- 24 Ocak 2009
- 1.339
- 0
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kizlar benim de kilo vermem durdu bu hafta. simdiye dek cok iyi gelmistim. her hafta veriyordum.
95'den 89'a indim. ama bu hafta durdum. senağlama
citol bize nazar mi degdi bacim, yoksa biz mi simarik cozuttuk? ne diyon?
len sansür uygulanmışş larr artıkın rahat davranamıcaz haa ölee olsun bakalımm klava:
rubicim moralini bozma regl şişligin gercekten gecmemiş olabilir...200grolsada sonuçta giden bişey var.....bende belki 2 aydır olmuyorum o yüzden cok şişim.pko hastasıtım.gec görüyorum..o yüzden kilo vermemde diger kişilere göre güç oluyo..düşün en son adt tarihim 2 aralık......hala yok...şiştimyinede 1 kilo verebildim
ya kizlar benim de kilo vermem durdu bu hafta. simdiye dek cok iyi gelmistim. her hafta veriyordum.
95'den 89'a indim. ama bu hafta durdum. senağlama
citol bize nazar mi degdi bacim, yoksa biz mi simarik cozuttuk? ne diyon?
Evet benimde dikkatimi celbetti citolcum:) Kızlar bugün misafirliğe gittim bi çok yere.Önceki durak kayınvalidemlerdi onlarda otururken hadi halalara gidelim dediler okey dedik ama önce yemek yiyelim dediler ben diyetli olduğum halde onlara ellerimlen köfte pilav yaptım bi de onlarda baklava yapmışlar ben gitmeden önce..Valla afiyetle yediler açlıktan ölüyodum ama yemedim sadece çok ısrar üzerine 1 köfte attım ağzıma Baklava pilav yemedim hiç tatmadım bile.. Neyse toparlandık gittik halaya halada biz geldik diye tatlı börek pizza yapmamışmısenağlamaböreğin ucundan tattım ama tabağımı öylece bıraktım ama resmen zoruma gitti evde olsaydık oturup ağlayacaktımsenağlama Çooook zoruma gitti karnım aççççç... Bende yok yemicem teşekkür ederim diyorum ama içimdeki şeytan git mutfağa çöplen diyo:jeyyar: Ama yesem kimi kandırıyomki.. Ufff neyse eve geldim 1 adet grissini ve bikaç çatal peynir yedim. Ama gerginliğim hala geçmedi..Ağlamak istiyoruuuummsenağlama