Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlaar ne yaparsiniz beyaa:CüvCüv:... ben bugün sabah bir kepekli tost ekmegi yedim azcik diyet yag, azcikda recel sürdüm.. öglen iki dilim kepekli citir ekmek üzerine diyet peynir koydum,diyet yogurt yedim 4 kasik... aksam da 6 bucukta salata bolca,birde diyet yemegi yedim iki saat sonra bir dilim elma yedim, simdi kahve iciyorum... ama acikiyorum sanki midem kiyiliyocokacimcoook

afiyet olsun anacım..bak kahve dedin canım kahve çekti..bide demin az daha dondurma yiyodum sora dedim gideyim bizim kızlar ordadır engeller benii...napılım reglyken çok tatlı istiyo canım..bende bir parça diet çukulata attım ağzıma:)

afiyet olsun anacım..bak kahve dedin canım kahve çekti..bide demin az daha dondurma yiyodum sora dedim gideyim bizim kızlar ordadır engeller benii...napılım reglyken çok tatlı istiyo canım..bende bir parça diet çukulata attım ağzıma:)

sorma canim ben allahtan kazasiz belasiz atlattim regl dönemimi:lepi: az önce benimde canim cekti dondurma bende yemedim ... iyikide yemedim yoksa pisman olcaktim :icecream: bu smileyide burdan kaldirmak lazim canimizi cektiriyo yahu:eek:klava:

sorma canim ben allahtan kazasiz belasiz atlattim regl dönemimi:lepi: az önce benimde canim cekti dondurma bende yemedim ... iyikide yemedim yoksa pisman olcaktim :icecream: bu smileyide burdan kaldirmak lazim canimizi cektiriyo yahu:eek:klava:

kışın aslında çok aramam dondurmayı ama kalorisi en düşük tatlılardan biri olduğu için zor zamanlar için evde bulunduruyorum işte..of yazın napıcam bilmiyorum tabi...yazın deli gibi yerim

selam arkadaşlar bugün anca bu saate kaldı gelmem.evde yoktum.komşularla çarşı pazar dolaştık.bu sayede yürümüşte oldum.en cokta citolü göremedim ona üzüldüm ben gelene dek silmiş.neyse inşlh citol 5 kg bu hafta verirsin o zaman bidaha gösterirsin resmini......bugün iki öğün yedim yanlış ama öle gerekti..akşam için oglumla kendime(eşim yoktu.pekte sevmezde bunu)yeşil mercimeği haşladım 2 kaşık yağla sogan salca kavurdum,mercimeklere kattım içine arpa şehriye ilave ettim harika oldu.1 kase içtim ekmeksiz.heralde vücudumun demire ihtiyacı var resmen yeşil mercimege aş eriyorum yaw

sırnaşık şeydelikafadulden:sm_cool: Toprağım şimdi bir yeşil mercimekli mantı olsaaaaa Allahhhhh yemede yanında yat yaawwwwww

Nerdesiniz millet ben hem yol arkadaşımı izliyom hemde size yazıyom yaaaawww

Hey kızlar bunu duymuşmuydunuz beni yeni duydum sizinlede paylaşayım dedim

"spordan 30 dk önce icilen (sekersiz)kahve zayıflamaya neden oluyor yagların yakılmasına neden oluyor vücutta karbonhidratın yakılması degil yagların yakılması önemlidir.(sabah gazetesi kısaltılmıstır) "

Deneyeceğim ben yürümeden önce.

Hey kızlar bunu duymuşmuydunuz beni yeni duydum sizinlede paylaşayım dedim

"spordan 30 dk önce icilen (sekersiz)kahve zayıflamaya neden oluyor yagların yakılmasına neden oluyor vücutta karbonhidratın yakılması degil yagların yakılması önemlidir.(sabah gazetesi kısaltılmıstır) "

Deneyeceğim ben yürümeden önce.

ben biliyodum güzelim mutlaka da içerim spordan önce ya kahve ya yeşilçay..çünkü yeşil çay da aynı etkiyiyapıyo:)

sırnaşık şeydelikafadulden:sm_cool: Toprağım şimdi bir yeşil mercimekli mantı olsaaaaa Allahhhhh yemede yanında yat yaawwwwww

canım senin diyetisyen ne der bilmiyorum ama dedigim gibi yaparsan hem o tadı veriyo hemde bence hafif.bilmiyorum cok seviyorum coook.kendimi zor tutuyorum.yakınlarımın hepsi bilir.en sevdigim ilk şeydir.....-tatlicadiarzu-

cok sevinirim şöyle komiginden hihoyyytŞeniz88 dim.ilk hedef 75.90 dan başladım dersek.işte sen bilin gali yorucam ama merakla bekliyorum :1hug:

aşkolsu yorulucak olsam niye söyliyim bide bana şu anki kilonu yazarsan sevinirim.listedekinin aynımı hala

evet aynı canımçünkü tartılmadım ...cumayı bekleyip umutlanıyorum..cuma büyük gün olsun diye

http://ticker.7910.org/wa__88__02dP00000g41MDAwNjQzOGx8MTk5NTg4OTdsamF8eW91ciB0ZXh0.gif[/img][/url]

burayı profili düzenle yazan sayfanın en altındaki kilo ve takip çizeldesi yazan yere kopyala canım beğenirsin umarım

ayyyyy yaptım .........yani cimcimecim sen yaptın eline saglık.inan onu kopyalayıp yapıştıcam yeri bulana dek canım cıktı.cokmu........m sizce ........öptümmmmmm kocaman....bakıp dururum artık

ya kizlar ben bu aksam cook acikiyorum neden acebafisfisfis acliktan basim agriyo yememek icin kendimi zor tutuyorum elma yedim az önce ama yinede midem kiyil kiyil... kahvaltiyi kuvvetli yapmadim ondanmi acabaCADIARZU

ya kizlar ben bu aksam cook acikiyorum neden acebafisfisfis acliktan basim agriyo yememek icin kendimi zor tutuyorum elma yedim az önce ama yinede midem kiyil kiyil... kahvaltiyi kuvvetli yapmadim ondanmi acabaCADIARZU

olabilir..10 derin nefes al karnını mümkün olduğunca şişir .nefes alrken sürekli ben aç diilim de...sorada git koca bir bardak su iç ..aç olduğunu düşünmemeye çalış...

merhaba kizlar sohbetinize pek dahil olamasamda günlük yediklerimi yazmaya gayret ediyorum .. artik benide böyle kabul edin :)

sabah ( daha dogrusu öglen ) kizarmis patates nuggets ve kola :))
aksam 1 tas sehriyeli tavuk corbasi (ekmeksiz) bir kase yogurt ve iki ince dilim tavuk salami
1 parca cikolata :p
ve sütlü sekerli nescafe iciyorum su an :))
allahim diyete bakin :))) kral diyeti :))

Slm bayanlar ben 86 kiloyum ve artık bu gidişe dur demeliyim yarından (yani bugün gece 12'yi geçti)itibaren ben de katılıyorum aranıza.Hazirana kadar 70in altına düşebilirsem ne ala. Sabah görüşmek üzere hoşçakalın

X