• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yena şimdi gördüm mesajı
iyiymiş kötü birşey yokmuş
toparlanınca gelecekmiş
içim rahat etti

selamun aleyküm kısceleriiim
bu sabah nasılsınız
Rabbim hayırlı bir gün geçirmeyi nasibetsin

Simdi kizlar bisi sorcam size, yardimci olabilen olursa sevinirimmm

Benim arkadas vardiya hani dogum yapan, pazar günü bebek mevlidi yapcak,
simdi malum ben evine hediyesini götürdüm paket maket hatirlarsaniz,
bebek mevlüdüne ne götürmem gerekir simdi? Tekrar bir hediyemi almam gerekir?
Yoksa alternatif ne olabilir ?
Yardimci olabilirseniz sevinirim :6: :10: :12: :38:
canımm komşunuz için Allah kolaylık versin çok zor bişey olsa gerek ev içinde hayırlısı olur inşallah ayrıca arkadaşına başka bişey almana gerek yok bence canım sonuçta sen yapman gerekeni yapmışsın dediğin gibi bi çikolata alsan yeter :34::34::34:
iyi akşamlar
ayşecim hadi hayırlı olsun resmen kaynanasın artık Allah tamamına erdirsin
nursena sakın görümcene uyma en zor zamanları atlatmışken geri başlamak gibi bir hataya düşme canım
yyaza ben de 70lerde olmak istiyorum yaaa uff
bugün arkadaşımın ablası vardı beni kiloluyken görmüştü kaç kilo verdin felan muhabbeti oldu tabii neyse sonuç olarak daha da kilon var dedi yaaa nasıl moralim bozuldu anlatamam
bugün yürüyemedim yarın yürüyebilmeyi umud ediyorum çarşamba yürüyemem kesin
canım sen bakma öyle insanlara ya bazen saçmalıyolar keşke ben senin kilonda olsam valla bunun için neler vermezdim ya :1::1::1::1:
Herkese merhaba hanımlar

Bir yandan yalan dünyayı izliyorum, bir yandan size yazıyorum. Yarın telekomda mülakatım var. Ankaradaki bir firma aracılığıyla telekoma mülakata gidicem demiştim daha önce. Hatta firmayla telefonda mülakat yapmıştım öncesinde ve adam beni sinir etmişti. Bugün fürmanın insan kaynakları elemanı mail atmış, firmanın ankara müdürü bugün gece saat 22:15'de skype üzerinden benimle görüşmek istiyormuş. Bir pozisyon için 3 ayrı kişiyla görüşme yapıcam anlıyacağınız. Hem de gene 10'da. Eşime bugün dedimki, bir mucize olsa da başvurduğum ve istediğim banka(iş analisti) pozisyonu için arasalar. Resmen istemediğim bir pozisyon için görüşmeye gidicem ve bu işi almak zorundayım. İş seçme lüksüm yok yani. Bu arada bugün düşündüm de kasımda 31 yaşında olucam. Belki de hemen çocuğum olmayacak, keza 3 ay denedik ve olmadı. O yüzden çok da ertelemek istemiyorum ama bakalım.

Kilo konusunu sormayın, çok kilo aldım çok. Ama dün akşam bir şok yaşadım, eski günlerime dönmeye karar verdim. Kilo aldıkça depresyonumun arttığınını, depresyonda oldukça kilo aldığımı farkettim. Bu son kiloları çok hızlı aldığım için 1 ay içinde eski formuma az da olda kavuşurum diye düşünüyorum.
canım hakkında hayırlısı olur inşaallah :3::3::3::3:
selamun aleyküüümm iyi akşammlaarr ben geldim canımcımlarım :16::16::16::16::16:

