Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

diyetisyene gittim uzunca bir süre şanslıydım çok iyi bir uzman hala da gidiyorum uzun aradan sonra bugün tekrar başlıyorum
destek ürün kullanmadım

ögle yemegimide yedim ben dünden haşladıgım ıspanak duruyodu tereyagında kavurdum yortla yedim iki dilimde ekmek yedim
nedense bugun çok cabuk açıkıyorum insanın bir dünü digerini tutmuyor

canım öncelikle süper görünüyorsun.

birde sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu 2 aydamı verdin yoksa ben yanlış mı anladım..

e birde tabi nasıl verdin sebze ağırlıklı beslenerek mi??

saolun kizlar biraz cakma manken emme ordan bakinca ii duruyorum demekki..
60 kilo ilede pikinili poz verirüm artikkk :roflol:

rubicim ..2 ay da verdim canim

sana detayli tarih listemi yazayim ..

• 16.12. - 90,7 kg
  • 20.12 - 88,4 kg
  • 23.12.-85.2 kg
  • 28.12 - 83,8 kg
  • 1.1 - 84,4 kg
  • 5.1 - 82.3 kg
  • 9.1 - 81,3 kg
  • 13.1 - 81,4 kg
  • 19.1 - 80,3 kg
  • 26,2 - 78,6 kg
  • 6.2 - 77,3 kg
  • 23.2 - 75,5 kg

meyve hemen hemen hic yemedim.. barisik deilim meyveyle..
sebze haftada 3-4 defa o da belkiii
tavuk, balik agirlikli yedim.
yagsiz yiyecekleri tercih ettim.

aslinda en önemlisi -- günde 1000 kaloriyi gecmemeye gayret ettim.
ictigim icecegin bile kalorisine baktim.
tr de nasil bilmiyorum ama burda aldigin herseyin üstünde kalorisi yaziyor.

kirmizi et hemen hemen hic tüketmedim .
ayrica spor cok önemli,
kimse mazeret uydurmasin .. :jeyyar: :)))))7 aylik bir oglum var .. bebekle bile spor yapiliyor.
hic bise yapamiyorsaniz acin mezdeke oynayinhihoyyyt

Son düzenleme:
digerlerini okuyamadim .. yürüyüse cikcam .. sipam uyanmadan esofmanlarimi giyineyim.
cantasini hazirlayim . öptüm

saolun kizlar biraz cakma manken emme ordan bakinca ii duruyorum demekki..
60 kilo ilede pikinili poz verirüm artikkk :roflol:

rubicim ..2 ay da verdim canim

sana detayli tarih listemi yazayim ..

• 16.12. - 90,7 kg
  • 20.12 - 88,4 kg
  • 23.12.-85.2 kg
  • 28.12 - 83,8 kg
  • 1.1 - 84,4 kg
  • 5.1 - 82.3 kg
  • 9.1 - 81,3 kg
  • 13.1 - 81,4 kg
  • 19.1 - 80,3 kg
  • 26,2 - 78,6 kg
  • 6.2 - 77,3 kg
  • 23.2 - 75,5 kg

meyve hemen hemen hic yemedim.. barisik deilim meyveyle..
sebze haftada 3-4 defa o da belkiii
tavuk, balik agirlikli yedim.
yagsiz yiyecekleri tercih ettim.

aslinda en önemlisi -- günde 1000 kaloriyi gecmemeye gayret ettim.
ictigim icecegin bile kalorisine baktim.
tr de nasil bilmiyorum ama burda aldigin herseyin üstünde kalorisi yaziyor.

kirmizi et hemen hemen hic tüketmedim .
ayrica spor cok önemli,
kimse mazeret uydurmasin .. 7 aylik bir oglum var .. bebekle bile spor yapiliyor.
hic bise yapamiyorsaniz acin mezdeke oynayinhihoyyyt

bende meyve yi çok sevmiyorum özellikle kış meyvelerini..kışın sadece muz yiyebiliyorum onunda kalorisi yüksek..ama boşver çukulata yemekten iidir..kalori hesabı tutmak çok ii fikir aslında da ben çok güvenmiyorum yiyeceklerin arkasındaki kalorilere ..bende bi deneyeyim bakayım..sağol canım..ama valla bak manken olmana az kalmış:)

