Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese çitolüm gelelimmi yardıma

canım digital tartı ile devam et sen en güzeli o fazla çıktığın içinde üzülmee:))

27 şubat-6 mart arası yarışmada olanlar

1. askito:…………...75,5

2. BUSE26:………... 85

3. NURHAYATK:…85

4. İxsir:................. 87

5. arwen75:………….89,2

6. herbal:…………..89,8

7. ayşegül74:………..92

8. zanzu02:………...92,3

9. sütlükahve:…….. 93

10. rubi:…………….95,8

11. Necros:…………….96,4

12. kartanesi1:……..98

13. cimcime81:……...99,6

14. emel42:……………102

15. secil00:………….104,8

16. bebelerim:……...106

17. elif80:……………106,5

18. cedric:…………..109

19. citol:……………..109,9

20. xhüzünx:……….. 116,4

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın gece giremedim gitmek bilmediler..onlar gidince deuyuya kalmışım....ancak düzenleyebildim listeyi.....öptüm hepicinizi:)))))

günaydın herkese çitolüm gelelimmi yardıma

canım digital tartı ile devam et sen en güzeli o fazla çıktığın içinde üzülmee:))

ay cnm nasıl sevindim valla şükür her işi hallettim ikramlıklar tabak çanak herşey hazır bende hazır landım bekliyorum bakalım a.s.

kızlar ben geldim .yeni kahvaltıdan kalktım.bugün biraz gec oldu eşimi bekledim.kahvaltıda 2 dilim kepek ekmegi.biraz peynir 2 tatlı kaşıgı cilek receli.4-5 kaşıkda patates kavurması .2 zeytin yedim.cok acıkmıştım.öğlen bu durumda yemiycem.akşamada tavuk yapmayı planlıyorum...işte böyle günün menüsü....bu arada karnımın içi acıyo,heralde aldıgım alet fayda ediyo.çalışan bölgeler acır dimi ?

citol sanki gecendede misafirin vardı yanlışmı hatırlıyorum ,hatta ne mamalar yaptın demiştim cevap yazmadın,şimdide varmış,bu durumda bile hakimiyeti elinde tuttuna göre artık bişeyleri degiştirdin bence.ben böyle bi durumda 2-3 börek tırtından fazla kaçırırdım sanırsam--------------

nasil yani ya digital tarti fazlami tartiyo? allah allah sasirdim ilk defa duydum... ozaman benim tartimda digital tarti, ozaman cuma günü bi digitalde, birde normalde tartilmak gerekCADIARZU

ixsircanım acısın:):) acıması çalıştırdığını gösteriyor ben spor yaparken bacaklarım resmen yanıyo suratım şekilden şekle giriyoracıcak diyorum acıcakki ericek:):)

bu arada dün biri yazmış kilo aynı ama eteğim bol geliyor diye
spor yapanlar bilir spor yapınca hemen kilo vrilmez önce vücut kendini toplar düzenli spor yapıldığında 2-3 ay sonra kilo verilmeye başlanırmış bunu spor hocam söylemişti

ben yediklerimi yazayım misafirim var yatıda yarına kadar peynir 2 zeytin azcık çavdar ekmeğine kaşarlı yağsız tost yaptım o kadar :d he bide 1 çay kaşısığı kadar çokakrem aldım ağzıma

kıslar diyet yöntemleri e deneyimlerimiz bölümündeki karbonhidrat dieti bölümünü okuyun mutlakaa....

Ya kızlar ben bugün adet gördüm.Ve çok fena durumdayım yani ne yiyeceğimi sapıttım ve ne bulursam yedim. Sabah 1 dilim kepekli ekmek 4 ceviz.Sabah dediğimde saat 11.00.Saat:13.00'de 1 kocaman muz. O da yetmedi mercimekli köfte 5 tane ayran ile.O da yetmedi 1 tabak patates yemeği.Zıvanadan çıkmış durumdayım.Kendimi şöyle teselli ediyorum "çikolata yemiyorum ya bunada şükür" diyorum. Bahane değil ama napayım bugün ilk gün ya ondan herhalde.Yarın dikkat edeceğim.Karnım feci şişti valla.Sporda yapmıyorum 2 gündür.Cumaya tırstım valla.Almayayımda kilomu korumaya razıyım.

ewet cnm pek popilerim anam hiç misafir eksilmiyo benim seviyorum ama misafiri hazırlık yapmayıı

öglen gibi bir dilim börek yedim

misafirlerimle birlikte (küçük çerez tabakları olur onunla) pataes salatası ve fellah köftesi ( kimileri kürt köftesi de der) yedin bi iki bardak çay içtim yaş pasta yemedim börekte yemedim şu an da hala tokum çok yavaş ve sindire sindire çigneye çigneye agır agır yedim... herkes tabakları silip süpürdü hala benim eleimde köftem duruyodu iyi de oldu ama yavaş yemeyi öneririm biliyosunuz mide ye girdikten yarım saat sonra tokluk hissi uyanıyo insanda

nasil yani ya digital tarti fazlami tartiyo? allah allah sasirdim ilk defa duydum... ozaman benim tartimda digital tarti, ozaman cuma günü bi digitalde, birde normalde tartilmak gerekCADIARZU

ewet hatta misafirlerimden iki kişiyi tarttım ikisininde ewinde normal tartı varmış bende ki dijital ve hepsi fazl afazla çıktıı :dance: ohh ohh dedimm alın kiloları kendimi yanlız hissetmeyim :jeyyar:

ya bende dikkat ettim adetim yaklaşırken aşırı iştahım artıyo özellik tatlı ya ( on gün öncesinden başlıyo) adettim bittikten sonraki 10 gün ise herşeye karşı direncim artıyo cnm bişi istemiyo seninde degin gibi en azından tatlı yememişin hem adetliyken sporada yüklenilmicek öle duymuştum adet günleri izin günümüz olsun olurmu kızlar nasılsa ayda 1 kaydirigubbakcemile2

kızlar ben bişeye dikkat ettim
kilo çizelgeleri beni çok etkiliyorr
yan, bakıyorum sizlerin çizelgelerine 90 başlangıç 80 lere inmiş meselaa seviniyorum
inanın heyeanlanıyorum ya oluyo demekki bi hırs geliyo bana bi şevk yanii

aslında yaptıgım şeylerin resimlerini çeksem yemek bölümne koyardım dimi kızz tühh bak severimde böyle işlerii sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…