Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle geçmiş olsun rubi .. sorun neydi hastanedeydin tüm gün merak ettim..
ya bak sen kafaya koymamışın kilo vermeyi ben ewden çıkarken buzdolabı poşetinin içine bir domates ve bir dilim kepek ekmek koyuyorum çantama atıyorum
nedenesi ise ara ögünü atladıgım zaman bile ne kadar azimli ve istekli olursam olayım gözüm dönüyor ne yedigimi bilmiyorum
sonra arka arkaya gelen moral bozuklukları pişmanlıklarr vs.vs.vs..

lütfen cnmmm yee
az yee
sık yee
ihtiyacın kadar yee
lütfen bak ben senin kilonu görüyorum ve moral buluyorumm
95 bana göre yolun başı benden 15 kilo eksigin var ama böyle devam edersennn ne olacagını biliyosunn
önce 96
sonra 100
belki 110
lütfen azim seni seviyorum tüm arkadaşlarımı seviyorum ve birlik içindeee bu işi başarıcamızı biliyorumm :teselli:

rubi geçmiş olsun canım

pes etmek yok akşamları gaz olabilir yediğin yemekten hemen kilo alınmazki insanın yapamayacağı bişey yok bak çizelgene vermişsinde verdiğin kiloyu geri almak istermisin?hatta daha fazlasını bide beni düşün 128 kiloya çıktığımda kapı dışarı çıkamıyodum:S herşeyden önce sağlık kendi sağlığımız dikkat edilmezse iç organlarımızda yağlanıcak bende karaciğerde başlamıştı ama kilo verdikten sonra gene bakıldı ultrasonla çok şükür temizlenmiş

kendin için en önemlisi sağlığın için pes etmemelisin akşam fazla kaçırdıysan ertesi gün onun dengesini kurarsın yaparsın rubiciğim sen ben inanıyorum

burdaki bütün arkadaşlarıma inanıyorummm

bu arada ixsir tatlım biz gece bekçisiyiz ama yazdığın msjı yeni gördüm:):)
çitolüme dicek sözüm yok harika gidiyo bence bu hafta 1 kilodan fazla vericekk:):)

bende kalkınca su içtim azcık çavdar ekmeğine 2 zeytn koydum şimdide kahvemi içiyorum:):) tabi yanında da :):):)

yaw cimcime gelmiyor nerde bu kız özledim valla:):)

çitol tatlım bugün gene ikimiz olucaz burda sanırım::):)

kızlar dün bi macun almıştım zayıflma macunu normalde günde 1.5 litre felan su içiyorum sanırım ama sabah bir tatlı kaşıgı macundan yedim ve 3 bardak oldu içtigim suu içme istegim kabardı agzım kuruyo ya
zaten az yedigim için bilmiyorum toklik hiissi nasıl olacak

ewet secilim ya nerde bu millet listedekilerin hiç biri yok yeni girenlerde hiç piyasada yokkk

seçil 128 den 104 nasıl düştün ne zaman başladın o zamnalar hayatın nasıldı şimdi nasıl az anlatsana kızz ince ince anlat ama vaktin varsa az motivasyon olsun napaşım biz bize kaldık nasılsa

tatlım mayısda başladım ben önce uykuyu düzene koydum sabahları uyumasını çok seviyodum yediklerime dikkat ettim bide sıcak havada daha fazla ter attım ama 6 ayda baya kilo verdim 20 ye yakın kilo vermiştim 6 ayın son 3 ayında ilacımı kullanamadım ramazanın gelmesi bayram deken kasımda doktora gittim 114 çıktım çok iyi dedi halbuki verdiğim kilodan almıştım 114 den azdım ama bayramlar falan yaktı beni:):):)

