Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nurhayatcım olsun bakın siz hangisini istiyosanız ban ona göre tutayım....öptüm hepinizi..a.s.

Geçmiş olsun cimcimecim.Dikkat et kendine havalar malum hemen hasta oluyor insan bu havalarda.Bide diyet olunca insanın vucudu dirençsiz kalabilir.Buarada cimcimecim listeyi düzenleyeceksin sanırım çünkü karışmış biraz. :bbo:Bide ben hayatımda şekeri ve ekmeği sildim daha öncede böyle yamıştım işe yaramıştı.Herkeze tavsiye ederim.sositosositoŞimdilik iyi gidiyo.Desene nasıl iyi gitmesin daha 2. günün :roflol: Bide zayıflama çayı içiyom oda işe yarıyo. Birazdanda şöööyle hareketli bi temizlik yapayım al sana jimlastik hihoyyytÖptüm hepinizi. :1hug::teytey::enbuyukkk:
sağol canım teşekkür ederim

kızlar hepinize slmm cimcime geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ben iileşdim sen hastalandın :):)

teşekkürlerrrr...cuma tartılır bildirirm...tarım bozuk ama olsun.yeni bir tartı alana kadar biraz falsolu olabilir :)

bu arada bugün yediklerim...

sabah:07:30 da yarım dilim çavdar ekmeği
iki küçük domates
1/2 kbrit kutusu peynir
kısacası tırtıklıyorum...

09:30 da yarım poğaça patatesli

12:00 de öğle yemeği 4 kaşık yoğurt (karnıbahar kızartmasının yanındaydı karnı baharları yemedim
çeğrek kase aşure (gülsuyu koymuşlardı sevmedim.yoksa affetmezdim.

4tane köfte yarım dilim ekmek.

14:30 da yarım portakal....

şimdilik bu akşama da allah kerim bakalım:teytey:
afiyet olsun demetcim.ama sana tavsiyen sabahları en azından 1 dilim ye ekmeğini tok tutması açısından..

Buse 91 den 85 e mi düştün? Kilo çizelgende ben öyle gördüm.Öyleyse süppeeerr:1shok: Seninle sıkı bir yarış içinde olacağız şekersengözlerimebaksanab bende 86 kiloyum henüz listeye dahil değilim dün başladım cuma günü bende listedeyimkaydirigubbakcemile5

Evet canım 85'e düştüm ama cumaya belli olacak.Ben kendi çizelgemi değiştirdim moral olsun diye.C imcimoşun tuttuğu çizelge cumadan cumaya belli oluyor.Bakarsın 1 kg daha gider cumaya kadar (İnşalllaahhhh) Ne güzel işte yarış içinde olunca eğlenceli geçiyor. Bu arada kepekli ekmek yemeni tavsiye ediyorum. Karbonhidratda alman lazım.Sabah ve öğle ye ama akşam yeme canım.Amacımız bir an önce kilo vermek değil sağlıklı verip geri almamak.Görüşürüz yine şimdilik by

günaydın kızlarrrr günaydın diyorum çünkü saat bi buçuk gibi 5 dakka uzanayım demiştim 4buçukta gözümü açtım kış uykusu gibi oldu fisfisfis gözümü açtımki çocuklar başımda türkan şoray göbegi yiyoo sırnaşık şey iki tanede en yedim( hani bayramlarda ikram edilen cam şeker varya sütlü) ondan .. akşamada ispanak ısladım aslında tere yagda kavururum ben haşladıktan sonra ama

sizlerin başka önerisi varmı ?

slm kızlar dün yediğim kebaptan sonra evi temizleyim hareket olsun dedim mutfağı sildim fayanslarına kadar mis oldu:) tüller yıkandı ütülendi asıldı bunları yaparken bacaklarıma göbeğime streçfilmde sardım terlediğimi hissettim şimdi kahvemi içiyorum sporumu yapıcam yemek içinde sarımsaklı domates pişireyim diorum menemen gibi bakalım ne gelirse artık aklıma:):) akşama yazarım size 2 gün kaldı heycanlandım yaw:):):)

cıtol canım bıraz gec oldu ama bugun bende de ıspanak vardı.ama ben ıspanagı hıc haslamam.bugun soganı kavurdum kırmızı bıber ekledım 250 gr kadar yagsız kıymaı kavurdum ıkı rende havuc ekledım onuda bıraz kavurdum sonra da 1kg yıkanmıs kıyılmıs ıspanagımı koydum.ha yag olarak 1 yemek kasıgı sıvıyah koydum.normalde 1kg sebzeye 2 kasık ama kıyma oldugu ıcın 1 e ındırdım.ısde ıspanakda tamamen kavrulunca tuzunu attım.ben lıght yogurtla esımde normal yogurtla yedık.gecen haftada sogan ıle ıspanagı kavurup ustune yumurta kırmısdım.her hafta alıyorum ıspanak.cunku esım baska sebze yemıyor.dıyet basladıgımdan berı evde ayrı yemek pısırıyorum.bu arada buraya cok sık yazamıyorum.cunku aynı zamanda 5.takımdayım.ama artık sık sık gelırım buraya da.bugun yedıklerımı de yazayım
sabah 2 dl tambugday ekmegı ve lıght kasar ıle tost ve bol maydonoz domates
ara 1muz
ogle 1kase corba
ara 1 lıght meyvelı yogurt
aksam 4 kasık kıymalı havuclu ıspanak yemegı 150 gr lıght yogurt
ara 1 kıvı(bunu henuz yemedım ama ıkı saat sonra)yatarkendesut ıcıcem

