- 4 Eylül 2007
- 1.409
- 8
olabilir..10 derin nefes al karnını mümkün olduğunca şişir .nefes alrken sürekli ben aç diilim de...sorada git koca bir bardak su iç ..aç olduğunu düşünmemeye çalış...
Slm bayanlar ben 86 kiloyum ve artık bu gidişe dur demeliyim yarından (yani bugün gece 12'yi geçti)itibaren ben de katılıyorum aranıza.Hazirana kadar 70in altına düşebilirsem ne ala. Sabah görüşmek üzere hoşçakalın
olabilir..10 derin nefes al karnını mümkün olduğunca şişir .nefes alrken sürekli ben aç diilim de...sorada git koca bir bardak su iç ..aç olduğunu düşünmemeye çalış...
hipnoz islerinemi girdinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nurhayat bu arada cuma sabahı kilonu bildirirsen seni de listeye kaydedicem.ii geceler
aramiza hosgeldin nurhayata.s.
Hoşbulduk :) Cumaya kadar verdiğim kiloyumu şuanki kilomu mu dermişimsırnaşık şey tamam cuma günü yazarım.Ayy heyecanlandımya. İnşallah veririz hepbirlikte.. Dolabım giyemediğim ve özlemle baktığım kıyafetlerle dolu onları giymek istiyorum.Alışveriş yaparken en büyük beden 42 demelerinden bıktığım için alışverişe de çıkmak istemiyorum.:çok üzgünüm:
e hiç yoktan iyidirsırnaşık şeycimcimecim ben derin nefes aldigim zaman gözlerim karariyo bu herzaman böyle bende sebebini bilmiyorum ... dolayisiylada yapamadim simdi 0,1 yagli yogurt yiyorum
e hiç yoktan iyidirsırnaşık şey
Hoşbulduk :) Cumaya kadar verdiğim kiloyumu şuanki kilomu mu dermişimsırnaşık şey tamam cuma günü yazarım.Ayy heyecanlandımya. İnşallah veririz hepbirlikte.. Dolabım giyemediğim ve özlemle baktığım kıyafetlerle dolu onları giymek istiyorum.Alışveriş yaparken en büyük beden 42 demelerinden bıktığım için alışverişe de çıkmak istemiyorum.:çok üzgünüm:
ben anlamıyorum zaten türk kadınlarının büyük kısmı 42 beden üstü..bu adamlar niye inatla 42 bedene kadar çalışıyo...halbuki ne kadar para kazanırlar haberleri yokkaydirigubbakcemile3
ah canim yaa cok iyi anliyorum seni bende aynen öyle , ben almanyada yasiyorum burda yine rahatlikla giysi bulabiliyorum , ama tr ye geldigim zaman benim icin kabus basliyo , esim genc giyim , jean magazalarina girip istedigini aliyo bense yaninda sisko bir kukla gibi kalakaliyorum hele o tezgahtar kizlarin bakislariklava: sacini basini yolasim geliyo ...´´ hanimefendi kac beden giyiyorsunuz sizede biseyler bakalim ´´ alay eder gibi yaaa:çok üzgünüm:
ben anlamıyorum zaten türk kadınlarının büyük kısmı 42 beden üstü..bu adamlar niye inatla 42 bedene kadar çalışıyo...halbuki ne kadar para kazanırlar haberleri yokkaydirigubbakcemile3
vericez bacılar hepsini vericez....Allah ın izniyle.azıcık irade.......ben yatıyorum sabah gezmeye gitcem..öptüm hepinizi...sabah kahvaltını iyice yap hüzüncüm yoksa bak gece 1 lerde acıkıyosun...