Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi aksamlar hanimlar, hüzüncüm sanada selam sizin grubu ziyaret edeyim dedim nasil gidiyor bakalim acmisin ben acim acccc....

iyi aksamlar hanimlar, hüzüncüm sanada selam sizin grubu ziyaret edeyim dedim nasil gidiyor bakalim acmisin ben acim acccc....

canim hosgeldin,vallahi sorma acliktan basim agriyo bugece hic bitmicek gibi geliyo bana..sabah olsada kahvaltimi yapsam cokacimcoook

olur olur surda sabaha ne kaldi ki aslinda en iyisi yatip uyumak tabii ac ac bide uykuya dalmak var, bu aksam benimde icim kiyim kiyim ama yemicem sonunda parfüm var

bu arada arkadaslar xnazx benim cok samimi cok SIK görüstügüm veee cooooook sevdigim yeri gelince kardesim olan bir arkadasim :1hug: onunla iddiasina girdik onun dogum günü olan 14.05 tarihine kadar kim 10 kilo verirse parfüm kazanicak hemde en pahalisindansengözlerimebaksanab bir araya geldigimizde birbirimizi gazliyoruz böyle giderse ikimizde 10 kiloyu vericez kimsede parfüm almicaknaniknanik

CANIM HOŞGELDİN ARAMNIZA.........inşallah hep beraber istedimiz kilolara düşücez.bu sefer kendimden hiç olmadıgım kadar umutluyummmm.ama hareket olanagım kısıtlı .cözüm arıyorum bulacam bişeylerCADIARZUfisfisfis

slm iyi geceler herkese kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.zira 98,8 kilo ile bu gruba katılma olasılığım yüksek

Nerdesiniz millet??? Gece oturdunuz geç saate kadar kalkamadınız demii.... Bende 11.00 de kalktım.1 dilim kepekli ekmek, 1/2 peynir, 1/2 domates yedim. 1 şekerli nescafe içtim. Şimdide kızımı yolladım okula ufaklığımla uğraşıcam öpüyorum şimdilik byyyy

slm kızlarrr gece muhabbet koyuymuş:):)
ben hasta yattım valla sabah kalktım ama iiyim şuan :):)

Hoşbulduk ixir. Bende 1 saat önce uyandım erken uyanacaktım ama olmadı bazı şeyler yavaş yavaş olacak inşallah zaten sabah karnım aç olunca mecbur erken uyanıcam:)

slm arkadaşlar..bugün bende gec kalkanlardanım.gece 3 tü yattığım.busenin gönderdigi diyet öyküsünü okudum okudum...sorada kopyalayıp ablama arkadaşlara kim varsa zayıflamak isteyen onlara gönderdim.sabah yeşil sogan taze sarımsak bol maydonoz ve yağsız lorla güzel bir karışım yaptımcokacimcoook 1 dilim diyet ekmekle götürdüm.ögleden sora arkadaş cagırdı ,sarımsaklı köfte yapcaklarmış.gidicem ama 4-5 kaşıklık yemeyi düşünüyorum.akşam görüşürüz.bu arada akşamada ıspanak yapıcam sirkeli suda ıslı kendileri....bysositososito

slm iyi geceler herkese kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.zira 98,8 kilo ile bu gruba katılma olasılığım yüksek

arkadaşım sende hoş geldin aramıza .bol paylaşımlar diliyorum.bu iletiyi gece 3 de yazdına göre sende gececilerdensin bende gece daha cok fırsat buluyorum...agır toplarız ama yerimiz cok en geniş topik bizde kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız..

görüyorum ki geceleri muhabbet bol ama ben her sabah 06.30 da kalktığım için akşam saat 10.00 da başlıyorum uyuklamaya..

bende
sabah yine çeyrek tost
öğlen 1 tas mercimek çorba yanına 2 dilim ekmek 1 tas yoğurt yedim geldim.

Merhabalar,

Ben de 94,35 kg ile diyete başladım (07/02/2009). Polikistik over ve insülin direncim var.
Grubunuzu takip ediyorum ancak katılamıyorum çünkü ben cumartesileri tartılıyorum...

Ama diyetisyenimden bir kaç tüyo vermek istiyorum. Benzerleri mevcut ama ben çok fayda görüyorum.

1. Bir markanın 8 tahıllı ekmeği var, kepek yerine ondan yiyorum.
2. 1/4 elmanın kabuğu, 1/4 limonun kabuğu, 1 çubuk tarçın, 2-3 tane karanfili küçük bir demliğe koyup, üzerine sıcak su koyuyoruz. (kaynatmadan) Gün içinde tüketiyoruz. Hem ödem attırıyor hem de yağ emilimini azaltıyor.
3. Günde en az 30 dk yürüyüş...

Neşeli zayıflamalar :)

slm yawru ceylanlarr

ben sabahtan alış verişe gittim buranın salı günleri pazarıda her salı çıkarım ewden çıkmadan iki dilim kepek ekmegi ve bir yumurta ve 8 layt zeeytin yedim

ben her sabah düzenli olarak 7.30-8.00 civarı kahvaltımı yapıyorum ara ogun 11.30 sarktı ve ben bi hayli acıkmışım bir dilim kepek ekmegine bir tatlı kaşıgı vişne receli ( kendi bahçemden topladıgım vişnelerle yapmıştım) koyup ayak üstü yedim 12.30 gibi çocuklara et pişirdim bir y. kaşıgı yag ekledim bi kaçta tüm biber attım içine etle birlikte pişti( benim sıpalar etci eti çig çig yiyekler öle severlerr) bende onlarla birlik te iki dilim kepek ekmegine biberlerini yedim iki parçada et ten aldım.. bi kasede yogurt koydum ( bu ara yogurduda kendim mayalımm) yaw nasıl ew hanımıyım maşallahhhhh
sonra hemen peşine eşim geldi öglen yemegini yemeye
ona hamburger yaptım bir iki kere zorla bana ısıttırdı bensiz bişi yiyemezdeekaydirigubbakcemile3
bir de portakal yedim

Selam kızlar yine ben geldim.Yeni gelen arkadaşlara cümneten hoşgeldiniz diyor başarılar diliyorum.kaydirigubbakcemile3Bende ara öğün yarım ayva yedim.Az öncede öğle yemeği niyetine 1 dilim kepekli ekmek,2 ceviz,1/2 domates yedim.Bu kadarrrrrrrr.Görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…