YENA ablacım ve nuhancım çok incesiniz beni düşünmüşsünüz, aslında bu süt bitme olayında ailemin tepkisi beni sinir etmişti ama laf aramızda hakikaten sütüm bitmişti bebeğim kuzum resmen mememde ağlamıştı. size yazıp da sizin düşüncelirinizi de okuyunca çok mantıklı geldi. 4-5 ay kilo vermesem bile aynı kalsamda benim için büyük bir kayıp değil ama bebeğim için çok büyük kayıp olacak o yüzden beslenmeme dikkat ettiğim için sütüm maşallah eski haline döndü:nazar::nazar::nazar::nazar:
bebeğim çok iyi hepinizi öper :9::9::9::9::9:çünkü şu ara ağzını kocaman açıp herşeyi ağzına almak istiyor ayrıca yattığı yerde ağızüstü dönmeyi de öğrendi:16::16::16::16::16: bir de kendi başına uyuyor artık:nazar::nazar::nazar::nazar:
canım çok sevindim sütünün eski haline gelmesine sen hiç canını sıkma biz hep burdayız 5-6 ay sonra muhteşem bi dönüş yapasın Allahın izniyle kuzucuğunuda yerim ben bizim için öp kokla onu :34::34::34::34::34:
kızlar bugün kan idrar tahlillerim güzel çıktı sevinçliyim o yüzden ..idrarda bakılan protein değerim 3000 den 1000e düşmüş çok şaşırdım ve sevindim inşallah herşey iyi olur...ama dr yinede dikkatli olacağımızı söyledi istirahate devam yani..çünki yorma kendini tansiyonun yükselmesin dedi...
tatlım çok şükür sonuçların daha iyi çıkmış rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah sağ sağlim alırsın kuzucuğunu kucağına....Amiiiinnnn:9::9::9::9:
artı çıkmasak yeter :1:verememeyi göze alıyorum ben. şu akraba günlerinide atlatsam daha dikkatli olurum. ikramda çok oluyor. birer tane tatsam zaten alıp başını gidecek :17: daha ne yapacağımada karar vermedim.
içli köfteyle kuru dolma yapsam. mercimekli bükme yapayım diyorum. eltimlerin gidişi beni sıkıştırmazsa su böreği yaparım. birde kudretullah yapsam. eltimin gelinide bademli pasta yapayım dedi. birde yoğurtlu salata yaparsam servis tabağını tamamlarım. ama geç saate kadar oturulduğu için ilerleyen saatlerde tatlı istiyorlar. onun içinde kabak tatlısı yapsam diyorum. yanınada halamın oğlu ayva tatlısı istemişti onu yapsam. kabak tatlısını tahinli veririm. ayva tatlısını da ( köyden süt getirdim kaynattım dolaba koydum yarın onun kaymağını alırım.)kaymakla ikram ederim.birde çerezmi alsam meyvemi ikram etsem kararsızım. inşallah düşündüklerimi yapabilirim. evde çocuklarda olduğu için bazılarını bir gün önce yapmaya başlasam iyi olur. kızlar düşündüğüm menü nasıl sizce
ay abla daha ne ya gelenlerin içinde bende olmak istiyorum beni yemeklerin içinden alamassın ama söleyim :3::3::3::3::3:

KIZLAR GÜNAYDIN
herkeşlere bol eksili huzurlu ve mutlu bi gün diliyorum aranızdan saygıyla ayrılıyorum işlerimin başına döniyim :1::1::1:

hanımlar nasılsınız? 3 gündür görüşemiyoruz hastayım fena üşütmüşüm :( hiç halim yok bugunde işe geldim ama ayaklarım geri geri atıyor. dikkat edin hasta felan olmayın öpüyorum uzaktan :)

günayyyydınnnn kızlar bol kalorisiz doğru yoldan sapılmayan bigün diliorummm

geçmişe şöle bi göz attiimm

malum evde miso var kahvaltı bekliyolar
dafii mammalar süperrr ellerine sağlık vallla yenayla damak zevkimiz aynı arabaya atlayayım yena yol üstü onuda alıp gelirim:))
senin gönlünde evinde hepimize yer var sanırım kolay gelsin

umutt hakkaten sen öle kızınla etkinlik falan paylaşıosun ya kendimi ne kadar yetersiz bi anne olarak görüyorum valla sabırlısın alkışlıyorumm