2 gündür bana bişeyler oldu kızlar temizlik hastalığım tuttu:):):)birazda bahane galiba hareket ederim die evi kaldırdım temizledim oh valla mis oldu:KK70: şimdi kahvemi içiyom yazdıklarınızı okudum birazdanda sporumu yapıcam öptüm sizleri

cimcime canım benim 2 ay sonra bilemedin 3 ay sonra bizim başarı öykülerimiz yayınlanıcakkkkk
valla ben eminim burdaki bütün arkadaşlarımda o azim ve hırs var bende sizden destek alarak emin olabiliyorummm bide bende hiç meyve yemezdim ama vitamin yağ yakıyomuş:S günde 1 elma ve portakal mutlaka tüketiyom portakalı yerken yüzüm şekilden şekle giriyo ama katlanıyorum:):):):)

pişman olman yeterli canım ama sana çok kızıyorummmmmmmm( sen kızın dedin die)

canım keşke pastanın yarısını yeseydin bugün babamın doğum günü ben sadece tadımlık alırım zaten pek aram yoktur:):)

birden kesme yediklerini aldığın fazla kaloriyi bir iki gün içerisinde eksit dengeyi kurarsın ödülünü almışsın sana ödül yok artık:):):):)

valla iyi çoşmusun demett ama sana kızamıyorum çünkü bende az önce ara ögünümü yapmak için mutfaga gittigimde elim ayagm titriyıdu ne yedigimi anlamadım inan zor çıktım dışarı ama baya kaçırdım
akşama nohut var yemek olarak ben artık kendime iyi bi salata yapayım dimi

secilcim merak etme yazıcaz kısa zamanda ...bende sizden güç alıyorum...eşim kıskanmaya başaldı sizi:)))))))))bende küçük bir kaçamak yapıp eşimin akaşm getirdiği çukulatayı yedim...hastayım ama ondandır diğer zamanlar çok aramıyorum ..

valla demetim sen hakikaten abarmışsın anacım ne diyim sana ...bizimki önemli diil sen kendine güven şimdi bir düşün bu pişmanlığa değer miydi hiç..neyse ben duyduğun bu vicdan azabından sonra birdaha yapmayacağna inanıyorum....:mymeka:

Merhabalaaar
Neye niyet neye kısmet yaa. Elimdeki bir sorunla alakalı olarak forumu buldum ve kayıt olayım dedim. Bir de baktım hep birlikte zayıflayanlar toplanmış. :) Dedim ben de katılayım. Hatta hala yarışma falan yapılıyorsa ona da katılırım. Bugün itibariyle 96.7 kiloyum. 100 kiloyu görmeden zayıflamam gerektiğini düşünüyorum. Beni de aranıza alır mısınıııııııııııııııııız?

Merhabalaaar
Neye niyet neye kısmet yaa. Elimdeki bir sorunla alakalı olarak forumu buldum ve kayıt olayım dedim. Bir de baktım hep birlikte zayıflayanlar toplanmış. :) Dedim ben de katılayım. Hatta hala yarışma falan yapılıyorsa ona da katılırım. Bugün itibariyle 96.7 kiloyum. 100 kiloyu görmeden zayıflamam gerektiğini düşünüyorum. Beni de aranıza alır mısınıııııııııııııııııız?

gel cnm gell batan gemiden sag kurtulmaya çalışanların topigindesin yarın sabah tam kilonu bildirde cimcime seni de listeye alsın

valla iyi çoşmusun demett ama sana kızamıyorum çünkü bende az önce ara ögünümü yapmak için mutfaga gittigimde elim ayagm titriyıdu ne yedigimi anlamadım inan zor çıktım dışarı ama baya kaçırdım
akşama nohut var yemek olarak ben artık kendime iyi bi salata yapayım dimi

evet bazen insana öyle oluyo..insanın eli ayağı titriyo Allah yardımcımız olsun

Merhabalaaar

Alırız tabikaydirigubbakcemile3 hoşgeldin. Hedefimiz yaza zayıf gimek ileriiiiii:sm_cool:

diet ticker.ımı da hazırladım ama bugünkü kiloma göre :)
şimdi onu da koymayı becerirsem buraya tamamdır sanırım.
sonra gitsin kilolar gelsin bikiniler mini etekler haha

Selamlar,
Gezinirken grubunuzu gördüm merak ettim .Acaba bende yapabilirmiyim ?Kolay olmadığı kesin bende çok denedim ama bi süre sonra gerileme başlıyor..Hepimize kolay gelsin.a.s

Selamlar,
Gezinirken grubunuzu gördüm merak ettim .Acaba bende yapabilirmiyim ?Kolay olmadığı kesin bende çok denedim ama bi süre sonra gerileme başlıyor..Hepimize kolay gelsin.a.s

biz zaten bu zorlukları tek başımıza aşmamak için toplandık..tıkandığımız yerde birbirimize destek olabilmek için..eğer sende katılmak istersen seve seve sana da destek oluruz...istedikten sonra yapılmayacak hiçbişey yok..

X