Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun acil şifalar
,
umarım birşey çıkmaz dualarım seninle

geçmişolsun şimdi nasıl annen

HAFTANIN 1.si.........- 2.6 kg.....................Tebessüm77...... :81:

HAFTANIN 2.si........- 2 kg.........................YENA..............

HAFTANIN 3.sü.......- 1.9 kg......................Efsunlu............. :81:

tebrik ederim kızlar hepinizi. devamı gelsin inşallah (amin )

yenacım canım ellerine sağlık
dereceye de girmişin tebrik ederim
tüm dereceye giren arkadaşlarımı kutluyorum devamını diliyorum
darısı da bana olsun inşallah

kilo veren veremeyen benim gibi artıya geçenleri de azmetikleri için kutluyorum. yılkmak yok devam edişyoruz yolumuza tam gaz..

yena ellerine sağlık hakkını helal et...

kilo veren veremeyen benim gibi artıya geçenleri de azmetikleri için kutluyorum. yılkmak yok devam edişyoruz yolumuza tam gaz..

yena ellerine sağlık hakkını helal et...

TEBRIKLER KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR

bi gün o listeye girmek ümidiyle .............

banane yaa bendeeee
tebrikler darısı başımıza inş.

Canım;
İnşallah gönlüne ve şartlarına uygun olur hayırlısı ile...

Allah bahtını açık etsin..

kızlar hani şu metabolizma hızlandırıcı bir çay vardı ya elma tarçın karabiber filan. ben karanfil almayı unutmuşum. onsuz başlasammı yoksa alana kadar bekleyimmi??

Yenacım ellerine sağlık hakkını helal et.. ben de renkli yazdım zannediyordum meğer becerememişim
herkesleri tebrik ediyorum tabii listedeki arkadaşları daha çok tebrik ediyorum.....
Yenacım bu arada iş görüşmende de başarılar dilerim umarım senın için en iyisi ne ise o olur canım.....
3meleğim var canım sonuçların ne zaman çıkacak?
ilbatum ve yağmurgözlü sonuçlarınızı beklıyoruz, haberdar edin bizi
gusel canım annene geçmiş olsun baya ameliyat geçirmiş allah yardımcısı olsun , ne ameliyatı olmuştu?

Anacığına çok geçmiş olsun canım...
Umarım bir an önce iyileşir...Allah acil şifalar versin...

Hey maaşallah;hey maaşallah....

tesekkur ederim ablacim valla yuruyusu birakmiyorum gitsin dimi ama
evet esim istemiyor çunki 75te kal diyor esime demistim kk girince moralim guzel oluyo el ele verip kilo vermeye ugrastigimizi bilmek beni motive ediyor burasi olmasa bukadar veremezdim diye kiskaniya canim beni belkide birakirdim 80 veya 75 te ama sizlerin kilo çizelgesindeki rakamlari gordukçe heveslendim bende verebilirim 60olabilirim diye kendime surekli soyluyorum olucakta ALLAH in izniyle buradan ayrilamam ben islerim olmadigi surece gelirim esim kilo vermemi istemiyor artik oyuzden takildi bana kizmaz yani gelirim
Sonuçlar haftaya eve gelicek sonra doktora gidicem paylasirim tabikide
Bendede vardir belirtileri var bide buaralar midem çok bulaniyor,halsizlik ve geçmeyen bas agrisi var(Annemlerde de var)
doktor bikaç kan tahlili yazmisti merak ettim sordum kan verirken
kolestrol ve seker de varmis iyi oldu onlarida ogrenmis olurum bide hamilelik testi yaptirdim:78:aslinda ben istemedim midem bulaniyor dedim doktorum guldu yok dedim ilacimi içiyorum+korunuyoz olamaz dedim ama yazmis
geçmis olsun canim ALLAH acil sifalar versin Annene

Ellerine saglik YENA abla ALLAH razi olsun

Tebrik ederim kizlarrrr

Geçmisi bitiremedim henuz ilbatum canim bilmiyorum neoldugunu ama çoook geçmis olsun insallah onemli biseyi yokturdur
Yagmurgozlum Geçmis olsun
ALLAH im hastalara sifa dertlilere deva versin
ALLAH im kimseye dermansiz dert vermesin (Amiiiiiiiinnnnnnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…