asuuu o arkadaşını var yaaaaa kendi 1 kilo vermişmi şimdiye kadar delü karıı insan şevklendirir azcık valla süper falan der başarın göz ardı edilmeyecek kadr büyükkk
kıskanç kadın bakma sen ona yerinde sayıyo olabilirsin ama sen isteyince bi solukta verebilen iadesine sahip insansınn öpt

eşime diyorum sigarayı buraktım çok kilo aldım geri başlıcam diye şaka yapıyorum takma kafana nasıl olsa isteyince veriyosun diyoo öle isteyince veriliyooo

bu hafta çok kişi soğuklardan kendini ısıtmak için çookk kaçamak yaptık sanırımm ben zaten zıvanadan çıktım o ayrıı tartılmıcam buhafta yeni sayfa açana kadar iarademi toplayana kadar çok mutsuz oluyorum diyette yapamıyorum en azından yeni bi çizelgeyle başlarım yola inşallah misafirim bi gitsin

kızlar bugün kan idrar tahlillerim güzel çıktı sevinçliyim o yüzden ..idrarda bakılan protein değerim 3000 den 1000e düşmüş çok şaşırdım ve sevindim inşallah herşey iyi olur...ama dr yinede dikkatli olacağımızı söyledi istirahate devam yani..çünki yorma kendini tansiyonun yükselmesin dedi...

çok sevindim tatlım hadi geçmiş olsun,dahada iyi olacak inşallah:16:

lezzeti görüntüsündende güzel
denemeni tavsiye ederim

ayy daficim istanbuldamıydın topikdekileri alıp geliyorum:1::16:

hanımlar nasılsınız? 3 gündür görüşemiyoruz hastayım fena üşütmüşüm :( hiç halim yok bugunde işe geldim ama ayaklarım geri geri atıyor. dikkat edin hasta felan olmayın öpüyorum uzaktan :)
çok geçmiş olsun tatlım:16:

selamün aleyküm kızlarr ben geldimm...

bugün gittik tahlilleri yaptırdık..çok ağladı yamyam...dört tüp kan aldılar ama kendisi görmedi sadece iğne yaptılar sanıyo...eve gelene kadar kolunu hiç kıpırdatmadı acıcak diye...kolum acır ben yemek yiyemem sen yedir annee diye ağlıyo...herşeye ağlıyo...uyudu çok şükür...bugünü atlattık bakalım yarın ne yapcaz..sabah 9da yatıcaz hastaneye ama tam olarak kaçta giricek belli değil...şimdiden çok yorgunum...hayırlısıyla bi yarını da atlak bayaa hafiflicemm...

Aminnn...çok sağolunn...çok basit bi ameliyatmış doktorumuz güzel anlattı o konuda bi sıkıntımız yok ama bizim kız çok duygusall çokk hassass oyüzden endişeliyiz biraz...dualarınızı eksik etmeyin...
çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatın inşallah:16:

Allah tamamina erdirsin Ayse abla, tebrik ederim .masallahta diyelim nazar degmesin :)

teşekkür ederim canımcım:16::54:

xay cım sen gercekten kaynanamı oldun ya yoksa formalıtemı canımm bı ara oyle bır seyler okumustum senmıydın cıkaramadım sımdıı:44::44:
:44::44::44:

evet tatlım gerçekten kaynana oldum oğlumun sözünü yaptık:1:

Merhaba azimli güzel bayanlar :)
dün gece benim minik uyutmadı bizi saolsun :( 3 saat uyumamışımdır toplamda, sürünerek kalktım yataktan üstelik 6da :( bi yandan kahvaltımı yaparken bi yandan geçmişi okudum, menemen ve peynir getirttim, 1.5 dilim kepekli ekmekle yedim. yaşasın kahvaltı etmek :1: günün her öğünü kahvaltı edebilirim zevkle.

