bende 97 kilo falanım herhalde sabah aç karna tartlcam bende zayıflamak istiyorum ama sizlerin yardımına ihtiyacım var neler yiyorsunuz yannda spor veya ilaç kullanıyomusunuz........
off ben az evvel bozdumm
kendime cok kiziyorum
pizza yedirdi esim film izlerken(
ne kadarmi
1
selam kizlar,
cumaya az kaldi heee. pek gelemedim topige ama sanmayin ki gormuyorum..
cok iyi gidiyosunuz masallahh.
askito cum o gobek catlaklarini napcaz bende de var. diyorum once zayiflayayim onu da sonra dusunurum.
cimcimos aman hamile kalirsan bol bol badem yagi sur gobegine. ben ablami hic dinlememistim..
kizlar gecen hafta listede sonuncuydum, hehe. bakalim bu haftada koruyabilecem mi ?
citol bu hafta da birincilige mi oynusun hmm soyle bakiim??
Bazı uzmanlar lıght ürünlerin diğerlerinden pek farkı olmadığını,insanların sadece kandırıldığını para tuzağı olduğunu,yağsız yoğurt olmayacağını az da olsa olacağını ve diğer ürünler arasında da pek farkı olmadığını söylüyor.Diyetisyene giden varmı arkadaşlar? Diyetisyen neye göre diyet veriyo? Bi arkadaşım diyetisyene gitmiş memnun kalmış ayrıntısını konuşamadım ama nasıl başlıyor tedaviye?Neler soruyor? Tahlil falan istiyomu? Nekadar sürede bir gidiliyo?
selam kizalr sonunda burayada ugrayabildim sükür..
elim ayagim tutmuyo .. 2 saat su jimnastigi ve 1 saat yüzdümde geldim. pff
aramiza yeni katilanlar olmuss hosgeldinizz
sabah bir fincan sütlü sekerli kahve
öglen bir kücük tost ( kasar ve pastirmali)
aksam bir bardak multivitamin ictim .
spor yaptigim icin fazla yemedim bugün .. belki yediklerimi deilde yaglarimi yakarim die.
baska bir topikte arkadaslarima bugünki resimlerimi gösterdim ..
tabi sizinlede paylasmadan olmazz hemen alinti yapayim
off ben az evvel bozdumm
kendime cok kiziyorum
pizza yedirdi esim film izlerken(
ne kadarmi
1
günaydın kızlar
yoğun isteklere dayanamadım ben de size geldim
iki gündür daha yeni toparladım yediklerimi sürekli artıştayım bu ara ama neyseki hallettim sanırım kafamdakileri çözdüm ve diyete başlayabildim
çok haklısın ..peki uyguladığın özel bişey var mıydı yoksa sadece yediklerine mi dikkat ettininşallah kızlar siz de başaracaksınız istediğiniz kiloya inmeyi
karar vermek-sabırlı olmak-vazgeçmemek
işin şifresi bu ve bunu sadece ve sadece kendiniz için yapmalısınız
başka amaçlardan vazgeçiliyor ama kendin için yaparsan vazgeçtiğin an ölmüşsündür demekki
hayattayken insan kendinden vazgeçmez böyle düşünün
iltifatlarda çok hoşuma gitti teşekkürler