genclıgımız curumeyecek canım ınanırsan yaparsın ben 31 yasındayım ve bugune kadar burdakılerde bılır cok dıyet denemem oldu genelde sonucu husran oldu gıtmedıgım dıyetısyen akapunturcu (kı alanında en unlusuydu) ıçmedıgım ılac uygulamadıgım dıyet kalmadı en sonunda ıyı bır dıyetısyen buldum anlasabıldıgım ve hıç lıste yapmadan sıstemı oğrettı bana onunla 4 ayda 20 kılo verdım gunde 1 saat yurudum ılk 1 aydan sonra basladım yurumeye cunku 120 kıloyken nefes nefese kalıyordum yuruyemıyordum cok terlıyordum sanada anlatayım sıstemımı gunde 5 tahıl-sımdı 4 yıyorum- + 3 meyve+3 sut+3 et yıyorum bunların porsıyonunuda ogrettı 1 tahıl demek 1 dılım 25 gr lık ekmek yada 2 kasık pilav veya makarna 1 orta boy mısır yada 1 su bardagı patlamıs veya haslanmıs yagsız mısır 1 kepce corba-kremasız tabı- gıbı bıraz karısık gorunebılır ama ogrenınce kolay gelıyor yanı 5 tahılı ıstersen 10 kasık pılav olarak ıstersen 6 kasık pılav+2 dılım ekmek olarak ye yanı ayarla hesapla ye
1 et:1 tavuk baget yada 50 gr buda 1 avuc ıçı yapıyor et veya tavuk ,yada 3 kofte yada 1 hamburger koftesı buyuklugunde kofte,1 k.kutusu buyuklugunde beyaz peynır yada ınce buyuk dılım kasar yada 1 yumurta
1 sut:1 su bardagı sut yada yogurt
1 meyve:meyve porsıyonları ınternette yazıyor kucuk boy muz yada 1 orta boy elma armut ...vs
bunlarla zayıfladım canım yaz tatılınde bıraz saldım ama cok almadım kılomu 100 e sabıtledım 3 ay cok cıkulata yedım yurtdısına tatıle gıttıgımde ama kılo almadıgıma sasırdım cıdden yuruyusun faydası var bırde bende ınsılun dırencı varmıs onceden cok tatlı yerdım sonra dr um ılac verdı onunla fazla yememeye basladım yurtdısındakı kacamagımı saymazsak hatta sımdı hıç sekerlı bısı yemıyorum boyleyken boyle canım benım lıstemı kullanabılırsın karısık gelmezse ozgur hıssettırıyor kendını bırde gunde 10 yk etsız sebze serbest salatalık domates yesıllıkler sınırsız
emınım sende vereceksın kendıne guven neden bızde yapamayalım demı?
bence kural koymak guzel ben sadece yuruyus bandında kardıyo yapıyorum leslı yapmıyorum bırde platese gelecek ay tekrar baslıyorum
plates cıdden sıkılastırıyor spor hocam baslamadan olculerımızı aldı 1 ayın sonunda heryerımden toplamda 89 cm ıncelmıstım 100 kusuru gecende vardı sadece haftanın 3 gunu gıtmeme ragmen pantolonlarım bolarmıstı hatta daralttırdıklarımı bıda daralttırdım
bırde kardıyo cıdden cok terletıyor benı senın nabız en fazla kaca kadar cıkıyor benım galıba kalbım buyuk nabzım kosarken bı baktım 59 yuh dedım bıde artacak dıye kosuyorum
bende bugun bayadır gormedıgım arkadaslarımla bulustum hepsı coook zayıflamıssın dedıler hatta zayıflayınca cok guzellesmıssın dedıler moralım duzeldı ıkıde bı nazar degmesın dıye tu tu tu
dedıler tukruk ıçınde kaldım anlayacagın ınsanın moralı duzelıyır valla
nasıl anlasılmaz 100 lerden 80 lere ındın olurmu oyle sey hem ben fotonu gordum harıka gorunuyosun ben kendı kendıme acaba 80 lere ınınce bende boyle guzel fıt gorunurmuyum dedım boyun kac canım bence hıç moralını bozma benımde bazı arkadaslarım her an yanında olduklarım zayıfladıgımı farkedemıyor onlar hergun gorduklerı çın bazılarıda ınattan soylemıyor neyse ben tartıya ınanırım kım ne derse desın masallah
cok ıyı verdın devam et