listeyi gördükce sinir oluyorumsenağlama
olabilir tabi cnm ohh bu ara plav la yogurtu yiyince gözümün önü ışdııkaydirigubbakcemile3
bu durumda ben en sonuncu oluyorum senağlama senağlama...
ahh beyaa kilo yüzünden moral bozuldumu ters tepiyo bak o yüzden bende her ne kadar fazla veremicemi düşünsemde artık mmoraliimi bozmuyorum nedennn:
çünkkü artık önemli olan benim bunu kafama koymam ve bu yolda ilerliyor olmam ve elimden geleni yapıyor olmamm elbette yavaş olsun kalıcı ve güç olmasın canımm
aynen bende varya tokken bile yemek yiyen insnaım yemek konusunda hayırın kelime anlamını bilmiyodum ama şimdi öyle deyilim ayarında yiyorum..
canim haklisin bende öyle yapiyorumda, iste ne bilyim okadar dikkat edipte kilo veremeyince morelim bozuluyo ben bu hafta 115 olmak istiyorum tami tamina 2,5 kilo vermek istiyorummmm...üff bugün morel sifir bende yemicek balik malikta , ac durcam ac ac ac ac bayilana kadarrrr:a015::a015:
teşekkürler.. Bu listeyi küçükten büyüğe sıralı yapsak sonra herkez bir üst sıraya geçmek için kendini zorlasa daha iyi olmazmı?yerimseniben Öyle daha iyi olur gibime geliyo insan dahada hırslanmazmı.CADIARZU:uhm:
canim haklisin bende öyle yapiyorumda, iste ne bilyim okadar dikkat edipte kilo veremeyince morelim bozuluyo ben bu hafta 115 olmak istiyorum tami tamina 2,5 kilo vermek istiyorummmm...üff bugün morel sifir bende yemicek balik malikta , ac durcam ac ac ac ac bayilana kadarrrr:a015::a015:
iyi akşamlar kızlar ben geldimmm yawrum aslında bizim topik en güncel topiklerden biri ama işler bazen uymuyo aynı saatlere denk gelemiyoruzz ama olsun her mesajı tek tek okuyorum ben şimdikinn
akşam eşim kebab getirmiş iki parmak kadar parçaını küçük ekmegi le yedim ( o kadarda olsun yaa hemenn aaa demeyinn)
sonra biraz havuç salatası ile tavuktan biraz yedim baya tok kalktım
biraz öncede 25 dakka yürüdüm aslında fazla yürücem ama hem bacakalrım agrıyo hem spor ayakkabım eskidigi için çorapla bu kadar oluyo( en kısa zamanda alıcam ama ancak sıra gelmiyoki kendimize) hemde ortam soguk üşüdüm beya
çitolcüğüm acıkmadım tatlım kebabı saat 2,5 gibi yedim bilrek o saatte istedimki akşama kadar en azından hazmederim die valla acıkmadımmmmm 1 saat önce 1 elma yedim o kadar sağlıklımıdır hayır deil 1 kebap uğruna canım istedi die günde 1 öğün yemek yedim sakın siz yapmayın böyle hata ama napıyımm yaaaaa çok istedi cnm hamilede deilimki::):) regli olucam milletin canı tatlı ister benim canım tuzlu istiyo bende anlamdım:)
hepinize ii gecelerrr