Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben neden Mutlu'nun albümünü göremiyorum acaba...

Arkadaşlık isteğimi onayladı ama göremiyorum...Allahım körmü oldum ben şimdi...Görmek istiyorum ama ;merak ettim yeni halini....

yenaaaa vermemiz sart öle 20 ile 30 la bitmiyor ama çok zordu o günler evden çıkmamak için her türlü bahaneyi kullanıyordum. bebeğim olmasa heralde hiç çıkamazdım daha yer daha kapanırdım içime. şimdiki halim elbette iyi ama 90 kiloyum yaklaşık, normal kilomdan 15 kilo fazla yani.offffffffffffff bitirelim cidden bu işi yürüyüsümüzü yapıp tutalım boğazımızı.

bana benzemiyorsundur elbet ben fotolarını gördüm çok güzelsin ama benzediğini düşünüyorsan bile vermeye çalışmalısın durmadan bu kez 2012 yazına başka olmalı herşey.

Yok yok kesinlikle 2012 yazı başka olmalı hepimiz için...
Hatta 2012 yazında birbirimize şunu demeliyiz çok kolaymış aslında neden bu kadar uzatmışız özellikle ben diyeceğim bunu size..))

Çok teşekkür ederim son iki fotonu eklediğin için...Suratıma çarptın resmen bilmedende olsa..

Son düzenleme:
Ben neden Mutlu'nun albümünü göremiyorum acaba...

Arkadaşlık isteğimi onayladı ama göremiyorum...Allahım körmü oldum ben şimdi...Görmek istiyorum ama ;merak ettim yeni halini....

Beyzuşum kesinlikle görmelisin mucize yaratmış resmen...Şu anki ben onun eski hali dombili dombili...:KK59:

Topiğimizin güzel pıstıkları

sizlere hoş sohbetler diliyorum ve ufak ufak kaçıyorum yarın sabah kalkar kalkmaz koşubandımla öpüşüp barışacağım sonuçta daha coooook taşıycak zavallım beni :KK60: öğlende de en azından hastane işlerine koştururken kafam dinç olur birde oradakide artı olur bana.
:122: :122: :122: çok pis gaza geldim her şeyimi ayarlamam lazımki düzenim bozulmasın ve bende dediğiniz gibi en azından 2012e eccük daha zayıf bir giriş yapayım.
Birşeylerle oyalanmazsam zaten yine bunalıma giriceğim cünkü eşimden ümidimi kestim Babası ve iş derken adam sadece eve geldiğinde annesinin yanında bir merhaba diyor sonra bir daha yok. Yattığını bile ancak 10 dakka içinde arka taraftan gelmediğinde anlıyorum iyi geceler bile diyecek hali kalmadı adamcağızın.
Bari ben biraz kendime yoğunlaşayım yoksa kendimi biliyorum başlarım iki üç gün sonra adama sardırmaya sen benle ilgilenmiyorsun diye :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: ( sırnaşık kedi gibiyim yaw ille ilgisi üzerimde olcak :KK60::KK60::KK60:)

Neyse size iyi geceler
Allaha emanet olun kızlar yarın sabah görüşürüz inşallah

Öpüyorum kocaman

MUTLUCUĞUM;

Sen onayladın ama ben senin arkadaş listende görünmüyorum;ve fotolarını görmek istiyorum.

Eksik bir şeymi var canım.Uygun bir zamanda bakarsan sevinirim.......

HERKESE İYİ GECELER GÜZELLER....[/COLOR]

Son düzenleme:
mutlu farkı görmeyenlere diyecek bişeyim yok
eski halinde kendimi gördüm ben de aynıymışım eşim açtı şimdi bir resim karşımda duruyor
şükürler olsun rabbime kalan margarinler korksun bizden Allahın izniyle eritip atacağız
yenacım nasıl geçti günün çaldın yine felekten bir gün daha

MUTLUCUĞUM;

Sen onayladın ama ben senin arkadaş listende görünmüyorum;ve fotolarını görmek istiyorum.

İyi geceler canım...:KK71:

Sanırım bir süre sonra onaylanıyor yanlışta biliyor olabilirim..

mutlu farkı görmeyenlere diyecek bişeyim yok
eski halinde kendimi gördüm ben de aynıymışım eşim açtı şimdi bir resim karşımda duruyor
şükürler olsun rabbime kalan margarinler korksun bizden Allahın izniyle eritip atacağız
yenacım nasıl geçti günün çaldın yine felekten bir gün daha

Çok güzel geçti asu'cum ama çok yorulduk..
herşeyden önce kızım çok eğlendi en sevdiği arkadaşıda vardı ona moral oldu epey..

