lezzeti görüntüsündende güzelTabakta ki yufka hazır değil el açması ama..
Çok güzel görünüyor...
canımm komşunuz için Allah kolaylık versin çok zor bişey olsa gerek ev içinde hayırlısı olur inşallah ayrıca arkadaşına başka bişey almana gerek yok bence canım sonuçta sen yapman gerekeni yapmışsın dediğin gibi bi çikolata alsan yeterSimdi kizlar bisi sorcam size, yardimci olabilen olursa sevinirimmm
Benim arkadas vardiya hani dogum yapan, pazar günü bebek mevlidi yapcak,
simdi malum ben evine hediyesini götürdüm paket maket hatirlarsaniz,
bebek mevlüdüne ne götürmem gerekir simdi? Tekrar bir hediyemi almam gerekir?
Yoksa alternatif ne olabilir ?
Yardimci olabilirseniz sevinirim
canım sen bakma öyle insanlara ya bazen saçmalıyolar keşke ben senin kilonda olsam valla bunun için neler vermezdim yaiyi akşamlar
ayşecim hadi hayırlı olsun resmen kaynanasın artık Allah tamamına erdirsin
nursena sakın görümcene uyma en zor zamanları atlatmışken geri başlamak gibi bir hataya düşme canım
yyaza ben de 70lerde olmak istiyorum yaaa uff
bugün arkadaşımın ablası vardı beni kiloluyken görmüştü kaç kilo verdin felan muhabbeti oldu tabii neyse sonuç olarak daha da kilon var dedi yaaa nasıl moralim bozuldu anlatamam
bugün yürüyemedim yarın yürüyebilmeyi umud ediyorum çarşamba yürüyemem kesin
canım hakkında hayırlısı olur inşaallahHerkese merhaba hanımlar
Bir yandan yalan dünyayı izliyorum, bir yandan size yazıyorum. Yarın telekomda mülakatım var. Ankaradaki bir firma aracılığıyla telekoma mülakata gidicem demiştim daha önce. Hatta firmayla telefonda mülakat yapmıştım öncesinde ve adam beni sinir etmişti. Bugün fürmanın insan kaynakları elemanı mail atmış, firmanın ankara müdürü bugün gece saat 22:15'de skype üzerinden benimle görüşmek istiyormuş. Bir pozisyon için 3 ayrı kişiyla görüşme yapıcam anlıyacağınız. Hem de gene 10'da. Eşime bugün dedimki, bir mucize olsa da başvurduğum ve istediğim banka(iş analisti) pozisyonu için arasalar. Resmen istemediğim bir pozisyon için görüşmeye gidicem ve bu işi almak zorundayım. İş seçme lüksüm yok yani. Bu arada bugün düşündüm de kasımda 31 yaşında olucam. Belki de hemen çocuğum olmayacak, keza 3 ay denedik ve olmadı. O yüzden çok da ertelemek istemiyorum ama bakalım.
Kilo konusunu sormayın, çok kilo aldım çok. Ama dün akşam bir şok yaşadım, eski günlerime dönmeye karar verdim. Kilo aldıkça depresyonumun arttığınını, depresyonda oldukça kilo aldığımı farkettim. Bu son kiloları çok hızlı aldığım için 1 ay içinde eski formuma az da olda kavuşurum diye düşünüyorum.
canım çok sevindim sütünün eski haline gelmesine sen hiç canını sıkma biz hep burdayız 5-6 ay sonra muhteşem bi dönüş yapasın Allahın izniyle kuzucuğunuda yerim ben bizim için öp kokla onuselamun aleyküüümm iyi akşammlaarr ben geldim canımcımlarım
YENA ablacım ve nuhancım çok incesiniz beni düşünmüşsünüz, aslında bu süt bitme olayında ailemin tepkisi beni sinir etmişti ama laf aramızda hakikaten sütüm bitmişti bebeğim kuzum resmen mememde ağlamıştı. size yazıp da sizin düşüncelirinizi de okuyunca çok mantıklı geldi. 4-5 ay kilo vermesem bile aynı kalsamda benim için büyük bir kayıp değil ama bebeğim için çok büyük kayıp olacak o yüzden beslenmeme dikkat ettiğim için sütüm maşallah eski haline döndü
bebeğim çok iyi hepinizi öperçünkü şu ara ağzını kocaman açıp herşeyi ağzına almak istiyor ayrıca yattığı yerde ağızüstü dönmeyi de öğrendi bir de kendi başına uyuyor artık
tatlım çok şükür sonuçların daha iyi çıkmış rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah sağ sağlim alırsın kuzucuğunu kucağına....Amiiiinnnnkızlar bugün kan idrar tahlillerim güzel çıktı sevinçliyim o yüzden ..idrarda bakılan protein değerim 3000 den 1000e düşmüş çok şaşırdım ve sevindim inşallah herşey iyi olur...ama dr yinede dikkatli olacağımızı söyledi istirahate devam yani..çünki yorma kendini tansiyonun yükselmesin dedi...