Herkese merhaba hanımlar

Bir yandan yalan dünyayı izliyorum, bir yandan size yazıyorum. Yarın telekomda mülakatım var. Ankaradaki bir firma aracılığıyla telekoma mülakata gidicem demiştim daha önce. Hatta firmayla telefonda mülakat yapmıştım öncesinde ve adam beni sinir etmişti. Bugün fürmanın insan kaynakları elemanı mail atmış, firmanın ankara müdürü bugün gece saat 22:15'de skype üzerinden benimle görüşmek istiyormuş. Bir pozisyon için 3 ayrı kişiyla görüşme yapıcam anlıyacağınız. Hem de gene 10'da. Eşime bugün dedimki, bir mucize olsa da başvurduğum ve istediğim banka(iş analisti) pozisyonu için arasalar. Resmen istemediğim bir pozisyon için görüşmeye gidicem ve bu işi almak zorundayım. İş seçme lüksüm yok yani. Bu arada bugün düşündüm de kasımda 31 yaşında olucam. Belki de hemen çocuğum olmayacak, keza 3 ay denedik ve olmadı. O yüzden çok da ertelemek istemiyorum ama bakalım.

Kilo konusunu sormayın, çok kilo aldım çok. Ama dün akşam bir şok yaşadım, eski günlerime dönmeye karar verdim. Kilo aldıkça depresyonumun arttığınını, depresyonda oldukça kilo aldığımı farkettim. Bu son kiloları çok hızlı aldığım için 1 ay içinde eski formuma az da olda kavuşurum diye düşünüyorum.

iş görüşmenle ilgili inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. çalıştığı yerde mutlu olması çok çok öemli insanın.
kilo ve depresyon hadisesi bende de kısır döngü halini aldı. emziriyorum die diyet yapamadım, aynadaki görüntüme baktıkça mutsuz oldum, mutsuz oldukça yedim, kilo aldıkça mutsuzluğum arttı falan... ama kırıcaz kısır döngüyü, bana başlamak bile iyi geldi, mutlu oluyorum kendim için bişeyler yapınca.

iyi akşamlar
nursena sakın görümcene uyma en zor zamanları atlatmışken geri başlamak gibi bir hataya düşme canım
bugün arkadaşımın ablası vardı beni kiloluyken görmüştü kaç kilo verdin felan muhabbeti oldu tabii neyse sonuç olarak daha da kilon var dedi yaaa nasıl moralim bozuldu anlatamam

ben senin kilo çizelgeni görünce hayranlıkla bakıyorum. insanlar moral bozmaya bayılıyorlar, bi de bazılarının karakteri öyle. iş yerinde bi ablamız var, görseniz incecik. her gün zayıflamak için debeleniyor, yemek yemiyor, kavitasyona gidiyor, bitki çayları alıyor habire falan. o da böyle mutlu :) ben onun kilosunda olsam hayattan başka şey istemem sanırım :)

selamun aleyküüümm iyi akşammlaarr ben geldim canımcımlarım :16::16::16::16::16:

YENA ablacım ve nuhancım çok incesiniz beni düşünmüşsünüz, aslında bu süt bitme olayında ailemin tepkisi beni sinir etmişti ama laf aramızda hakikaten sütüm bitmişti bebeğim kuzum resmen mememde ağlamıştı. size yazıp da sizin düşüncelirinizi de okuyunca çok mantıklı geldi. 4-5 ay kilo vermesem bile aynı kalsamda benim için büyük bir kayıp değil ama bebeğim için çok büyük kayıp olacak o yüzden beslenmeme dikkat ettiğim için sütüm maşallah eski haline döndü:nazar::nazar::nazar::nazar:
bebeğim çok iyi hepinizi öper :9::9::9::9::9:çünkü şu ara ağzını kocaman açıp herşeyi ağzına almak istiyor ayrıca yattığı yerde ağızüstü dönmeyi de öğrendi:16::16::16::16::16: bir de kendi başına uyuyor artık:nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar: maşallah bebişine... benim kızım 13 aylık, ne zaman kendi uyur bilmiyorum :31: emerek uyuyor ya da ayakta sallayıp, pışpışlayarak. darısı başımıza

