• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nice senelere yenacım uzuuuuuuuuunca bir ömür beraber olun inşallah çocuklarınızla torunlarınızla beraber
sürprizlerine de bayıldım ayrıca çok güzel düşünmüşler

amin asucuğum.:16: hep beraber inşallah tabi zayıf olarak :)
Bir de hani geçen de bir şarkı linki paylaşmıştım ya ha bire dinlediğimi söylemiştim..
Kızım bir de onu açtı eve girdiğim de ama çok güldüm yaa şarkıyı duyunca :)

Son düzenleme:
Asuucuğum neden uyumadın,uykumu tutmadı.?
biz hepimiz ayaktayız çocuklar dahil..
Oğlanı babası uyutmuş bayağıda geç kalkmış hala cin gibi valla :)

Ben de bir hafta izin aldım..Çocuklarla birlikte olmak için...

amin asucuğum.:16: hep beraber inşallah tabi zayıf olarak :)
Bir de hani geçen de bir şarkı linki paylaşmıştım ya ha bire dinlediğimi söylemiştim..
Kızım bir de onu açtı eve girdiğim de ama çok güldüm yaa şarkıyı duyunca :)

çok sevimli ama yaaa sen seviyorsun diye onu da düşünmüş ben bile duygulandım şimdi

Asuucuğum neden uyumadın,uykumu tutmadı.?
biz hepimiz ayaktayız çocuklar dahil..
Oğlanı babası uyutmuş bayağıda geç kalkmış hala cin gibi valla :)

Ben de bir hafta izin aldım..Çocuklarla birlikte olmak için...

kızlar uyudu büyük uyumamış olabilir:)
küçüğümün dersanesi var sabah biz de haftasonları geç yatıyoruz genelde
uykum da geldi aslında
izin almana ben de sevindim çocuklar gibi bize de yarar belki:16:

çok sevimli ama yaaa sen seviyorsun diye onu da düşünmüş ben bile duygulandım şimdi

Öyledir yaa...Candır benim kızım..

kızlar uyudu büyük uyumamış olabilir:)
küçüğümün dersanesi var sabah biz de haftasonları geç yatıyoruz genelde
uykum da geldi aslında
izin almana ben de sevindim çocuklar gibi bize de yarar belki:16:

asucuğum hep yazacağım unutuyorum..KAndil günü pek konuşamadım kusura bakma..ceviz almıştım adama parasını ödüyordum para üstünü bekliyordum vb.
Daha sonra da arayamadım kusura bakmadın değilmi şeker kız kendi :)

yatayım ben de canım sabah uyanamam yoksa siz de ailecek takılın
iyi geceler yenacım:16::54:

İYi geceler tatlım...:16:

Son düzenleme:
PAzar günü plan yapalım demiştik ama eşim benden habersiz yemekli misafir ağırlamış..
bişi demedim artık..
nohut ısladım ben de,ana yemek etli nohut
yanına ekleyeceklerim yarın doğaçlama olacak :)

Son düzenleme:
Kadın 110 kilo,öğlen haşlanmış karnabahar,akşam da 1 bardak ayran 1 elma yiyor..
Yorum olarak menün çok iyi olmuş tatlım..

Son düzenleme:
kızlar alıtı yaptım hepsi gitti. zaten çok geç oldu selam verecek kimsede kalmamış.
geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşların hepsine sonsuz teşekkür ederim :16::16::16:

eminecim hepiniz dualarımdasınız canım.

Mehtapcım,ehliyetin hayırlı olsun canım.

ayşecim herşey gönlünüze göre olsun

umuuuut yeter bu kadar tatil dön artık yuvaya

yenacım Allah bir ömür mutlu, sağlıklı,huzurlu, gönlünüzce güzel bir hayat geçirmeyi nasibetsin

derya cım bende bu yağı ilk defa denedim.bugünde birkaç kişiye sürdüm hepside ellerimiz yumuşacık oldu dediler. benim kullanamadığım yağım vardı evde. hakiki zeytin yağı. bende onu değerlendirmek için bitki yağları yaptım. bu yaptığım yağda şöyle : iki tane narı ortadan kesip suyunu bir kaba sıktım. çekirdeklerinide kırıp suyuyla karıştırıp bir kavanoza koydum. yaklaşık yarım kavanoz oldu.kavanozun kalan yarısınıda zeytin yağla doldurdum. gün ışığı alan bir camın önüne peteğin üzerine gelecek şekilde koydum.birbuçuk iki ay kadar beklettim ve iki gündür kullanıyorum. sıcak havada güneşe konulsa dahada güzel olurdu herhalde.

kızlar alıntılarım gittiği için çoğunu atladım sanırım kusura bakmayın hepinizi öpüyorum :54:

Son düzenleme:
selamun aleyküm kısceleeeerrr
hayırlı sabahlar
kalkmadınızmı dahaaa
tabiii bu gün pazar tatil yapıyorsunuz
yapın bakalım yapın
bende biraz sonra köye gidicem. dünkü yorgunluğumun üzerine bugünde köy kaymaklı ekmek kadayıfı :1:
dün akşama kadar çarşıdaydım. uzun süred,r insanlar 'köydeki eltin umreye mi gidiyor ? imam olan oğlunuz anne babasını umreye gönderiyormuş '' diyorlardı. bende '' haberimiz yok öyle birşey olsa söylerlerdi. herkesin duyduğu birşeyi bizden neden saklasınlar'' diyordum. meğerse milletin söylediği doğruymuş :1: kaynım evvelsi gün aramış '' biz çarşamba veya perşembe günü gidiyoruz, alışveriş için gelicez evde olun '' demiş. biraz kırıldım ama yinede belli etmedim. dün bütün gün çarşıdaydım. diz kemiklerim iflaslarda . bugün köyde neyaparım bilmiyorum.

kızlar birşey sorucam
toksinle irtibatı olan varmı ?
hiç uğramıyor. öm attım onada cevap vermedi .
facedede görmüyorum hiç.
kötü birşey yoktur inşaAllah. ben kaygılanmaya başladım.

gunayıdın kızlarrrrr

nasılsınız

ben iğne oyasına taktım onunla ugrasıyorumm zürafa cekıyorumm sonunda yaptımm

mehtap ehlıyetın hayırlı olsun Rabbım kaza bela vermesınn cnmm:16::16:

yenaa nohutun yanına pilav yap cnm pirinç pilavıı boll margarınlııı:27::27::27::27::27::27::27:

kahvaltımızı yaptıkk işlerimi halladıp yuruyecegım yınee dun 60 dk yurudumm
bugunde en az 40 dk olur ınsallahh komsunun mevludu var ona ıcabet edecegız nasıp olursaa

haydınn gorusuruzzz:16::16::16::16:

selamun aleyküm kısceleeeerrr
hayırlı sabahlar
kalkmadınızmı dahaaa
tabiii bu gün pazar tatil yapıyorsunuz
yapın bakalım yapın
bende biraz sonra köye gidicem. dünkü yorgunluğumun üzerine bugünde köy kaymaklı ekmek kadayıfı :1:
dün akşama kadar çarşıdaydım. uzun süred,r insanlar 'köydeki eltin umreye mi gidiyor ? imam olan oğlunuz anne babasını umreye gönderiyormuş '' diyorlardı. bende '' haberimiz yok öyle birşey olsa söylerlerdi. herkesin duyduğu birşeyi bizden neden saklasınlar'' diyordum. meğerse milletin söylediği doğruymuş :1: kaynım evvelsi gün aramış '' biz çarşamba veya perşembe günü gidiyoruz, alışveriş için gelicez evde olun '' demiş. biraz kırıldım ama yinede belli etmedim. dün bütün gün çarşıdaydım. diz kemiklerim iflaslarda . bugün köyde neyaparım bilmiyorum.

aleykum selam canımm
alısverıs yorucu ...kolay gelsın cnmm Allah kabul etsın ınsallah umrelerınııı..

cnm üzülme belıkıde fırsat bulamamıslardır telastann

öptummm

Son düzenleme:
Günaydın,
Yenacigim, 18yıl uzun bir zaman maşaşallah. Allah bir ömür boyu ayırmasın ve multulukla, sağlıkla, rahat ve huzur içinde zayıf olarak yaşayın. Güzel bir süpriz olmuş.

Bende biraz önce uyandım ve şimdi tattildim. 82,9u gördüm. acayıp mutluyum. 7 yi rakamlara az kaldı. Bu hafta 82,4u görürsem toplam 10 kilo vemiş olacağım..:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
İyi geceler,iyi uykular diliyorum sevgili yoldaşlar..