slm arkadaşlar bugün anca gelebildim.sabah 10.5 ta kalktım.kahvaltıdan sonra (bugün eşim istiratliydi evdeydi)oğlumu ve eşimi dışarı postaladım cam kapı dip köşe temizlik yaptım.bayada yoruldum.gene kimseler yok..akşam köfte yaptım 8 tane yadim .biraz abarttımı biliyorum ama napıyim çook acıkmıştım.ekmek yemedim.işte böyle kısa günün özeti.

şu anda hem yaprak dökümüne bakıyorum hem yazılanları okudum..bu arada en önemlisi gecen cumartesi karın kası roketi siparişi vermiştim bugün geldi onu yapıcam.onunla göbegimin gidecegine inanıyorum.tesadüf televizyonda gördüm her eve lazımda..ve istedim.süprizzzzzbirazdan bismillah deyip başlıycam,zira hiç mekik cekemiyodum..gelişmeleri bildiririm size:1hug:

iyi akşamalr kızlar bende şimdi kendime maydonazları ben ayıtlıyorum cam kavonaza dolduruyorum saplarını bu sefer atmadım kaynattım içiyim diye içine az mate attım biraz kekik biraz biberiye yeşil çay bi tutum onu içiyorum
ne bileyim ilk kez deniyorum akşam yemeginin üstüne sindirime yardımcı olur belkii ıyy enteresanda bi tadı var ( ögg)

ahh sedric ahh haşlamadan önce deseydin öle yapardım tarifte o kadar güzel yazmışınki cnm çekti valla
bizim eş de ıspanagı yemem dedi ona hamburger kızarttım ( 80 kolari tanesi) iki dilim kepek ekmegi ile bende götürdüm ıspanagıda kaburmadım küçük bi kase önüme aldım haşlanmışını ve sarımsaklı yogrt ile yedim

ya kızlar kırmızı lahana turşusuna kendimi vericem birazda ondan yedim bayılıyorumm ya zararı olurmuki normal turşular gibi çok tuzlu deyil bana hafif geliyo birazz

cıtol fazla yeme tursu cunku azda olsa tuzu vardır.ve tuz vucudumuzda su tutuyor.bak mesela benım ıllk dıyete basladıgımda 15 kılo kadar su vardı.olcum yaptırdım.bu aralar yıne yapdırıcam bosuna tasıyoruz o suyu odemı.bıde tursu tarzı seyler ıstah acıyor

ewet kızlar bu bilgilere dikkatt aslında diyetlerde kaçınılan bazı yiyecekelrin o kadarda azlim olmadıgı anlaşılmış ve hatta yenmesi durumunda azyıflamamaıza yardımcı bilem oluyomuş şimdi sizlerle o yiyecekelri paylaşmak istiyorum

Yumurta
Sağlıklı beslenmeye çalıştığınızda tükettiğiniz yumurta miktarına da dikkat etmeniz önerilir. Son yapılan araştırmaya göre günde bir yumurta güvenli ve çoğu yetişkin için besleyici. Eğer kahvaltıda bir yumurta yerseniz zayıflama ihtimaliniz yükseliyor. Sonuç olarak her sabah yiyeceğiniz yumurta sindirim sistemnizin hızlı çalışmasını sağlıyor. Günün geri kalan kısmında tüketilmemesi öneriliyor.

Biftek
Sağlık uzmanları yıllardır bifteğin daha az tüketilmesini tavsiye ediyordu ancak biftek bel çevresini kalınlaştıran bir gıda değil. Gerçekte ince dilimlenmiş, yağsız biftek derisiz tavukla aynı değere sahip. İçerdiği protein de sizin daha uzun yaşamanızı sağlıyor. Belirli porsiyonda yağsız, ince ve ızgara da pişirilmiş biftek tüketmeniz de sorun yok.