artı çıkmasak yeter :1:verememeyi göze alıyorum ben. şu akraba günlerinide atlatsam daha dikkatli olurum. ikramda çok oluyor. birer tane tatsam zaten alıp başını gidecek :17: daha ne yapacağımada karar vermedim.
içli köfteyle kuru dolma yapsam. mercimekli bükme yapayım diyorum. eltimlerin gidişi beni sıkıştırmazsa su böreği yaparım. birde kudretullah yapsam. eltimin gelinide bademli pasta yapayım dedi. birde yoğurtlu salata yaparsam servis tabağını tamamlarım. ama geç saate kadar oturulduğu için ilerleyen saatlerde tatlı istiyorlar. onun içinde kabak tatlısı yapsam diyorum. yanınada halamın oğlu ayva tatlısı istemişti onu yapsam. kabak tatlısını tahinli veririm. ayva tatlısını da ( köyden süt getirdim kaynattım dolaba koydum yarın onun kaymağını alırım.)kaymakla ikram ederim.birde çerezmi alsam meyvemi ikram etsem kararsızım. inşallah düşündüklerimi yapabilirim. evde çocuklarda olduğu için bazılarını bir gün önce yapmaya başlasam iyi olur. kızlar düşündüğüm menü nasıl sizce

mercimekli bükmeyi bilmiyordum, öğrencim :) kudretullahı da bilmiyorum ama menüye bayıldım :) çok tehlikeli
hangi şehirdesiniz öğrenebilir miyim :56:

hayırlı günler tatlı bayanlar:16::16::16:
moral verici sözlerini için teşekkür ederim haklısınız tabii ki her zamanki gibi
arkadaşın ablası azcık gıcık zaten hiç sevmedim kendisini:63:
toksinden haber alınmıi sevindim
derincimin durumu da daha iyiymiş şükür
dafi kolay gelsin sana da ellerine sağlık şimdiden azar azar yersin hepsinden diyet yarıyıl tatilinde zaten sıkıntı yok :34:
nursenacım sen görümceni atlatta başlarız beraber inşalalh hele bi ta:34:il bitsin inşallah fazla hasar almayız:1:
yenacım sen de ye diyecem ama akşam yemek saatlerin de pek tehlikeli valla dikkat et yine de
yarın kardeşimdeyiz bebek mevlüdü var cuma eski komşuma gideceğim haftaya da anneanne babaanne ziyaretlerimiz olur perşembe de bir arkadaşa gitme durumu var Allah sonumuzu hayır etsin
dafi umutun kudretullahını ben de denemek istiyorum mutlaka ama bir nasip olmadı gitti

cok sevindim dedin, ne hayirli bir haber bu böyle, hersey yoluna giricek sen dikkat et kendine, üzülme sinirlenme bol bol dinlen.Allah yardimcin olsun.(amin)

ama ama olmaz ki böyle cok güzel menü, süper hatta, ve feci kalorili.cok canim cekti ama cixs yapip yemicem :) ama simdiden ellerine saglik dafi abla.enfes olucak eminim hepsi.

selamun aleyküm kısceleriiim
bu sabah nasılsınız
Rabbim hayırlı bir gün geçirmeyi nasibetsin

ve Aleyküm Selam cümlemize insallah, ben sahsen kendi adima süperim, gecen haftalardaki kurabiye kacamagimdan sonra bir lokma bile kacamak yapmadim, bu haftada tartiya ciktigimda agzim kulaklarima varcak sanki :)) cünkü esim dün gece kalcalarimin daraldigini söyledi belli oluyormus birazcik :D sen nasilsin dafi abla ?

günaydin kizlar. cok is var bugün tüm g+n disarida olucam, öpüyorum hepinizi :))

günaydın hanımlar..
nasılsınız herkes iyidir inşallah..

ben cuma iziniydim yarım gün..
gidip oğluşumun okulunda ilk karne heyecanına ortak oldum. beni görünce gözlerinin içi parladı kuzumun :16:
anaokulu olduğu için tabii tüm notlar gülen surat şeklinde. :16:

hafta sonu aşısı vardı, doktor kontrolüne götürdük, ve gezdirdik biraz hava güzeldi.

