• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlaaar pazar günü cok sIkici geciyor

Yenacim evlilik yildönümünüz kutlu olsun, ne güzel süpriz hazirlamislar bayildim, darisi benim ve mehtabin basina :)))

Dafi ablacim yegenin düsük yapmis demistin yazmayi unuttum, cok cok gecmis olsun

Mehtapcim seninde kardesine gecmis olsun, hastalik hastasi olmakta cok kötü birsey,
benim bi arkadasin kardeside öyle, ben ona cok kiziyorum..

öpüyorum herkesiii :16:

Selam kizlaaar pazar günü cok sIkici geciyor

Yenacim evlilik yildönümünüz kutlu olsun, ne güzel süpriz hazirlamislar bayildim, darisi benim ve mehtabin basina :)))

Dafi ablacim yegenin düsük yapmis demistin yazmayi unuttum, cok cok gecmis olsun

Mehtapcim seninde kardesine gecmis olsun, hastalik hastasi olmakta cok kötü birsey,
benim bi arkadasin kardeside öyle, ben ona cok kiziyorum..

öpüyorum herkesiii :16:

sağol canım ama kızmakla olmuyor işte elinde olan bişeyde değil birden daralıyor uyanıp ağlamaya başlıyor umarım düzelir bi an önce

İyi akşamlar arkadaşlar.

Cumadan beri topiğe giremiyorum.Hastayım üzerinize afiyet.

Bademcikler şiş,burun tıkalı ve öksürüyorum.Allah başka dert vermesin.Ellerde ne dertler var ama insan hasta olup elden ayaktan düşünce kötü hissediyor.İnanın; çok yaşlılar gibi elden

ayaktan kesildim.Yattığım yerden kalkmam aylar alıyor.Yavuz zırhlısı gibi manevra yaparak toparlanıyorum.Neyse bugün daha iyiyim şükür.

Sizler nasılsınız..............

Son düzenleme:
beyzus geçmiş olsun valla bizi bi yakalaadı nerdeyse 1 aydır sürünüyoruz ailecek güya istanbul gribiymiş bu seneki gribin adı
küçük kızda şidetli öksürük kesilmediii hastalık zor allah şifa versin

İyi akşamlar arkadaşlar.

Bademcikler şiş,burun tıkalı ve öksürüyorum.Allah başka dert vermesin.Ellerde ne dertler var ama insan hasta olup elden ayaktan düşünce kötü hissediyor.İnanın; çok yaşlılar gibi elden

ayaktan kesildim.Yattığım yerden kalkmam aylar alıyor.Yavuz zırhlısı gibi manevra yaparak toparlanıyorum.Neyse bugün daha iyiyim şükür.

geçmiş olsun beyzuş abla. valla bende öyleydim kaç gündür limon yiye yiye kendime geldim sanırım. iyi bak kendine :54:

merhabalar
eşimle yürüdük 1 saati geçmiştir belki de 2 saatte yakın yoruldum acıktım
azcık dinleneyim hazırlayım bişeyler
beyzuş ablacım geçmiş olsun:54:

Bizim çocukluğumuzda annelerimiz çalışmazdı.
Okuldan eve geldiğimde boynumdaki anahtarla kapıyı hiç açmadım.
Hatta Babamın bile anahtarı yoktu.
Annem evimizin bir parçası gibiydi, hep evdeydi.
Her yere birlikte giderdik, zaten öyle çok da gidilecek bir yer yoktu ki.....

En büyük eğlencemiz sokaklarda oynamaktı.
Sokakta oynamak diye bir kavram vardı yani.
Cafelerde, alış veriş merkezlerinde buluşmazdık.
Okula arkadaşlarımızla gider, birlikte çıkar, oynaya, zıplaya yürüyerek gelirdik.

