- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Kizlar su kahramanmarastaki seyden topikce alalim toplu pazarlik ederiz, ucuza gelir
Herkese iyi geceler.....
Leah merhaba adaşım.....
Güzel bir gün geçirmişsin ve kilolar hızla gidiyor maaşallah maaşallah..Allah daim etsin hep böyle gitsin depolar inşallah...
Bu arada Kahramanmaraştaki şeyin reklamını yapan arkadaş senin zarif uyarından bir çıkarım yapacağa benzemiyor;çünkü topik topik dolaşıp Kahramanmaraş baharatçısını övüyor..Bir de bu baharatçı Dr gibi biliyormusun,çocuğu olmayanlarda sperm sayısını da arttırıyormuş.Valla ben yazan arkadaşın yalancısıyım...Sanırım bu sitede reklam amaçlı yazılar yazmanın yasak olduğunu bilmiyor....................
maşallahhhhh valla aylin senin o yaşta okadar kilolu olman gerçekten inanılmaz :44: peki hormonlarına baktırmışmıydınız o zaman. Şanslısın aslında çünkü almanyada çok önem veriyorlar sağlığa. Ben en fazla 75 kiloyu görmüştüm 18 yaşında sonra 1 sene içinde 52ye düşmüştüm. Tabi evlenince ülke değiştir, ana babadan ayrı kal, fettan kV, fesat Görümce birde üstüne hamilelik aldım başımı gittim
Eşime de her zaman dediğim gibi evlilik yaramadı bana
Sana diyorum ama benim kızda en son 70 kiloydu bir ay evvel şimdi 66 ya düştü. Hormon tahlillerini yaptırmıştım hiç bir şey çıkmadı çok şaşırmıştım o zaman ama meğer Cadı gizli gizli odasında yemek yiyormuş birde babannesine gittiğinde yemek yiyip geldiği halde yemedim diyormuş :44:
Artık onun pek hoşuna gitmesede eve abur cubur almıyorum ve devamlı gözüm üzerine. Mutfağa girme yasağı var ve babannesine yanlız salmıyorum. Çok üzülsemde çoğu zaman tatlı bişeyler istediğinde hayır diyorum ve kahvaltıda bile tabak hazırlıyorum bak bundan fazlası yok ona göre yavaş ye diye. Gözü doymuyordu birde ortaya koyuncada sanki kar yapacakmış gibi hızlı yiyordu kısa sürede fazladan yesin diye.
Bazen anne acıktım diyor daha yemek saatimize var he istersen bir meyve yada 3 grisini yiyebilirsin diyorum. Bana okadar çok kızıyorki bazen ama o an ondan gözlerimi kaçırıyorum sırf yumuşamıyayım diye sonuçta onunda benim gibi çekmesini istemiyorum yol yakınken kurtulsun kilolarından. Allahtan boyu uzunda yaşından büyük gösteriyor sadece. İnşallah oda en kısa zamanda vericek fazlalıklarını ve sağlıklı beslenmeye devam edicek ömür boyu.
Siteye yeni üye oldum ve forumdakileri okuyunca yaşadığım 2 olayı paylaşmak istedim.. Her hangi bir firma ismide vermedim, reklam da yapmadım.. Çok ilginç bu şekilde bir cevapla karşılaşmak.
aaaaaaaaaaa uzun bir aradan sonra dereceye girmişimhem de gramlarla devamı gelsin inşallah kilo kilo
didemim tebrikler canım maşallah güzel gidiyorsun
yasafat ve ilbatum
tebrikler kızlar uzatın bakımm yakanızıtakıcam
evdeki şeker ve çikolatalar bitene kadar işim zor hergün bikaç tane yiyorum çokda takmıyorum aslında bugün yürüyüş de yapamadım sadece kardeşimden gelirken 15dk yürüdüm
Sağol ablacım teşekkürler.banu,ceco neler olmuş bayramda..canlarım benim.inşallah başka acılarla sınanmazsınız..banu annenin eve dönmesine sevindim.bebeğiniz hoş gelmiş.alla analı babalı büyütsün.
tüm bayram koşturup duruşsunuz.
ceco yavrum sana da geçmiş olsun.ben senin kv.anlamadım.bir insan eşine bakmaktan tiksinirmi..hem demiyormuyuz iyilikte sağlıkta diye.tamam aynı durum benimde başımda.çok zor.ama
madem evler yakın..sizin yapacağınız kv ye ev işinde yardım.yemek yapıp götürürsünüz.arada bir evini temizlersiniz.o da eşine daha rahat bakar.hayat bu.kimin başına ne geleceği bilinmez.
allah hepimizin yardımcısı olsun.
ben her bayram olduğu gibi bu bayramda yalnız geçirdim.oğlumla gelinim bayramdan iki gün evvel geldi.arife günü öğle gittiler.gelinim annesine söz vermiş.bayramda onların aile
yemekleri ver.onun yerine katılıp bu adedi sürdüreceğine dair.şimdi ben de size soruyorum.3 senedir.bayramın birinci ve ikinci günü ordalar.banada bayram öncesi geliniyor.şimdi ben bir bayramda benim evim şenlensin desem.aramız bozulacak.anneme söz verdim diyecek.tamam sen orda kal.oğlum bayramda bize gelsin.bir bayram babasının elini öpsün desem..bu sefer ayrıı
olacaklar..en iyisi karışmamak.sağlıklı olsunlarda.isterse gelmesinler..seslerini duysak ta yeter..bir şey söylesem adım anneden kv ye çıkacak..
Hoşgeldin evine canım insanın evi gibi olmuyor.merhaba arkadaşlar
sonunda pc me kavuştum. of ne özlemişim evimi. tatilde iyi geçti ama insanın evi ayrı. neyse...
ben önce herkesin bayramını kutluyorum büyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından öpuyorum,
çocukluğumuz tadında bir bayram diliyorum. saygılar sevgilerrrr.
aralarda yazmaya bolca okumaya çalıstım ama doya doya yazamadım birtürlü. ohhhh rahatladımmm.
Hoşgeldin yasafat özlemiştik seni.YENAAAAAAA
kılo bıldırımımı bugunden yapmak ıstıyorum cunku yarın ınternete gıremeyecegım
gecen hafta :98
bu hafta:96.8
gıden:1.2
coook mutluyum bu hafta hıç spor yapamadım bayramdan dolayı bırazda abarttım yemegı ama hıç tatlı yemedım herkes guzel guzel tatlıları cıkulataları gotururken ben sadece baktım ve kendı kendıme saddece 6 ay için sabredeceksın dedım 6 ay soz verdım kendı kendıme hıç tatlı seker yemeyecegım dedım aslında dıyetısyenım yıyebılırsın dedı olculerını ogrettı ama ben yemeyıp subatta zayıf olmak ıstıyorum hedefım verebıldıgım kadar coook vermek ıyısallah sporuma gerı donecegım mısafırlerı atlatınca pzt baslıyorum
Yenacım kusura bakma bende bildirelim diyenlerdendim ama inanki tartılmak aklıma bile gelmedi ne olur kusura bakma.İyi geceler arkadaşlar.....
Nihayet geçmişi okuyup bitirdim...Maaşallah ;genelde bayramı iyi geçirmiş sayılırız...
CECOCUĞUM ve BANUCUĞUM;
Hastalarınıza geçmiş olsun;acil şifalar inşallah....
Teşekkürler beyzuş ablacım çok şükür herşey yoluna girmeye başaldı.
YENACIĞIM;
Yarın sabahtan bildirim yapamam bu yüzden şimdiden kilomu bildireyim...Pek yüzüm yok ama neyse...
KİLOM: 93.600 (+ 900)
SPOR : YOK Canım....
YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZ :HOŞ GELDİNİZ,SEFALAR GETİRDİNİZ...
Nursena canım hoşgeldin nerelerdeydin hiç uğramadın seni çok merak ettim.günayydınnn hayde bismillah diyerek başlangıç kilomu bildireyim allahım bana azim ver lütfen:18:yemiyeeyim
başalangıç kilom 89.500
herkeze hayırlı cumalar
Derincim üzülme ben tartılmadım ama yemeden kilo aldım sanırım sinirsel.yenacım kilo alma rekoru bende heralde bende afedersiniz ötüz gibi yedim, ama yemek değil baklava diyeti yaptım, her gittiğimiz yerde tatlı tatlı yemek yemeğe bile fırsat bulamadık ,
birde üzerine dün regl oldum sonuç +2.5 yazık oldu ramazanı aç tuttum ,
geçen hafta 115.5
bugün 118
Sanırım bende.Çoğunluk bayrmadan sonra cuma günü bildirim yapalım dediniz ama bildiren çok az..
Artık oruç bitti öğlene kadar kilo bildirimini yapalım lütfen..
Derin, merak etme yanlız değilsin..bende + 2 ile listenin üstündeyim..
Beyzuş abla sana katılıyorum bu tür mesajlar çok oluyor ve haklı olrak bu tür düşündüklerimizi uyarmalıyız ve kesinlikle bu tür şeyler kullanmamalıyız.Yanlış anladıysam kusura bakmayınız;ilginç bir şekilde her mesajınız baharatçıyla ilgili ve bu tür yazılara sitede çok sık rastlıyoruz;ya sadece mesajını yazıp gidiyor ve bir daha uğramıyor,ya da site yönetimi bu tür mesajları engelliyor......Bana da bu tür bir mesaj gibi geldi yazdıklarınız.Yanılmış olabilirim tabii...
Ben yine de söylemiş olayım bu takımda kimse bitkisel veya kimyasal madde kullanmadan,diyet ve sporla zayıflamaya çalışıyor.Öneriniz ve yardım amaçlı mesajınız için teşekkürler...
canım tekrar güzel bir başlangıç yaptın inşallah böyle devam edersen 1 ay içinde sen de80lerdesinbende senı tebrık ederım canım hayalım senın su anda oldugun gıbı seksenlere ulasabılmek
tesekkurler artık nazar degmeyecek bıze
bende ıtalyadan bı bavul cıkulata almısım abarttım bıraz ama bır suru cesıt cesıt yerım dıye aldım baktım rejım yapamıyorum sınırden aglıyorum devamlı hepsını coluk cocuga dagıttım yalnız 1 tanesıne kıyamadım cok ozenerek almıstım unutmusum bavulun dıbınde ve rejımede baslamıstım yıyemedımde 6 ay sonra rejımım bıtınce yıyecegım dedım dondurucuya attımson kullanma tarıhı bıtmeden zayıflamalıyım
Çok şükür bebeğimiz ve Annem çok iyi yarın bebişimizi hastahaneden alıyoruz bu gece ilk defa annesiyle beraberler eğer kardeşimi beslemeyi başarırsa yarın evimizde inşallah kötü günler arkada kalır benim diet fazla yemedim ama sanırım sinirsel kilo aldım sadece bugün çikolata yedim çok canım istedi diye ama tartılmadım daha.
Yanlış anladıysam kusura bakmayınız;ilginç bir şekilde her mesajınız baharatçıyla ilgili ve bu tür yazılara sitede çok sık rastlıyoruz;ya sadece mesajını yazıp gidiyor ve bir daha uğramıyor,ya da site yönetimi bu tür mesajları engelliyor......Bana da bu tür bir mesaj gibi geldi yazdıklarınız.Yanılmış olabilirim tabii...
Ben yine de söylemiş olayım bu takımda kimse bitkisel veya kimyasal madde kullanmadan,diyet ve sporla zayıflamaya çalışıyor.Öneriniz ve yardım amaçlı mesajınız için teşekkürler...
Sağol ablacım teşekkürler.
.
Hoşgeldin yasafat özlemiştik seni.
.
canım tekrar güzel bir başlangıç yaptın inşallah böyle devam edersen 1 ay içinde sen de80lerdesinspora başla mutlaka sen zaten güzel spor yapıyordun yanılmıyorsam
banucum tekrar geçmiş olsun zor günleri atlattınız çok şükür sen de daha rahat devam edersin yoluna canım kafa meşgul olunca hiçbirşey yapılmıyor
1.3 le birinci olmuşum yaa
zamanında 2.8le bile olamamıştım hakikatten liste ağlıyor:)
asum teşekkür ederimm, özledim seni ya
yenaa nasılsın, barışın nasıl?