Kahve
Kahve şeker, krema, süt gibi karışımlarla tüketildiği için zayıflamayı önleyici olarak nitelendirilir. Eğer sade kahve içiyorsanız yağ ve kalori olmaksızın metabolizmanız daha hızlı çalışır. Bir araştırmada 2 fincan kahvenin 4 saatte 50 kalori yakmayı sağladığı belirlenmiş.
( üstelik spordan yarım saat önce içilise dahada etkili oluyor)

Kuru yemiş
Kuru yemiş yağ seviyesini yükseltebilir ancak bu iyi bir şeydir. Protein ve lif bakımından zengin olan bu tür besinler kan şekeri seviyenizi korumanıza yardım eder. Ancak ne kadar yediğiniz önemli.. Avuç içi kadar çerezin size zarardan çok yararı olur. Ancak tatlılar ve keklerden uzak durmanız da önemli. Hatta fındık ezmesi bile diyet yapanların dostu olabilir. Araştırmalar ufak miktarlarda yenen çerezlerin açlığı kontrol etmeyi sağladığı ve zayıflamaya yardımcı olduğunu gösteriyor.

Peynir
Diyet yapanlar kalsiyum bakımından zengin diyet ürünlerini hemen azaltırlar. Araştırmacılara göre bu bir hata. Bir teoriye göre yeterince kalsiyum aldığınızda daha fazla yağ yakarsınız. Yani peynir, süt, yoğurt gibi gıdalar szayıflamanıza yardımcı olur.

Makarna
Diyet yaptığınızda makarna yemiyorsanız yanılıyorsunuz. Yapılan araştırmalara göre tam tahıllı ürünleri tüketenlerin sindirim sisteminin daha hızlı çalıştığı belirlenmiş. Hatta bu tür gıdaların bel çevresinin zayıflamasına yardımcı olduğu belirtiliyor.
Kötü yiyecekler – İyi porsiyonlar
Sadece kötü olarak nitelenen yiyeceklerden doğru porsiyonlarda, miktarlarda tükettiğinizde zayıflamanıza yardımcı olabilirler. Kendinizi bu yiyeceklerden mahrum bırakarak zayıflamaya çalışmanız hata olur. Unutmayın; En iyi yöntem doğru zamanda, doğru miktarda tüketmek.

cıtol fazla yeme tursu cunku azda olsa tuzu vardır.ve tuz vucudumuzda su tutuyor.bak mesela benım ıllk dıyete basladıgımda 15 kılo kadar su vardı.olcum yaptırdım.bu aralar yıne yapdırıcam bosuna tasıyoruz o suyu odemı.bıde tursu tarzı seyler ıstah acıyor

ayy o onüme geldimi bakıyom o kadar masum görünüyo ki gözüme kıss ne yagı var ne kalorisi var masum mini minnacık bişi her zaman deyil zaten yanında gidebilecek şeylrle tüketiyorum her zaman her ögünde deyil yani

kızzlar bugun blgi günü haydin herkes buldugu bildigi şeyleri paylaşsınn

alkol tüketimi bel bölgesinde kilo alımına neden oluyomuş ( kullanmıyorum şükür)

buzlu su içmek zayıflamaya yardımçıymuş nasılmıı; vücuda giren soguk suyu bünyemiz ısıtmal için fazladan kalori harşarmışş

hangi zayıflama ilacını kullanarırsanız kullanın dogru bir diyet ve egzersiz olmadan işe yaramazmış

günde binmg kalsiyum öneriliyomuş sebebi ise kalsiyum eksikligi omurgada çatlaklara neden olurmuş ve bu sistem çoktügünde göbek dışarı fırlarmış (kalsiiyum şart)

zaman zaman karını içeri çekip bırkmak bel çevresini de incetmeye yardımcı oluyomuşş
iki hareket var bildigim sizlere anlatmak istiyorum umarım başarılı olurum

1: sandelyeye dik oturun ve bacagınızı kendinize çekip bırakın 10 kere ile başlayın kesik kesik olacak ayak yere degmeyecek ( önce sag sonra sol ayak)

2: koltuga oturun iki elinizle yanlara koyun hefif geriye gidin iki bacagınızı birden karnınıza çekip bırakın ben ilk yapmaya çalıştıgımda 3 kere yapabiliyodum çok hamım ama şimdi 10 - 15 kere yapabiliyorum bide düzenli yapsam ahhh

ewett her şeyden önce motivasyonn kızlar sizlerden birşey rica ediyorum her ögünden önce şünları tekrar edelim ben yapmaya çalışıcam hatta bir kagıda yazıp buzdolabınnın üstüne yapiştırcam

kolayca zayıflayabilirim

metobolizmam çok hızlı

kilo vermek için çok çalışmam gerek

benim için kilo vermek imkansız deyil ( 40 yaş üstü 20 kilodan fazla vermiş bir çok başarılı insanlar var daha bizler genciz ben 27:KK70: )

bu benim dogal halim olamazz
ve son olarak

kendini seven, motive eden, sonuca ulaşan,gülen,saglıklı bir yaşam düreb biri olmak istiyorum :sm_cool:

yazılarım alıntıdır

X