Bugün İzmir'de yağmur hiç dinmedi sayılır.ıpıslak bir gündü :)
Dün evlilik yıldönümüz dü bizim. tam tamına 18 yıldır sevgili kocamla aynı evi,aynı hayatı paylaşıyoruz.:nazar:.Allah ayırmasın inşallah..
Dün malum geç geldiğim için pazar günü kutlarız diye planladık..Bugün de saat 15:00 te gidip 23:00 te evde oluyorum...
Eve girdiğim de ışıklar kapalıydı ama yer de oklar ve mumlar salonu gösteriyor du :)
Müzik eşliğin de salona geçtim ki oda ne, nefis bir pasta eşliğin de eşim kızım ve oğlum koltukta oturmuş gülümseyerek beni bekliyorlar :)
böyle işte :)

Nursena, ben pro üyeyim bir seferlik ücret ödeniyor adına kk kart ve yanında bir kaç hediye daha geliyor...

ayyyyy ne kaa güzelllll :16::16: Allah ayırmasın hep böyle mutlu birbirinize bağlı olun ablacım darısı başımıza demekten kendimi alamıcıgıııııııııııııımmm :34:

bu arada işe girdigim an ilk işim pro üye olmak sanırım çok canım istedi :1:

Mehtapçığım,ehliyetin hayırlı olsun canım...

sağol ablacıgım inşallah dahada iyi ögrendigimde güzel güzel hayırlı hayırlı kulanabilcem :34:

kızlar alıtı yaptım hepsi gitti. zaten çok geç oldu selam verecek kimsede kalmamış.
geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşların hepsine sonsuz teşekkür ederim :16::16::16:

Mehtapcım,ehliyetin hayırlı olsun canım.

mehtap ehlıyetın hayırlı olsun Rabbım kaza bela vermesınn cnmm:16::16:

teşekkür ederimmmm tam ögreneyim hepinizi gezmeye götürcem :1:

günaydın hatunlar,

dün akşam misafirler vardı yogundu bayagı. burda biraz takıldıktan sonra uyudum sonra aglama sesine uyandım. malum kardeşim panik atak hastasıydı o geçmiş şimdi hastalık evhamı olmuş artık doktor öyle demiş. daralıyorum diye ağlıyor bizimki. kapıyı açtık sokakta oturduk o sogukta rahatlasın diye bana mısın demiyor. bacaklarım titriyor diyor bakıyorum hiçbişey yok kalbim çok hızlı atıyor diyor annem baktı yok kızım sana öyle geliyor dedi ona inanmadı abla sen gel bak dedi. gittim yanına baktım gayet normal kendi öyle hissediyor sadece. bir elini kendi kalbine koydum bi elini benimkine ona dinlettirdim bak gayet normal diye. 1-1.5 saat ugrastık konustuk ordan burdan kafası dagılsın diye. sonra uyuyakaldı. yavrum yaa bir an önce geçsede kurtulsa keşke. :26: dün okadar sogukta durunca sokakta ya da evde cam kapı açık hastalıgım depreşti benimde. hapşura öksüre uyandım. bi baktım benim kardeş gezmeye gidiyor hazırlanmış sana ne oldu niye hapşuruyorsun dedi bi bakış attım hııııııııııııııııııı dedi :1: başladık gülmeye. aman iyi olsunda gezsin. kuaföre gitcekmiş haspaamm 3 dersten büte gircek daha çalışayım demiyor buda beni deli ediyor. böyle ikilemler içersindeyim işte. bugün okula geri dönecek umarım çalışırda geçer derslerini.

İyi geceler,iyi uykular diliyorum sevgili yoldaşlar..

Bugün İzmir'de yağmur hiç dinmedi sayılır.ıpıslak bir gündü :)
Dün evlilik yıldönümüz dü bizim. tam tamına 18 yıldır sevgili kocamla aynı evi,aynı hayatı paylaşıyoruz.:nazar:.Allah ayırmasın inşallah..
Dün malum geç geldiğim için pazar günü kutlarız diye planladık..Bugün de saat 15:00 te gidip 23:00 te evde oluyorum...
Eve girdiğim de ışıklar kapalıydı ama yer de oklar ve mumlar salonu gösteriyor du :)
Müzik eşliğin de salona geçtim ki oda ne, nefis bir pasta eşliğin de eşim kızım ve oğlum koltukta oturmuş gülümseyerek beni bekliyorlar :)
böyle işte :)

