Kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, akşam da bolca salata ile çoooookk sporlu bir günü kapatmanın gururuylayım..
İyi geceler hanımlarrrr
Ben akşam ezanı okunsun istemezdim :) Çünkü akşam ezanı okunur okunmaz ev de olmazsam babam çok kızardı..
O saate kadar deli gibi yorulurduk..Hiiç oyuncak olmadan oyun oynardık..
Şimdi bakıyorum da sırf bizim ev de 10 çocuğa yetecek kadar oyuncak var..Buna rağmen benim çocukken tattığım doyum benim çocuklarımda yok..
Bir de şu var Beyzuş, ebeveynler bir araya gelince.Vallahi şkekerim benim kız bale de bir başarılı sorma..
Ama pazar günü üçle beş arası boşluğu var onu da resim kursuna göndermeyi düşünüyorum..vb..
Çocukların gittiği kurslar ailenin statüsünü belirler oldu...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız..aşağıda beyzus abla ve banuyu görüyorum nasıl kilolar veriliyormu banu naptın sen öle canım 100 kiloya düşmüşsün nasıl başardın tebrik ediyorum gerçekten bravo....
dualarınıza ihtiyacım var kızlar ..preemlaksi(gebelik zehirlenmesi) başlamış idrarda 300 olması gereken protein değerim 3000 çıkıyor,buda ya erken doğum habercisi yada ölü doğum demek oluyormuş ,inş kızımda bende sağlıklı bir şekilde oluruz sağa salim kızımı kucağıma alabilirim ..şimdi yatıyorum sürekli tansiyonum ölçülüyor yükselmemesi gerekliymiş, haftada bir dr kontrollerim var .inşallah herşey yolunda ilerler yarın yine drdayım bakalım kan idrar tahilleri nasıl çıkacak bugün yine idrara biriktiriyorum yarın proteine bakılacak..
Slm millet 84 e kadar düşüp 93 e adım atmış bir bahtsız olarak aranıza katılmak istiyorum bende...
Derinciğim,canım benim çook geçmiş olsun...
İnşallah Allahın izniyle sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.. dualarımızdasın tatlım...
Naz nasıl iyimi.?
annenmi yanın da.?
sporu yapan var yapamayan var,neden hava atıyorsun ki.
ablacım canıını sıkma. Allah yardımcınız olsun. Bebeğini sağlıkla alacaksın kucagına emin ol sakın üzülme.iyi akşamlar kızlar nasılsınız..aşağıda beyzus abla ve banuyu görüyorum nasıl kilolar veriliyormu banu naptın sen öle canım 100 kiloya düşmüşsün nasıl başardın tebrik ediyorum gerçekten bravo....
dualarınıza ihtiyacım var kızlar ..preemlaksi(gebelik zehirlenmesi) başlamış idrarda 300 olması gereken protein değerim 3000 çıkıyor,buda ya erken doğum habercisi yada ölü doğum demek oluyormuş ,inş kızımda bende sağlıklı bir şekilde oluruz sağa salim kızımı kucağıma alabilirim ..şimdi yatıyorum sürekli tansiyonum ölçülüyor yükselmemesi gerekliymiş, haftada bir dr kontrollerim var .inşallah herşey yolunda ilerler yarın yine drdayım bakalım kan idrar tahilleri nasıl çıkacak bugün yine idrara biriktiriyorum yarın proteine bakılacak..
Slm millet 84 e kadar düşüp 93 e adım atmış bir bahtsız olarak aranıza katılmak istiyorum bende...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız..aşağıda beyzus abla ve banuyu görüyorum nasıl kilolar veriliyormu banu naptın sen öle canım 100 kiloya düşmüşsün nasıl başardın tebrik ediyorum gerçekten bravo....
çok teşekkürler beyzus ablam,inşallah herşey güzel olur ...Çok haklısın canım....Çocukluğumuz çok güzeldi.Şimdikilere anlatmamız çok zor olur çünkü onlar böyle bir zevkin azını bile bilmiyorlar ki anlasınlar...
Gerçekten;sokakta hiç oyuncaksız saatlerce oynardık.Bahçemize yığılan kışlık odunlar bile yeri gelir oyuncak olurdu...
Ebeveynlerin abuk sabuk özentilerini çocuklarının üzerinden başarmaya çalışmaları da ayrı bir komedi.Statü böyle bir şey değil ama.......Artık kaç kişi böyle düşünüyoruz ki?
