Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar aranıza yeni katıldım bu sabah normal baskül ile tartılıp kilomu 86 olarak bildirmiştim akşam eve gelirken dijital baskül aldım dijital 2 kg fazla gösteriyor yarın sabah bununla tartılıp yeniden kilomu bildirsem olur muçünkü 86 dan fazlayım ama sabah tartılmam daha sağlıklı olur

hosgeldin arwen, tamam canim yarin sabah daha gercekci bir sonuc olacak sanirim.

cimcimecim tarti durumlari sebebiyle, arweni c.tesi sabahi ekleyelim.

ben diger arkadaslara bakiim. gecmisi okuyup geleyim. kilo bildirimi yapmayanlardan bildiren olmus mu bakalim.

bu hafta 1-1,5 kg versem yetecek bana. inşallah vericem.

zaten en normali de o sutlukayfecim. insallah ben de bu hafta 1-1.5 vermek istiyorum, insallah hepimiz 1 kilo civari veririz takimca.
benimki biraz durdu galiba, herhafta veriyordum, ama bu hafta yerimde saydim. insallah o yuzden bu hafta sporu ekliycem

kislar ben de ayniyim ya. bugun cozutmusuz cumleten. cokacimcoook:eek:

ben de itiraf ediyom:

ben de lahmacun yedim oglen, sonra 1/4 cikolata, sonra da yarim dondurma..:tomato:

ama bugun rahatladik, cuma tatil gunumuz oldu artik naapalim.

:roflol: anladim ben seni :))

bende ekmek arasi levrek yedim ..
sonra kücük bi kek yedim
soraa iki tene cipss
soraa 1 parca cikolata
bir bardak kola :))
ben iyiyce zivanadan ciktimmm :tomato:

aysegul hg cane.

arkadaşlar yediklerinize dikkat etmek dışında kullandığınız özel birşey varmı çay bitkisel tabletler gibi

kızlar slmmmmm yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz:):)

haftanın birincisineee kocaman tebrikler ikinci ve üçüncüsünede:):)

ben bugün mutfağa girdim mercimek çorbası izmir köfte pilav salata ve sigara böreği yaptımmm
yedimmi yemedimmmmmmm:):):):)
köfteden 2 tane ayırdım kendime ızgara yaptım bol salata ve çavdar ekmeği ile babamın doğum günü için pasta aldık sadece 1 lokma aldımmmmm:):):)

bunu başardım hatta yemek yaptıktan sonra sporumuda yaptım:) yorgun olmama rağmen asmadım 1 kere kaçamak yaparsam arkası gelir dedim hadi seçil giy eşofmanları doğru sporunu yap:):)
şuan yiğenlerim tepemde kalk pc den oyun oynucaz die mecburen kaçıyom ben öptüm sizleriii:):)

Sevgili Arkadaslar, iste bu haftaki siralamamiz. Ilk uce giren sultukahve , zanzu ve elif80'e kocaman tebrikler.. a.s. Insallah haftaya hepimiz guzel sonuclara ulasicaz..

Birinci :sutlukahve :hooray: :hooray: :hooray:
Ikinci : zanzu :hooray: :hooray:
Ucuncu: elif80 :hooray:

sütlükahve:.....96,5--—93(3500gr vermiş)--%3,6
zanzu02:........94--—92,3(1700gr vermiş)--%1,8
elif80:.............108—--106,5(1500gr vermiş)--%1,4
askito:............76,9—--75,5(1400gr vermiş)--%1,8
xhüzünx:........117,5--—116,4(1100gr vermiş)%1
BUSE26:........86—--85(1000gr vermiş)--%1,7
ixir:................88--87(1000gr vermiş)--%1,2
secil00:..........105,7--104,8(900gr vermiş)--%0,8
cimcime81:.....100,1--99,6(500grvermiş)--%0,5
cedric:............109,4--–109(400gr vermiş)--%0,4
citol:...............110,2--109,9(300gr vermiş)--%0,2
rubi:................96 --95,8 (200gr vermiş)--%0,2
herbal:.............89,8 --89.8(0gr vermis, kilosunu korumus:KK66:)--%0

:roflol: anladim ben seni :))

bende ekmek arasi levrek yedim ..
sonra kücük bi kek yedim
soraa iki tene cipss
soraa 1 parca cikolata
bir bardak kola :))
ben iyiyce zivanadan ciktimmm :tomato:

aysegul hg cane.

uwww ben fazla bişi yememişim senin yanındaa sen iyi yoldan çıkmışın valla dikket et bak hep kaçamaktasın bu verdigin kiloları bi almaya başlarsan durduramassın allah muhafaza ben senden çok üzülürüm o zaman

herbal sende ohh götürmüşün valla lahmacunlarıı afiyet olsun

secil sana katılıyorum valla bi kere kaçamak yaptınmı kendini alı koyamıyosun sonra ben geçen hafta aynen öyle oldum pazar günü ilk sonra peşinsıra hergün ..... spor olyınca çok azimlisin beya ben istemiyorum spor felan iyice hantal oldum

Sevgili Arkadaslar, iste bu haftaki siralamamiz. Ilk uce giren sultukahve , zanzu ve elif80'e kocaman tebrikler.. a.s. Insallah haftaya hepimiz guzel sonuclara ulasicaz.. herkes kacinci oldugunu bulabilir listede. yerimseniben

