Valla güzelim bizim kuzenlerin hepsi zayıftır ama emin ol çok homini gırtlaklar
Kuzenlerden ikisi zaten her fırsatta bize geliyorlar ve bana hiç iş yaptırmazlar sağ olsunlarama bir bakmışsın gecenin bir vakti acıkırlar hadi ekmek arası birşeyler yaparlar yada işte tatlı birşeyler yokmu falan derler
Çayın yanına birşeyler yapacağım mecbur hatta biraz fazla yapayım dedim olurda daha sonra acıkan olursa diye
Kek yapacağım o kesin çünkü geçen yaptığımda bayıldılar ve bir dahakine mutlaka yine istiyoruz yengeciğim dedilertabi çikolata kaplı olucak geçen sefer öyleydi.
Şöyle poğça tarzı birşeymi yapsam diyorum böyle çabuk bayatlamayacak tarzda
Kalırsa ki sanmıyorum ama kalırsada artık herkese yolluk yapar yanında veririm ertesi gün
Birde yarısı yatıya kalacak ertesi gün kahvaltı faslıda olucakona uygun birşeyler olursa tam süper olur
Asuuuuuu
...
merhabaaaa
ben de akşam çiğ köfte yedim şiştim valla patlayacam sanki
yarın arkadaşıma gideceğim hazır cheesekek yap vardı onu yaptım üzerine de portakal sos ama aklım vişnede kaldı tariflere bakıyordum
dafinin mayalı poağaçası çok güzel ve masrafsız .ondan yap istersen artarsa buzluğa atarsın sonradan eline kalır..
Valla güzelim bizim kuzenlerin hepsi zayıftır ama emin ol çok homini gırtlaklar
Kuzenlerden ikisi zaten her fırsatta bize geliyorlar ve bana hiç iş yaptırmazlar sağ olsunlarama bir bakmışsın gecenin bir vakti acıkırlar hadi ekmek arası birşeyler yaparlar yada işte tatlı birşeyler yokmu falan derler
Çayın yanına birşeyler yapacağım mecbur hatta biraz fazla yapayım dedim olurda daha sonra acıkan olursa diye
Kek yapacağım o kesin çünkü geçen yaptığımda bayıldılar ve bir dahakine mutlaka yine istiyoruz yengeciğim dedilertabi çikolata kaplı olucak geçen sefer öyleydi.
Şöyle poğça tarzı birşeymi yapsam diyorum böyle çabuk bayatlamayacak tarzda
Kalırsa ki sanmıyorum ama kalırsada artık herkese yolluk yapar yanında veririm ertesi gün
Birde yarısı yatıya kalacak ertesi gün kahvaltı faslıda olucakona uygun birşeyler olursa tam süper olur
Biz bugün boğaz derdine kafayı bozduk...
ben de torpil tariflerine bakıyordum...bilirmisin bilmem İzmir'de çok sevilir her pastane de vardır..
Ondan yapmayı planlıyorum kızım arkadaşının doğum günün de yemiş isteyip duruyor..
Aaaa evet güzel fikiren azından kalırsa sabaha da ısıtır kahvaltıda çeşit olur
İnşallah tarifini yazmışımdır bir kenara
Biz bugün boğaz derdine kafayı bozduk...
ben de torpil tariflerine bakıyordum...bilirmisin bilmem İzmir'de çok sevilir her pastane de vardır..
Ondan yapmayı planlıyorum kızım arkadaşının doğum günün de yemiş isteyip duruyor..
bu aralar biz de öyleyiz söylemesi ayıp
torpil dediğin şu külah şeklindeki içi kremalı tatlı şey mi acaba
torpil mine güzel ismi varmış öyle çok merak ettim netten bakem bi kalori bakımındanda torpilliyse güzel olur
dondurma gibi bişiymiş değişikkkmalzeme kısmında tepeleme un yazısını gördüm çok torpilli olmadıgını düşünmekteyim
ben diyeti bozmadan yatagıma gidiyim valla mutfaga saldırıcam. dün misafir vardı tatlılar poğaçalar dolu mutfakta yemiciiiiiiiimm
öpüyorum hepinizi hayırlı geceler
Her yıl şişer canım.Hatta hızını alamazsa daha çok sayı da şişebiliyor.Boğaz bölgem çok hassas,zaten Haşimatoyu da bu yüzden oldum diye düşünüyorum...
Antibiyotiğim hazırdı canım.Hemen başladım...Sağol.....
Sen naptın büle be canım.Ne lazım sana yiyesin pilaf,hem turşi,hem türlü türlü yemekler.Olursun işte büle..Sanada geçmiş olsun.(Asil salon kadını imajımı bırakıp özüme döndüm gördüğün gibi)
Nuhan mesajları beğene beğene geliyor..
--
Ben Esra'yı merak ediyorum. uğramıyor epeydir..Umarım sıkıntısı yoltur konuklarıyla alakalı..:26:
sendende hiç birşey kaçmıyor...
Çok zekiyim diiimii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?