Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sigarayi bırakmana çok sevindim..öyel sigara birakilinca doğal oloraka iştah açılıyor. olsun sigaradan kurtulmuşsun ya..
evet iştahım tavan yaptı ama geçiçi süre inşallahh inşallah kurtuldumm şu meletten
bakalım yarın görümcem gelecek çok sigara içecek yanımda benim için bi sınav 2 hafta kalacak eğer bu sınavı atlayırsam daha içmem

ya bende bu diyete başladmmı çoğaltmıştım günde 1 paket bitiriyodum metobolizmayı hızlandıırıyomuş sigara burakıncada metobolizma yavaşladığı için kilo alımı oluyomuşş yol yakınken dön
bence çocuklarımı ohalde görünce utandım rüyalarıma girdi akılma neler geldi bu yaşta böle özenirse orta okulada başlarlar kesin
büyük kızım anne ben de büyüyünce içeyiimi diye sordu hayır kızım zararlı baban kızar dedim eee halam da içiyo dedemden gizli bende babamdan gizli içerim dedi aman çocuklara nası örnek oluyorum kötü anne olmak istemiyorum

öyle kisa zamanda birakirim insallah falan yok... simdi biraktin ve olay kapandı ben anlamam. sigara kokan bir arkadaşla sohbet etmek istemiyorum....

Son düzenleme:

ayy cadıya bak sen neler demiş öyle. gizli saklı şeyler cazip geliyor ya işte.bende lisede başlamıştım salaklgın daniskası ya başka hiçbişey değil valla. özendigim şeye bak sigara içmek. ama işte o zaman bu kıt beynim anlamamış bunu.

öyle kisa zamanda birakirim insallah falan yok... simdi biraktin ve olay kapandı ben anlamam. sigara kokan bir arkadaşla sohbet etmek istemiyorum....

biraz sert olmuş... ama ben ablayim dimi?

:18::18::18::18::18::18::18: ıı ablaaa şeyyy ııııı:18::18::18::18::18::18::18:
sert mert bu dilden anlıyorum ben kibarca bırak diyince biri al bitane daha yak diyormuş gibi hissediyorum.

kusur ne demek tatlım aklıma bile gelmez benim
Kadın 110 kilo,öğlen haşlanmış karnabahar,akşam da 1 bardak ayran 1 elma yiyor..
Yorum olarak menün çok iyi olmuş tatlım..
süper yaaa
kızlar birşey sorucam
toksinle irtibatı olan varmı ?
hiç uğramıyor. öm attım onada cevap vermedi .
facedede görmüyorum hiç.
kötü birşey yoktur inşaAllah. ben kaygılanmaya başladım.
günlerdir benim de aklımda ama irtibat imkanımız yok net dışında malesef
ooo iğne oyası ince iş bayılırım küçükken ben de çok heves etmiştim ama öylece kaldı kolay gelsin canım
oooo harikasın canım maşallah

bikaç kilonun önemi yok canım sigaradan kurtul kilodan kurtulmak daha kolay
görümcene de uyma sakın
mehtabb huuu sen de şu an itibarıyle bitiriyorsun bu işi anlamam yoksa başına gelecekleri sen düşün artık

cok tehlikeli bir hastalik, dogru tedavi edilmediginde ölümle sonuclaniyor ne yazik ki. Allah tan herkes icin akil fikir diliyorum, zayiflicam diye ölüme kosuyorlar (

Sözde diyetim az yemek, ekmek tüketmemek ve spor yapmak.. Sözde yani...
Boyum da 1.68

Bu aralar ipin ucu kaçtı ya oof ooofff.

sen en iyisi hergün buraya yaz ne yiyip ne yaptigini,bir süre sonra alisiyorsun.sakin bak kusmak yok zayiflicam derken ölme ...

cok tebrik ederim Yena, Allah ömrünüzün sonuna kadar mesut bahtiyar etsin (amin) ailenin süprizide cok güzel olmus, cok duygulandim ben bile , seni hayal edemiyorum, ben aglardim herhalde sevincten :)))

dafi abla cok tesekkür ederim, yarin heme nar alicam ve hazirlicam.insallah becerebilirim yapmayi :) abla birde baska ne bitki yaglari yapilabilir , ben cok merkaliyim böyle seylere, seviyorum evde yapmayi.

kardesin icin üzüldüm mehtapcim, insallah tez zamanda bu korkulardan kurtulur.Allah yardimcisi olsun (amin)

benim sigarayi birakmam sebebimde söyle olmustu.birgün kizimi yuvadan aldim yürüyerek eve geliyoruz,(kizim 3,5 yaslarindaydi)

kizim: anne sigara icenler cabuk ölüyor demi ?
ben : evet kizim sigara cok hasta yapip cabuk öldürüyor.
kizim: (yüzüme bakip dudaklari titreyerek) anne sen erkenden ölürsen ben ne yapicam peki yapayalniz ?

o an cevap verememistim kizima (( eve döndügümde kizimin önünde sigara paketini cöpe attim ve ona bir daha asla icmiycegime ve sigara yüzünden ölmücegime söz verdim.o günden beri sigara icmiyorum, ama ne yazik ki biraktiktan 6 ay sonra sigara icimi sebebiyle AstIM teshisi kondu.2 yildir tedavideyim.icenlere ibret olsun diyorum.umarim oturup bir düsünürler ben ne yapiyorum diye ?

mehtabb huuu sen de şu an itibarıyle bitiriyorsun bu işi anlamam yoksa başına gelecekleri sen düşün artık

taamaaaaaaamm pikiiiiiiiiii anlaşıldııı

sağol canım ilaç kullanıyor zaten umarım bir an önce düzelir :26:

inşallah bırakıcam ya böyle gitmez farkındayım

ya oooooofffff demin tartıldım 97 çıktı lavaboya gitim geldim 95küsürlü bişi oldu iki dk sonra tekrar çıktım 96.5 çıktı ben veremiyormuyum yoksa tartı benle dalga mı geçiyor. cumaya kadar tartılmıcam ya uyuz oldum

hareketsizlikten oluyor sanırım böyle. ben bi an önce iş bulsam iyi olcak. çünkü evde yapcak bişey kalmadı artık. çocuk yok kirlenmiyor annemle ben varım sadece. kardeşim zaten daha bu hafta geldi. gidicek bugün tekrar. temiz evi tekrar süpürmek olmuyor dışarı çıkıp dolanayım desem biriyle kimse yok herkes çalısıyor yada evli çocuklu. tek başımada sıkılıyorum. sap gibi kaldım ya böylee.. ye iç otur anca günde 1 saat spor yapsamda geri kalan 23 saat yatış mecburen.. napsam ben :44::44:

Mehtapcığım bak suan evdesin zayiflamak için çok güzel firsat.... İşe başlarsan kilo vermen zorlaşacak...Sen hagi sehirdeydin unutum. Belediyenin sopor A.Ş. tesisleri var. belki senin yaşadgin sehirde de vardır. sana uzak olsada otobüsle geze geze gidersin. Gündüz saatleri çok ucuz oluyor. Sonra halkeğitimin ucuz kursları oluyor. inglizce bilgisayar web tasarimi gibi onlardan bitanesine yazil. Arta kalan zamanında da bizimle sohbet et. Bilgi ver. Sonra fistik gibi ol donanımlan iş ilanlarına saldır...ne dersin? böyle ben anlatiyorum böyle yazmak kolay oluyor biliyorum...işte içimden bunlar geldi? sen nedersin?

asucum çok teşekkürederim...
subat tatili bitsin senle birlikte 7li rakamları göreceğiz inşallah...