pazar günü de annemde davet vardı.
kızkardeşimin nişanlısı, ailece geldiler. anneannesi, teyzesi, annesi, kardeşleri vs.
annem sağolsun güzel bir menü hazırlamıştı tüm hafta boyunca.
ben de yardım ettim tabii ve o gece oturmadım hiç.
servis vs. yaparken yemedim bişi hep mutfakta kül kedisi misali takıldım :1:
ama sonra anaammm bi açıldım bi açıldım :1: :1: :1:
onlar gittikten sonra kendime bir tabak hazırladım bi güzel yedim gece gece.
pişmanlık had safhada :1:
..

bu arada eşim de diyete başladı.
o başlayınca sıkı yapar, ağzına bişi sürmez.
2-3 gündür bana da karışıyor, yeme falan diye. sanırım onun diyete başlaması benim de faydama olacak, en azından onun yanında kaçamak yapmıyorum, tutuyor beni. yaza kadar bitsin artık şu iş bak bi 10 kg. kaldı istediğin kiloya diye motive ediyor beni sağolsun.

bir de beni en çok motive eden şeylerden biri bugün de trendyol'da olan "milla" mağazası oluyor.
aşırı dekolte olanlar hariç tüm kıyafetlerine bayılıyorum onların :16: hepsini sepete atıp alasım geliyor ama en büyük bedenleri de 40 beden :41:
...

bi de bu sabah 86,9 çıktım.
pazar günkü kaçamaktan sonra. daha hala cetvelimdeki kiloya dönemedim :(
ama inşallah olucak kızlar ya di mi ?
hepimiz görücez inşallah cetvelimizin en alt sınırındaki rakamları.
bir "7" ile başlayan rakam görsem hayırlısıyla... çok mutlu olucam...
...

iyi akşamlar

Asumancım sen boşver milleti. gayet iyisin fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. başardığın şey ha diyenin yapabileceği bir şey değil. belki vücut yürüyüşe tepki vermiyordur artık. başka bir spor denesen mi acaba son 5 kg için.

sen anlattıkça ben yoruldum ablacım. kolay gelsin şimdiden sana. kalkarsın sen altından kolayca, eminim ben.

günaydın mı desem tünaydınmı acep bilemedim:1: yine kalkamadım erkenden. eve bir dip köşe yapmanın zamanı geldi sanırım. haftalık uygulama oldu artık. tek odayı yapayım bugün yavaş yavaş. kasmaya gerek yok hergün evdeyim zaten. :34:

Derin abla çok sevindim senin için dün okurken atlamışım sanırım görmedim. sağlıcakla kal ablacım.:34:

Asumancım sen boşver milleti. gayet iyisin fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. başardığın şey ha diyenin yapabileceği bir şey değil. belki vücut yürüyüşe tepki vermiyordur artık. başka bir spor denesen mi acaba son 5 kg için.

sen anlattıkça ben yoruldum ablacım. kolay gelsin şimdiden sana. kalkarsın sen altından kolayca, eminim ben.

haklısın esracım yürüyüşe alıştım galiba iyice bakalım bir hal çaresine olmazsa tatil bitsin de helebir

herkese günaydın...

azcık ucundan grip oluyorum sanırım doktora gittim ilerlemeden yeni geldim işe...geçmişi okuyorum dünden beri...

Derin önce okudum çok üzüldüm canım bu sabah okuyunca içim rahatladı...Allah şifa versin gebeliğini rahatça tamamlayıp yavruna kavuşursun inşallah...

Yenacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah nice uzun seneleri beraber, sağlıla geçirmeyi nasib etsin size ve de bizlere....

Xay abla hayırlı olsun sözünüz Allah tamamına erdirsin...

Mehtap canım evet doğum, ölüm zamanı ve evleneceğimiz kişi asla değişmezmiş bende bir din görevlesinden öğrenmiştim çok merak ederdim kadere boğunmu eğeceğiz yani ne yaparsak yapalım diye hayır demişti bu 3 konu dışında kendimiz hayatımıza yön verebiliriz...kaderimizi olumlu ya da olumsuz etkileyebiliriz...

Dafi ablam yine çok yoğunsun kolay gelsin sana...

kızlar mantoyu aldım bugün yarın gelir bakalım nasıl durcak üstümde....foto eklerim becerebilirsem...

Back
X