Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 30 yaşımda evlendim 31 de hamile kaldım 32 de normal doğum ile doğurdum bebeğim 16 aylık yaklaşık. hamilelikte 22 kilo alıp 116 ile doğuma gittim. tek pişmanlığım hamilelikte kilo almak değil kilolu hamile kalmak oldu. yaşımdan daha çok her doktor çok kilolusun sıkıntılı olacak herşey diye yaklaştı. seker vardır tansiyon vardır vardır da vardır şişmansan. neyse yaşı kafaya takmamak gerek önemli olan iyi bakılmış bir vucut. bazı insanlar 45 yaşında hatta 50 yaşında bile doğum yapıyor. bedenlerimizi hırpalamamız sart azımızdan giren herşey fayda da zarar da verebiliyor. sigara içki kola tuz vs bunları kesip normal kiloya inmek hareketli ve sağlıklı bir vucuda sahip olmak sart. 2. çocuğu istiyorum Allah nasip ederse seneye, biran önce gözüm hala alabiliyorken hamilelik ve bebeğin 1. yılını savuşturmak lazım. ama 70 altına inmek istiyorum 22 kilo alsam bile bu sefer o kadar zor bir hamilelik geçirmem

Sen şanslı gruptansın canım ben 80 kilo olduğumda başladı sorunlar yani benim vücut kilo alınca alt üst oldu , adet bile olamıyorum ama bakıyorum bazı kilolularda adetler normal , sorunsuz gebelik geçiriyorlar. Şimdi yine kilo aldım , tartılmaya korkuyorum :44: aynı eskisi gibi tatlı tatlı tatlı. Hiçbişey yemesem sadece tatlı yesem gibi bi durum var yani önce bundan kurtulmam lazım. İnsülin direnci ve pko var bende. Gerçi tedavi oldum ama ilaçları bırakınca yine başladı tatlı krizleri , napıcam bilmiyorum:KK59:

Factor ve illbatumcum coook saolun insallah gecer gider biran once
Soruna gelince ben o cayi alipta kullanmayanlardanim:)) o yuzden yorum yapamiyorum

Derincim uzulme ya kilo degilm veririz gider dusundugun seye bak:) saaka bi yaana o odemdir cnm merak etme

Mutlu 2.cocuk mu didin valla masallah ya ben bi 5 yil dusunmuyom dusunemiyom daha dogrusu ii cesaret egiliyom onunde ki resimlere de bi vuvvvv cekiyorum haberin olsun

Leahcim allah kolaylik versin cnm masallah kzularina

Günaydınlar kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir geçmişi okuyup geliyorum
bakalım ben yokken neler kaynatmışsınız :)

gıcık oldum haaaaa hani şu obeziteyle mücadele proğramı varya sağlık bakanlığının şimdi servisdeki çocuk geldi boy kilo bel çevresi dedi :KK53: neeeee dedim işte yazılacakda zorunluda falan yürü git :KK60:dedim bu benim özelim falan :KK53: abla şu buuu filan dedi çocuk bende bilmiyorum bi ölçülüymde filan dedim laf uzamasın diye sorumlusuda benim ark ben ona özelden söylerim sen listeni ver dedim burdakı servisdeki kızlar zayıf müdür ben bide erk arkadaş var o 90 yazmış aile hekime sevk denmiş ona kii bence daha fazla yaa ne gerek var ben giderim aile hekimine böyle ulu orta ölçülerin kiloların ortada dolaşmasına :84::84::84:

Sen şanslı gruptansın canım ben 80 kilo olduğumda başladı sorunlar yani benim vücut kilo alınca alt üst oldu , adet bile olamıyorum ama bakıyorum bazı kilolularda adetler normal , sorunsuz gebelik geçiriyorlar. Şimdi yine kilo aldım , tartılmaya korkuyorum :44: aynı eskisi gibi tatlı tatlı tatlı. Hiçbişey yemesem sadece tatlı yesem gibi bi durum var yani önce bundan kurtulmam lazım. İnsülin direnci ve pko var bende. Gerçi tedavi oldum ama ilaçları bırakınca yine başladı tatlı krizleri , napıcam bilmiyorum:KK59:

sanslıyım evet bebek sahibi olmak gerçekten piyango gibi. ama hastalığımız şişmanlıksa sıkıcaz dişimizi o vakit. ben de sorun olmadı kilo ile beraber ama bebeğim 34 haftalık doğdu bence kilo nedeni ile . neyse vermemiz özetle sart. sağlıklı bir bedenin anahtarı az kilo ne yazıkki.