Son düzenleme:

Canımcığım bu tartilar çok hassas oluyor... benimsiki tefal. yağ falan ölçümüyor ama benimkiside öyle, üstümü tek tek çikartıyorum. gr gr düsüyor. wc girmeden önce çiktiktan sonra mm lik tak diye veriyor. 3 bardak su içiyorum 250gr yükseliyor... sen tartiyla vedalaş.. uğrasma onla... 2-3 günde bir sabah uyanır uyanmaz hiç bişe yemeden tartıl ve bunu biryere not et bunu doğru kabul et ve ilerle....gerçi doğruus haftada bir tartilmak diyorlar ama onu bende başaramiyorum. 2 günde bir e anca aliştim.

istanbuldayım ben. belediyenin varda uzak işte otobüsle olurda. ya şimdi ben çalışmıyorum annemden yol parası istemek agır geliyor. eve yakın yerlere bakıyorum şimdi ücretsiz olanlara. ismek var. demin bende onu araştırdım hangi kursları var diye. aynı şeyi düşünmüşüz eve 15 dk uzaklıkta hem yürümüş olurum hemde bişeyler yapmış olurum. açık kayıtlarını ögreneyim hangileri başlıcak. ona göre bitanesine başlayayım ya da kaç tanesi olursa. iş bulana kadar en azından. spor kursuda var fitness felan bilgisayar vs o tarz kurslarda var. en iyisi böyle bişey yapmak yoksa delircem evde. tartıya gelincede daha çıkmam cumaya kadar ya uyuz oldum. güzel tartı hoş tartı dedik tepeme çıktı resmen kalsın köşede cumaya kadar buluşmak yok

selamun aleyküm canlarıım hepinize güzel pazarlarrr ben biraz yemenin ucunu kaçırdım ama bugün itibariyle kendime bir hedef koydum şu iki hafta içinde 81,5 görmek istiyoruummmmmmmmmmmm

selamun aleyküm canlarıım hepinize güzel pazarlarrr ben biraz yemenin ucunu kaçırdım ama bugün itibariyle kendime bir hedef koydum şu iki hafta içinde 81,5 görmek istiyoruummmmmmmmmmmm

Ama biz senle alaşmadık mı? hayatında 7-8 ay daha 82,7 kalsan olmaz mi? sen kilo almamaya çalış ama kilo vereyim diyede lütfen yememezlik yapma. insan hayatinda 8 ay valla hiç birşey değil...

aa herkesleri azarlamış gibi hissedimm kendimi? Kızdırmayanın beni.. dağıtırım...

mehtap hangi semtesin canım?

üsküdarda bulgurludayım ben. sen nerde yaşıyorsun ?

üsküdarda bulgurludayım ben. sen nerde yaşıyorsun ?
Ben kurtköydeyim.. Benim çok yakınımda spor aş var. Haftada 2 gün step'e gidiyorum 15 tl (2 ay). aksamları ücretli bir aylığına 70tlye fitnesse (1ay) yazilmistim süresi bitti. Ben fitneste çok sıkılıdımm. Simdi haftada 2gün, 50tl ücretli step'e geçip(1ay) . Haftada 2 gün 15 TL gündüz, (2ay) yüzmeye kayıt yaptırmayı planlıyorum. Karışık bir durum ama listelar var çok güzel hesaplarsan oldukça ekonomik güzel güzel spor yapabilyorsun.

Spor AŞ

simdi baktımda sana yakın yok

bizim bura enteresan bi yer zaten. 5 sene önce taşındık buraya ben bulgurlu diye bi yer oldugunu bile bilmiyodum. mesela biri sorar nerde oturuyprsun diye diyolog şöyle geçiyor.

-nerde oturuyorsun ?
-bulgurluda
-ora nerede ya?
-libadiye tarafında
-libadiye?
-ya şimdi şöyle anlatayım ümraniye belediyesinin alt tarafı, göztepenin üst tarafı, ünalandan sonra
-........
-çamlıcaya yakınn tepeye !!
-heee orasıııı

aynen böyle cicim iştee adres tarif edemiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…