Servis falan yoktu. Ayakkabılarımız eskirdi.
Hatta öyle olurdu ki; çantalarımızı kaldırımlara koyar oyuna bile dalardık.
Annelerimiz bu durumu bildiklerinden kardeşlerimizle bizlere ekmek arası bir şeyler hazırlar gönderirdi.
Mahallemizdeki teyzeler Annemiz gibiydi.
Susayınca girer evlerine su içerdik.
Ya da pencereden bize bir sürahi bir bardak uzatırlar, hepimiz aynı bardaktan kana kana içerdik.
Kısacacı evine gidip gelen elinde mutlaka yiyecekle dönerdi.
Anneleri o arada çocuğuna verdiği şeyden bizlere de gönderirdi.
Bu bazen bir kurabiye, bazen bir meyve olurdu.

Cebimizde harçlığımız olduğunda düşmesin diye çıkarır çantamızın üstüne koyar oyun bitince geri alırdık.
Çok garip ama kimse almazdı. Sokaklarımız evimiz kadar güvenli idi.
Düşünce kaldırırlar, kavga edince barıştırırlardı bizi...
Polisler gelmezdi kavgalarımıza, zabıtlar tutulmazdı.
Sonra kavgalarımız da öyle ustura, falçata ile olmaz,
onlar nedir bilmezdik bile, asla kanla falan da bitmezdi,
en fazla saçlarımızdan çeker, hayvan adları sayar, tekme atar, yine oyuna dalardık.

Birbirimizin suyundan içer, elmasına diş atardık.
Misket oynamaktan parmaklarımız kanar yine de mikrop kapmazdık.
Azar işitip, acillere taşınmazdık.
Düşerdik ekmek çiğner basarlardı alnımıza, oyuna devam ederdik.
Röntgenlere, ultrasonlara girmezdik.

Ben bizim çocukluğumuzu çok özledim.
Sokaklarımız ruhsuzlaştı sanki.
Komşumu tanımıyorum ama evinin camında,
temizliğe gelen kadını haftada bir görür kolay gelsin der konuşurum.
Onun dışında orada kim oturur hiç bilmem.
Evimizi kendimiz temizlerdik, kapı silmece ;
bilmem kaç kuruş hepimizin elinde bezler güle oynaya bitirirdik işleri.
Evlerimiz var, içinde yaşayan yok.
Parklarımız var, içinde oynayan çocuk yok.
Ama her yıl sökülüp yenilenen kaldırımlar, lüks binalar,
ışıl ışıl vitrinler, girip çıkan yapay insanlar...
Ruh yok, buz gibi buz, bu biz değiliz..

Tahta iskemlelerimizde oturan yaşlılarımız,
onlara dede, nene diye hatırını soran çocuklarımız yok oldu.
Ben kapılarında ' vale ' lerin, ' bady ' lerin beklediği yerlerden hep korkmuş çekinmişimdir.
Kapısını çarparak örtüyor diye çocuğuna kızıp,
taksidini bitiremediği arabanın anahtarını, hiç tanımadığı birine vermek ters gelir bana.
Benim değildir bu kültür. Ne ruhuma, ne kültürüme ne de cüzdanıma hitap eder.
Nedir bunlar?
Reklamlarla desteklenen beyni, ruhu ele geçirilmiş insanlar olduk.

Birbirimize yabancı, yalnızlıklarımızla yaşar olduk.
İyi de neden böyle olduk ?
Biz mi istemiştik? Yoksa birileri mi böyle istedi?..
"Her toplum hakettiği gibi yönetilir" derler ya, hakettiği gibi de yaşar diyelim mi ?..

Nihat KAŞIKÇI.

$561592_10151300046696328_2011317556_n.webp

merhabalar
eşimle yürüdük 1 saati geçmiştir belki de 2 saatte yakın yoruldum acıktım
azcık dinleneyim hazırlayım bişeyler
beyzuş ablacım geçmiş olsun:54:

ohh ne güzel bizde eşimle yürüdük kızlar uyudu hızlı hızlı gittik geldik valla çocuksuz yürümeyi özlemişim el ele nefes nefesede geldik evde yalnızlar diye:)))

Günaydın,
Yenacigim, 18yıl uzun bir zaman maşaşallah. Allah bir ömür boyu ayırmasın ve multulukla, sağlıkla, rahat ve huzur içinde zayıf olarak yaşayın. Güzel bir süpriz olmuş.

