- 11 Ekim 2010
- 3.494
- 0
- 37
canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..
amin inşallah allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..
inşallah canımhep beraber hafifleyip çıtır hatunlar olacağız bir süre sağlıkllı beslenmeye devam ettikten sonra zaten hırsını yemekten alamıyorsun canım o alışkanlık yok olup gidiyorasuman ablacım lafa ortadan giriyorum ama dayanamadım maşallah 30 kg ya yakın vermişsin zaten gerisinide verirsin sen bu azim olduktan sonra.inşallah bende sizin yolunuzda ilerleyeceğim. Ne olursa olsun hırsımı yemekten almayacağım..
bugun babamın ölüm yıldönümü diLe kolay 18 seneyi onsuz geride bıraktık
allah mekanını cennet etsin inş. (amiinnnn)
ayşeciğim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah size de sabırlar versin rabbim
tamam ozaman ben bir gorumceme basvurayım abla malum balık sezonu acıldı ee tek umudumuz catıda kızarttıgımız balıklardı kokusuz yag sıcramadan mis gibi kızartıp asagı ınıveriyorduk saolsun kocacım oraya cok sevgili guverci,nlerine yuva olarak tahsis etiiği için bizde ocakta bişi yapamıyoruz kapattık ustunu falan kusların pisliği içinde mumkun değil bende zaten elektrikli ızgaara istiyordum eve gecen aksamda kendi dedi yukarda balık kızartamıyoruz elektrikli ızgara alalım balkonda barı kızartırız koku olmaz dedi evde tabi bende dunden razı hemen arastırmalara basladım tefallere baktım ama onlarda masallah 300 den asagı değilgörümcen ( saliha ) da vardı ...çok memnunum balık yapıyorum ev hiç kokmuyor demişti hatta bende istemiştim sonra unutuldu kaldı...:)
hos geldinarkadaslar bende sızın guruba katılmak ıstıyorum lutfen artık zayıf olmak zayıf gorunmek ıstıyorummmmmmmm morale ıhtıyacım varrrrr yardım edermisınız 96 kıloyumm boyum 1.68
bugun babamın ölüm yıldönümü diLe kolay 18 seneyi onsuz geride bıraktık
allah mekanını cennet etsin inş. (amiinnnn)
bişiler içsem pek iyi olacak midem altüst korkunç klısırlarımdan birini yaptım ve 2 bardak ayranla 1 koca salata kasesi yedim, resmen nefes alamıyorum. dayanamıyorum kısıra şimdi de patlayacağım offfffffffffff akıllanmam ben yahu
tamam ozaman ben bir gorumceme basvurayım abla malum balık sezonu acıldı ee tek umudumuz catıda kızarttıgımız balıklardı kokusuz yag sıcramadan mis gibi kızartıp asagı ınıveriyorduk saolsun kocacım oraya cok sevgili guverci,nlerine yuva olarak tahsis etiiği için bizde ocakta bişi yapamıyoruz kapattık ustunu falan kusların pisliği içinde mumkun değil bende zaten elektrikli ızgaara istiyordum eve gecen aksamda kendi dedi yukarda balık kızartamıyoruz elektrikli ızgara alalım balkonda barı kızartırız koku olmaz dedi evde tabi bende dunden razı hemen arastırmalara basladım tefallere baktım ama onlarda masallah 300 den asagı değil
hos geldin
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
bende hayatta dayanamam kısıra olsa da yesek bi gün yapınca beni de çağır (ne yüzsüzüm bende )
beceremiyorum ki bulamaç gibi olmuştu yine ama ben tam bir boşboğazım resmen yuttum. elbette davetlisin ama sen yaparsın beraber yeriz.
[ı]kizlar dünkü kahvaltimi yazmistim aralarda 1 armut yedim ve aksamda mücver yedi:18:m ya anlamiyorum beni yine artida gösterdi terazi delirmek üzereyim bide okadar spor yaptim olamaz böle bi sey ya bi kac gündür wc ye cikamadim bu kadarda olmazki dimi ama bana bi sey söyleyin bi yardimci olun ne olur neden böle oldu[/ı]
canım wc çıkamıyorsun ondandr gerçekten çok etki ediyor. Vede spor yaptım hemen 3-5 kilo gitsin diye bekleme vücut direniyor biraz. He şunuda söylıyım ilk başlıyorsan spora günde 30-45 dk arası ve haftada 5 gün diyorlar benim diyetisyen 30 dk yürüyüş demişti. Yavaştan başlayıp sonradan hızlanmak için. Moralini bozma. Sabah aç karına kuru kayısı 3 adet sıcağa yakın koca bir bardak su içmende fayda var ben çok fayda gördüm...
