- 14 Mayıs 2008
- 1.371
- 0
Valla citolcum öyle deme ben şimdi biraz yicem dedimmi karnımı güzelce doyurur öyle kalkarım.Üzerine bi de uyku bastırır ohhkaydirigubbakcemile3 oyüzden kahve ile geçiştirmem lazım sabahleyin tost yapıcam çeyrek ekmekledelikafadulden onunla avutuyorum kendimi Zayıflayınca giyeceğim düşük bel kot pantolonu ve siyah badiyi düşünüyorum(kısa kollu yazın giyeceğim).Şimdi badi giyemiyorum göbek çıkıyo:bbo:Kot pantolonda da bacaklarım birbirine sürttüğünden 3 ayda yırtılıyokafamçokkarıştı yememek benim için en hayırlısı. Ama önerin için teşekkür ederim ilereyen günlerde lazım olacak.
çeyrek tost yieceğine kahvaltını tam yapsana tatlım hem uzun süre tok kalıyosun hemde kahvaltı çok önemli ben kahvaltımı tam yapıyom tabi reçel yağ salam falan yemiyom yarım yağlı peynir domates salatalık bazen yumurta haşlama maydanoz(yediğimden beri yüzümde bi parlaklık var kızlar) yedikten bi süre sonra kahve içiyom bitki çayları falan baya tok kalıyorum akşam 1 kase yoğurt ve elma :S çok az ben çabuk sıkılırdım ve sağlığını etkilersin bilmişlik yapmak istemiyorum 5 kilo verip zarar görüceğine 3 kilo ver sağlıklı olsunnn
akşam 1 domatesi rendeledim içine 1 sarımsak bol kırmızı biber kekik az tuz attım pişirdim ezme gibi biraz peynir aldım roka salatası bol limonlu ve çavdar ekmeği sebze yemeğinden daha çok seviyom bu tarz şeyleri akşam 1 elma ve 1 portakal yedim şimdide stlü kahve içiyom of yoruldum amma çok yemişim:):):)