ay abla daha ne ya gelenlerin içinde bende olmak istiyorum beni yemeklerin içinden alamassın ama söleyimartı çıkmasak yeterverememeyi göze alıyorum ben. şu akraba günlerinide atlatsam daha dikkatli olurum. ikramda çok oluyor. birer tane tatsam zaten alıp başını gidecek daha ne yapacağımada karar vermedim.
içli köfteyle kuru dolma yapsam. mercimekli bükme yapayım diyorum. eltimlerin gidişi beni sıkıştırmazsa su böreği yaparım. birde kudretullah yapsam. eltimin gelinide bademli pasta yapayım dedi. birde yoğurtlu salata yaparsam servis tabağını tamamlarım. ama geç saate kadar oturulduğu için ilerleyen saatlerde tatlı istiyorlar. onun içinde kabak tatlısı yapsam diyorum. yanınada halamın oğlu ayva tatlısı istemişti onu yapsam. kabak tatlısını tahinli veririm. ayva tatlısını da ( köyden süt getirdim kaynattım dolaba koydum yarın onun kaymağını alırım.)kaymakla ikram ederim.birde çerezmi alsam meyvemi ikram etsem kararsızım. inşallah düşündüklerimi yapabilirim. evde çocuklarda olduğu için bazılarını bir gün önce yapmaya başlasam iyi olur. kızlar düşündüğüm menü nasıl sizce
kızlar bugün kan idrar tahlillerim güzel çıktı sevinçliyim o yüzden ..idrarda bakılan protein değerim 3000 den 1000e düşmüş çok şaşırdım ve sevindim inşallah herşey iyi olur...ama dr yinede dikkatli olacağımızı söyledi istirahate devam yani..çünki yorma kendini tansiyonun yükselmesin dedi...
lezzeti görüntüsündende güzel
denemeni tavsiye ederim
çok geçmiş olsun tatlımhanımlar nasılsınız? 3 gündür görüşemiyoruz hastayım fena üşütmüşümhiç halim yok bugunde işe geldim ama ayaklarım geri geri atıyor. dikkat edin hasta felan olmayın öpüyorum uzaktan :)
çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatın inşallahselamün aleyküm kızlarr ben geldimm...
bugün gittik tahlilleri yaptırdık..çok ağladı yamyam...dört tüp kan aldılar ama kendisi görmedi sadece iğne yaptılar sanıyo...eve gelene kadar kolunu hiç kıpırdatmadı acıcak diye...kolum acır ben yemek yiyemem sen yedir annee diye ağlıyo...herşeye ağlıyo...uyudu çok şükür...bugünü atlattık bakalım yarın ne yapcaz..sabah 9da yatıcaz hastaneye ama tam olarak kaçta giricek belli değil...şimdiden çok yorgunum...hayırlısıyla bi yarını da atlak bayaa hafiflicemm...
Aminnn...çok sağolunn...çok basit bi ameliyatmış doktorumuz güzel anlattı o konuda bi sıkıntımız yok ama bizim kız çok duygusall çokk hassass oyüzden endişeliyiz biraz...dualarınızı eksik etmeyin...
Allah tamamina erdirsin Ayse abla, tebrik ederim .masallahta diyelim nazar degmesin :)
xay cım sen gercekten kaynanamı oldun ya yoksa formalıtemı canımm bı ara oyle bır seyler okumustum senmıydın cıkaramadım sımdıı:44::44:
:44::44::44:
Herkese merhaba hanımlar
Bir yandan yalan dünyayı izliyorum, bir yandan size yazıyorum. Yarın telekomda mülakatım var. Ankaradaki bir firma aracılığıyla telekoma mülakata gidicem demiştim daha önce. Hatta firmayla telefonda mülakat yapmıştım öncesinde ve adam beni sinir etmişti. Bugün fürmanın insan kaynakları elemanı mail atmış, firmanın ankara müdürü bugün gece saat 22:15'de skype üzerinden benimle görüşmek istiyormuş. Bir pozisyon için 3 ayrı kişiyla görüşme yapıcam anlıyacağınız. Hem de gene 10'da. Eşime bugün dedimki, bir mucize olsa da başvurduğum ve istediğim banka(iş analisti) pozisyonu için arasalar. Resmen istemediğim bir pozisyon için görüşmeye gidicem ve bu işi almak zorundayım. İş seçme lüksüm yok yani. Bu arada bugün düşündüm de kasımda 31 yaşında olucam. Belki de hemen çocuğum olmayacak, keza 3 ay denedik ve olmadı. O yüzden çok da ertelemek istemiyorum ama bakalım.
