iyi akşamlar aranıza yeni katıldım bu sabah normal baskül ile tartılıp kilomu 86 olarak bildirmiştim akşam eve gelirken dijital baskül aldım dijital 2 kg fazla gösteriyor yarın sabah bununla tartılıp yeniden kilomu bildirsem olur muçünkü 86 dan fazlayım ama sabah tartılmam daha sağlıklı olur
bu hafta 1-1,5 kg versem yetecek bana. inşallah vericem.
:roflol: anladim ben seni :))
bende ekmek arasi levrek yedim ..
sonra kücük bi kek yedim
soraa iki tene cipss
soraa 1 parca cikolata
bir bardak kola :))
ben iyiyce zivanadan ciktimmm :tomato:
aysegul hg cane.
:roflol: anladim ben seni :))
bende ekmek arasi levrek yedim ..
sonra kücük bi kek yedim
soraa iki tene cipss
soraa 1 parca cikolata
bir bardak kola :))
ben iyiyce zivanadan ciktimmm :tomato:
aysegul hg cane.
uwww ben fazla bişi yememişim senin yanındaa sen iyi yoldan çıkmışın valla dikket et bak hep kaçamaktasın bu verdigin kiloları bi almaya başlarsan durduramassın allah muhafaza ben senden çok üzülürüm o zaman
herbal sende ohh götürmüşün valla lahmacunlarıı afiyet olsun
secil sana katılıyorum valla bi kere kaçamak yaptınmı kendini alı koyamıyosun sonra ben geçen hafta aynen öyle oldum pazar günü ilk sonra peşinsıra hergün ..... spor olyınca çok azimlisin beya ben istemiyorum spor felan iyice hantal oldum
nefesi kuvvetli biri beni okusun üflesin valla nazarlaraaa geldimmm haaaa hoşşiklerr hanginizin gözleri göö diyin heleee :1shok:
günaydın herkese yeni baskülümle tartıldım sonuç sinir bozucu ama neyse 89.2 çıktı kilo çizelgemi sonra düzeltirim şimdi çıkmam lazım hoşçakalın