sorunlarım vardı o dönemde 10 gün sonra tekrar kontröle gittim ve 117 çıktım daha sonra beni psikoloğa yönlendirdiler saolsun bir seansta 1,5 saat dinledi beni çapa hastanesine gidiyorum ben ssk lı olarak ben bu kadar dinleyeceğini tahmin etmiyordum ama çapada psikiatri bölümü çok güzel benim gittim yeme bozukluğu bölümü işte alkol sigara herşeyin bölümü ayrı konuştuğumuzda kadınla senin kilo alman çok normal seçil dedi sonra bana yapabileceğimi söyledi o ana kadar bana destek olan kimse yoktu evde yemek olayı falanda bana ait destek olan olmayınca arada sapıtıyodum:):)ben ocak 5 ine kadar saldım kendimi psikoloğum kendini hazır hissettiğinde kendine inandığında olucaktır dedi ve gerçekten oldu 5 ocakta bir başladım 117 ile şubatda bu bölüme geldiğimde 106 ya düşmüştüm 2 ayda ama bu site benim için çok önemli neden derseniz birbirimizin halinden ancak gene biz anlıyoruz hissettiklerimiz aynı şimdi şunu diyorum kendimi 24 kilo verdiysen eğer hemde 1 sene bile olmadan bu sürede aralar olduysa sen yapabilirsin kendime güvenim geldi bunun için sizlere teşekkür ederm
ben nişanlıydım nişanlımı askerdeyken falan bekledim ailesi benim çocuğumun olamayacağını savundu buda beni etkiledi tabi ilişkiyide ayrıldım iikide ayrılmışım daha önce bahsetmiştim bu konudan benim için zor zamanlar olmuştu çünkü iyi yönlerim konuşulmuyor kilolarım konuşuluyordu ve bu bişekilde benim kulağıma geliyordu. inada bindim canım bi 80 ne insem şimdi bende şu var sıkı bi diyetle sıkılana kadar vereyim sıkıldığım anda yediklerimi azaltayım die düşünüyorum ama pek sıkılmadım 2 aydır arada kebap yiyorum biliyosunuz:):) önce sağlığım için vericem bu kiloyu sizlerinde vericeğine çok inanıyorum
burda bikaç kişi var özellikle isim vermek istemiyorum onlarda yaza kadar çok fark olucağını düşünüyorum

secil peki sen ayrıldın nişanlından nişanlın itiraz etmedimi yani konuşmadınızmı yoksa sen kestirip attınmı

tatlım ailesinin sözüne baktı önce tabi ahkamlar kesti kimse sana bişey diyemez falan filan die ama olmadı sen evlisin bilirsin evlilik öncesi aileler çok etki yapıyor kısmet deilmiş

yediklerim aynıydı diyet süresince sizlere yazdıklarım sporuda yalan söylemiyim yeni başladım sayılır

sizlere gerçekten çok teşekkür ederim gerçekten sizlere her geçen gün daha da yakın hissediyorum kendimi

elimden geldiğince yazmaya çalışyıyorum ki topikten kopmak istemiyorum.. yani başaramasamda burada tekrar gaza geleceğimi düşünüyorum.. yani ben bu topiktende başarısız bir şekilde sessiz sedasız ayrılmak istemiyorum..

aslında çok haklısın ben gaza geliyorum dünden önceki gün 95 gördüm ve hemen kilo çizelgesini değiştirdim.. ardından dün tüm gün hastanede tahlil gfalan yaptırırm diyerek aç gezdim eve gelince kendi kendime dedimki oh ben şimdi bird tartılırım 94 küsür görürürm diye ama aç kalmanın bedeli bana şişlik olarak dönüyor ondan sonrada sinir oldum bir sürü şey yedim..

canım öncelikle sana abla tavsiyesi sana hiç böle şeyler için üzülme. demekki o insanlar kötüsünü hakediyorlar burnu unutma..

slm benim cizergem gözükmüyor ugrasdim cok ama yapamiyorum biri yardimci olurmu bana orda 2link var ikisinide kopyaladim ama olmuyor:çok üzgünüm:

slm benim cizergem gözükmüyor ugrasdim cok ama yapamiyorum biri yardimci olurmu bana orda 2link var ikisinide kopyaladim ama olmuyor:çok üzgünüm:

linkin tamamını kopyalamıcaksın dikkat et bak anlatılan yerde neresini kopyalıcan gösteriyo

tskler citol en sonunda yapabildim oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben 36yasinda 4cocuk annesiyim yediklerim hmm saglikli beslenmeye calisiyorum sabah 1kepekli ekmek yaninda peynir kiprit kutusu kadar, kahve ,ölen sebze yiyorum karnim doyasiya kadaryerimseniben,aksamda sebze yiyorum genellikde ,günde 1meyve yiyorum sade.ben bu sekilde zayifliyorum:dance:

ne kadar zaman oldu başlayalı diyete yani ne kadar sürede verdin bu 5 kiloyu .. kilo çizelgende hayırlı olsun güle güle eskitkaydirigubbakcemile5

subatin 15de basladim insallah haziranin basina kadar 17kilo felan vermeyi düsünüyorum 17 olmassa 15de raziyimkaydirigubbakcemile2 zamanim olursada 1saat yürüyorum :1rolleyes:

ablalarim bi ara yazmistiniz ya kahve kalori yakiyormus diye bide sekersiz sütsüzmü iceyim???ise yariyormu kilo almam dimi :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…