Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bir gün önce tartıldgınız rakam ile bir gün sonra tartıldıgınız rakam arasında bir yada 2 kilo fazla çıkıyosun hemen panige kapılmayın bunun yag olması imkansız sebebi;

uzun bir yolculuktan dönmiş olabilirsiniz bu hareketsizlik sizde şişkinlik yapar

bir gün önce çok tuzlu tuketimi vücutta su tutar

gerekenden az su tüketimide aynı şekilde vucudun su tutmasını sebeb olur ( sanki bı daha su girmicek bu vücutt amaa teleşlı haa)

adet döneminden öncede 1-2 kilo fazla çıkılır

alkol alımı vuvutta ödeme neden olur

kabızlık sorunuda aynı şekilde tartıda fazl açımamızas ebeb olur

aynı şekilde

Tavuk pirzola 1 köfte kadar yaklaşık 30 gram beyaz derisiz tavuk eti 55 kalori, derili tavuk eti ise 75 kaloridir

# Hızlı kilo verme diyetlerinden uzak durun ve haftada 1 kg verecek şekilde içinde her besinden bulunan az ve sık yemek yeme esasına dayanan ve beraberinde egzersiz olan bir diyetisyen tarafından planlanmış programlar yapın.
# Ekmek ve karbonhidratı tamamen kesen diyetler, tek besin diyetleri gibi diyetleri, size mucize ve sihir vaad eden programları sakın uygulamayın.
# Günlük beslenmenizde ara öğünler ilave ederek metabolizmanın çalışmasına katkıda bulunabilirsiniz. Ama ara öğün içeriklerine dikkat etmeniz de önemlidir. Özellikle saflaştırılmış ürünler, şeker, şekerli ürünler yerine daha komplike besinleri tercih etmeniz (meyve, süt, peynir, kepekli ekmek..) daha doğru olacaktır.
# Çok yoğunsanız ve ara öğün yapacak vaktiniz yoksa yanınızda taşıyabileceğiniz kuru meyve, ceviz veya fındık, diyet bisküvi veya minik peynirli bir sandviç bile sizin metabolizmanızı çalıştıracak ve o esnada ihtiyacınız olan enerjiyi sağlayacaktır.

citol cok güzel şeyler paylaşıyosun teşekkürler.....bu arada sana bişey diycektim bu mevsimde salatalık domates tüketmeyin diyolar.bende cok severim rejim içinde vazgecilmez bişey ama almıyorum eve..sende eminim biliyosundur.... o yüzden ne gerek var vücudumuza ekstradan, hormon ,yapay şeyler sokmaya...her şeyi mevsiminde tüketmeye calışalım..dikkat ettim sende sık menüne ilave ediyosun.

ayyyyyyyyy canım karpuz ve peynir yemek istiyo.....nerden geldiyse aklıma canım cektii ...olsada yesek...daha cokmu var karpuz mevsimine...

ben yapamam ya domatessiz valla aslında hiç hormonlu gibi de deyil domateler neden diceksin kabugu kalın içi susuz olur ama öyle domatesler var cnm biraz pahalı ama şarıl şarıl suu içi ve öyle lezetlikii anlatamamm ,,uyardıgın için saol biliorum ama işte dedigin gibi vazgeçilmezz bu salı 3 kilo domates aldım ama sadece 1 kilo salatalık aldım napım işte lazım gene

bu ara kızlar benim ufakbi bahçem var bugun pilastik kablara geçen seneden ayırdıgım domates biber tohumlarım vardı ektim bakıyım inşallah çıkarda bahçeye naklederim . inan geçen yaz hiç dılardan domates biber almadım ve bahçemde ürün bittikten sonra dılardan aldıgım domatesler o kadar yavan geldikii hımmm hımm

genelde kilolar üst bacakalrda toplanırmış tabi ailedeki kilo alımıda önemli bir rol oynarmış ama eger ailede sizin gibi başka insan yoksa siz kilolarınızın tek sorunlusunuzz ,kadınlar menepos dönemine kadar genelde üst bacak ve popodan kilo alırlar menepozdan sonra ise erkekler gibi göbekten

ne yag kasa nede kas yaga dönüşür , egzersiz yagları eritmez kas kütlenizi arttırır diyette yaglarınızı eritir
yani ikisi bir bütündürr

siz hiç kıtlık çeken bir ülkete kalın bacaklı birini gördünüzmü?