Günün sonunda barış yine hep kucağımdaydı belim kolum mahfoldum..birde hastalanıcam sanırım.:KK43:

yeni foto koydum oh fark etmiş elbet. etmese bile 46 beden kalsamda 65 kilo olacağım ohhhhhhhhhhh sefam olsun.

10 kg verme durumumuza bakıcaz beyzusun dediği gibi 10 değil 8 verelim 8 değil 5 verelim nolecek önemli olan verelim paket sanayağlarını.
masallah canim :nazar::nazar:çok guzel olmussun:nazar::nazar: baya fark var gormemek için kor olmak lazim soylemeyenler çekemeyenlerdir seni:KK60::KK60: bosver fistik gibi olmussun valla
benim hiç 107 kiloluk resmim yok evden pek çikmadigim gibi fotograflarda hep birilerinin arkasina gizlenmisim yada hiç katilmamisim aralarina ama 96.5 ken çektim 88kende ve haftaya tekrar çekecegim fark var bendede belli ama senin kilon çok orantiliymis sanslisin buyonden benim çogunluk gobekte dar giysem hamile gibi duruyorum uuff benimde kurtulmam lazim kilolarimdan 9kasim bayram gunune kadar 70olmak istiyorum 2.ayin 14 dude evlilik yildonumumuz kismetse 60 olmak istiyorum insallah olurum
INSALLAH hepimiz kurtulacagiz

yenacım hassas arkadaşım çok takıyorsun kafana rahatlat kendini biraz sen yürüyüşe de başla tamammı biraz bu tarafa odaklan bakalım

MUTLUCUĞUM;

Abla oldu heralde

masallah canim :nazar::nazar:çok guzel olmussun:nazar::nazar: baya fark var gormemek için kor olmak lazim soylemeyenler çekemeyenlerdir seni:KK60::KK60: bosver fistik gibi olmussun valla
benim hiç 107 kiloluk resmim yok evden pek çikmadigim gibi fotograflarda hep birilerinin arkasina gizlenmisim yada hiç katilmamisim aralarina ama 96.5 ken çektim 88kende ve haftaya tekrar çekecegim fark var bendede belli ama senin kilon çok orantiliymis sanslisin buyonden benim çogunluk gobekte dar giysem hamile gibi duruyorum uuff benimde kurtulmam lazim kilolarimdan 9kasim bayram gunune kadar 70olmak istiyorum 2.ayin 14 dude evlilik yildonumumuz kismetse 60 olmak istiyorum insallah olurum

Canım daha öncede söyleyecektim hep unutuyorum senin doğumun yeni sayılır..Bir yıldan sonra toparlar göbeğin..
MErak etme sende bu azim varken başarırsın..70 li kilolarda plates yapmaya başlarsın..daşşş gibin olursun.:)

Son düzenleme:
Çok güzel geçti asu'cum ama çok yorulduk..
herşeyden önce kızım çok eğlendi en sevdiği arkadaşıda vardı ona moral oldu epey..

Günün sonunda barış yine hep kucağımdaydı belim kolum mahfoldum..birde hastalanıcam sanırım.:KK43:

güzel geçmesine sevindim kzın için iyi olmuş böylece sen de rahatlamışsındır
kucakta çocukla zor tabii ben de yeğenim olunca kolum sırtım ağrıyor dikkat et canım kendine hasta neyim olma daha çok yürüyüş yapacağız demi ama

Ayyy çok uykum geldiii..
Hepinize iyi geceler....

ÖPtüm sizi şapşup..:))

yena pilateseten ben de umutluyum ocak ayında hanımlar lokaline kayıt yaptırmayı düşünüyorum ben de daş gibin olurmuyumki

Saol cok, guzellesiyoruz el ele

güzel geçmesine sevindim kzın için iyi olmuş böylece sen de rahatlamışsındır
kucakta çocukla zor tabii ben de yeğenim olunca kolum sırtım ağrıyor dikkat et canım kendine hasta neyim olma daha çok yürüyüş yapacağız demi ama

Barış kocaman oldu bide, askere alcaklar yakında..:KK1:

Yok ben regl oldum gibi..Hastalıktan kastım oydu..:)

iyi geceler 2012 nin çitirlari
sabah erken kalkicam pasalarim okula basladi bugun
git gel serivenlerimiz basladi buyuk oglumun okulu biraz uzak onlari birakip gelmem yarim saatimi aliyor gunde 4kez tekrarliyorum(yemeklerini yedirip tekrar goturuyorum) buda fazladan 2saat eder :62 yuruyuslerimizde basladi arkadaslarla 4tombigiz simdilik
yarina bol eksili gunler insallah:KK16::KK16:

X