Mutlucum tebrik ederim cn bende ben 2. çocugu hiç mi hiç düşünmüyorum
hazırını bakamıyorum ki yavrum orda burda telef oldu ztn
ancak işten çıkmam çalışmıyo olmam lazım ki o da bu durumda çok zor
herkes kızıyo bana tek çocuk olmaz kardeş lazım evet haklılar belki ama
bi çocuk büyütmek kolay değil imkan olucak ki doğuracaksın :KK43:

GÜNAYDIN KIZLARRRR...:KK3: ,

5 i 1 yerde çay kullandım hatta işyerimde var düzenli içmiştim ilk günler sanki bağırsak düzenimi bozdu. bende bırakımıştım şimdi günde 1 tane içiyorukm yani belki faydası olurdu ama tam bilemiyorum. yalnız iştahı kesiyor tadından dolayı...

tatlısever dostlarım bende aşırı düşkünüm acaba bendedemi insülün direnci var testler yaptırdım ama ona bakıldıgını hatırlamıyorum. bi baktırmak lazım.

mutlu maşallah canım ikinciye niyetleniyorsun bebiş için. bende en çok o yüzden kilo vermek istiyorum bu kilo ile hamile kalsam kapılardan sığmam mazallah... o yüzden çok çalışmam lazım çokkkkkk....

leah kızına başarılar dilerim canım.

dün akşam leslie yaparken düşündümde sauna şortu 1 yıl önce almama rağmen giymediğimi kiloma neden dikkat etmediğimi. irade problemimiz var belkide prsikolojik boşluklardan dolayı doldurmay calıştık yemekle bunları... bazı insanların morali bozuk olur iştahı kesilir bense tüm hırsımı yemeklerden alırım...her şer de bir hayır her hayırda bir şer aramak lazım bu siteye girmeseydım hala yemeye devam edecektim çok şükür Allahıma..

Kendime 1 yıl verdim.

iyiki varsınız kızlar.....

gıcık oldum haaaaa hani şu obeziteyle mücadele proğramı varya sağlık bakanlığının şimdi servisdeki çocuk geldi boy kilo bel çevresi dedi :KK53: neeeee dedim işte yazılacakda zorunluda falan yürü git :KK60:dedim bu benim özelim falan :KK53: abla şu buuu filan dedi çocuk bende bilmiyorum bi ölçülüymde filan dedim laf uzamasın diye sorumlusuda benim ark ben ona özelden söylerim sen listeni ver dedim burdakı servisdeki kızlar zayıf müdür ben bide erk arkadaş var o 90 yazmış aile hekime sevk denmiş ona kii bence daha fazla yaa ne gerek var ben giderim aile hekimine böyle ulu orta ölçülerin kiloların ortada dolaşmasına :84::84::84:

AAAA ne saçma yaa millete neki. Biz hepsinden bilinçliyiz ki zaten sorun sadece uygulamakta :KK69: Bizim eve gelmeseler bari :KK17:

neeeeeeeeeeeeeee,
amanınnnnn bizi nazilerin yaptığı gibi toplayıp zayıflama kamplarına kapatmasınlarr:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bir iki güne bizim eve de gelir hemşire zaten bebek için geldiğin de siz artık verseniz biraz kilo demiştiiiiiiiiiiiiii. pufffffffffffffffff

ya resmen ifşa edilicez ölemiiiiiiiiiiii uffffffffffffffff

canım sıkıldı yaaaaaa

AAAA ne saçma yaa millete neki. Biz hepsinden bilinçliyiz ki zaten sorun sadece uygulamakta :KK69: Bizim eve gelmeseler bari :KK17:

neeeeeeeeeeeeeee,
amanınnnnn bizi nazilerin yaptığı gibi toplayıp zayıflama kamplarına kapatmasınlarr:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bir iki güne bizim eve de gelir hemşire zaten bebek için geldiğin de siz artık verseniz biraz kilo demiştiiiiiiiiiiiiii. pufffffffffffffffff

ya resmen ifşa edilicez ölemiiiiiiiiiiii uffffffffffffffff

canım sıkıldı yaaaaaa

eve gelmediler iş yerinde oldu bunlar ..... çocuk gidip demiş doğa abla vermedi arkadaşda kimseyi zorlama isteyen versin demiş ama valla elim ayağım buz kesti haaaa

eve gelmediler iş yerinde oldu bunlar ..... çocuk gidip demiş doğa abla vermedi arkadaşda kimseyi zorlama isteyen versin demiş ama valla elim ayağım buz kesti haaaa

zaten toplumda şişmanlara öteki muamelesi yapılıyor bir de resmiyete döküldü. evlere de gelirler doğa kesin yoklama gibi tek tek işlenecek. hatta zayıflasak bile belki 100 yıl sonra ailemizden birine sizin buuk buuk halanız mutlu da şişmanmış 2011 senesinde lütfenkilo almayınız denecek

Bu arada kızlar hep ev alalım die bekledik bu zamana kadar ama uzadıkça uzadı miras işi o yüzden kasım gibi kiraya çıkıcaz artık ( annemlerde yaşıyoruzda :KK69: ) hiçbişeyimiz yok şu an bikaç mutfak eşyası aldım onlar var sadece. Bana memnun olduğunuz beyaz eşya yada eşya her ne varsa tavsiye edermisiniz?