Kilo konusunu sormayın, çok kilo aldım çok. Ama dün akşam bir şok yaşadım, eski günlerime dönmeye karar verdim. Kilo aldıkça depresyonumun arttığınını, depresyonda oldukça kilo aldığımı farkettim. Bu son kiloları çok hızlı aldığım için 1 ay içinde eski formuma az da olda kavuşurum diye düşünüyorum.
iyi akşamlar
nursena sakın görümcene uyma en zor zamanları atlatmışken geri başlamak gibi bir hataya düşme canım
bugün arkadaşımın ablası vardı beni kiloluyken görmüştü kaç kilo verdin felan muhabbeti oldu tabii neyse sonuç olarak daha da kilon var dedi yaaa nasıl moralim bozuldu anlatamam
selamun aleyküüümm iyi akşammlaarr ben geldim canımcımlarım
YENA ablacım ve nuhancım çok incesiniz beni düşünmüşsünüz, aslında bu süt bitme olayında ailemin tepkisi beni sinir etmişti ama laf aramızda hakikaten sütüm bitmişti bebeğim kuzum resmen mememde ağlamıştı. size yazıp da sizin düşüncelirinizi de okuyunca çok mantıklı geldi. 4-5 ay kilo vermesem bile aynı kalsamda benim için büyük bir kayıp değil ama bebeğim için çok büyük kayıp olacak o yüzden beslenmeme dikkat ettiğim için sütüm maşallah eski haline döndü
bebeğim çok iyi hepinizi öperçünkü şu ara ağzını kocaman açıp herşeyi ağzına almak istiyor ayrıca yattığı yerde ağızüstü dönmeyi de öğrendi bir de kendi başına uyuyor artık
artı çıkmasak yeterverememeyi göze alıyorum ben. şu akraba günlerinide atlatsam daha dikkatli olurum. ikramda çok oluyor. birer tane tatsam zaten alıp başını gidecek daha ne yapacağımada karar vermedim.
içli köfteyle kuru dolma yapsam. mercimekli bükme yapayım diyorum. eltimlerin gidişi beni sıkıştırmazsa su böreği yaparım. birde kudretullah yapsam. eltimin gelinide bademli pasta yapayım dedi. birde yoğurtlu salata yaparsam servis tabağını tamamlarım. ama geç saate kadar oturulduğu için ilerleyen saatlerde tatlı istiyorlar. onun içinde kabak tatlısı yapsam diyorum. yanınada halamın oğlu ayva tatlısı istemişti onu yapsam. kabak tatlısını tahinli veririm. ayva tatlısını da ( köyden süt getirdim kaynattım dolaba koydum yarın onun kaymağını alırım.)kaymakla ikram ederim.birde çerezmi alsam meyvemi ikram etsem kararsızım. inşallah düşündüklerimi yapabilirim. evde çocuklarda olduğu için bazılarını bir gün önce yapmaya başlasam iyi olur. kızlar düşündüğüm menü nasıl sizce
kızlar bugün kan idrar tahlillerim güzel çıktı sevinçliyim o yüzden ..idrarda bakılan protein değerim 3000 den 1000e düşmüş çok şaşırdım ve sevindim inşallah herşey iyi olur...ama dr yinede dikkatli olacağımızı söyledi istirahate devam yani..çünki yorma kendini tansiyonun yükselmesin dedi...
artı çıkmasak yeterverememeyi göze alıyorum ben. şu akraba günlerinide atlatsam daha dikkatli olurum. ikramda çok oluyor. birer tane tatsam zaten alıp başını gidecek daha ne yapacağımada karar vermedim.
selamun aleyküm kısceleriiim
bu sabah nasılsınız
Rabbim hayırlı bir gün geçirmeyi nasibetsin
iyi akşamlar
Asumancım sen boşver milleti. gayet iyisin fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. başardığın şey ha diyenin yapabileceği bir şey değil. belki vücut yürüyüşe tepki vermiyordur artık. başka bir spor denesen mi acaba son 5 kg için.
sen anlattıkça ben yoruldum ablacım. kolay gelsin şimdiden sana. kalkarsın sen altından kolayca, eminim ben.
hanımlar nasılsınız? 3 gündür görüşemiyoruz hastayım fena üşütmüşümhiç halim yok bugunde işe geldim ama ayaklarım geri geri atıyor. dikkat edin hasta felan olmayın öpüyorum uzaktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?