Valla citolcum öyle deme ben şimdi biraz yicem dedimmi karnımı güzelce doyurur öyle kalkarım.Üzerine bi de uyku bastırır ohhkaydirigubbakcemile3 oyüzden kahve ile geçiştirmem lazım sabahleyin tost yapıcam çeyrek ekmekledelikafadulden onunla avutuyorum kendimiZayıflayınca giyeceğim düşük bel kot pantolonu ve siyah badiyi düşünüyorum(kısa kollu yazın giyeceğim).Şimdi badi giyemiyorum göbek çıkıyo:bbo:Kot pantolonda da bacaklarım birbirine sürttüğünden 3 ayda yırtılıyokafamçokkarıştı yememek benim için en hayırlısı. Ama önerin için teşekkür ederim ilereyen günlerde lazım olacak.
Sağol canım benim yuttumda fayda etmedi.Bütün gün yattım.Yeni yeni geçiyor.Diyetten galiba bir üşüme,bir halsizlik var üstümde 2 gündür.Aç da kalmıyorum ama anlamadım yav. Neyse canım benim bende yatıyorum kendine iyibak kaçamak yapma.Öpüldün by
günaydın kızlar
efferin size, işte hep böyle olun gece yatın,çene yapmayınki sabah okuması kolay olsun :roflol:
..
askito kız siz her gece ne filmi izlionuz kuzum :roflol: gecenin ikisinde ne işiniz var filmle falan yatın uyuyun yaf :teytey: kaydirigubbakcemile3
motivasyona ihtiyacimiz oluyo gece filmleri ile :roflol: anladin sen oni :))
ilkyass cok tattliii kizin masallahhh
bosnike senin kuzuyu atlamisim yerim onuu
kizlar digerlerini soora okicamm.. simdi vaktim kalmadi .. jimnastige gitcem.
size foto koymak istiyorum .. 75,5 kiloyum.. sanirim tip olarak bayagi bir toparladim.
güzel fln diin iste motivasyon olsun :)) :roflol: ( bastan sipharis ediim de yorumlari :))))))))
dün bayagi bi tikindim .. durmam lazim artik :))
silindi..
sonuncu poz Fahros icindi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohh afiyet olsun valla bende bu yazdıgını yarın öglenden sonrakı ara ögünüme yapım bak nasıl hoşuma gitti
bende 97 kilo falanım herhalde sabah aç karna tartlcam bende zayıflamak istiyorum ama sizlerin yardımına ihtiyacım var neler yiyorsunuz yannda spor veya ilaç kullanıyomusunuz........
ben gidiyorum nurhayat her cumartesi gidiyorum kan tahlilleri yaptırdı kilona boyuna yaşına tahlillerinsonucunagöre vücutuna göre veriyo ayın 26 sında 1 ay olcak ben gideli aylığı 40 ytl sositosositoBazı uzmanlar lıght ürünlerin diğerlerinden pek farkı olmadığını,insanların sadece kandırıldığını para tuzağı olduğunu,yağsız yoğurt olmayacağını az da olsa olacağını ve diğer ürünler arasında da pek farkı olmadığını söylüyor.Diyetisyene giden varmı arkadaşlar? Diyetisyen neye göre diyet veriyo? Bi arkadaşım diyetisyene gitmiş memnun kalmış ayrıntısını konuşamadım ama nasıl başlıyor tedaviye?Neler soruyor? Tahlil falan istiyomu? Nekadar sürede bir gidiliyo?
kızceler in hepsi yatttıııııııııııı........ şimdi rüya görüyolar...belki rüyalarında bozuyolardır diyetii..o kadarınada yasak koymayalım,dimi..şimdi kızcaklar belki millete diyet bozdurcan diye amaa:Saruboceq:allahım buse rüyasında mercimekli mantı yesin,icitol yaş pasta,secil kebab...bende uyuyunca şöyle güzel büyük bir fındıklı cikolata-tatlicadiarzu-:Saruboceq:amin:Saruboceq:duam başarılı olursa diger kızlara da yarın edicemkaydirigubbakcemile3.....uyuyun bakalım...uykum yokkkkkkkkkkkk:roflol: