Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çeyrek tost yieceğine kahvaltını tam yapsana tatlım hem uzun süre tok kalıyosun hemde kahvaltı çok önemli ben kahvaltımı tam yapıyom tabi reçel yağ salam falan yemiyom yarım yağlı peynir domates salatalık bazen yumurta haşlama maydanoz(yediğimden beri yüzümde bi parlaklık var kızlar) yedikten bi süre sonra kahve içiyom bitki çayları falan baya tok kalıyorum akşam 1 kase yoğurt ve elma :S çok az ben çabuk sıkılırdım ve sağlığını etkilersin bilmişlik yapmak istemiyorum 5 kilo verip zarar görüceğine 3 kilo ver sağlıklı olsunnn

akşam 1 domatesi rendeledim içine 1 sarımsak bol kırmızı biber kekik az tuz attım pişirdim ezme gibi biraz peynir aldım roka salatası bol limonlu ve çavdar ekmeği sebze yemeğinden daha çok seviyom bu tarz şeyleri akşam 1 elma ve 1 portakal yedim şimdide stlü kahve içiyom of yoruldum amma çok yemişim:):):)

ohh afiyet olsun valla bende bu yazdıgını yarın öglenden sonrakı ara ögünüme yapım bak nasıl hoşuma gitti

Kızlar napıyosunuz çitolüm seçil siz burdasınız galiba. Akşam dünden kalan 3 köfte ve 4 kaşık pilavımı yedim.Sonrasında ara öğün 1 muz 1 portakal.Şimdide sütümü içiyorum. 30 dk yürüdüm gitti 200 kalori. Aslında halim yoktuda sırf yürümüş olmak için yürüdüm.Sabahtan beri başağrısından kıvranıyorum.

geçmiş olsun cnm ufagından bir agrı kesici alsaydın benimde agrır başım önünü kesmessem çok şiddetlenir

Sağol canım benim yuttumda fayda etmedi.Bütün gün yattım.Yeni yeni geçiyor.Diyetten galiba bir üşüme,bir halsizlik var üstümde 2 gündür.Aç da kalmıyorum ama anlamadım yav. Neyse canım benim bende yatıyorum kendine iyibak kaçamak yapma.Öpüldün by

:1hug: saol cnm tmm iyi gecelr bende birazdan kaçarım

selam kizalr sonunda burayada ugrayabildim sükür..
elim ayagim tutmuyo .. 2 saat su jimnastigi ve 1 saat yüzdümde geldim. pff
aramiza yeni katilanlar olmuss hosgeldinizz

sabah bir fincan sütlü sekerli kahve
öglen bir kücük tost ( kasar ve pastirmali)
aksam bir bardak multivitamin ictim .

spor yaptigim icin fazla yemedim bugün .. belki yediklerimi deilde yaglarimi yakarim die.

baska bir topikte arkadaslarima bugünki resimlerimi gösterdim ..
tabi sizinlede paylasmadan olmazz hemen alinti yapayim

Son düzenleme:
aşikito cok tatlısın...ve ben sende fazlalık göremiyorum..orantılısın.seningibi olsam daha ne iisteyem ya

aşkitooo harikasın seni gördükçe kendime bakmak istemiyorummmmmmmm
tabi bu bi şakaydı:):) bencede çokda zayıf olma bencede iisin lopez gibisin ama:):)

busecviğim geçmiş olsun geçenlerde bende aynı senin gibi oldum üşüme geldi halsizlik ve yüzüm kızarmıştı yatıp dinlenince geçti ama dikkat et kendine tatlım

ohh afiyet olsun valla bende bu yazdıgını yarın öglenden sonrakı ara ögünüme yapım bak nasıl hoşuma gitti

yap canım benim bu aralar acı krizim tuttuda regl olucam herksin canı tatlı ister benimki acı ister anlamadım gitti ama güzel oluyo tavsiye ederimmm ay yaza senin domateslerle yapsak nasıl güzel olur dimi:):)

kızlar ben yatar iyi geceler sizlereee:):)

bende 97 kilo falanım herhalde sabah aç karna tartlcam bende zayıflamak istiyorum ama sizlerin yardımına ihtiyacım var neler yiyorsunuz yannda spor veya ilaç kullanıyomusunuz........

