Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım teşekkür ederimGeçmiş olsun cimcimecim.Dikkat et kendine havalar malum hemen hasta oluyor insan bu havalarda.Bide diyet olunca insanın vucudu dirençsiz kalabilir.Buarada cimcimecim listeyi düzenleyeceksin sanırım çünkü karışmış biraz. :bbo:Bide ben hayatımda şekeri ve ekmeği sildim daha öncede böyle yamıştım işe yaramıştı.Herkeze tavsiye ederim.sositosositoŞimdilik iyi gidiyo.Desene nasıl iyi gitmesin daha 2. günün :roflol: Bide zayıflama çayı içiyom oda işe yarıyo. Birazdanda şöööyle hareketli bi temizlik yapayım al sana jimlastik hihoyyytÖptüm hepinizi. :1hug::teytey::enbuyukkk:
sağol bitanem teşekkür ederimkızlar hepinize slmm cimcime geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ben iileşdim sen hastalandın :):)
cimcime ablacim cok gecmis olsun...sahsen yeni liste benim daha cok hosuma gitti
afiyet olsun demetcim.ama sana tavsiyen sabahları en azından 1 dilim ye ekmeğini tok tutması açısından..teşekkürlerrrr...cuma tartılır bildirirm...tarım bozuk ama olsun.yeni bir tartı alana kadar biraz falsolu olabilir :)
bu arada bugün yediklerim...
sabah:07:30 da yarım dilim çavdar ekmeği
iki küçük domates
1/2 kbrit kutusu peynir
kısacası tırtıklıyorum...
09:30 da yarım poğaça patatesli
12:00 de öğle yemeği 4 kaşık yoğurt (karnıbahar kızartmasının yanındaydı karnı baharları yemedim
çeğrek kase aşure (gülsuyu koymuşlardı sevmedim.yoksa affetmezdim.
4tane köfte yarım dilim ekmek.
14:30 da yarım portakal....
şimdilik bu akşama da allah kerim bakalım:teytey:
Buse 91 den 85 e mi düştün? Kilo çizelgende ben öyle gördüm.Öyleyse süppeeerr:1shok: Seninle sıkı bir yarış içinde olacağız şekersengözlerimebaksanab bende 86 kiloyum henüz listeye dahil değilim dün başladım cuma günü bende listedeyimkaydirigubbakcemile5
cıtol fazla yeme tursu cunku azda olsa tuzu vardır.ve tuz vucudumuzda su tutuyor.bak mesela benım ıllk dıyete basladıgımda 15 kılo kadar su vardı.olcum yaptırdım.bu aralar yıne yapdırıcam bosuna tasıyoruz o suyu odemı.bıde tursu tarzı seyler ıstah acıyor