Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gele herkese:) ben bu sabah yani yaklaşık 9:00 civarları 1 domates 2 salatalık 2 ince dilim kaşar peyniri 1 bardak şekersiz çay 1 dilimde salam yedim 12:00 gibi bir kase tarhana çorbası küçük bir tabak yoğurt yedim.16:00 civarı 1 adet yeşil elma vr akşam 19:00 gibide balık ve salata yedim.midem çok rahat bu günü atlattım.devamı yarına cuma günü tartılıcam inşallah veririm yoksa sonum kötü..

selam kocsen. hosgeldin. saglikli kilo vermeler arkadasim. ben 95le basladim. 93,5 oldum. yarin tekrar tartilicam. hepimize kolay gelsin.

aksamda mercimek corbasi ictim :)(ekmeksiz iki tabak)

simdi cekirdek citliom acaba cok mu yaglidir ? icim ciz edio ama tutamiom kendimi herüfüm citlerken dadandimmm

aramıza hoşgeldin koçsen iyi zayıflamalar:teytey:ha buarada ayıptır sorması kaçkilosun

simdi cekirdek citliom acaba cok mu yaglidir ? icim ciz edio ama tutamiom kendimi herüfüm citlerken dadandimmm

çekirdek yokkk yarım su bardağı leblebi benim diyet listemde öyle yazıyo ha buarada yarın1hafta oluyo doktoruma gidecembakalım kaç kilo vermişim:sm_confused:

hosgeldin cimcime81a.s.

3 kilo vermissin. demekki baslamissin. baslamak bitirmenin yarisidir.

insallah devamini da getirelim arkadaslar.. :lepi:

valla çok sağolun .gelicek inşallah.yarın sabah yürüyüşlerime de başlıyorum kısmetse.bi de bir diyetim var ona başlıycam

e canimcim biraz yaglidir tabi ama, cildi de guzellestirir uzme kendini, cok abartma ama. esine soyle de senin yaninda citletmesin oyle yazik sana.

ben esime baka baka cok kilo aldim diye dusunuyorum. tv karsisinda birlikte atistirmalar vs. onlarin vucudunda daha cok kas oldugu icin bize gore 2-3 kat hizli calisiyormus metabolizmalari. o yuzden dikkat edelim kizlar.. kaydirigubbakcemile5

bayanlar gördüğünüz üzere 101 oldum :lepi: iki haneli rakamlara az kaldı:dance::dance::teytey:

teskkr edrmm kızlarr darısı basınızaa :) ya benn pek rejim yapmıorum dooruyu sölemek gerekirse :/ ama spor yapıorum we dans ediorum tabi yediklerimi cok abartmıorumm sanıırm 3 4 günde werdm 2 kiloyu yada 1 hafta da olabilrr kndmee bi sınır koymadımm hani bi haftada su akdr wercm fln gbiisnden cnkü weremzsem die züülmek istemiorumm hepimize kolay gelsnn hedef 85 (simdilik ) :))

bayanlar gördüğünüz üzere 101 oldum :lepi: iki haneli rakamlara az kaldı:dance::dance::teytey:

:nazar: harika. cok sevindim cimcime. insallah 99'a en kisa zamanda saglikla ulasirsin. hihoyyyt

gunune makul olcude hareket katmayi ihmal etme canim. guzel haberlerini bekliyoz. :1hug:

en gecen persembe gunu kayarak dustum. o yuzden bu hafta pek spor yapamiycam. ama yediklerime dikkat edicem insallah.

saglik herseyin basi arkadaslar. hepinize saglikli gunler.

teskkr edrmm kızlarr darısı basınızaa :) ya benn pek rejim yapmıorum dooruyu sölemek gerekirse :/ ama spor yapıorum we dans ediorum tabi yediklerimi cok abartmıorumm sanıırm 3 4 günde werdm 2 kiloyu yada 1 hafta da olabilrr kndmee bi sınır koymadımm hani bi haftada su akdr wercm fln gbiisnden cnkü weremzsem die züülmek istemiorumm hepimize kolay gelsnn hedef 85 (simdilik ) :))

hadi bakalim , tam gaz devam kizlar.. hihoyyyt herkes kendine uyan sekilde. yediklerini abartmayip, hareketi artirmak zaten isin ozu. :1hug: tebrik ederim canim.

ii akşamlar arkadaşlar ben bu sabah normal kahvaltımı yaptım saat 4 gibi brüksel lahanası yemeği yedim yoğurtla daha akşam yemeği yemedim birazdan yicem inşallah bu arada ben 96 yım die biliorm kendimi bi tartıldım bu gün 93.1 çıktı çok mutluyum ben rejime başlamadan vermişim zaten kilo şaşırsım kendime:KK70:

arkadaslar galiba, sizin yazdiklarinizdan da cikan sonuc, 90'nin ustundeki kilodakiler biraz dikkat edince, daha dogrusu normal yemeye baslayinca kilolar gidiyor.

cunku 90'i gecmek icin de ekstra bi caba lazim dimi. yani aburcubur yemek, cok hareketsiz olmak, duzensiz beslenmek, gece yemek (tabiki bi saglik sorunu yoksa ya da yeni dogum olayi vs.)

demekki az gayretle devam edersek fazla kilolardan kurtulucaz insallah.

herbalcım sana aynen katılıorumm zaten dikkat edince gercekten kilo werilio wee önmli olan hareket yapmak cok önmli we gercekten yardımcı oluoo bide wücut alısıo artık sporaa :) inşş hepimiz wercezz kilolarıı 2 hafta icinde 85 e inmeliyimm 3 kilo daha weririmm heralde belki de daha fazlasını heralde deil wericem arkadslarr sizde müjdemii wercmm inşş :):):)

:nazar: harika. cok sevindim cimcime. insallah 99'a en kisa zamanda saglikla ulasirsin. hihoyyyt

gunune makul olcude hareket katmayi ihmal etme canim. guzel haberlerini bekliyoz. :1hug:

çok teşekkür ederim sağol.sanada çok geçmiş olsun bu arada.zaten ben hergün hiç olmazsa yarım saat yürüyorum 2 haftadır.bide yeşil çayımla suyumu hiç ihmal etmiyorum.herşeydende yiyorum makul ölçülerde.çok hızlı olmuyo belki ama sağlıklı olduğunu düşünüyorum.güzel olucam diye yatağa düşmiyim dimi amakaydirigubbakcemile2hihoyyyt

sagol cimcime. simdi belimi zorlamak istemiyorum, kendime biraz zaman taniyip dinleniyorum, bir kac gun sonra ben de yuruyuse basliycam insallah tekrardan. kaydirigubbakcemile2

yalniz bu arada, hareket cok etkiliyormus. gecen persembeden beri hareketsiz kalinca, kilomu bu gun olctum. 93'e inmisim. ben 92 olurum diye dusunmustum ama iste hareketsizlik. sadece 500 gr vermisim. neyse saglikli olalim da, acelemiz yok.

yine de iyi, hemen kilo cizelgemi update edeyim. hihoyyyt

X