bende bekarken polikistiktim, ayrıca göğüslerimde de kitle vardı. 2-3 ay hiç mens olamıyordum. göğüslerimdeki kitle sebebiyle doğum kontrol haplarındanda kullanamadım. çok sıkıştığım zamanlarda söktürsün diye farlutal başlardım. evledim hiç bir korunma yöntemi kullanamadım. doktorum alay eder gibi senin zaten çocuğun zor olur dedi. eşimle ayrı kaldığımız için korunmam gerekti. doktor tek paket ilaç kullanmama müsade etti. evlendikten sonra yaklaşık 2 hafta kanamam hiç durmadı. 2 ay sonra aynı doktora kontrole gittim. iki kistte gözükmüyordu. sonra hiçbir yöntem kullanmadım ve hamile kaldım.

hani sen peşinden koşmayacağım hayırlısıysa olur diyorsun ya. öyle deme. hani bir laf vardır sen eşeğini sağlam kazığa bağla diye. sen günümüzün nimetlerinden bütçen çerçevesinde faydalan. zaten eşinde bir problem yoksa sende yumurtlama sorunu olduğu için hamile kalamıyorsundur. onuda yumurtlamayı sağlayan hap ve iğneler var. birde önceki düşüğü iyi araştır. yapısal bir bozukluk olabilir.

çok konuştum belki özeline indim özür dilerim ama meslek alışkanlığı. tekrar özür dilerim

günaydıııııııııııın güzeller
mutlu ne güzel anlatmışın yine topiğimizi ben de aynen öyle diyorum yani :KK54:
factor ben 5ibiryerde çayı içiyorum ama hazır poşette olandan faydası vardır gibi geliyor sabah akşam içiyorum arada ara veriyorum

herkese merhabalarrr:)
uzuuuunnn aradan sonra kavuşabildim sizlere:) geçmiş okadar çok birikmişki dönemiicem:)
umarım herkes ramazandan ve bayramdan kilo almadan çıkmıştır:)
ben pazartesi günü tatil dönüşü eve gelir gelmez tartıldım ve oda ne kilo almışım:KK43:
tamı tamına 85.5 i gördüm arkadaşlar. ve inanın buraya girmek istemedim 2 gündür o rakamlardan sonra:)
ama bugün sabah tartıldığımda 83.5 i gördüm ve çok sevindiimmmm:) iki gün hemde açta kalmamıştım ama tatildeki ayı gibi yediğim gibi yemedim tabiiki:) tatilde arabayla gezdiğimiz için arabada tahmin edersiniz kiii ıvır zıvır cennetine dönmüştü:)
yedim de yedim yedimde yedim:) konakladığımız otellerde de dikkat ettim aslında saldırmadım açıkbüfelere:)) ama işte artı 1 ile dönmüştüm:) şükürki ödemmiş çoğuda:)
pazartesi salı sadece ne yaptım sizlerle paylaşiim nasıl gitti hemen ödem ve nasıl indim hemen 83.5 e:)

sabah aç karnına kan hapım var ferrum onunla beraber yarım lt suyu bitirdim. bu arada eşim ve kızıma kahvaltı hazırlarken. 1 kuru incir 1 günkurusu ve 1 tatlı kaşığı ballı sıcağa yakın ılık suyumu bitirdim:)
aradan bi 20 dk geçincede sağlıklı kahvaltımı yaptım. ve 2 saatte 1 eskisi gibi sağlııklkı beslendim:) akşamları akşam yemeğind3e biraz fazladan kaçırdıysamda işte böyle gitti ödemlerim:)

bu arada sabahkiler kesinllikle vücuduymuzun lavoba aç ı bence:)

eee sizler nasılsınız. acayip özlemişim sizleri:)
okullar açılınca ne ara vakit bulucam da giricem hiç bilmiyorum:KK43:

kilo aldığımı görünce çok kötü olmuştum ama eşimde 1,5 kilo almış annem kız kardeşlerimde 3 er kilo almışlar diye duyunca neyse bende ayılık yokmuş tek dedim:)

neyse bakiim cumaya düz 83 bildirim yapabilicekmiyim:)

bu sağlık bakanlığının uygulanması diye bahsettiğiniz nedir bu arada??

zaten toplumda şişmanlara öteki muamelesi yapılıyor bir de resmiyete döküldü. evlere de gelirler doğa kesin yoklama gibi tek tek işlenecek. hatta zayıflasak bile belki 100 yıl sonra ailemizden birine sizin buuk buuk halanız mutlu da şişmanmış 2011 senesinde lütfenkilo almayınız denecek

sanki suç işledim ezik hissediyorum kendimi şu ann:KK19:

Bu arada kızlar hep ev alalım die bekledik bu zamana kadar ama uzadıkça uzadı miras işi o yüzden kasım gibi kiraya çıkıcaz artık ( annemlerde yaşıyoruzda :KK69: ) hiçbişeyimiz yok şu an bikaç mutfak eşyası aldım onlar var sadece. Bana memnun olduğunuz beyaz eşya yada eşya her ne varsa tavsiye edermisiniz?

sorununuz en kısa zamanda çözülür inşaallah...sizin için hayırlısı ne ise o olsun...:KK16: canım benim buzdolabım REGAL...televizyonum VESTEL...çamaşır ve bulaşık makinam ARÇELİK...süpürgem FANTOM su filtreli olandan hepsinden çok memnunum...

X