- 29 Kasım 2010
- 4.919
- 8
ben 30 yaşımda evlendim 31 de hamile kaldım 32 de normal doğum ile doğurdum bebeğim 16 aylık yaklaşık. hamilelikte 22 kilo alıp 116 ile doğuma gittim. tek pişmanlığım hamilelikte kilo almak değil kilolu hamile kalmak oldu. yaşımdan daha çok her doktor çok kilolusun sıkıntılı olacak herşey diye yaklaştı. seker vardır tansiyon vardır vardır da vardır şişmansan. neyse yaşı kafaya takmamak gerek önemli olan iyi bakılmış bir vucut. bazı insanlar 45 yaşında hatta 50 yaşında bile doğum yapıyor. bedenlerimizi hırpalamamız sart azımızdan giren herşey fayda da zarar da verebiliyor. sigara içki kola tuz vs bunları kesip normal kiloya inmek hareketli ve sağlıklı bir vucuda sahip olmak sart. 2. çocuğu istiyorum Allah nasip ederse seneye, biran önce gözüm hala alabiliyorken hamilelik ve bebeğin 1. yılını savuşturmak lazım. ama 70 altına inmek istiyorum 22 kilo alsam bile bu sefer o kadar zor bir hamilelik geçirmem
Sen şanslı gruptansın canım ben 80 kilo olduğumda başladı sorunlar yani benim vücut kilo alınca alt üst oldu , adet bile olamıyorum ama bakıyorum bazı kilolularda adetler normal , sorunsuz gebelik geçiriyorlar. Şimdi yine kilo aldım , tartılmaya korkuyorum :44: aynı eskisi gibi tatlı tatlı tatlı. Hiçbişey yemesem sadece tatlı yesem gibi bi durum var yani önce bundan kurtulmam lazım. İnsülin direnci ve pko var bende. Gerçi tedavi oldum ama ilaçları bırakınca yine başladı tatlı krizleri , napıcam bilmiyorum