Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kizlar benim de kilo vermem durdu bu hafta. simdiye dek cok iyi gelmistim. her hafta veriyordum.
95'den 89'a indim. ama bu hafta durdum. senağlama

citol bize nazar mi degdi bacim, yoksa biz mi simarik cozuttuk? ne diyon?

ya kizlar benim de kilo vermem durdu bu hafta. simdiye dek cok iyi gelmistim. her hafta veriyordum.

ya ben iyi kötü diyete devam ediyorumda , ilk hafta sporsuz gunum yokru nivea yaptım yürüdüm felan geçen hafta yok anam istemedi cnm

kızlar dün girip kilomu bildiremedim çünküçok yoğundum bugünde diyetisyende randevum vardı 103.200 çıktım çok sevinçliyim:hooray:kaydirigubbakcemile3

len sansür uygulanmışş larr artıkın rahat davranamıcaz haa ölee olsun bakalımm :eek:klava:

Evet benimde dikkatimi celbetti citolcum:) Kızlar bugün misafirliğe gittim bi çok yere.Önceki durak kayınvalidemlerdi onlarda otururken hadi halalara gidelim dediler okey dedik ama önce yemek yiyelim dediler ben diyetli olduğum halde onlara ellerimlen köfte pilav yaptım bi de onlarda baklava yapmışlar ben gitmeden önce..Valla afiyetle yediler açlıktan ölüyodum ama yemedim sadece çok ısrar üzerine 1 köfte attım ağzıma:KK43: Baklava pilav yemedim hiç tatmadım bile.. Neyse toparlandık gittik halaya halada biz geldik diye tatlı börek pizza yapmamışmısenağlamaböreğin ucundan tattım ama tabağımı öylece bıraktım ama resmen zoruma gitti evde olsaydık oturup ağlayacaktımsenağlama Çooook zoruma gitti karnım aççççç... Bende yok yemicem teşekkür ederim diyorum ama içimdeki şeytan git mutfağa çöplen diyo:jeyyar: Ama yesem kimi kandırıyomki.. Ufff neyse eve geldim 1 adet grissini ve bikaç çatal peynir yedim. Ama gerginliğim hala geçmedi..Ağlamak istiyoruuuummsenağlama

rubicim moralini bozma regl şişligin gercekten gecmemiş olabilir...200grolsada sonuçta giden bişey var.....bende belki 2 aydır olmuyorum o yüzden cok şişim.pko hastasıtım.gec görüyorum..o yüzden kilo vermemde diger kişilere göre güç oluyo..düşün en son adt tarihim 2 aralık......hala yok...şiştimyinede 1 kilo verebildim

evet canım haklıymışsın çünkü bu sabah tartıldım ve moralim biraz düzeldi. şu an fazla takılamayacağım için yarın sabah inşalylah çizelgeyi değiştiricem cumayı beklemicem..

canmı bence bu psikolojik o tartıdaki baş rakamın değişikliği insana müthiş bir güven duygusu veriyor ve nasıl olsa ben artık vermeye devam ederim diye düşünüyorsun bence ondandır.

yani bizlerin psikolojisi böyle 90 ile 89 arasında sadrece 1 kilo var ama biz bunu kafamızda aşırı abartıyoruz. tabiki mutluluktan yapıyoruz ama kilo vermemizi de aksatıyor.

bende aynı durumdayım şahsen ah diyorum 89 u bir görsem ama daha var..

Evet benimde dikkatimi celbetti citolcum:) Kızlar bugün misafirliğe gittim bi çok yere.Önceki durak kayınvalidemlerdi onlarda otururken hadi halalara gidelim dediler okey dedik ama önce yemek yiyelim dediler ben diyetli olduğum halde onlara ellerimlen köfte pilav yaptım bi de onlarda baklava yapmışlar ben gitmeden önce..Valla afiyetle yediler açlıktan ölüyodum ama yemedim sadece çok ısrar üzerine 1 köfte attım ağzıma:KK43: Baklava pilav yemedim hiç tatmadım bile.. Neyse toparlandık gittik halaya halada biz geldik diye tatlı börek pizza yapmamışmısenağlamaböreğin ucundan tattım ama tabağımı öylece bıraktım ama resmen zoruma gitti evde olsaydık oturup ağlayacaktımsenağlama Çooook zoruma gitti karnım aççççç... Bende yok yemicem teşekkür ederim diyorum ama içimdeki şeytan git mutfağa çöplen diyo:jeyyar: Ama yesem kimi kandırıyomki.. Ufff neyse eve geldim 1 adet grissini ve bikaç çatal peynir yedim. Ama gerginliğim hala geçmedi..Ağlamak istiyoruuuummsenağlama

benden sana kocaannnn tebriklerrrrrrr arkadaşım ağlamak yok iradenin ne kadar güçlü olduğunu anlamış oldun bide kiloyu gerçekten vermek istediğini helal sanaaa:):):)

kızlar günaydın bu arada dün gece yazamadım malum misafirim var ama saolsunlar dün benim günümdü tavuk göğsü aldık ızgara yaptık bide salata bir önceki gün ben yemeyince öyle yapalım dediler yalnız dün akşam çavdar ekmeğini fazla kaçırdım:S senağlama

günaydın kızlar bende yarım börek yedim kızlar hazır yufkaddan kendim yapmıştım dün ara sında süt yagırt var e tabi peynir o kadar kalorili oldugunu düşünmüyorum

selam kizlarr .. gezdim tozdum eglendimm ve geldimm gecmisi okuyamadim bisi kacirmadim ins..

