Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım süpersin 1280 kalori almışsın:S sana bu hafta ödül yok bunu oylamaya sunuyorum:):) cipsi çıkar hayatındann lütfennnnnnn kolayıdaaa gerisi zararsız

aslında kolada tam birdak deyil çok susamıştım sofra bşında elime geçti 3 yufum falan aldım kola içmiyorum uzun zamandır .. hatta bugunde bir yaısını okudum hiç ewe sokmayı düşünmüyorum ama eşim fazla tüketir çocuklarda bayırlıırr

cips ise bilmiyorum eşim çalıştı bugun cnm sıkıldı benimde napacamı şaşırdım baktım fırınlanmış cipslerden onuda uzun süredir yemiyorum az da göründü kalorisi cuplattaım cokacimcoook

kızlar aklıma takıldı kaç kalori yakarsak 1 kilo ediyor bileniniz varmı bide bugün burası çok sessiz ses verinnnnnnn

afiyet şeker olsun tatlım ama yaramasın:) ben bugün sporda çok abarttım ve çokk yorgunummmm erkenden yatıcam ii geceler sizleree

tatlım bana kızmadın dimiyerimseniben

7 bin mi:S:S offffff yak yak bitmez:):) arada kaçırıyoruz ya ödül niyetine bu hafta sana kaçamak yok demek istemiştim:):) tabi şaka niyetine

yok cnm kendini nasıl hissediyosan o kadr yap tabi keşke bende spor yapabilsem sıkılıyorum ya yarında step denicem bakalım

hee anladım cnm elimden geldigince bu hafta kaçak yok sözz biraz öncede önüme marul yıkadım çatur çıtır kuruyemiş niyetine yedim mirmirmirmir

aletlerin üzerinde yazan kalori doğrumu bilmem bugün 300kaloriyi gösterdi buı bana 2162 adıma mal oldu çok yoruldum ama acayip terledim ondan öncesinde bacak çalıştırdım sıkılaştırma ve mekik yaptım tam 1,5 saat abarttım sanırım:S eğer gene 1 kiloya ulaşamazsam bu hafta spor falan yapmıcam bide öyle dencem

cimcimecim 80 -89 topiginin dün akşamki sayfasında harika bir diyet listesi yapmışlar resimli.cok hoş.senin elinden gelir öle şeyler.bi bak.belki bu hafta bizim listeyide şenlendirirsin.zannedersem 67 .sayfada gördüm.bakıyım onlar ne yiyor içiyor diye girdim .listeyi gördüm hemen geri topimize döndüm yazayım deyu:1ninca:

heheheh yok kız yap gene ama çok abartıyosun ya
düşüncem şu sporu bırakan insanlar verdikleri kiloları fzlası ile alıyolar bence hayatın boyunca yapabilecegin kadar yap .. anlatabildimmi bilmiyorum ki yani ben mesela haftada bi kaç kere ama uzun süre yaparım ama belli bi süre hergün yapıpta sonra ara verirsen olmuyo işte

nese bende kaçar ve yatarr öpüldünüzzz byy

varya kalp kalbe karşı derlerr miş ya benim kalbimde sana karşıymış şimdi bende o listeyi yapan arkadaşa özel mesaj attım nasıl yapılıyo yardım edermisin diye hihoyyyt

benimde çok hoşuma gitti

Kızlar ben yaptım bilee.... Ama bunu cimcimeme göndermem lazım işte onu nasıl yapacam bilmiyorum.Olmuşmu beğendinizmi? Gecenin bu saatinde anca bu kadar. Hedef kilo,v.s o kısımları cimcimeme bıraktım.Çünkü eski sayfalardan bulmam lazım herkesin hedef kilosunu çizelgelerinden.Yoruldum be yawww cimcimem yapar onuda.

Son düzenleme:
söyledikleriniz icin cok teskrler .. cok moral oluyo bana..
podyuma cikcam yaza 15 kilo daha gitsindee :roflol:

hemen kacmam lazim ..

bugün yediklerim

sabah 3 dilim yumurtali ekmek.. yanina beyaz peynir zeytin domates ve su

öglen bir dilim yas pasta ( kaynanamin dogum günüydü )

aksam bi dene cheese burger

yazmasamiydim acabaa :))

öptüm sizi
liste manyak güzel olmuss bu arada

kislar hic merak etmeyin ..be size daha guzelini yapicam...esim grafiker...onla beraber yaparim...yalniz cumaya kadar musade bana ok...evde kalmiycam 2 gun...sali gecesi gecicem eve......hepinizi opuyorum kocaman....

ühü üühüüü ben cok büyük bi hata yaptimmm 1gün resmen yaptigim diyeti bozdum yaa ama bugün toparladim kendimi tekrar bidaha olmicak böyle biseee cok kizdim kendime coook...cumaya kadar kilo vermessem ayni kalirsam hic sasirmam

zanzu sikma canini hepimizde oluyor böyle seyler.
ne kadar azimli olsakta bazen kendimizi tutamiyoruz, ben cok yedigim günlerde .. ertesi günü ac yatarak kendimi cezalandiriyorum.. cok iyi bir metod tavsiye ederim.
ertesi günü ac yatmamak icin abartmaya baslarken durup bi kere düsünüyosun.
bu arada adetliyim .. 800 gr fazla ciktim ( normal diin nolurr

hüzüncüm alintidaki resmimi silebilirmisin canim.herüf görmesinn:))

enemm bi kiskaniyor beni kizlar.artik gülmekten ölüyorum.
kapinin önüne sigara icmeye cikiyorum , malum evde bebek var evde icilmiyor.
basimda bekliyor :))) zayifladikca daha cok hatta abarti sekilde kiskanmaya basladi :rofllol:
bu da iyiye isaret sanirim

sen cok güzel kilo vermissin tabi kiskanir evli ve cocuklu görünmüyorsun hic darisi bizlerin basina ben buaralar mutsuzum cok..mutsuz oldugum zamanda yemege saldirirdim eskiden iste sadece 1gün dikkat etmedim ama topladim kendimiii cezalandirdimdaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…