- 4 Eylül 2007
- 1.409
- 8
bu arada diyete basliyali 4 hafta olcak bu hafta, kizlar ne cabuk gecmis ya:1shok: bugün kendi kendime dedimki iyikide baslamisim ne iyi etmisim, 4 kiloya yakin verdim ama baslamasaydim o 4 kilo hala duruyo olacakti belkide bir kac kiloda almis olcaktim cok mutluyum coook,ama tabiki bunlar sizlerin sayesinde oldu cok tesekkür ederim hepinize arkadaslar iyiki varsiniza.s.:enbuyukkk:
canım tebriklerrrr aynen devam edicez benim 2. haftam sizlerle bakalım 1 ayda bende ne olucak:):)
hüzün ebnde senin gibi düşünüyorum ben hayatımda yaptıgım ikinci istikrarlı diyet bu ama ben gene açıktım ya içim kıyıldı sanki midem bulanıyo neden ki ?
canim acliktan bulaniyo olabilir bende de oluyo, acligini bastircak biseyler at azina
kizlarrrr bana biseyler oluyooorrr :))) bi kac gündür gözümde kaliyor diye yiyip duruyorum cuma gününden bigün sonra ben 93e ciktim tabiii soook...ama cuma gününden beri dogru dürüst diyet yapmiyorum ben yinede geri 92,3 e inmisim ben bugün hayirdir insallah yani kilo alip vermis oldumdaaa yedim nasil geri kilo verdim:))))aman aman bogazimi tutayimda bari cumaya kadar 91görmüs olayim bide regl olcam acaba ondanmi bogazim acildi bukadar ya anlamadim gittiiii
kizlarrrr bana biseyler oluyooorrr :))) bi kac gündür gözümde kaliyor diye yiyip duruyorum cuma gününden bigün sonra ben 93e ciktim tabiii soook...ama cuma gününden beri dogru dürüst diyet yapmiyorum ben yinede geri 92,3 e inmisim ben bugün hayirdir insallah yani kilo alip vermis oldumdaaa yedim nasil geri kilo verdim:))))aman aman bogazimi tutayimda bari cumaya kadar 91görmüs olayim bide regl olcam acaba ondanmi bogazim acildi bukadar ya anlamadim gittiiii
hüzüne katılıyorummmmmmmmm
kızlar ben 2 gündür keten tohumu kullanıyorum günde 1 çorba kaşığı tüketiliyomuş ben yarım kaşık akşam yarım kaşık sabah yaptım acaip iştah kesiyo:)deneyin isterseniz
bu arada çitolüm kalori hesabını nerden bakıyosun netten baktım hep 100gram üzerinde zeytini nasıl hesaplıcazki bu kalori hesabı tutma işini ben sevdim bende ne yedim içtim yazıyorum fazla kaçırırsak önlemini alırız az kalori alırsakta önlemini alırız
ben yediklerimi yazam 3 zeytim haslanmış yumurtanın beyazı(25 kaloriymiş sarısında 160 kalori varmış )
y.yağlı peynir salatalık yeşil biber