Bende biraz önce uyandım ve şimdi tattildim. 82,9u gördüm. acayıp mutluyum. 7 yi rakamlara az kaldı. Bu hafta 82,4u görürsem toplam 10 kilo vemiş olacağım..:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

masallahh darısı basımaa:31::31:

İyi akşamlar arkadaşlar.

çoook gecmıs olsun beyzusummm kıyamam sana ıyı bak kendıne cnmm öptümmm

YENAcım evlılık yıldonumunuz kutlu olsun nıce 18 yıllaraaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119:

Selamün aleykümm....

nasılsınızz...dünden beri bakamamışştım size...iki gündür temizlik yapıyorum anca bitti sayılır bi banyo kaldı onada birazdan girişicem...yarın kızı götürücez doktora tahlil falan yaptırıcaz salı günüde yatıcaz hastaneye..şu günleride hayırlısıyla bi atlatsakk..bikaç gün aranızda olamayabilirim nolur dualarınızı eksik etmeyin..

bizim bura enteresan bi yer zaten. 5 sene önce taşındık buraya ben bulgurlu diye bi yer oldugunu bile bilmiyodum. :1: mesela biri sorar nerde oturuyprsun diye diyolog şöyle geçiyor.

-nerde oturuyorsun ?
-bulgurluda
-ora nerede ya?
-libadiye tarafında
-libadiye?
-ya şimdi şöyle anlatayım ümraniye belediyesinin alt tarafı, göztepenin üst tarafı, ünalandan sonra
-........
-çamlıcaya yakınn tepeye !!
-heee orasıııı

:9::9::9: aynen böyle cicim iştee adres tarif edemiyorum yaa

aa mehtapcım yakınmışız...ünalandayım ve bende tarif ederken aynı sıkıntıyı yaşıyorum...evde oturacağına buyur çaya gel bana ama yanına bişey yapmam heee ona göree:34::34:

beyzus geçmiş olsun valla bizi bi yakalaadı nerdeyse 1 aydır sürünüyoruz ailecek güya istanbul gribiymiş bu seneki gribin adı
küçük kızda şidetli öksürük kesilmediii hastalık zor allah şifa versin

geçmiş olsun canım..ya benim büyük kızında bitmeyen bir öksürüğü vardı wiks kullandık baya rahatladı bir süre sonrada tamamen geçti sende bidene bence...topuklarına sürüp yün çorap giyip öyle yatıcak..bikaç gece yaptım ben üstüste...

İyi akşamlar arkadaşlar.

geçmiş olsunn...Rabbim şifalar versin...

herşey arkadaşımın bana bu resmi göstermesiyle başladı

$tumblr_kt8rlmcsl61qztn11o1_500_large.webp

canım çikolata istiyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
aa mehtapcım yakınmışız...ünalandayım ve bende tarif ederken aynı sıkıntıyı yaşıyorum...evde oturacağına buyur çaya gel bana ama yanına bişey yapmam heee ona göree:34::34:

aaaaa çok sevindim :16::16: ünalanı bilen birini görmek çok güzel :9::9: sen suyu kaynat ben yeşil çaylarla gelcem :34:

kartem ya sana :20: yaptım diye içime dert oldu...:17: birde burdaan uzaklaşırsın diye korkuyorum....18: valla 3 saatir bunu düşünüyorum...:2:

evde tatlandırıcı varmi? varsa bi tarif vereceğim yoksa, kendine sütlü türk kahvesi yap tek şekerli... içebiliyorsan sekersiz..

tatlandırıcı yok ya şey var sakarin var ya kutuda minik minik.

Son düzenleme:
Back
X