DERİN,geçmiş olsun canım.Umarım iyi haberler alırsın..Sağlık sıhhat mutlulukla kavuşursun yavruna....
tanismiyoruz biliyorum ama yazmadan edemedim.sakin aklina kötü seyler getirme olur mu ? simdi tip mucizelere yaratiyor.23.haftalik dogan bebekler yasiyor.daha neler neler.icini ferah tut ve dua et.Rabbim senin ve bebeginin koruyucusu ve yardimcisi olsun.(amin)
olsun zararin neresinden dönsen kardir degil mi ? hosgeldin aramiza.
sağol canım yaaa bir hafta oldu öğreneli şoka girdim resmen herşey iyi giderken ,hatta geçen hafta hemen izmire profösöre geldim egede çalışıyor sermet sağol diye bir dr...3 hafta sonra tekrar geleceğim ,eğer sorun olursa erken doğum olacak alacaklar bebeği ,çünki bizim burda küvöz yok egede doğumu yapmama gerekiyor...tabiii inşallah herşey yolunda giderse..
annem geliyor gidiyor kv geliyor sağolsunlar ...nazda iyi onun için üzülüyorum çok benden başkasında kalmaz uyumaz beni hastaneye yatırırlarsa nasıl uyuyacak bensiz nasıl kalack babaannede anneannede onu düşünüp üzülüyorum...bir tarafta diğer bebeğim ve benim iyi olmam gerekiyor kafam çok karışık canım...
Üzülme kuzumm.
Ben senin yerine de yaparımmmmm..
Şaka bir yana, bir rahatsızlığın yok değil mi canım ?
Üzme gece gece.Yoksa sırf tembellikten mi
Vakitsizlik adı altında tembellik diyeyim..
Şişkoyuz ama dürüstüz...
çok sağol canım inşallah...ablacım canıını sıkma. Allah yardımcınız olsun. Bebeğini sağlıkla alacaksın kucagına emin ol sakın üzülme.
gell geeeell bendensinn hoşgeldin
Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr
Kızlar sizi çok özledim yaaaa
Dünden beri bir türlü gelemedim. Bugünde koşturmacayla geçti en son akşam eşimin amcasına gittik maç izlemeye
Daha doğrusu erkekler maç izledi biz eşimin yengesiyle mutfakta sohbet ettikdaha doğrusu dedikodu yaptık
Eşimin eniştesinide eve bırakmaya gittiğimizde bir yarım saatte halamıza uğrayıp kuzeni kaptığımız gibi geldik
Evlatlığımız o bizim hafta sonları bizde kalma hakkı verdi mahkeme diyorum eniştesi nasıl gülüyor yolda
Sabah eşimle birlikte çıkacaklar malum daha dershaneler tatile girmedi
Haftaya Cumarteside bütün kuzenler bizde film gecesi yapacaklar
Aslında sadece 3ü gelecekti ama birtanesi amcacocuklarına da uzanınca sayı 6ya çıktıeee 4 kişide biziz etti 10
Hem çayın yanına birşeyler yapacağım hemde film seyrederken atıştırmalık birşeyler ister :44:
Sizce ne yapabilirim kızlar :44::44: daha erken biliyorum ama en azından ne yapacağımı bileyim ki cumadan artık yapılması gerekenler varsa hafta içi ona göre alışveriş yapayım
Canım bütün dualarımız senin ve kuzucuğunla içini ferah tutinşallah sağ sağlım kuçağına alırsın kücük prensesi
Erken doğumda olsa sonuçta zaten çok az günün kalmış
Rabbim inşallah hayırlısıyla kuzunun sağlık haberlerini almanı nasip eder...Aminnnnnnnnnnnnn
Bu arada tebriklerin için bende teşekkür ederim
3 Ay olucak spor salonuna başlayalı ama bu ay pek bir ümitli değilim sonuçta 10 gün bel ağrısı yüzünden gidemedim eeee salı kar olmazsa inşallah gidiceğimde şimdiden cumarteside yattımisafir geliyor diye
Neyse önümüzdeki ay acısını çıkartırım nasılsa
Yaza kadar en azından 80i görmek istiyorumdaha aşağısı olurda o kadarını bile görsem kendimi çok mutlu hissedeceğim
Eeee aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz ve hedeflerimize ulaşacağız
İyi geceler hanımlar.Benden bu gecelik bu kadar.Fena yatasım var..
Hala halsizliğim sürüyor...Yarın daha çok göreşeceğiz inşallah....Öpüyorum hepinizi...
Duymuştum Sermet hocayı..
Yolunda gider herşey canım merak etme...Erken alınsa bile hiiç telaşlanma herşey yolunda gidecektir emin ol...
Ege de doğum yaparsan beni haberdar et yardımım dokunursa hemen gelirim...
aileni evim de bile ağırlarım memnuniyetle canım...
Naz için endişelenmen çok normal..Kızım 10 yaşındaydı ona rağmen. bir yandan sancı çekiyorum diğer yandan elim telefonda kızımı arıyorum ikide bir...
Vakitsizlik adı altında tembellik diyeyim..
Şişkoyuz ama dürüstüz...
Yenacığım bu arada sizinde Yıldönümünüzmüş
RAbbim sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli nice seneler nasip etsin sizlere
İNşallah Rabbim her gününüz bir öncekinden çok daha güzel geçer
cecoooooooooooooşşş özletme kendini bebeeeeeeeemmhiç düşünme napcam diye al iki kilo mısır patlat gitsin. ben çok seviyorum mısırı heleki sıcak sıcak film izlerken evde acayip güzel oluyor yahuuuu yani demem o ki ben gelirsem ugrasma hiç mısır yeterr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?