Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi aksamlar kizlaaaarr nerlerdesiniz bakeemmşakkıdı, bugün yediklerim: bir tost(kepekli) kk peyaz penir,3 zeytin, 1 domates. ara ögün 1 elma ve diyet yogurt, yarim saat öncede 1 tabak mantar corbasi, 2 tane lahana dolmasi ( dün 6 tane yemistimkaydirigubbakcemile3) bir tabakta salata . aslinda canim simdi enerji icecegi cekiyo icsemmi acaba yoksa bosuna 113 kalori almasammi ne diyonuz kizceler?fisfisfis

Son düzenleme:
kızlar bugun yedıklerımı yazayım sıze
sabah 1 tahıllı pogaca
ara 2 kuru ıncır
ogle 150 gr haslanmıs brokolo 120 gr ızgara et 1 dılım tahıllı ekmek lıght yogurt
ara 50 gr kuru mersın
aksam salata 60 gr peynırlı
ara 1 portakal
uyumadan once 1 bardak lıght sut
100 dk yurudum 2 lt su ıcdım

bu arada diyete basliyali 4 hafta olcak bu hafta, kizlar ne cabuk gecmis ya:1shok: bugün kendi kendime dedimki iyikide baslamisim ne iyi etmisim, 4 kiloya yakin verdim ama baslamasaydim o 4 kilo hala duruyo olacakti belkide bir kac kiloda almis olcaktim cok mutluyum coook,ama tabiki bunlar sizlerin sayesinde oldu cok tesekkür ederim hepinize arkadaslar iyiki varsiniza.s.:enbuyukkk:

hüzün ebnde senin gibi düşünüyorum ben hayatımda yaptıgım ikinci istikrarlı diyet bu ama ben gene açıktım ya içim kıyıldı sanki midem bulanıyo neden ki ?

canım tebriklerrrr aynen devam edicez benim 2. haftam sizlerle bakalım 1 ayda bende ne olucak:):)

hüzün ebnde senin gibi düşünüyorum ben hayatımda yaptıgım ikinci istikrarlı diyet bu ama ben gene açıktım ya içim kıyıldı sanki midem bulanıyo neden ki ?

canim acliktan bulaniyo olabilir bende de oluyo, acligini bastircak biseyler at azina

kafamçokkarıştı:bbo:karnım acıktı ..şu an sirkeli suyumu içiyorum :dilcikar::dilcikar:ıyyyyyyyyyy

canim acliktan bulaniyo olabilir bende de oluyo, acligini bastircak biseyler at azina

cnm ya akşam marul vardı onu çatur çutur yedim bi kaç dal sonra da yattım uyudum .. bugunde alışveriş günüm öglene gelirim öpüldünüz
bu ara kızlar beniim c.tesi regl oldum cemiştim ya sabah baktım bişey yok bugundde iki gün olcak hala bişey gelmedi neden acaba fisfisfis

kizlarrrr bana biseyler oluyooorrr :))) bi kac gündür gözümde kaliyor diye yiyip duruyorum cuma gününden bigün sonra ben 93e ciktim tabiii soook...ama cuma gününden beri dogru dürüst diyet yapmiyorum ben yinede geri 92,3 e inmisim ben bugün hayirdir insallah yani kilo alip vermis oldumdaaa yedim nasil geri kilo verdim:))))aman aman bogazimi tutayimda bari cumaya kadar 91görmüs olayim bide regl olcam acaba ondanmi bogazim acildi bukadar ya anlamadim gittiiii

Selam kızlar 2-3 gündür yazamıyorum size çünkü yüzüm yok.Kendimi kaybettim yaa.Diyet falan hak getire.Yedim hep yaaa.Adet döneminde olduğumdan galiba bilmiyorum.İşin kötü tarafı hem yedim, hem spor yapmadım, hemde hiç su içmedim yaaaa. Ama bugün düzeliyorum inşallah.Saat:11.00 'de iki dilim kepekli ekmek arası domates,peynir.1 nescafe şekerli (çayımı her zaman şekersiz içerim ama kahveyi içemiyorum). Bende 1 kilo almış gözüküyorum yedim ya, ama adettende olabilir.Bilmiyorum.Tek isteğim bu cumaya kilomu korumuş olayım almayayım başka bişey istemiyorum.Ama adetim bir bitsin spora yükleneceğim.(inşallah) Şimdilik byyyy.

Canım yalnız değilsin bak aynı durumdayız.Ama düzelelim bugün ya...

oo kimse top,g,m,ze bakmıyo eski birlik beraberlik yokk benneyaptımki

bende alış verişten geldim ama birazdan bişeyler yicem ama yediklerimi akşamları kalori hesaplaması ilşe birlikte yazoyorum artık bu ara kızlar uzun süre önce zayıflama çayı almıştım ama içemedim .. eringeçlik başa bela her sabah ugraşmak bana zor gelmişti birde akşama dogru çay hem koyuşuyo hem dadı agırşaıyo içemedim kısaca .. bugun aktarada ugradım 5-1 çayı götürdüm yerine macun tarzı bişey aldım ..foruma bakayım topigi varmı onun yoksa ben açıyım bi topik açlıktan ölüyorum bu ara haydin kaçtım

eveeeet düzelelimm yaaaaa cuma günüüü vermis olacagimiza almis olacaz yoksa

busede öyleymis :))
enem cumartesi bende adet oldum. cumartesiden beri yemedigim pasta cikolata kalmadi yafs.
ama hic tutamiyorum kendimi agzim hic bos durmuyor. gecici bir durum oldugunu düsünüyorum. kesinlikle irademe hakim degilim 2-3 gündür.senağlama-tatlicadiarzu-

ohhh valal şimdi bende açlık krizine girmişim ama ara ögünü atlayınca çyle oluyor .. malum pazardaydım ödenecek faturalar vardı bankya gititm , ilaç yazdırdım doktora gittim otobise yetişicem diyede öyle yüksek tempoda yürüyerek yaptım işlerimi ter içinde kaldım belki 3 km yürümüşümdür bir oraya bir buraya .. herneyse oyünden baya açıktım şimdi ne varsa götürdüm ama ekmegi çok yedim yanına zeytin peynir yeşillik ( kalorisi düşük en zaında ) bilmiyorum inanın ellerim titriyosu açlıktann

gözümün önü ışıdı ayy .kaydirigubbakcemile3

amannnnn noluyo bizeee yaaaaaa :))) bi bozan ben degilmisim nisanda yaklasiyorrrr yandim bittim bennn rüyamda görürüm 80 kiloyu :)))))

günaydin kizlarrra.s. siz yeyin bakim yeyin cuma günü görürüm ben siziklava: dikkat edin accik kizlar ya ac kaldiginiz zamanlari akliniza getirip bosunami okadar ac kaldim deyin.. hadin kizlar kendinize ceki düzen verin bakeemkaydirigubbakcemile5

hüzüne katılıyorummmmmmmmm

kızlar ben 2 gündür keten tohumu kullanıyorum günde 1 çorba kaşığı tüketiliyomuş ben yarım kaşık akşam yarım kaşık sabah yaptım acaip iştah kesiyo:)deneyin isterseniz

bu arada çitolüm kalori hesabını nerden bakıyosun netten baktım hep 100gram üzerinde zeytini nasıl hesaplıcazki bu kalori hesabı tutma işini ben sevdim bende ne yedim içtim yazıyorum fazla kaçırırsak önlemini alırız az kalori alırsakta önlemini alırız

ben yediklerimi yazam 3 zeytim haslanmış yumurtanın beyazı(25 kaloriymiş sarısında 160 kalori varmış )
y.yağlı peynir salatalık yeşil biber

bi ara bende keten tohumu kullandım bayada hoşuma gitmişti sabahları aç karnıma bir çay kaşıgı çigniyodum benim bagırsaklarımı düzene ssoktu ve üzün sürede etkisi ni gösterdi kullanmadıgım halde

zeytinin 1 tanesinde 12 kalori var bir haşlanmış yumurtada 70 kalori ( tamamında ) zaten yeşilliklerde fazla bi kalori yok şimdi ben her zaman kendim çıkarım pazara ve ve 1 kilo salatalık alıyorum bakıyorum içine 10 tane salatalık var ee tanesi 100 gr olur o zaman çocu hesaplamam bu şekilde bazen de işte bir tane zeytindeki kalori diye arattırıyosum goglede çıkıyo o şekilde yapıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…