Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanı baslıyoduk bıtanem sporabenim bu ay sonu hedefim 90 , 22-23 güne kadar 4.3 kilo vermem gerek verebilir miyim acaba:26: Spora başlasam olur diyorum, 3meleğimvar'ı görünce heyecan yapıyorum ya, bende becerebilir miyim acaba?
bu arada itiraflarımı da yapayım.bayramda midem de bayram etti :)anlıycanız diyet miyet hakgetire.yapacak bişey yok artık.bu hafta da başlayamadım.normal yiyorum kısıtlamadan.ama böyle yemeğe fazla kilo almadım nedense. gecen 1 bucuk ayda birer kiloluk iniş çıkışlarda nasılsa bu da öle oldu.
amaa koşu bandı aldım arkadaşlar birkaç güne elimde olacak o gelene kadar sıkmıyorum kendimi.inşallah hergün yürüycem ve yaptığım diyet de işe yarıcak.
hanı baslıyoduk bıtanem spora
Slm kızlar nasılsınız kılom :103,6:76: Spor 120 dk.
slm kızlar
ya benim aklıma takılan benim gibi insülin direnci ve pco olan glukofen ve doğum kontrol hapı kullanan bir yasafat sanırım ama başka varsa bilgilendirin lütfen. Sizin de adet düzeniniz bozuldu mu ? Bende adet düzeni diye birşey kalmadı ya ya 1 ay sürüyor ya hiç olmuyor ya sadece lekelenme oluyor napıcam bilmiyorum 10 gün arayla adet oldum bu ay ve yine 1 haftadır sürüyor. Bu ilaçları kullanmadan önce hiçbir sorunum yoktu düzenim normaldi. Bu adet olayı canımı sıkıyor bilgisi olan yorum yapsın lütfen.
Kilo bildirimi ; 111.5
Slm kızlar
Ya benim aklıma takılan benim gibi insülin direnci ve PCO olan glukofen ve doğum kontrol hapı kullanan bir yasafat sanırım ama başka varsa bilgilendirin lütfen. Sizin de adet düzeniniz bozuldu mu ? Bende adet düzeni diye birşey kalmadı ya ya 1 ay sürüyor ya hiç olmuyor ya sadece lekelenme oluyor napıcam bilmiyorum 10 gün arayla adet oldum bu ay ve yine 1 haftadır sürüyor. Bu ilaçları kullanmadan önce hiçbir sorunum yoktu düzenim normaldi. Bu adet olayı canımı sıkıyor bilgisi olan yorum yapsın lütfen.
Kilo bildirimi ; 111.5
canım ya sen nerelerdesin ne zamandır özlettin valla, ne oldu şeffaf oda ben oyumu verdim ama
ooo kilo verilmiş helallllllllllll, canım ben yarın başlıyorum spora ya 3 meleğim var beni acayip gaza geitrdi yine
belki dediğin gibi yoğunluktan olabilir canım....
ablacımmmmmmmm acı sos dedin beni benden ettin uzun zamandır yoktu aklımda ayyyyy ben çok severim onu ,ellerine sağlık , ne güzel anlatmışsın teşekkür ederim,
ben bebiş için yapacağım domatesleri kavanozu açtığımda ne kadar sürede tüketmeliyim ? hani çorbalarına koymak istiyorum o yüzden.... bende domatesleri bölüp tencerede kaynatıyorum çok az yağ ve tuz ekliyorum küçük kaplara tek kullanımlık koyup buzluğa atıyorum iyice piştiği için tadı çok farklı gelmedi bana ama kırmızı biberi bende sevmiyorum dediğin gibi yapayım bende, bende bazen uzun bazen küp doğruyorum
dediğin soson içine maydanozda koyuluyor değil mi ben hep öyle yedim ama bu o mu acaba ?
canım çok çok geçmiş olsun.Allah şifa versin tez zamandasağolun kızlar 1,5 ay rapor vermiş dr sağ eli hemde
3melegimvar tebrikler canım
SIkI durun kizlarrrrr
geçen hafta 82.1
bu hafta 79.4
giden 2.700
butun sayfayi boyle SIrItik bisekilde doldurabilirim çok mutluyum sukur 7leri gordum sizlere çooook tesekkur ederim motive ediyorsunuz beni hep beraber el ele verip zayifladigimi dusunce daha iyi hissediyorum kendimi
10kilocuk listesinde bende varim demistim
pazartesinden itibaren hergun yuruyuslerimi yaptim eksiksiz olarak
buarada burada okudugum bir bilgiyi uyguluyorum normal yuruyup hizli tempoya geçiyorum sonra tekrar nolmal yuruyup tekrar hizli tempoda derken 60dk lik yuruyusumu bitiriyorum eve gelip soguk dusumu alip mutlu bisekilde zayif gunlerimin hayalini kuruyorum:97::97:
bu hafta bikaç kez leslie bacimlada yurudum toplam sporum 760dk
kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim
veremeyenler haftaya acisini çikarin diyorum
insallah hepimiz zayiflayip çitir olucagiz
havamizdan geçilmez (esim dun oyle diyor )zayifladinya oturusun bile degisti masallah hatun diyiverdi an dedimki içimden (ALLAHim sana sukurler olsun hersey senin izninle)hee bide benimkis 75 olda yeter diyor çunki ilk hedefim onada soylemistim ben bakarim dedim ama bilmiyoki hatunu kafaya koymus 60olucak
verdikçe veresim geldi beeee:
INSALLAH hepimizde kurtuluruz
ilbatum .!.:anladım canım, demek bebiş senden daha inatçı çıkmış kür mür hak getire bak sıkı sıkı tutunmuş anneciğine, olur canım ya sen dert etme çünkü ne kadar çok düşünürsen o kadar çok stres oluyor bu da adet olmanı engelliyor, benimde daha önce 3 aylık bebişim karnımda öldüğü için kürtaj olmak durumunda kalmıştım ondan sonra adet olamadım çok sıkıntı yaşadım oradan çıkardığım sonuç hiçççç dert etme...
