Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım öncelikle süper görünüyorsun.
birde sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu 2 aydamı verdin yoksa ben yanlış mı anladım..
e birde tabi nasıl verdin sebze ağırlıklı beslenerek mi??
saolun kizlar biraz cakma manken emme ordan bakinca ii duruyorum demekki..
60 kilo ilede pikinili poz verirüm artikkk :roflol:
rubicim ..2 ay da verdim canim
sana detayli tarih listemi yazayim ..
- 16.12. - 90,7 kg
- 20.12 - 88,4 kg
- 23.12.-85.2 kg
- 28.12 - 83,8 kg
- 1.1 - 84,4 kg
- 5.1 - 82.3 kg
- 9.1 - 81,3 kg
- 13.1 - 81,4 kg
- 19.1 - 80,3 kg
- 26,2 - 78,6 kg
- 6.2 - 77,3 kg
- 23.2 - 75,5 kg
meyve hemen hemen hic yemedim.. barisik deilim meyveyle..
sebze haftada 3-4 defa o da belkiii
tavuk, balik agirlikli yedim.
yagsiz yiyecekleri tercih ettim.
aslinda en önemlisi -- günde 1000 kaloriyi gecmemeye gayret ettim.
ictigim icecegin bile kalorisine baktim.
tr de nasil bilmiyorum ama burda aldigin herseyin üstünde kalorisi yaziyor.
kirmizi et hemen hemen hic tüketmedim .
ayrica spor cok önemli,
kimse mazeret uydurmasin .. 7 aylik bir oglum var .. bebekle bile spor yapiliyor.
hic bise yapamiyorsaniz acin mezdeke oynayinhihoyyyt
Merhabalaaar
Neye niyet neye kısmet yaa. Elimdeki bir sorunla alakalı olarak forumu buldum ve kayıt olayım dedim. Bir de baktım hep birlikte zayıflayanlar toplanmış. :) Dedim ben de katılayım. Hatta hala yarışma falan yapılıyorsa ona da katılırım. Bugün itibariyle 96.7 kiloyum. 100 kiloyu görmeden zayıflamam gerektiğini düşünüyorum. Beni de aranıza alır mısınıııııııııııııııııız?
valla iyi çoşmusun demett ama sana kızamıyorum çünkü bende az önce ara ögünümü yapmak için mutfaga gittigimde elim ayagm titriyıdu ne yedigimi anlamadım inan zor çıktım dışarı ama baya kaçırdım
akşama nohut var yemek olarak ben artık kendime iyi bi salata yapayım dimi
Merhabalaaar
Neye niyet neye kısmet yaa. Elimdeki bir sorunla alakalı olarak forumu buldum ve kayıt olayım dedim. Bir de baktım hep birlikte zayıflayanlar toplanmış. :) Dedim ben de katılayım. Hatta hala yarışma falan yapılıyorsa ona da katılırım. Bugün itibariyle 96.7 kiloyum. 100 kiloyu görmeden zayıflamam gerektiğini düşünüyorum. Beni de aranıza alır mısınıııııııııııııııııız?
Selamlar,
Gezinirken grubunuzu gördüm merak ettim .Acaba bende yapabilirmiyim ?Kolay olmadığı kesin bende çok denedim ama bi süre sonra gerileme başlıyor..Hepimize kolay gelsin.a.s