Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kizlaar ben bugün dayanamayip tartildim ve ayniyim cumadan beri.... canim sikildi birazcik:çok üzgünüm: bugünde sabah cornflakes yedim, simid bir citir kepekli ekmek ve yogurt yedim..... aksamda diyorum balik yiyim , ama ben buglama felan yiyemiyorum sadece yagda kizarmisini yiyorum,bana bir alternativ sunabilirmisiniz?:sm_confused:

kıslaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimsabahtan attım kendimi yollara..ablama kahvaltıya gittim 3 ince dilim ev yapımı ekmek yedim(bu arada ekmeğin dilimleri avucumda küçüktü:))yanında da peynir yumurta e domates...biraz önce de 1 simitle 1 bardak ayran:)))akşam ne yerim şu an bilmiyorum onuda akşama yazarım...nurhayatcım yorumların için çok teşekküler canım...vercez kiloları vercez kısmetse:))

cimcime nezaman diyete başladın ve nekadar verdin öğrenebilirmiyim? Bu arada benim miğdede sinyaller oluşmaya başladı:) gönder göndeeeerr diyo.. ama yok artık lale devri bitti :)

iyi akşam kızlar
bende işlerimi anca bitirdim bugunde yürüyemedimm off çok eringeçim ya
akşam yemeginede tavuklu tava yaptım kızlarr artık ekmeksiz plav ve tavadan alırım önüme havuç salatası yapamyı düşünüyorum bidee sanırım ben hiç kilo veremicem bu hafta ilk hafta ilte başı ikinci hafta liste sonuu :1closedeyes:

bu ara nurhayat ve demek arkadaşım sizlerde hoşgeldinizz ne kadar çok paylaşım o kadar çok morall süperiz haydin kızlarrr kaydirigubbakcemile2

ya bu arada 6 kilo verdim ama ilk ay asılmadım diyete ..ilk önce biraz vücudumu alıştırdım..birden şok olmasın diye..azar azar bıraktım alışkanlıklarımı..şu an gece atıştırmalarım bitti denilebilecek kadar az...çokmnadirr yiyorum bişeyler..günde 2 lt kola içiyodum onu da 1 bardağa indirdim bazen hiç içmiyorum aklıma bile gelmiyo...asıl önemlisi acıkmayı öğrendimm...çünkü insan acıkmak demek bir önceki öğün yediklerini vücudun hazmattiğini ve yaktığını gösteriyo..asla diyet yapmıyorum...hatta kelime anlamına bile sinir oluyorum
sadece olması gerektiği gibi normal yiyorum..yemeklerin yağını azalttim..yeşil çay içiyorum..spor yapıyorum..ve inanın kendimi hiç olmadığım kadar ii ve dinç hissediyorum..bide erken kalkıyorum ..

canım fırın poşedin varsa balıkları çok az bir yağ ile ov.tuzla ondan sonra fırın foşedine at..aynı kızartma gibi çıtır çıtır balıkların olur.balıkları yıkadıktan sonra iyice kurula tuzla yağla hemn fırın poşdine ahoooppp bu kadar :)

canim cok saol firin posetim yok su anda cikamam almaya...ama mutlaka denicem yerimseniben sen öylemi yapiyorsun, buglama tadi olmuyor dimi?

bu ara nurhayat ve demek arkadaşım sizlerde hoşgeldinizz ne kadar çok paylaşım o kadar çok morall süperiz haydin kızlarrr kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk :) Buarada akşam yemeğimi yedim. 3 kaşık bol limonlu pırasa yemeği. Sevmeyen vardır ama ben bayılıyorum. Bide kızlar ben bi keresinde şu yöntemi denemiştim ve baya işe yaradı. Pişirdiğim yemeği ogün değil ertesi gün soğuk yiyorum böylece iştah falan kalmıyo ve isteksiz daha az yiyorum bakalım bu sefer işe yarıcakmı. Bu arada ben üşümeye başladım ya :KK43:

ewett ben bazen donuyorum gündüzleri eşim hayret ediyo üşünecek ortam yok diyo başladın sende bu ,işe bu da belirtisiydi ilksüprizzzzz

bende fena açıktım
o yüzden plavdan servis kaşıgı ile iki kaşık koydum ( baya var) yanınada yort yiyorum bakalım akşamda tavuktan yerin az bişi dengelemiş olurum
şimdi ben başka bişeyle geçiştirsem inanıyorumki akşam tavuk plav ikilisini gözüm dönmüş gibi yicemm

20 şubat-27 şubat arası

cimcime81:……100,1

herbal:…………89,8

BUSE26:………86

citol:……………110,2

bebelerim:………106

rubi:…………….96

xhüzünx:………..117,5

ixir:........................88

secil00:…………..105,7

askito:……………76,9

zanzu02:…………94

birseda34:………..94,4

cedric:………………109,4

sütlükahve:…………96,5

elif80:…………108

duganelif:…….90

20 şubat-27 şubat arası

cimcime81:……100,1

herbal:…………89,8

BUSE26:………86

citol:……………110,2

bebelerim:………106

rubi:…………….96

xhüzünx:………..117,5

ixir:........................88

secil00:…………..105,7

askito:……………76,9

zanzu02:…………94

birseda34:………..94,4

cedric:………………109,4

sütlükahve:…………96,5

elif80:…………108

duganelif:…….90

teşekkürler.. Bu listeyi küçükten büyüğe sıralı yapsak sonra herkez bir üst sıraya geçmek için kendini zorlasa daha iyi olmazmı?yerimseniben Öyle daha iyi olur gibime geliyo insan dahada hırslanmazmı.CADIARZU:uhm:

olabilir tabi cnm ohh bu ara plav la yogurtu yiyince gözümün önü ışdııkaydirigubbakcemile3

teşekkürler.. Bu listeyi küçükten büyüğe sıralı yapsak sonra herkez bir üst sıraya geçmek için kendini zorlasa daha iyi olmazmı?yerimseniben Öyle daha iyi olur gibime geliyo insan dahada hırslanmazmı.CADIARZU:uhm:

bu durumda ben en sonuncu oluyorum senağlama senağlama...

X