evet en iyisi ekmek yerine daha fazla kepçe hesabı çorba tüketmek.bi yerlerde yanlışım olduğumu biliyordum da:44: peki mercimek çorba tüketirken et tüketmesemmi?bana diyetisyen öyle bişi demedi???senin diyeti deniycem ama daha değil gerçi sütten kesmeme çooookkkkkkk var yani inşallahewet canım 1 kepce 1 tahıl demek 1 kase degıl olculer tabakla kaseyle degıl kepce ve kasıkla ayarlanıyor eger cok sevıyorsan tum tahıl haklarını corba olarak tuket
ıyısallah sutten kesılınce sende yaparsın canım mantıklı cıdden
acta kalmıyosun bol bol yıyorsun ben cogunlukla tum haklarımı bıtıremıyorum bıle
yenacim ben oruc tuttugum icin gec bilirim yapsam olurmu cnm sende gec yapacakmissin listeyii[/I]
gidecek canım gidecekkkkkk başka yolu yok ,sen 9lara bende 8lere düşsem ahh ahhh hemen hemen aşağı yukarı aynı kiloyu verirsek sen 9 ben 8lere düşeceğiz bu arada :))))YA CNM BU ARALAR PEK EVDE DURMADIM DENILEBILIR ONDAN PAYLASIMDADA BULUNAMADIM. KILOLAR GUZEL GIDIYO ALLAHIM BI 9 LARA DÜŞSEM :d
SPORA GELINCE BIRLIKTE BASLAYALIM BITANEM. ZUMBA COK EGLENCELI ZUMBA YAP DERIM BEN
ilbatumcum bebeğin için evde varsa minik kavanozlara yapabilirsin zeytin ezmesi, hazır aldığımız acı sos kavanozları yada cam salça veya konserve kavanozları ben pek atmamda kiler dolabım kavanoz dolu...:)) kavanozu açtıktan hemen bitirmene gerek yok buzdolabında saklayabilirsin canım...AFİYET OLSUN...:):)
seviyorsan sosa maydanoz ve istediğin baharatları koyabilirsin...:)
gidecek canım gidecekkkkkk başka yolu yok ,sen 9lara bende 8lere düşsem ahh ahhh hemen hemen aşağı yukarı aynı kiloyu verirsek sen 9 ben 8lere düşeceğiz bu arada :))))
zumbayı nasıl yapacağım ben :26:
allah korumuş bebişini canım benim ,sağlık şifa versin tüm bebişlere rabbimcanım çok çok geçmiş olsun.Allah şifa versin tez zamanda
maaşaallaaahhhh darısı bize inşalllaaaaaaaaah
valla hemsoğan kürür yaptım baktım sökülmedi bi de zencefil kürü dedi arkadaşlar onu da yaptım iyiki canm bebişime biş olmamış şimdi sağlıklı çok şükür
evet en iyisi ekmek yerine daha fazla kepçe hesabı çorba tüketmek.bi yerlerde yanlışım olduğumu biliyordum da:44: peki mercimek çorba tüketirken et tüketmesemmi?bana diyetisyen öyle bişi demedi???senin diyeti deniycem ama daha değil gerçi sütten kesmeme çooookkkkkkk var yani inşallah
ALLAH kabul etsin...6 gün oruçlarını mı tutuyorsun???
harikasınnnnnnnayyy bu arada nasıl bir kerede biçok kişşye cevap yazacağımı öğrendiğim için de çoook mutluyum:79:
ınsallah gıder bebem zumbada leslıe gıbı sen faceden gel ben sana lınk atayım. bu arada lıstem kalabalıkta facede bulamadım senı hadı beklıyorum facede
amin hayir cnm benim kzimin hamileliginden vardi tutamadim bi türlü birazda bu ramazan eklendi üstüne oldu 31 gün tutmsk istiyorum bidaha regl olana kadar bakalim ins
harikasınnnnnnn
ya ben leslieyi burada kaç kere sordum kimse yanıt vermedi ne bu ya ben hiç duymamıştım buraya grene kadar şimdi duydum ama bilmiyorum ,ilk duyduğumda birinin köpeği herhalde dedim ,sonra baktım ulen bu köpek herkesle mi geziyor dedim yani bir yerlerde yanlış olduğunu gördüm :) hala bir fikrim yok ya bu konuda ona yanarım
canım benim ben seni ekledim ya adaşız ya ,ayyy sen uzaklaştın unuttun beniiiiiiiii:97: