız istemiş pasta yemişsinizdir. O zaman akşam sebze yemeği yerine sadece salata tüketirsiniz.

Bütün yiyeceklerin kalorisini buradan hesaplayabilirsiniz. Besin Kalorisi Hesaplama | HesaplaBakalim.Com ile Kolayca Hesapla!

reklamlaaaaaaarrr ... :19::19:

[/COLOR]

Son düzenleme:
merhabalaar :3:
ofiscek patates kızartması çekti canları hatunların :) tek bir parmak patates aşırdım sadece, o kadar kokunun arasında iyi atlattım bence :)
o kadar yorgun hissediyorum ki, eve gidip minik kuşu uyuutur uyutmaz yatağa atasım var kendimi ama bugün spor günüm (iki günde bir yapıyorum)

Patiskacigim,
Moral lütfen, ben bahtsızım kelimesini hiç sevmem. Yarınlar bizim ve güneş parlak :16::16::16: hep birlikte zayiflacağiz...
sanada güzel , kolorisi az zayif bir hafta canım...

haklısın, yarınlar bizi zayıf hatunlar olarak bekliyor :)

Tüvbe de kız :1: Anam yok Allah korusun bence senin totoşun açılmış :1: benimki açılmış olamaz çünkü ben yaz kış zaten totoş açıkta uyurum :60: hayatta üzerimi örtüp uyuyamam eşim desen benim tam tersim gırtlağına kadar çeker yaz kış :1:
Hadi kışın neysede yazın ben onu öğle gördükce terliyorum bu sefer onunda üzerini açıyorum uyanıp kalaylıyor :60:
Bak yine nereden nereye atladım :1:
YOk yok canım bence bilinç altında kilo almaktan korktuğun için öyle bir rüya görmüşsündür ama Ayşe ve benimki gerçek çıkacak rüyalardan :1: ( hemen kendimede pay çıkarttım :1: )

Valla süper olur yaa inan geçen eşime anlattım bak forumda da fitness şöyle böyle diye ki ben hep geçerken merak ederdim ama hiç sormazdım :1: kaça diye.
Keşke bu tarafa senelik üye olsaydın şimdi ne güzel birlikte yapardık sporumuzuda yüzmeyide :34:
Neyse dediğin gibi belki yüzmede bir araya geliriz :34:

Sabah aç karnına içilen karışım iyi güzelde bizim bunu yapmamız için motive olmamız lazım :1:
Hangi sürede ne kadar kilo veriliyor bize söyleyebilirsen belki motivasyon tavan yaparda sirkeyi kafaya bile dikerim ben yeterki zayıflatsın o moddayım yani :1:

evet katılıyorum onun totoş açıkta kalmış:1:ay inşallah 80 leri 70 leri sonracımada 60 ları görücez:16:

istersen bir gün misafir olarak gelebiliyorsun merak ettiysen gel bak bi :8:
fatihe gidip gelmem zor olur diye hiç düşünmedim orasını ,bir ay akşamları eşimle gitmiştik baya zor gelmişti yol bide ben sabah erken gitmeyi seviyorum günüm bana kalıyor:34:

elma sirkesi iyidir tatlım abartmadan 1 tatlı kaşığı sabah ılık suyuna ekleyebilirsin miden sağlam sa:34: ben her sabah ballı sirkeli limonlu ılık su içiyorum.

Bende şimdi şekersiz kahvemi içip hazırlanmaya başlıyayım :122: :122: :122:
Sonrada ver elini Spor :32::32:

Akşam yemeğinden sonra damlarım nasılsa yine :1: :1: :1:
Mehtapcığım yaw şu havalar biraz düzelsinde Umut ve Beyzuslada anlaşıp buluşalım :122: :122: Nasılsa umut Forum istanbulun yanında declatona da gelmek istiyordu :1: o bahaneyle bir araya gelelim :1:
Hem ayşeciğim de gelir taze kaynana olarak :1:

Back
X