Bi yerlerde kısır partisi varmış bende geliyorummmm
sende incirler bastırıyorsun yani bence tarçınlı süt ya da yoğurtta iyi gelir onuda dene ya da yoğurdun içine meyve ekle... bende çok yedim çikolata ama artık azcık :) o da ayda yılda bir dayanamazsam...yürüdüm ama bi daha öyle yürürmüyüm bilmem.dizim ağrıdı ve menisküs fln olupta bi daha tempolu yürüyemezsem diye korktum.ne hamaratsın maşallah ben erişteyi ,mantıyı hazır alanlardanım:)))
haklısın bencede.ama benim çocuklar 1 bilemedin 2 tane ancak yerler sonra kalıyor ben dayanamayıp lüpletiyorum nasıl dayancam bilmem...
tatlı krizimde bende hurma incir yiyorum şu sıralar.bugün az az çikolata yedim çocuklara verirken.eskiden onlara göstermeden lüplettim gözüm çok dönmüşken
sporu 20 dk 4,9km yapıp sonra 20 dk taş devri gibi yaptım sonra 10 dk daha normal devam ettim ama bi daha yapmam.dediğim gibi dizim ağrıdı çok zorladım kendimi bi de bel fıtığm var valla biş olsa ne ederim bebeler ne eder???normal tempo yapacam artıkn sağlıklı olanlar yapsın benden geçmiş
gözün aydın canım ne güzel bi duygu:)
kız bende bi geçen yazmıştım arada kaynadı.ilk yürüdüğüm gün ayakkabılar vurdu dönemedimde taksi tutcaktım nerdeyse.eve bi geldim kan oturmuş.ondan sonraki günler eşimin sporlarını giyiyorum.ben evlenmeden 39 giyiyodm kilo alınca 39-40 giydim.doğumdan sonrada 41 e ulaştım.doğumdan sonra eski kiloma dönsemde aykkabılarda doğum öncesine dönemedim.yani benim ayklar kesin büyüdü.belki şimdi en fazla 40 e düşerim tekrar inşallah
aboooooooo bu nasıl bir diyet ye ye anasını satıyım ,eee verdin mi bununla kilo peki?ibatum bak diyet listem
sabah 2 bardak su ile başlıyorsunuz.sonra sabah kahvaltı:
2 kibrit kututsu peynir(veya 1 kutusunu yumrta oalrak yiyin)
2 dilim ekmek(tam buğday )
2 tatlı kaşığ pkmez veya bal(bana izin yok insülin direncinden dolayı)
domates salatalık vb
2-3 adet ceviz veya 7-8 fındık veya badem veya 5 adet zeytin
2 adet kuru kayısı veya bir kuru incir..(bu da yok bana).
ara öğün:
1 porsiyon meyve,1 su bardağı toz tarçınlı süt(sütü yarım yağlı veya light öneriyor )
60 gr etli yemek( ya 2 köfte şeklinde et veya etli sebze yemeği) veyaaa 6kaşık kuubaklagil
pilav (4 çorba kaşıgı tercihende bulgur) veya makarna(bana pirinç ve makarna yasak)
1kase yoğurt
1 dilim ekmek
salata
ek olarak:1 kase ince bulgur çorbası veya 2-4 kaşık kısır(burayı hiç tüketimedim)
ara öğün:
2 porsiyon meyve ve 4 kepekli bisküvi veya 1 çay bardağı leblebi
akşam:
çorba
60 gr et veya....
1-2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
salata
yatmadan 2 saat önce:
1 su bardağı süt tarçınlı,2 porsiyon meyve]
ben kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğünün birini bazen ikisini yeitştiremiyorum.ama çok yani dimi?
Geçmis olsun canim
insallah canim ALLAH im nasip etsin sana ve tum isteyenlere (Amiiiiiiiiinnnnnn)
ayyy büyümez inşallah ya....Amiiiiiiiiiiiinnnn canim ALLAH im sana ve tum isteyenlere versin
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
Amiiiiiiiinnnnn
insallah mutlu neguzel olur bende 70olabilirmiyim acaba:44: biraz zor ama
INSALLAH hepimizde veririz 8-10
hos geldim aramiza insallah hedefine ulasirsin
ayaklarin buyumus olmasin kiss
bende eskiden 36 giyerdim simdi ise 38 giyiyorum
dogumdan sonra 39giyiyordum ama kuçuluyormus simdi 38 rahat oluyor insallah 37yide giyerim
hayırlı olsun güle güle kullanın :)))Ailemize 5.canlı katıldı..