dün bütün gün hic bise yemedim .. aksam yemege ciktim ..
firinda kasarli sebzeli tavuk ve patates kizartmasi yedim .. tabagimi bitirmedim tabiikiii.. sadece tadina baktim :) eh ondan accuk fazla olabilü....................
üf tamam tamam yarisini yedim :)
bide kola ohhg miss miss :))

bugünde henüz bisi yemedim.

bakin size ne göstercm..
öncesi ve sonrasi.. bunun daha sonrasida olucakk .. 14 kilo daha vericem insallah..

soldaki 90,7 kg sagdaki 74,7 kg..

Son düzenleme:
ay caniiiim masallah sana anacim bu ne güzellik öyle:nazar: kilo verince dahada bi hos olmussun... 14 kilo eksik halini düsünemiyorum. mankenmi olcan kiz basimiza yeter gariikaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
valla 90 kiloda durmuyosun ilk resimde ama ikinci resimde yüzün baya küçükmüş degimiş başka biri gibi sankim ( daha güzel)kaydirigubbakcemile5

seçilcim sağol yazdıkların bana moral verdi sayende gülümsedim :) Bugün baktım dışarısı günlük güneşlik bahar havası ; Aklıma gelen ilk şey " Yaz geliyo yavaş yavaş zayıflarsam yazın kavurucu sıcaklarında bu kiloyu üzerimde taşımak zorunda kalmıcam" Bu sayede daha mutlu uyandım güne.... Bu arada Askito öncesi ve sonrası yapmışsın bende kilo verince yapıcam bende öncesi hazır da sonrası için biraz daha sabretmem gerekecek:roflol: Bu arada gerçekten fıstık gibi olmuşsun maşallah:nazar:

nurhayatcığım ne demek canım:):) bizler destek için burdayız ve ben düşüncemi söyledimmm

bu arada annemler dışarı çıktı yiğenlerim ille kokareç die tutturdular evde yapıcaklarmış ama yemeği düşünmüyorummm çokda severim ama yemicem kızlar yersem ağlıcam biliyom:):)

lopezim harika görünüyosun ilk resimde de fıstık gibiymişsin 90 kilo gibi durmuyo güzel ve bakımlı kadın oldunmu kilo böyle belli olmuyo işte naparsınızzz:):)

kizlar kimse yok galiba pazar günü olmasindan dolayi. ben yanlizim bugün kocisim calisiyo.. bu arada yediklerimi yazmak istiyorum , bir dilim kepek ekmegi üzerine diyet peynir koydum, kahve, 6 tane lahana dolmasi . 5-6 kasik yogurt, simdi bir bardak diyet meyve suyu iciyorum. daha sonra acikicam ama napim idare edicem artikin bi sekil

iyi akşamlar kızlar bende bugun kızlar
börek....................................: 200
2 dilim ekmek yedim ...........: 100
iki elma ................................: 120
maydonoz ve domates.........: 20
yogurt....................................: 100
yemek ..................................: 300
minnacık tavuk......................: 50
çya attıgın şekerler................: 50
cips........................................: 240
bir bardak kola........................:100
1180 gibi görünüyo ama fazla olabilir sanki çok az bu kalori listesi beya

20 dakika spor
gündüz 3 saat uyku çektim birde

Son düzenleme:
:çok üzgünüm:selam kızlar .bugün daha yani acabildim malum pazar anca oldu.moralim bozuk niye derseniz:1no2:öğleden sora eşimle alışveriş merkezine gittik.hiç adetim değildir hiç yapmam ama bu sefer diyet yapıyorum kendime güvenim var ya.ordaki şo kilo yağ ölcer makinaya cıktım:1shok:cıkmaz olaydım 1 lira attım bir pişman oldum.cok fazla cıktım yaaaa.boyumu az ölçtü kilomu fazla:bbo:evdekiyle o kadar fark edermi sizce.gerci sıkışıktım ayakkabı mont vs vardı ama yinede fazla yahaaaaadelikafaduldenalt üst oldummm:tomato:

ya ben varya asla tartılmam başka yerde ne olursa olsun yaa bilirim çünkü fazla çıksaa moral al üst olacak, o dedigin şeye ben hiç çıkmadım , senin yazdıklarında bana akıl olsunda amann uzak duruyumm
bu ara ben tartılırken olabildigince üstümdekileri çıkarıpta tartılıyorum

X