Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarr.bugün çooook uzun aradan sonra ilk defa çok tempolu bir şekilde hemde yolun yarısı da baya bi yokuş olacak şekilde 55 dk yürüdüm..ancak spor aykkabılarım yeniydi ve yolun yarısında acıdan yürüyemedim.sonra bi baktım küçük ayak parmaklarımı vurmuş ayakkabı vede kanatmış.su toplamış....offf şu anda birinin suyu patlamış,birinin suyu içerde öylece duruyorlar.çok sevindim dışarda arkadaşımla yürüdüm diye ama acı içinde tamamladım yürüyüşümü.siz siz olun yeni ayakkabıyla benim gibi delilik etmeyin.bi ara taksi tutmayı düşündüm sonra aklıma ökçelerine basarak terlik gibi giymek geldi ve yürüyüşümü o şekilde tamamladım.yanımdaki arkadaşım 45 yaşında 63 kilo ve 3 kilo fazlası için her gece yürüyormuş.hemde ne hız benden 19 cm fln kısa ama ona zor yetiştim yürürken.geldiğimde dayak yemiş gibiydim :))) valla ne azim bu yaşta dedim.ben 33 yaşında şişko şişko dolaşıyorum.bbiraz boy varda kurtarıyoruz:))))

factor b ben seni hatırlıyorum hoşgeldin
toksin sağol canım hafif atlattı işte dün biraz ateşlendi ama
mutlucum aynen canım biz devam ediyoruz yolumuza bende de var göbek ama iyiyim yani 113kiloya göre tabiiki en azından bişeyler alıp giyebiliyorum

Bi eksik var diorum YENAAAAA nerlerde yaa. Neyse kızlar size iyigeceler ben acıkmadan uyiyim hemencik. İyigeceler :KK74::92:

Banuda gelmiş ohh ohhh. Nasılsın fıstık? Bebiş olayında bi gelişme varmı ? Yasafat , yağmur gözlü ve diğer tanımadığım kızlar sizlerde iyisiniz inşallah.
Valla senden sonra bir negatif denemem daha oldu şimdi 10 gün sonra yine başlıyorum artık son olur inşallah sende düşünmeye başlamışsın hadi hayırlısı canım benim kilolar yerinde sayıyor valla.

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrr

Geçte olsa gelebildim :KK34: bugün sabah kızımı 1 yaş aşısına götürdükten sonra yine geç saate kadar KVlerdeydik. KP maalesef hala aynı düzeleceğede benzemiyor tabi yine allah bilir. İşin garibi eskiden benden gram hoşlanmayan adam benim haricimde kimseyi tanımıyor. Bugün biraz canı sıkılmasın diye sohbet ettim onunla hem hafızasını sınamak adına ve okadar çok karıştırdı ki kendimi zor tuttum ağlamamak için. KVyle tabiki yine bir gerginlikti gitti hiç konuşmadığı halde sırf bakışlarıyla bile gerdi beni. Bir ara gelen bir komşu kızına evlenmesi konusunda terkinlerde bulunurken bile başladı kız boşver kiloluda olsa kabul et erkeğin kilolusu cirkin durmaz yok erkek kiloluda olsa fark etmez ama kadında öylemi demeye bana yan yan bakarak. Sırf kPin hattırı için duymamazlığa geldim ama kadın adam olmaz ya kocasının derdine yanacağına hala işi bana laf sokmak. KP bile allah razı olsun her gün geliyorsun diyor o desen aman sen cocuğunu sustur bana yeter nasılsa ben yapıyorum her işi diye. Bakalım yarın doktoruyla görüşcem KPle ilgili rapor cıkacaktı ona göre neyin ne olduğu öğrenilecek. Aslında adamcağız ölse o dengesizden kurtulcakta ama yine dua ediyorum allah uzun ömür versin şifa versinde ben idare etmeye calışırım. Neyse fazlada sıkmim canınızı dertlerimle :KK34:

10 kilocular,

Dalokinin dedigi gibi bazi kosullar koyarsak hedefe iyice kitleniriz gibime gwliyor..

1. Hergun yarim saat yuruyus ( mutlu bizim gunlukleri takip eder ,isin? Yoksa Beyzus Abla mi yapio?)
2.ilk ay 4 kiloyu tutturamazsak aramizda yorumlasalim, yuruyus mu artacak naapicaz diye..

3. kacamaklarin karsiligi olsun.. Mesela dondurma yedin yuru bakalim yarim saat, baklava yuttun daha beter 2 saat utu yap...
bir de bir arastirma onerim var. mDem garanti hergun sporumuz olacak, denek gruplari yapalim.. Mesela bir hafta Lesli bir hafta yuruyus yapalim, donusumlu olarak bakariz hangisi gercekten daha iyi geliyor. Bedenimizi de iyice taniriz..

Bende kesinlikle katılmak istiyorum baştan yemedi ama baktım kasım demişsiniz olur azim gösterirsem diye birde bu şekilde daha bir hırslı olurum bende. Şimdilik her gün KVye gitmek zorundayım ama bugün eşimede dedim bütün gün kalamam çünkü gerçekten iki gündür mideme yine kramplar giriyor diye hem diyetimi takip edemiyorum cünkü KV kahvaltı hariç bir tek akşam yemeği yapar öğlen hiç birşey pişirmez torunlar olduğu halde. Bende hayatta girip mutfağında çorbada olsa yapamam cünkü sevmez başkası mutfakta yemek yapsın ancak temizlemeye sokar beni bende cocuklarında yemek düzeni bozuluyor diye karar verdim her sabah bir uğrayıp yukarı kaçarım bir de öğleden sonra uğrarım akşamda eşim bir kaç saat uğrar yoksa benim zayıflama ve spor işim yalan olur.
Alt tarafı bende varım diyecektim bak nasıl lafı uzattım :KK60: Bütün gün doğru dürüst kimseyle konuşmayınca yan etkisi bu işte :KK60::KK60::KK60::KK60:
Totoşumuda sıkar sporumuda yaparım yarından itibaren :KK34:

Kizlar benim ortanca oglum 2 yasina kadar apir kupur herseyi yiyen. İstahli hatta obur bir cocuktu. Birden, bebegin gelisiyle ve 2 yas krizi ile istahi bicak gibi kesildi, takintilari artti , mesela 1 hafta boyunca sadece haslanmis yumurta yiyor sonra birden onu birakip uc ogun zeytin yiyor sonra 10 gun sadece meyve isteyip herseyi reddediyordu.. Sinir oluyordum hicbisey yemedikce ben hazirliyorum o reddediyor, bisey yapiyorum baska bisey istiyor onu da yemiyordu filan... (Simdi Beyzus Abla, dermisim ki bilmemnerden bir set aldim hemen istahi acildi hah ha)

Neyse buna 1 haftadir balik yagi icirmeye basladim, 2 gundur cok istahli, etegime yapisip duruyor, "anne bana ne vercen " diye..

Bu arada oglum anormal cumleler kurmaya basladi : " kirmizidan gecilmez, yesilden gecilir, yoksa arabalar carpar, cok canin acir". Esimle bakakaldik birbirimize....

Maaşallah valla allah nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar: Şimdikiler zaten hepsi analarının gözü :KK60::KK60::KK60: Benimki hesapta bir yaşında ama kuzucuk dışarda sırf ilgi çekmek için ne cilveler yapıyor özellikle erkeklere ( 15 - 16 yaş arası :KK60:) öpücük atıyor, el sallıyor birde elbise giydirdiğimizde eteğinin ucunu tutarak yürüyor yelloz :KK60::KK60::KK60: Valla eşimde diyor bundan çekeceğimiz var şimdiden belli diye :KK60:

vee tatil bitti....artı 1,5 la tatili bitirmiş bulunuyorum...hiççç pişman değilim ben daha fazla almışımdır sanıyordum... selam kızlarr nasılsınız???....özledim sizi beee:KK16::KK16::KK16:

yaklaşık 40 sayfa gibi bir geçmiş var ve benim okumaya hiçç vaktim yok...:KK43:((

Hoşgeldin sefalar geldin :KK71: Bizde seni özledik valla maşallah tatilide en mümkün olduğu şekilde bitirmişsiin :KK34: merak etme sen o fazladan aldığın 1,5 kilocuğu kesin en kısa sürede verirsin.

kızlar yıl sonuna 17 hafta kalmış. bu sapıtmazsak en az 15 kilo atabilecek sansımız var demek. yav süperrrrrr. 2012 geliyorrrrrrrrrrrrr.
Ağzından bal damlıyor mutlucuğum yaa :KK9: valla ben okadar verdikten sonra zaten baya hafifler sonrada daha rahat spora asılırım diye düşünüyorum. İnşallah yılbaşı gecesi artık gözle görülür bir fark olur bendede o zamanda artık bir şampanya patlatırım herhalde :KK60::KK60::KK60:

mrb yasaf bı zmanlar snde benmle aynı kılodaymıssın yasınız kac merak ettım bırde nasıl verdınız kıloyu merak ettım bnmlede paylasırmısınız bnde bugun basladım hayırlısıyla ıns zayıflarm yoksa gençliğim çürüycek :KK43::KK43:

genclıgımız curumeyecek canım ınanırsan yaparsın ben 31 yasındayım ve bugune kadar burdakılerde bılır cok dıyet denemem oldu genelde sonucu husran oldu gıtmedıgım dıyetısyen akapunturcu (kı alanında en unlusuydu) ıçmedıgım ılac uygulamadıgım dıyet kalmadı en sonunda ıyı bır dıyetısyen buldum anlasabıldıgım ve hıç lıste yapmadan sıstemı oğrettı bana onunla 4 ayda 20 kılo verdım gunde 1 saat yurudum ılk 1 aydan sonra basladım yurumeye cunku 120 kıloyken nefes nefese kalıyordum yuruyemıyordum cok terlıyordum sanada anlatayım sıstemımı gunde 5 tahıl-sımdı 4 yıyorum- + 3 meyve+3 sut+3 et yıyorum bunların porsıyonunuda ogrettı 1 tahıl demek 1 dılım 25 gr lık ekmek yada 2 kasık pilav veya makarna 1 orta boy mısır yada 1 su bardagı patlamıs veya haslanmıs yagsız mısır 1 kepce corba-kremasız tabı- gıbı bıraz karısık gorunebılır ama ogrenınce kolay gelıyor yanı 5 tahılı ıstersen 10 kasık pılav olarak ıstersen 6 kasık pılav+2 dılım ekmek olarak ye yanı ayarla hesapla ye

1 et:1 tavuk baget yada 50 gr buda 1 avuc ıçı yapıyor et veya tavuk ,yada 3 kofte yada 1 hamburger koftesı buyuklugunde kofte,1 k.kutusu buyuklugunde beyaz peynır yada ınce buyuk dılım kasar yada 1 yumurta

1 sut:1 su bardagı sut yada yogurt

1 meyve:meyve porsıyonları ınternette yazıyor kucuk boy muz yada 1 orta boy elma armut ...vs

bunlarla zayıfladım canım yaz tatılınde bıraz saldım ama cok almadım kılomu 100 e sabıtledım 3 ay cok cıkulata yedım yurtdısına tatıle gıttıgımde ama kılo almadıgıma sasırdım cıdden yuruyusun faydası var bırde bende ınsılun dırencı varmıs onceden cok tatlı yerdım sonra dr um ılac verdı onunla fazla yememeye basladım yurtdısındakı kacamagımı saymazsak hatta sımdı hıç sekerlı bısı yemıyorum boyleyken boyle canım benım lıstemı kullanabılırsın karısık gelmezse ozgur hıssettırıyor kendını bırde gunde 10 yk etsız sebze serbest salatalık domates yesıllıkler sınırsız
emınım sende vereceksın kendıne guven neden bızde yapamayalım demı?

10 kilocular,

Dalokinin dedigi gibi bazi kosullar koyarsak hedefe iyice kitleniriz gibime gwliyor..

1. Hergun yarim saat yuruyus ( mutlu bizim gunlukleri takip eder ,isin? Yoksa Beyzus Abla mi yapio?)
2.ilk ay 4 kiloyu tutturamazsak aramizda yorumlasalim, yuruyus mu artacak naapicaz diye..

3. kacamaklarin karsiligi olsun.. Mesela dondurma yedin yuru bakalim yarim saat, baklava yuttun daha beter 2 saat utu yap...
bir de bir arastirma onerim var. mDem garanti hergun sporumuz olacak, denek gruplari yapalim.. Mesela bir hafta Lesli bir hafta yuruyus yapalim, donusumlu olarak bakariz hangisi gercekten daha iyi geliyor. Bedenimizi de iyice taniriz..

bence kural koymak guzel ben sadece yuruyus bandında kardıyo yapıyorum leslı yapmıyorum bırde platese gelecek ay tekrar baslıyorum

Dalokim, simdilik tablo vb islere girmeyelim, gidisata bir bakalim... Ama senle ben asiriya kacalim istersen:KK66:
Mesela birbirimize ceza keselim filan ha ha...

Yalniz sunu da okudum, gunde 60 dakikadan fazla cardio kaslari yakiyormus bu keain.. Yani yurmekse veya yuzmek, kosmak , leslie ne ise maksimum 60 dakika... Fazla yaptim iyisini yaptim olmuyor, kas gelisemiyor. Bir de haftada 1 gun kesin dinlenmek gerekioyrmus. Cunku kas kutlesi dinlenme sirasinda artiyormus..yani 5 veya 6 gun cardio 1 veya 2 gun dinlenme yapicam ben kendi adima...

toning yani kas gelistirme de haftada en fazla 3 gun 15-20 dakika gerekiyor.bunu da mesela tv izlerken ya da yatarken baslarin mekiklerle vb. Ama ben 1 ay kadar sonra , yani evin rutinlerini duzene koyunca 3 gun pilates filan basliycam haftada...ama yine 20 dakika kadar.

Sonra 30 gun de jillian yaparim, ver elini olimpiyatlar...

plates cıdden sıkılastırıyor spor hocam baslamadan olculerımızı aldı 1 ayın sonunda heryerımden toplamda 89 cm ıncelmıstım 100 kusuru gecende vardı sadece haftanın 3 gunu gıtmeme ragmen pantolonlarım bolarmıstı hatta daralttırdıklarımı bıda daralttırdım:KK1:bırde kardıyo cıdden cok terletıyor benı senın nabız en fazla kaca kadar cıkıyor benım galıba kalbım buyuk nabzım kosarken bı baktım 59 yuh dedım bıde artacak dıye kosuyorum

iyi akşaölar kızlar günüm güzel geçti moral tavan yaptı eski komşularımla beraberdik ilk komşularım benim ayrı yerde oturuyoruz artık ama görüşürüz sık sık ama 6 aydır görüşmemiştik haberleri yoktu benim kilo verdiğimden hepsi çok beğendi şoka girdi bazısı tabii nasıl yaptığımı sordular diyetisyen edasıyla tavsiyelerde bulundum :KK60:
havam yerindeydi yani beyzanın deyimiyle
yediklerime gelince abartmadım ama gittiğim arkadaş mardinli süper dolmalarından yedim biraz biraz da kabak ve havuç salatası yoğurtlu tatlıların sadece tadına baktım toplam 2 tatlıdan 2 çatal kurabiyeye felan hiç pas vermedim dönüşte de yürüdük kızlarımla yarım saat kadar:KK66:

bende bugun bayadır gormedıgım arkadaslarımla bulustum hepsı coook zayıflamıssın dedıler hatta zayıflayınca cok guzellesmıssın dedıler moralım duzeldı ıkıde bı nazar degmesın dıye tu tu tu :KK1: dedıler tukruk ıçınde kaldım anlayacagın ınsanın moralı duzelıyır valla

hah ne güzel hosimatonu da hallet arada, verecez 20 kilo daha bitiricez bu işi. yıl başına 20 ser kilo atsak pek süper olur. bugün ablam bozdu beni neyazıkki biraz. onun bir arkadaşı var 50 yaşlarında, hatta bebeği var 3-4 yaşında neyse biz karşılaştığımızda dalokiyle ilgili bir iki laf sokmuştu ben de kıl olmuştum. kadın benden bayaaa kısa ve oldukça kiloluydu aynı zamanda. velhasılkelam kadını görmüş ablam kadın 8 kilo vermiş ve ablamın yorumu o bayaaaa toplanmış çok fark etmiş. ben 20 kilodan fazla verdim o kadar fark etmemiş neyse. off. demekki bir 20 daha vermeden kimse bişi anlamayacak. ben de insana benzeyemeyecem.

nasıl anlasılmaz 100 lerden 80 lere ındın olurmu oyle sey hem ben fotonu gordum harıka gorunuyosun ben kendı kendıme acaba 80 lere ınınce bende boyle guzel fıt gorunurmuyum dedım boyun kac canım bence hıç moralını bozma benımde bazı arkadaslarım her an yanında olduklarım zayıfladıgımı farkedemıyor onlar hergun gorduklerı çın bazılarıda ınattan soylemıyor neyse ben tartıya ınanırım kım ne derse desın masallah:nazar:cok ıyı verdın devam et

Mutlu çok fark var sende ve kilo verdiğin bariz belli..NAsıl farkedilmez anlamıyorum..

YENACIĞIM;:KK69:

Hoş geldin canım.....

Ne diyorsun hayatım;kasıma kadar 10 kilo verebilirmiyim acaba....Çok istiyorum amaaaaaa...........

YENACIĞIM;:KK69:

Hoş geldin canım.....

Ne diyorsun hayatım;kasıma kadar 10 kilo verebilirmiyim acaba....Çok istiyorum amaaaaaa...........

Beyzuşum nasılsın seni çok özledim ben...:KK70:
zaten seninle aralıkta 10 kg. demiştik şimdi kasım sonu yapalım olur değilmi.? Bende çok istiyorum hemde çok..

Çok istediğimiz için olur bence..:)

Akşam vizontele tuuba'yı izledim yine..Hem hüzünleniyorum hemde kahkahalarla gülüyorum...:)

Filmin sonunda Emin diyorki tuuba'ya - buraya gelen az ama giden çok-

Bilenler bilir bu repliği..- ceviz getirem yersen..:))))

genclıgımız curumeyecek canım ınanırsan yaparsın ben 31 yasındayım ve bugune kadar burdakılerde bılır cok dıyet denemem oldu genelde sonucu husran oldu gıtmedıgım dıyetısyen akapunturcu (kı alanında en unlusuydu) ıçmedıgım ılac uygulamadıgım dıyet kalmadı en sonunda ıyı bır dıyetısyen buldum anlasabıldıgım ve hıç lıste yapmadan sıstemı oğrettı bana onunla 4 ayda 20 kılo verdım gunde 1 saat yurudum ılk 1 aydan sonra basladım yurumeye cunku 120 kıloyken nefes nefese kalıyordum yuruyemıyordum cok terlıyordum sanada anlatayım sıstemımı gunde 5 tahıl-sımdı 4 yıyorum- + 3 meyve+3 sut+3 et yıyorum bunların porsıyonunuda ogrettı 1 tahıl demek 1 dılım 25 gr lık ekmek yada 2 kasık pilav veya makarna 1 orta boy mısır yada 1 su bardagı patlamıs veya haslanmıs yagsız mısır 1 kepce corba-kremasız tabı- gıbı bıraz karısık gorunebılır ama ogrenınce kolay gelıyor yanı 5 tahılı ıstersen 10 kasık pılav olarak ıstersen 6 kasık pılav+2 dılım ekmek olarak ye yanı ayarla hesapla ye

1 et:1 tavuk baget yada 50 gr buda 1 avuc ıçı yapıyor et veya tavuk ,yada 3 kofte yada 1 hamburger koftesı buyuklugunde kofte,1 k.kutusu buyuklugunde beyaz peynır yada ınce buyuk dılım kasar yada 1 yumurta

1 sut:1 su bardagı sut yada yogurt

1 meyve:meyve porsıyonları ınternette yazıyor kucuk boy muz yada 1 orta boy elma armut ...vs

bunlarla zayıfladım canım yaz tatılınde bıraz saldım ama cok almadım kılomu 100 e sabıtledım 3 ay cok cıkulata yedım yurtdısına tatıle gıttıgımde ama kılo almadıgıma sasırdım cıdden yuruyusun faydası var bırde bende ınsılun dırencı varmıs onceden cok tatlı yerdım sonra dr um ılac verdı onunla fazla yememeye basladım yurtdısındakı kacamagımı saymazsak hatta sımdı hıç sekerlı bısı yemıyorum boyleyken boyle canım benım lıstemı kullanabılırsın karısık gelmezse ozgur hıssettırıyor kendını bırde gunde 10 yk etsız sebze serbest salatalık domates yesıllıkler sınırsız
emınım sende vereceksın kendıne guven neden bızde yapamayalım demı?

bence kural koymak guzel ben sadece yuruyus bandında kardıyo yapıyorum leslı yapmıyorum bırde platese gelecek ay tekrar baslıyorum

plates cıdden sıkılastırıyor spor hocam baslamadan olculerımızı aldı 1 ayın sonunda heryerımden toplamda 89 cm ıncelmıstım 100 kusuru gecende vardı sadece haftanın 3 gunu gıtmeme ragmen pantolonlarım bolarmıstı hatta daralttırdıklarımı bıda daralttırdım:KK1:bırde kardıyo cıdden cok terletıyor benı senın nabız en fazla kaca kadar cıkıyor benım galıba kalbım buyuk nabzım kosarken bı baktım 59 yuh dedım bıde artacak dıye kosuyorum

bende bugun bayadır gormedıgım arkadaslarımla bulustum hepsı coook zayıflamıssın dedıler hatta zayıflayınca cok guzellesmıssın dedıler moralım duzeldı ıkıde bı nazar degmesın dıye tu tu tu :KK1: dedıler tukruk ıçınde kaldım anlayacagın ınsanın moralı duzelıyır valla

nasıl anlasılmaz 100 lerden 80 lere ındın olurmu oyle sey hem ben fotonu gordum harıka gorunuyosun ben kendı kendıme acaba 80 lere ınınce bende boyle guzel fıt gorunurmuyum dedım boyun kac canım bence hıç moralını bozma benımde bazı arkadaslarım her an yanında olduklarım zayıfladıgımı farkedemıyor onlar hergun gorduklerı çın bazılarıda ınattan soylemıyor neyse ben tartıya ınanırım kım ne derse desın masallah:nazar:cok ıyı verdın devam et

saol cnm boyum172 cm fotolar da süper ama nebilim öyle hissetmiyorum. sonuçta 44 beden oluyor gibi. large tshirtler oluyor ne bileyim göbek sarkıntım dışında bayaaa normal leştim . dediğim gibi ne olursa olsun şu damacana suları indirelim sırtımızdan.

Beyzuşum nasılsın seni çok özledim ben...:KK70:
zaten seninle aralıkta 10 kg. demiştik şimdi kasım sonu yapalım olur değilmi.? Bende çok istiyorum hemde çok..

Çok istediğimiz için olur bence..:)

Ben de çok özledim bebeğim....:KK69::KK70::KK70::KK69:

Olmalı....Olacak.....Çok istiyorum.....

Son düzenleme:
Mutlu çok fark var sende ve kilo verdiğin bariz belli..NAsıl farkedilmez anlamıyorum..

yeni foto koydum oh fark etmiş elbet. etmese bile 46 beden kalsamda 65 kilo olacağım ohhhhhhhhhhh sefam olsun.

10 kg verme durumumuza bakıcaz beyzusun dediği gibi 10 değil 8 verelim 8 değil 5 verelim nolecek önemli olan verelim paket sanayağlarını.

No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta ( Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç

22|Dalokaysmom| | | | |110.6| |109.4|-1.2|-1.2

HAnımlar kusura bakmayın bu hafta liste bir tuhaf oldu..:)) 2 sayfa halinde..:)) Sonra düzeltirim..

bak bunun ile açıyorum ben hergün sayfamı 12 aralık 2010

yeni foto koydum oh fark etmiş elbet. etmese bile 46 beden kalsamda 65 kilo olacağım ohhhhhhhhhhh sefam olsun.

10 kg verme durumumuza bakıcaz beyzusun dediği gibi 10 değil 8 verelim 8 değil 5 verelim nolecek önemli olan verelim paket sanayağlarını.

Ay gördüm mutluuu..Nasılsın öyle..:KK43:
İşte ben şu an öyle görünüyorum. ağlayacaktım az kalsın kendime aynada bakıyomuşum gibi oldum.:KK43:..
Sen geçmişte bıraktın o halini.. sakın bi daha öyle olma canım...

Ay gördüm mutluuu..Nasılsın öyle..:KK43:
İşte ben şu an öyle görünüyorum. ağlayacaktım az kalsın kendime aynada bakıyomuşum gibi oldum.:KK43:..
Sen geçmişte bıraktın o halini.. sakın bi daha öyle olma canım...

yenaaaa vermemiz sart öle 20 ile 30 la bitmiyor ama çok zordu o günler evden çıkmamak için her türlü bahaneyi kullanıyordum. bebeğim olmasa heralde hiç çıkamazdım daha yer daha kapanırdım içime. şimdiki halim elbette iyi ama 90 kiloyum yaklaşık, normal kilomdan 15 kilo fazla yani.offffffffffffff bitirelim cidden bu işi yürüyüsümüzü yapıp tutalım boğazımızı.

bana benzemiyorsundur elbet ben fotolarını gördüm çok güzelsin ama benzediğini düşünüyorsan bile vermeye çalışmalısın durmadan bu kez 2012 yazına başka olmalı herşey.

X