Canım sen her hafta giriyorsun dereceye,şaşırma o yüzden.:))
Semiran çok doğru söylüyor sen tek başına grupsun..:))
Bu arada ne okulu.?
beni ayirmayin yaa:84: bende sizin gruptanim
canima tak dedi artik kilolarim bide buara bikaç kiyafet aldim onlari giydikçe acayip hosuma gidiyor verdikçe veresim geliyor
okul fransizcami gelistirmek için unutmusum biraz
23 yasinda gidip ogrenmistim eskiden turk kanallarimiz yoktu fransiz kanallara bakardim
kaç senedir bakmiyorum turk dizilerilerine dadandim oyuzden tekrar yapmak unuttuklarimi ogrenmek istiyorum (esim gerek yok biliyorsun kendini idare edebiliyorsun diyor ama)çocuklar okuldayken kizimla tek kaliyorum evde isim de olmuyor fazla degisiklik olur birazda
arastirdimda evime fazla uzak degil hem kizimla beraber gidebiliyormusum
hosuma gitmezsede gitmem kizim okula baslayana kadar bekleyebilirim
KİLO VERMEMİZ İÇİN BİRKAÇ NEDEN…
Eğer aşırı kilolu olduğunuz halde hala spor salonuna gitmeye üşeniyor ve sağlıklı besleniyorsanız bir de bu yazıyı okuyun.
Çünkü vermek zorundayım diye yıllardır sızlanıp duruyorsunuz. Ve harekete geçme zamanı çoktan geldi de geçiyor bile.
20 kilogram insan yağı bir kasa dolusu bira şişesini dolduracak kadar yer kaplar.
20 kilo vermek Everest Dağı'na tırmanmak ya da Nobel ödüllü bir roman yazmak kadar zor bir iş değildir. Boş zamanlarınızda spor yapmanız ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmeniz yetip artacaktır.
Şunlara sahip olma ihtimaliniz azalacak;kalp hastalığı, prostat kanseri, diyabet, uyku apnesi, depresyon, sırt ağrısı, iktidarsızlık, safra kesesi taşı, eklem problemleri, yüksek tansiyon ve reçeteli ilaçlardan oluşan etkileyici bir koleksiyon.
Havuza balıklama daldığınızda çevreye daha az su sıçratacaksınız ve 'balina daldı' türünden esprilerden kurtulacaksınız.
Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki, ne kadar zayıfsanız, sizi ön cama doğru savuracak ağırlığın miktarı da o kadar az olacağı için, arabanızla bir duvara tosladığınızda hayatınızı kaybetme olasılığınız da azalacaktır. Siz yine de 'zayıfladım artık bana bir şey olmaz' demeyin. Emniyet kemerini takmayı ihmal etmeyin.
Elinize 20 kiloluk bir dumbbell aldığınız her seferde kaybettiğiniz kilolarınızı hatırlayacak ve emin olun, onları hiç özlemeyeceksiniz.
Kemeriniz kendiliğinde aşağı düştüğünü göre kendinizi daha iyi hissedeceksiniz
İnsanlar kilo verenlere gıpta eder. Bundan sonraki hayatınızda akılda kalacak hiçbir şey başaramasanız bile 20 kilo verdikten sonra çevrenizden alacağınız övgü size bir ömür yetecektir.
Kendine güveniniz artar. Bunu başardıysanız elinizden ne kurtulur ki?
Dans etmeye başladığınızda yükselen kahkahalar azalır. En azından figürleriniz çok feci değilse.
Bir yeriniz kaşınırsa daha önce elin uzanamadığı bölgelere rahatça ulaşabildiğini fark edeceksiniz.
traji komik ama gerçek tesekkur ederim bilgiler için
bide ben yemek yerken bile utanirdim biyere gidince
sanki yemissin yiyecen kadar der gibi bakislar falan sinir olurdum
havuz konusundada oksuz kaldim hep dalga geçmesinler diye yavasca girerdim ama INSALLAH seneye hoplicam ziplicam ve lokantaya gidip istedigimi rahatça sparis edicem, gezip tozacam, alisveris yapacam ozellikle magazalarda
sizi butarafa alalim(buyuk beden tarafi yane) gibi laflar duymak istemiyorum artik
hele hele bu size olmaz asla ve asla duymak istemiyorum artik yaaa:84::84:
zayiflamak için birçok sebebim var say desen siralayabilirim ama en onemlisi çocuklarim ve sagligim için zayiflamaliyim ALLAH im nasip etsin