Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi aksamlar hanimlar, hüzüncüm sanada selam sizin grubu ziyaret edeyim dedim nasil gidiyor bakalim acmisin ben acim acccc....
olur olur surda sabaha ne kaldi ki aslinda en iyisi yatip uyumak tabii ac ac bide uykuya dalmak var, bu aksam benimde icim kiyim kiyim ama yemicem sonunda parfüm var
Slm bayanlar ben 86 kiloyum ve artık bu gidişe dur demeliyim yarından (yani bugün gece 12'yi geçti)itibaren ben de katılıyorum aranıza.Hazirana kadar 70in altına düşebilirsem ne ala. Sabah görüşmek üzere hoşçakalın
CANIM HOŞGELDİN ARAMNIZA.........inşallah hep beraber istedimiz kilolara düşücez.bu sefer kendimden hiç olmadıgım kadar umutluyummmm.ama hareket olanagım kısıtlı .cözüm arıyorum bulacam bişeylerCADIARZUfisfisfis
sanada iyi geceler canim yatmadan önce süt icmekte ise yariyormus canim söylim dedimyerimseniben
slm iyi geceler herkese kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.zira 98,8 kilo ile bu gruba katılma olasılığım yüksek