sonunda ben o kıtlık olan bir ülkeye gdicem üst bacak ve kalcaa benim en önemli problemim ablam 67 kilo beli incecik baseni kalın diğer ablam ve kardeşim kiloluyuz nasıl oldu o zayıf oldu anlamadık:):):)

paylaşımların için teşekkürler
benimde spor hocası bir arkadaşım söylemişti pc de otururken en azından kalçalarını sıkılaştır die nasıl dedim oturduğun yerden sık kalçalarını içinden 5 e kadar say bırak tekrar yap dedi aklına geldikçe kalçalarında acı hissedene kadar yapabilirsin dedi buda benden olsun)

içtigim karışımdanmıdır nedir içim açıktıı bi tuhaf oldum onu içtigimden berii ıyy açıktım yaa elma yiyim en iyisi yanınadaa ceviz dimi herbalkaydirigubbakcemile3

Kızlar valla benimde karnım acıktı yaws.. Saat sekizden beri 1 küçük kase yoğurt 1 küçük elma yedim daha yiyemem miğdem kıyılıyo gözlerimin altı çöktü sanki.Şimdi de şekersiz türk kahvesi içmeyi düşünüyom.

Bazı uzmanlar lıght ürünlerin diğerlerinden pek farkı olmadığını,insanların sadece kandırıldığını para tuzağı olduğunu,yağsız yoğurt olmayacağını az da olsa olacağını ve diğer ürünler arasında da pek farkı olmadığını söylüyor.Diyetisyene giden varmı arkadaşlar? Diyetisyen neye göre diyet veriyo? Bi arkadaşım diyetisyene gitmiş memnun kalmış ayrıntısını konuşamadım ama nasıl başlıyor tedaviye?Neler soruyor? Tahlil falan istiyomu? Nekadar sürede bir gidiliyo?

yanlış cnm ya elbette o yediklerin bu saate acıkacagın besbelli hem vücut bişi girmiyecek diye kıtlık alarmı verir biliyosun dimi eger gç yatacaksan bir dilim kepek emkegi le kahvaltılık türü bişiler yemni öneririm

cnm sana bişey söliyim en iyi diyetisyen bence innaın kendisi biz uygulamadıktan sonra diyetisyen elimize kagıtları tutuştursun dursun konuşsun dursun önemli olan bizim bunu kafamızda benimsemiz olmamız ,uzun bir zamanın önümüzde oldugu bunca kilonun bir anda gitmiceni bilmemiz lazım sonra ise bizim bir ailemiz var onların yemek zorunda oldugu ne biliyim eşimiz çocuklarımızın tükettigi tüketmek zorunda oldugu evimize her zaman giren yiyecekelr var kendimiz diyetteyiz diye ailemizi cezalandıramayız ee bizde herşeyden mahrum olacak deyilizz o yüzden yaşan tarzını hiç bozmadan AZ AMA SIK felsefesine dayalı bir düzen en güzeli

ben herşeyden yiyorum ama önceki porsiyonlarıma göre yarıladım bazı şeyler var cips çikolata mesela önce kendime soruyorum
gerçekten ihtiyacım var mı cevabına agörede ne kadar yeemem gerektigini belirliyorumm

Valla citolcum öyle deme ben şimdi biraz yicem dedimmi karnımı güzelce doyurur öyle kalkarım.Üzerine bi de uyku bastırır ohhkaydirigubbakcemile3 oyüzden kahve ile geçiştirmem lazım sabahleyin tost yapıcam çeyrek ekmekledelikafadulden onunla avutuyorum kendimi Zayıflayınca giyeceğim düşük bel kot pantolonu ve siyah badiyi düşünüyorum(kısa kollu yazın giyeceğim).Şimdi badi giyemiyorum göbek çıkıyo:bbo:Kot pantolonda da bacaklarım birbirine sürttüğünden 3 ayda yırtılıyokafamçokkarıştı yememek benim için en hayırlısı. Ama önerin için teşekkür ederim ilereyen günlerde lazım olacak.

kızlar sütlü kahve yaptım bende onu içiyom tavsiye ederim tok tutuyo:) türk kahvesi koydum kalorisi yok die:):):)

cnm işte uzmanlarda diyoki içecekseniz sade kahve için çünkü sade kahve içildikten iki saat içinde 50 kalroi yakıyomuş kendi başına
bende süt aldım içeyim diye ıyy gitmiyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…