haklısın nuhancım ama napiyim yoksa ibre yukarıyı göstermeye başlıyoooorrrr
Selam kizlaaar pazar günü cok sIkici geciyor
Yenacim evlilik yildönümünüz kutlu olsun, ne güzel süpriz hazirlamislar bayildim, darisi benim ve mehtabin basina :)))
Dafi ablacim yegenin düsük yapmis demistin yazmayi unuttum, cok cok gecmis olsun
Mehtapcim seninde kardesine gecmis olsun, hastalik hastasi olmakta cok kötü birsey,
benim bi arkadasin kardeside öyle, ben ona cok kiziyorum..
öpüyorum herkesiii
İyi akşamlar arkadaşlar.
Cumadan beri topiğe giremiyorum.Hastayım üzerinize afiyet.
Bademcikler şiş,burun tıkalı ve öksürüyorum.Allah başka dert vermesin.Ellerde ne dertler var ama insan hasta olup elden ayaktan düşünce kötü hissediyor.İnanın; çok yaşlılar gibi elden
ayaktan kesildim.Yattığım yerden kalkmam aylar alıyor.Yavuz zırhlısı gibi manevra yaparak toparlanıyorum.Neyse bugün daha iyiyim şükür.
Sizler nasılsınız..............
merhabalar
eşimle yürüdük 1 saati geçmiştir belki de 2 saatte yakın yoruldum acıktım
azcık dinleneyim hazırlayım bişeyler
beyzuş ablacım geçmiş olsun
Günaydın,
Yenacigim, 18yıl uzun bir zaman maşaşallah. Allah bir ömür boyu ayırmasın ve multulukla, sağlıkla, rahat ve huzur içinde zayıf olarak yaşayın. Güzel bir süpriz olmuş.
Bende biraz önce uyandım ve şimdi tattildim. 82,9u gördüm. acayıp mutluyum. 7 yi rakamlara az kaldı. Bu hafta 82,4u görürsem toplam 10 kilo vemiş olacağım..
İyi akşamlar arkadaşlar.
Bademcikler şiş,burun tıkalı ve öksürüyorum.Allah başka dert vermesin.Ellerde ne dertler var ama insan hasta olup elden ayaktan düşünce kötü hissediyor.İnanın; çok yaşlılar gibi elden
ayaktan kesildim.Yattığım yerden kalkmam aylar alıyor.Yavuz zırhlısı gibi manevra yaparak toparlanıyorum.Neyse bugün daha iyiyim şükür.
bizim bura enteresan bi yer zaten. 5 sene önce taşındık buraya ben bulgurlu diye bi yer oldugunu bile bilmiyodum.mesela biri sorar nerde oturuyprsun diye diyolog şöyle geçiyor.
-nerde oturuyorsun ?
-bulgurluda
-ora nerede ya?
-libadiye tarafında
-libadiye?
-ya şimdi şöyle anlatayım ümraniye belediyesinin alt tarafı, göztepenin üst tarafı, ünalandan sonra
-........
-çamlıcaya yakınn tepeye !!
-heee orasıııı
aynen böyle cicim iştee adres tarif edemiyorum yaa
beyzus geçmiş olsun valla bizi bi yakalaadı nerdeyse 1 aydır sürünüyoruz ailecek güya istanbul gribiymiş bu seneki gribin adı
küçük kızda şidetli öksürük kesilmediii hastalık zor allah şifa versin
geçmiş olsunn...Rabbim şifalar versin...İyi akşamlar arkadaşlar.
aa mehtapcım yakınmışız...ünalandayım ve bende tarif ederken aynı sıkıntıyı yaşıyorum...evde oturacağına buyur çaya gel bana ama yanına bişey yapmam heee ona göree
aaaaa çok sevindimünalanı bilen birini görmek çok güzel sen suyu kaynat ben yeşil çaylarla gelcem
insallah gülmaciğim.
mehtap ya oo çikolata gibi güzel pasta gibi durmuyor.. iğ kötü... boşver..
evde tatlandırıcı varmi? varsa bi tarif vereceğim yoksa, kendine sütlü türk kahvesi yap tek şekerli... içebiliyorsan sekersiz..azcık yesemm azcıcıkk birazcıkk
evde tatlandırıcı varmi? varsa bi tarif vereceğim yoksa, kendine sütlü türk kahvesi yap tek şekerli... içebiliyorsan sekersiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?