bende 97 kilo falanım herhalde sabah aç karna tartlcam bende zayıflamak istiyorum ama sizlerin yardımına ihtiyacım var neler yiyorsunuz yannda spor veya ilaç kullanıyomusunuz........

canım cuma günü sabah kilonu bildir cimcime ve herbal tutuyo listeyi her cuma tartılıyoruz ne kadar kilo verdiğimizi tutuyoruz her gün yediklerimizi ve yaptıklarımızı paylaşıyoruz birbirimize destek için burdayızzz beklerizz:):):):1hug:

kızceler in hepsi yatttıııııııııııı........ şimdi rüya görüyolar...belki rüyalarında bozuyolardır diyetii..o kadarınada yasak koymayalım,dimi..şimdi kızcaklar belki millete diyet bozdurcan diye amaa:Saruboceq:allahım buse rüyasında mercimekli mantı yesin,icitol yaş pasta,secil kebab...bende uyuyunca şöyle güzel büyük bir fındıklı cikolata-tatlicadiarzu-:Saruboceq:amin:Saruboceq:duam başarılı olursa diger kızlara da yarın edicemkaydirigubbakcemile3.....uyuyun bakalım...uykum yokkkkkkkkkkkk:roflol:

off ben az evvel bozdumm
kendime cok kiziyorum
pizza yedirdi esim film izlerken (
ne kadarmi

1

yorumlariniz icin tskler kizlar..
disi sizi ici beni yakar :)
karnim mideme kadar catlak icinde . dünya haritasi gibiyim. hamilelikten kaldi.
zayifladikcada burustularr öff
bikini bir hayal oldu.
lopez demene cok güldüm secilcim.. bir defasinda esim (tabi o zamanlar cikiyoruz) calistigim yere gelip beni sorunca .. hii lopezimi diyosun demis adam :roflol:
esim adami dövecekmis nerdeise.. tabii bende bir güzel firca yedim ...
aslinda adamla samimiyetimiz flnda yoktu resmen güme gittim.

ixsir kuzum sen 88 e düsmüssün .. 16.12.2008 de basladim diyete 90 kg ile.
hesabini sen yap.. yeterki azimli ol gerisi olur. kolay diyecektim :) ama zor gercekten..
daha ben yolun yarisindayim.. evlendigim kiloya dönmek istiyorum.

rüyanaz hosgeldin .. reductil 15 mg kullandim ben bastan. istah kesiyor.
midemi bu ilac sayesinde kücülttüm.
cok kötü yan etkileri varmis..internette sürü ile yaziyor ama hic biri kendini bende göstermedi.
o yüzden rahatlikla tavsiye ederim.
ama ilaca güvenip koyvermicen :) tutcan bogazini..
spor olarak step , mekik ( bu ara bosladim) ve haftada 2 saat su jimnastigi yapiyorum.
mümküm oldugunca hergün yürüyüse cikiyorum , bazen 3-4 saat yürüyorum bebegimle.

ben gidiyorum nurhayat her cumartesi gidiyorum kan tahlilleri yaptırdı kilona boyuna yaşına tahlillerinsonucunagöre vücutuna göre veriyo ayın 26 sında 1 ay olcak ben gideli aylığı 40 ytl sositososito

selam kizlar,

cumaya az kaldi heee. pek gelemedim topige ama sanmayin ki gormuyorum..

cok iyi gidiyosunuz masallahh.

askito cum o gobek catlaklarini napcaz bende de var. diyorum once zayiflayayim onu da sonra dusunurum.

cimcimos aman hamile kalirsan bol bol badem yagi sur gobegine. ben ablami hic dinlememistim..

kizlar gecen hafta listede sonuncuydum, hehe. bakalim bu haftada koruyabilecem mi ?

citol bu hafta da birincilige mi oynusun hmm soyle bakiim??

yok cnm ya ben hakkımı ya künefeden ya kebabtan yana kullanım yaş pasta ( tatlı türü pek sevmiyorum) çikolata ve künefe hariç
ayy bugunlerde peynir tatlısına taktım yıllar önce bir gezide yemiştim hala tadı damagımda bulsam off nasıl götürcemm hiç kaygısızz hemde:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…