- 18 Temmuz 2007
- 2.523
- 30
ece78
baya disaridasin derken yuruyusler için çiktigimi mi diyorsun?
aksamlari esim evdeyken kizi yatirip çikiyorum
sabahlar çocuklar okuldayken yuruyusumu yapiyorum artik
okullardan oncede kizi yatiriyordum buyuk oglum bakiyordu
bende kuçuk oglumu alip yuruyusumu yapip geliyordum
çikamadigim zamanlarda oluyor(yagmur vs..)(yaptigim sporum hepsi disarida olmuyor)
evde yapiyorum kosu bandinda
veya bisikletle
yada leslie ile
istedikten sonra imkan bulmak kolay oluyor
süpersi valla nsan gaza geldimi çok iyi oluorda o motivasyonu korumak zor iste
inşallah darısı hepimize diyimburası harikaymış yaaa...ben burayı yeni keşfettim...25-26 kg veren arkadaşlar var...tebrik ediyorum hepinizi...maşallah ya..bende vermek istiyorum sizin gibi 20 kg
hoşgeldin
geçmiş olsunBaş ağrısı mide bulantısı geberiyorum valla (
hoşgeldin abla artık tam gaz kurtulalım şu yaglardanHerkese iyi akşamlar hanımlar....
Ben sonunda evime geldim...Annemi ve kuzenimi de getirdim....Misafirim var ama diyete sıkı sıkı sarıldım bu günden itibaren...Yürüyüşlerime de başlıyorum inşallah...
Bu yazıyı yazdıktan sonra kalkıp koşu bandında 1 saat yürüyeceğim nasipse....
Kasıma kadar olan sıkı mücadelede ben de varım,artık Allah ne nasip ederse...Özellikle yıl sonuna kadar hatırı sayılır bir miktar kilo vermek istiyorum.
Kafamda bir rakkam oluşturmaya korkuyorum ama ciddi bir disiplin içinde olmaya söz verdim kendime....
Bu arada ben yokken çok güzel kilo veren arkadaşlarımız olmuş.Hepinizi candan kutlıyorum güzeller...
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz....
erken olurmu hiç yeterki yürüarkadaşlar merhaba.benuzunca birsüredirtopiğe girmiyordum.çünkü verdiğim kiloları geri aldım.hem çok utanıyorumhemde kendime çok kızıyorum.asuman zeyneple beraber başladık o maşallah 30 lilo verdi ben verdiklerimide geri aldım.
yarın inşallah diyete başlıyorum.şu anki kilom 112.
ayrıca sabah 6.00 yürüyüş için çokmu erken olur nedersiniz.
kilo verme maceramda 5 aydır tek anladıım sey düzen oldumu vucut kilo veriyor bozdun mu atıyorum az yedin çok yedin su içmedin hemen takılıyosun. kafanın mile odaklanması sart. ilginç yani. fokuslanıp bitirmemiz lazım bu kış bu işi beyzuş ablam. ileri geri olmadan inşallah.
başlangıçta iy oluyor ama sonra o gaz kesiliyor ve devam edemeyip geri kilo alınıyor valla sıkıldım artık bu sefer kilolar gitmeden bırakmak yok birdahada kilo alamk yok