Nursena, ben pro üyeyim bir seferlik ücret ödeniyor adına kk kart ve yanında bir kaç hediye daha geliyor...
oyyyy allahh mutluluğunuzu bozmasın benim tanıdığım yena izmirin yağmurlarıyla birlikte akıtmıştır göz yaşlarını ben bile duygulandım ne güzel düşünceli yavruların var allah ayırmasın siizi
süper bitmiş günün nice senelere

Günaydın,
Yenacigim, 18yıl uzun bir zaman maşaşallah. Allah bir ömür boyu ayırmasın ve multulukla, sağlıkla, rahat ve huzur içinde zayıf olarak yaşayın. Güzel bir süpriz olmuş.

Bende biraz önce uyandım ve şimdi tattildim. 82,9u gördüm. acayıp mutluyum. 7 yi rakamlara az kaldı. Bu hafta 82,4u görürsem toplam 10 kilo vemiş olacağım..:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

oyyyy valla süper tebrik ederimmm

yya benim kilo alma problemimin sigaradan kaynaklandığını keşfettimm

nette şöyle yazıyor:
Sigarayı bıraktıktan sonra pek çok farklı sebebe bağlı olarak kilo almak sık karşılaşılan bir durumdur. Ortalama 2,5-5 kilo arası artış gösterebilen bireyler, bazı istisnai durumlarda yedi kiloya kadar alabiliyorlar. Ancak akciğer hasarının ciddiyetini, geri dönüşü olmadığını, ölümcül tehlike arz ettiğini düşünecek olursak, karşılaştırıldığında birkaç kilo almanız çok büyük bir tehlike getirmeyecektir

inşallahh bitirdim şu sigarayı kilolarımıda bitire bilirsem süper olacak

sigara burakmamda ki sebebide utanarak yazıyorumm minik kızım balkonda içiyorum ama görüyo neticede eline kalanleri almış sigara içiyodu çizgi flim izlerken aay ne utandm kendimden ben nası bi yola sürüklüyorum yavrularıı diye üzüldümm evey dumansız hava sahasıı istiyoruz artık çok konuştum mutlu pazarlar

oyyyy allahh mutluluğunuzu bozmasın benim tanıdığım yena izmirin yağmurlarıyla birlikte akıtmıştır göz yaşlarını ben bile duygulandım ne güzel düşünceli yavruların var allah ayırmasın siizi
süper bitmiş günün nice senelere

oyyyy valla süper tebrik ederimmm

nette şöyle yazıyor:
Sigarayı bıraktıktan sonra pek çok farklı sebebe bağlı olarak kilo almak sık karşılaşılan bir durumdur. Ortalama 2,5-5 kilo arası artış gösterebilen bireyler, bazı istisnai durumlarda yedi kiloya kadar alabiliyorlar. Ancak akciğer hasarının ciddiyetini, geri dönüşü olmadığını, ölümcül tehlike arz ettiğini düşünecek olursak, karşılaştırıldığında birkaç kilo almanız çok büyük bir tehlike getirmeyecektir

sigara burakmamda ki sebebide utanarak yazıyorumm minik kızım balkonda içiyorum ama görüyo neticede eline kalanleri almış sigara içiyodu çizgi flim izlerken aay ne utandm kendimden ben nası bi yola sürüklüyorum yavrularıı diye üzüldümm evey dumansız hava sahasıı istiyoruz artık çok konuştum mutlu pazarlar

Sigarayi bırakmana çok sevindim..öyel sigara birakilinca doğal oloraka iştah açılıyor. olsun sigaradan kurtulmuşsun ya..

nette şöyle yazıyor:

en güzelini yapmışsın bende kullanıyorum malesef. gençlik özentisi böyle alışkanlıga dönüştü. dışarıda hiç içmiyorum gezdigimde bi yere gittiğimde aklıma bile gelmiyor bazen ama evde sanırım can sıkıntısından bide bu diyet olayında acıkmıyım diye mi artık kendimi nasıl kandırrıyorsam tüttürüveriyorum sürekli. :ssz: aslında karar versem bi bırakırıım çok kez yaptım fakat nedense hep tekrar başladım. umarım kısa bi zamanda bende bırakırım inşallah:26:

Back
X