evet iştahım tavan yaptı ama geçiçi süre inşallahh inşallah kurtuldumm şu melettenSigarayi bırakmana çok sevindim..öyel sigara birakilinca doğal oloraka iştah açılıyor. olsun sigaradan kurtulmuşsun ya..
bakalım yarın görümcem gelecek çok sigara içecek yanımda benim için bi sınav 2 hafta kalacak eğer bu sınavı atlayırsam daha içmem
en güzelini yapmışsın bende kullanıyorum malesef. gençlik özentisi böyle alışkanlıga dönüştü. dışarıda hiç içmiyorum gezdigimde bi yere gittiğimde aklıma bile gelmiyor bazen ama evde sanırım can sıkıntısından bide bu diyet olayında acıkmıyım diye mi artık kendimi nasıl kandırrıyorsam tüttürüveriyorum sürekli.aslında karar versem bi bırakırıım çok kez yaptım fakat nedense hep tekrar başladım. umarım kısa bi zamanda bende bırakırım inşallah:26:
ya bende bu diyete başladmmı çoğaltmıştım günde 1 paket bitiriyodum metobolizmayı hızlandıırıyomuş sigara burakıncada metobolizma yavaşladığı için kilo alımı oluyomuşş yol yakınken dön
bence çocuklarımı ohalde görünce utandım rüyalarıma girdi akılma neler geldi bu yaşta böle özenirse orta okulada başlarlar kesin
büyük kızım anne ben de büyüyünce içeyiimi diye sordu hayır kızım zararlı baban kızar dedim eee halam da içiyo dedemden gizli bende babamdan gizli içerim dedi aman çocuklara nası örnek oluyorum kötü anne olmak istemiyorum