Birinci :sutlukahve :hooray: :hooray: :hooray:
Ikinci : zanzu :hooray: :hooray:
Ucuncu: elif80 :hooray:

1.sütlükahve:.....96,5--—93(3500gr vermiş)--%3,6
2.zanzu02:........94--—92,3(1700gr vermiş)--%1,8
3.elif80:.............108—--106,5(1500gr vermiş)--%1,4
4.askito:............76,9—--75,5(1400gr vermiş)--%1,8
5.xhüzünx:........117,5--—116,4(1100gr vermiş)%1
6.BUSE26:........86—--85(1000gr vermiş)--%1,7
6.ixir:................88--87(1000gr vermiş)--%1,2
7.secil00:..........105,7--104,8(900gr vermiş)--%0,8
8.cimcime81:.....100,1--99,6(500grvermiş)--%0,5
9.cedric:............109,4--–109(400gr vermiş)--%0,4
10.citol:...............110,2--109,9(300gr vermiş)--%0,2
11.rubi:................96 --95,8 (200gr vermiş)--%0,2
12.herbal:.............89,8 --89.8(0gr vermis, kilosunu korumus:KK66:)--%0

ben ebru şallının pilate cd sini aldım pazartesi onu yapmaya başlıyacam bakalım bi faydası olacak mı.. vvar mı o cd yi bilen aranızda??

nefesi kuvvetli biri beni okusun üflesin valla nazarlaraaa geldimmm haaaa hoşşiklerr hanginizin gözleri göö diyin heleee :1shok:

ben hiç denemedim ama benim etim hafif balık etli boyu kısa kendi 155 boyu felandır her sabah ebru şallı ile tv de plates yapıyodu geçen görüştük dediki eteklerim bol geliyo ama kilomda pek eksilme yok bilmiyorum artık ben hiç hevesli deyilim o na

uwww ben fazla bişi yememişim senin yanındaa sen iyi yoldan çıkmışın valla dikket et bak hep kaçamaktasın bu verdigin kiloları bi almaya başlarsan durduramassın allah muhafaza ben senden çok üzülürüm o zaman

herbal sende ohh götürmüşün valla lahmacunlarıı afiyet olsun

secil sana katılıyorum valla bi kere kaçamak yaptınmı kendini alı koyamıyosun sonra ben geçen hafta aynen öyle oldum pazar günü ilk sonra peşinsıra hergün ..... spor olyınca çok azimlisin beya ben istemiyorum spor felan iyice hantal oldum

canım beni bel bölgem iceldi kalça ve basen olduğu gibi dışa çıktı eritmenin tek yolu spor azimli olmak zorundayımmmm o kadar çok denedimki artık son olsun 20 kilo verip 40 kilo alıp sonra verdiklerimi tekrar vermekten sıkıldım yaza kadar 85 gibi olsam sonra ayda 1 kilo bilemedin 2 kilo vermeyede razıyım bünyem korusun artık ama o kiloya ulaşmak içinde azim olması lazım sırf bu yüzden işe başlamadım masa başı çalışınca hareketsiz kalıyorum çalışanlar bilr öğlen saatlerinde acıkmalar arada atıştırmalar ye otur popo büyüt:KK70::KK70: çok şükür bekarlık var yaza kadar sıkılıcam biraz ama bu kilolardan kurtulmalıyım:KK43::KK43::KK43:

burdaki arkadaşlarımın hepsi yaza zinde giricekler ben çok inanıyorum cuma heycanları bunu gösteriyo:):) bu heycan bile kaçamak yaparken yada yaptıktan sonra bizi düşündürüyo demekki burda olmasak bireysel olsak cuma günümüz olmasa hangimiz pişman olıcaz:S ben olmazdım ne olucakki derdim ama ben asarsam sen asarsan olmaz:KK70::KK70:

bu arada asma deyince aşkito yaww bu hafta en fazla kaçamağı sen yaptın ama ii kilo verdin:S helal olsun tatlım sütlükahvem:KK70::KK70: ah olsada içsek:KK70: harika kilo vermişsin a.s.

kizlar selam ben bugün kahvalti yaptim zeytin recel peyir vs. bir dilim kepek ekmegi ile, öglen ve aksam niyetine tavuklu mantar sote 2-3 kasik bulgur pilavi salata yedim sonra ise gittim 10 da geldim az öncede bir citir ekmek ve domates yedim ardindan da bir tane portakal yedimsüprizzzzz

günaydın herkese yeni baskülümle tartıldım sonuç sinir bozucu ama neyse 89.2 çıktı kilo çizelgemi sonra düzeltirim şimdi çıkmam lazım hoşçakalın

günaydın herkese yeni baskülümle tartıldım sonuç sinir bozucu ama neyse 89.2 çıktı kilo çizelgemi sonra düzeltirim şimdi çıkmam lazım hoşçakalın

eger yeni baskülün dijitalse bu normal bende normal tartıda tartıldıgımda iki bazen 3 kilo eksik çıkıyorum kendi baskülüm dijital onda hep fazla normal bu cnm bilmiyorum hengisi dogru

buldum hani büyük kantarlar varya onlara çıkıcaz bizzzsırnaşık şey

kahvaltımıda yaptım biraz börek tırtıkladım sagından solundan bir dilim etmez heralde bir de çay içtim

şimdilik kaçıyorum kızlar çok işim var nasıl yetişcek bilmem dün akşama kadar yatarsam böle olacagı kesindi haydinn cimleten muckksss

X