Su kamplumbağası aldık barışa..Sadece o ilgilensin,sorumluluğu ona ait olsun diye..
Şimdilik iyi gidiyor,her gün hatırlıyor yemini vermek için..
Her gördüğüne benim hayvanım var.
Kaplumbağacıdan kaplumbağa aldık diyor.:)
çocuklar pek rahat bırakmazlar ya ondan
ama çok iyi etmişsiniz sorumluluk bilinci gelişir
kıyamam yerim ben onu çok sevmiş demek
valla ne süper olur uyansak ve zayıflasak....Hepimizin derdi işte canım....
Üzülmeyi bırakıp artık sahici sahici diyet ve spor yapmamız gerekiyor;başka çare yok maalesef...
Uyuyup uyansak ve zayıflamış olsak ne süper olur ama.....Ohhh bayılırım zevkten....
sağol canım benim valla ilaç gibi geldi çooooooook iyi oldu,aynen dediğin gibi ayakları yerden kesiliyor ya... bileydim çalardım kapını gçen hafta cmt eşimin memleketinden dönerken geçtik oradan :) gerçi bayram dönüşüydü sende yokmuşsundur değil mi?
kıyamam ya eşinde alemmiş ha :) bence kalori değerine bak sonuçta diyet çikolatalar ver 1 lokma at damağına bence o yediğin 1 kaseden daha az olur emin ol ama abartma :)
gel canım gel beklerim her zaman , evet canım bayram da yoktuk
1 lokma kesse hayatım nerdeee... az bişey atıştırdım valla napayım...
inşallah nasip olursa neden olmasın çok isterim göbek tokuştururuz :)))
neyse o dönemlerde olacak ne yapalım izinli ol o günler....
incir de her zaman tüketmiyorum da çok tatlı canım isterse 1 meyve yerine 1 ikuru incir tüketiyorum.ben diyet bölümünde okumştum sadece21 dk değildi benim anladığım.bi daha bakayım bi ara. ya benim menüm bu.çok dimi?ikndi ara öğünle yatsı ara öğün yetişmiyor geç kalktığım dan .acaba onun yerine bir ana öğünümü sallasam.haftada 1 kg veya daha fazla verdim bu diyetle sporla ama...sende incirler bastırıyorsun yani bence tarçınlı süt ya da yoğurtta iyi gelir onuda dene ya da yoğurdun içine meyve ekle... bende çok yedim çikolata ama artık azcık :) o da ayda yılda bir dayanamazsam...
ooo o taş devri o zaman 21 dk değil daha fazla öyle eee öyleyse neden o adam 21 dk yürüdüm diyor, mesut yar mıydı ne?
sağol canım valla çok iyi oldu gelmesi rahatladım bebekle ilgileniyor bende işime bakıyorum :)
yaaaa inanmıyorum inşallah benimkilerde büyümez ya o kadar çok alıpta giymediğim ayakkabım bile var ki anlatamam :) hemen küçülmesi gerek ,hoş 30 kilo verince küçülür sanırım :))))
aboooooooo bu nasıl bir diyet ye ye anasını satıyım ,eee verdin mi bununla kilo peki?
....
slm kızlarrr.genelde okuyorum cevap vermem zor oluyor çocuklardan fırsat buldukça yazıyorum.dün 60 dk sporumu yaptım .şimdi spor yapmamak vicdan azabı yapıyor bende.aslında takıntı yapmamak lazım.adamcağız bişi demiyor allahtan ama akşam gezmeye fln gitmek istemiyorum spor kaçırmayaym diye ...gündüz hiç vaktim yok.haftaya ortanca kızımı kreşe yazdırdım şimdilik haftada 3 gün ,çok severse 5 güne çıkaracağız.o zaman daha bol vaktim olacak nefes alacağım inşallah.oğlumda 1.sınıfa başlıyor.özel okula yazdırdık ben 2 küçük bebekle oğlumla ilgilenemem diye bu yıl şartları zorladık.seneye allah kerim bakalım yaşayıp göreceğiz güzeller...ben bu kadar dikkat ettikçe gr gr gidiyor.diyetisyenin verdiği çok mu ki ondan mı ?yoksa ben spor yaparken haftada 2 kesin giderdi.şimdi 1 gitçek gibi görünüyor