- 4 Eylül 2011
- 19.191
- 67.785
Günaydınnn herkese güzel bir gün olsun hepimiz için
günaydın sanada hoş geldiiiinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnn herkese güzel bir gün olsun hepimiz için
günaydın sanada hoş geldiiiinnn
Senin bebeğinmi o maşallah çok şekerrr
ben hamileligimde tam 20 kilo aldım ama ikiz dogurmuştum ondan sonra zor veriyorum ikizler 13 yaşında ama kilolar bir geri bir ileri anlamadım gitti .saat 9 dabüyük kızımı sivilce tedavisi için cildiyeye götürcem inşallah ilaçlar işe yarar çok üzülüyo kızım gitmedigi dr kalmadı nerdeysebak o zaman çok şanslısın ben hamileyken bile yer alamadım :S
104 kilo ile başladım. 110 kilo ile hamileliği bitirdim. hamile pantolonundan başka kıyafet almadım (
göbeği çıkmış arkaya doğru esnemiş hamilelere hep içim gitmiştir. bak az kilo aldım diye seviniyor insan ama onda bile yarım kalıyor kilo yüzünden.
gerçi buna en çok erkekler sevinir. düşünsene hamileleliği tek pantolonla atlatmak :))
küçüklük hali teyzesi şimdi 9 aylık bi tosuncuk oldu. tşk ederim. darısı tüm isteyenlerin başına. tatlı bela işte :))
tam sevilcek ayda ben bebekleri 5 aydan sonra seviyorum biraz sevimli oluyorlar tek çocukmu ALLAH BAGIŞLASINküçüklük hali teyzesi şimdi 9 aylık bi tosuncuk oldu. tşk ederim. darısı tüm isteyenlerin başına. tatlı bela işte :))
ben hamileligimde tam 20 kilo aldım ama ikiz dogurmuştum ondan sonra zor veriyorum ikizler 13 yaşında ama kilolar bir geri bir ileri anlamadım gitti .saat 9 dabüyük kızımı sivilce tedavisi için cildiyeye götürcem inşallah ilaçlar işe yarar çok üzülüyo kızım gitmedigi dr kalmadı nerdeyse
Aminnn Allah ona sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah. Bizde istiyoruz eşimle ama bakalım Allah nasip edecekmi :26:
günaydın arkedeşlerrrrr,
öncelikle ayşecim saol ilaç tavsiyen için minozet almıştım emziriyorum ya bi o na güveniyorum. ama pek işe yaramadı gece yarısına kadar sürdü. uyandıımda yoktu dönmez inşallah.
fadimem nasılsın nasıl gidiyor diyet spor,
yeni gelen arkadaşlar (artık eskidim sayılır değilmi yena ve beyzuşa saygıyla söleebilirim, 1-2 aya 1 sene olacak) hoşgeldinizzzzz....
bizim topiki diğerleri ile ben kıyaslayamıyorum pek girmedim ama bir defa bir gruba girip bişi sormuştum hiç kimse oralı olmayınca bozulmuştum bayaaa...
neyse biz böle çoluk çocu,k iş güç, dert tasa, mutluluk heyecan herşeyi paylasan bir grubuz. ilginçtir arada zayıflıyıveriyoruz dermişimmmm (bir gün bir arkadaş gidin sorunlarınızı başka yerde konusun burası art 90 zayıflama grubu diye bir öneri de bulunmuştu ilk enteriydi galiba). neyse keyifliyizdir, akıllıyızdır, hatta bayaaa kadın kadın bir grubuz, bir gücümüz bunca zaman boğazımıza geçmemiş o da burada buluşmamıza vesile oldu varmış bir hayır diyeyim.
kış geliyor elbet güzel bir sonbahar önümüzde. yine içimizde dışımızda fırtınalar esecek, yağmurlar yağacak, sonra tekrar güneş ışışıl ışıl pırıldayacak ve biz kendimizden emin gülümseyeceğiz hayata ve birbirimize. hem kilo vereceğiz hem harika işler becereceğiz bu kış eminim. bu grup böyle bir grup çünkü kadın kadın dolu dolu ayağı yerine basan bir grup.
inşallah olur canım. valla şikayet et oğlundan desen o kadar çok şeyden şikayet edebilirimki. niye yaptın o zaman ne gerek vardı ne katlanıyosun de. alttaki iki dişini göstererek sana gülümsemesi yokmu. milyonlarca şikayetini bitiriyor. bazen derler ya çocuk çok ağladı susturamadım bende onla ağladım diye bazen hakketen öyle oluyor. erkekler kucağına almadan bilemiyor baba olduklarınıda kadınlar rahme düştükten sonra sahipleniyor. canının canını.
yaşın kaç bilmiyorum ama bence geciktirmeyin. ben 28 eşim 30 yaşında ebeveyin olduk. günümüz yaşam koşullarında çocuğun temposuna ayak uydurmak zor. düşünsene oğlum 10 yaşında olcak eşim 40. çocuğun en enerjik zamanlarında eşimin en ağırlaştığı dönemler olcak. tez zamanda nasip olur inşallah
Anladım canım ama ben 29 umda evlendim zaten o sene gebe kaldım ama düşük oldu sonrada pko çıktı falan filan tedavi derken gene geçti bir sene daha şimdi 31 yaşındayım eşim 32. Uzmanlar 30 yaşına kadar doğum yapmayı tavsiye ediyor ama kısmet olmadı işte Bundada vardır bi hayır diorum bide ben hayırlıysa nasip et Rabbim die dua ediyorum hep yani olmazsada peşine düşmem , bilicemki hayırlı olsa Rabbim nasip ederdi. İllaki çok üzülürüz ama diğer taraftanda ne hayırsız evlatlar görüyoruz. İnsanlar canını dişine takıp bakıp büyütüyorlar ama sonuç hüsran oluyo malesef. Birde 40 yaş genç bi yaş nie öyle düşünüyorsunki? Hem erkekler 40 dan sonra zıvıtıyoya , seninkinin zamanı olmaz öyle şeylere , çocuğa yetişmekle meşgul olur işte