tabi bütün gün hastanede olduğumdan hiçbir şey yiyemedim ve akşam olan oldu cozuttum yine
kızlar sanırım ben beceremicem bu işi sizlere bakıyorum ne güzel azimle devam ediyorsunuz. ben bir elire bir geri gidip geliyorum.
ve hep şu hatayı yapıyorum yemeyince kilo vereceğimi düşünüyorum aç kalıyorum akşama tartılıyorum bakıyorum daha da şiş çıkıyorum bu da moralimi bozuyor ondan smonra da hababam yemeye devam..
tabi bütün gün hastanede olduğumdan hiçbir şey yiyemedim ve akşam olan oldu cozuttum yine
kızlar sanırım ben beceremicem bu işi sizlere bakıyorum ne güzel azimle devam ediyorsunuz. ben bir elire bir geri gidip geliyorum.
ve hep şu hatayı yapıyorum yemeyince kilo vereceğimi düşünüyorum aç kalıyorum akşama tartılıyorum bakıyorum daha da şiş çıkıyorum bu da moralimi bozuyor ondan smonra da hababam yemeye devam..
rubi geçmiş olsun canım
pes etmek yok akşamları gaz olabilir yediğin yemekten hemen kilo alınmazki insanın yapamayacağı bişey yok bak çizelgene vermişsinde verdiğin kiloyu geri almak istermisin?hatta daha fazlasını bide beni düşün 128 kiloya çıktığımda kapı dışarı çıkamıyodum:S herşeyden önce sağlık kendi sağlığımız dikkat edilmezse iç organlarımızda yağlanıcak bende karaciğerde başlamıştı ama kilo verdikten sonra gene bakıldı ultrasonla çok şükür temizlenmiş
kendin için en önemlisi sağlığın için pes etmemelisin akşam fazla kaçırdıysan ertesi gün onun dengesini kurarsın yaparsın rubiciğim sen ben inanıyorum
burdaki bütün arkadaşlarıma inanıyorummm
bu arada ixsir tatlım biz gece bekçisiyiz ama yazdığın msjı yeni gördüm:):)
çitolüme dicek sözüm yok harika gidiyo bence bu hafta 1 kilodan fazla vericekk:):)
bende kalkınca su içtim azcık çavdar ekmeğine 2 zeytn koydum şimdide kahvemi içiyorum:):)tabi yanında da :):):)
tatlım ailesinin sözüne baktı önce tabi ahkamlar kesti kimse sana bişey diyemez falan filan die ama olmadı sen evlisin bilirsin evlilik öncesi aileler çok etki yapıyor kısmet deilmiş
yediklerim aynıydı diyet süresince sizlere yazdıklarım sporuda yalan söylemiyim yeni başladım sayılır
slm benim cizergem gözükmüyor ugrasdim cok ama yapamiyorum biri yardimci olurmu bana orda 2link var ikisinide kopyaladim ama olmuyor:çok üzgünüm: