Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben iyi değilim,canım çok sıkkın yektaa..Okullar açılıyor kızımın eski okul özlemi depreşti yine..İki gündür her fırsatta ağlıyorum..:KK59:
Biliyosun biz ev alıp taşındık ve eski semtimize bayağı uzak burası..servis çok araştırdık ordan buraya servis yok her yolu denedik çözüm yok..

İlk bir ay eşim işe giderken götürüyordu sonra işten erken çıkıp kızı alıp eve bırakıp tekrar işe dönüyordu..

O şekilde hepimiz çok yıpranıyorduk mAddi manevi..geçen yıl 2. dönem burdaki okula başladı iyi gitti herşey..Şimdi yine kötü..(
Çok üzülüyorum,çok çaresiz hissediyorum kendimi..Son senesi bu sene..
Öyle işte..:KK43:

ben de çok üzüldüm şimdi:KK43:
belki okullar açılınca özlemi geçer.
çocukken okulların açılmasına bi hafta kala stresten karın ağrısı başlardı bende. hiç gitmek istemezdim ama ilk bi kaç günden sonra geçerdi gerçi ben hayatım boyunca okulu sevmedim ya neyse. işte belki berfin'in de bi kaç günden sonra geçer.
zaten yalnızca bir dönem gitmiş yakındaki okula aslında gayet normal eski okulunu özlemesi. ama diyelim ki yakındaki okula gitse bi süre sonra yine eski okulum dese işte o zaman kötü.
yine bu okulu denemesini isteseniz kabul eder mi?
dilerim kabul eder ve çabuk adapte olur. sen de yıpratma kendini:KK43:

ben de çok üzüldüm şimdi:KK43:
belki okullar açılınca özlemi geçer.
çocukken okulların açılmasına bi hafta kala stresten karın ağrısı başlardı bende. hiç gitmek istemezdim ama ilk bi kaç günden sonra geçerdi gerçi ben hayatım boyunca okulu sevmedim ya neyse. işte belki berfin'in de bi kaç günden sonra geçer.
zaten yalnızca bir dönem gitmiş yakındaki okula aslında gayet normal eski okulunu özlemesi. ama diyelim ki yakındaki okula gitse bi süre sonra yine eski okulum dese işte o zaman kötü.
yine bu okulu denemesini isteseniz kabul eder mi?
dilerim kabul eder ve çabuk adapte olur. sen de yıpratma kendini:KK43:

Tek isteğim adapte olması..Okullar açıldığında herşey yoluna girecek gibi bir his var içimde..nasıl olur bilmiyorum..
O kadar seçici ve ayrıntıcıki arkadaş konusunda.

Sen naaptın ayrıldnımı işten.?

Tek isteğim adapte olması..Okullar açıldığında herşey yoluna girecek gibi bir his var içimde..nasıl olur bilmiyorum..
O kadar seçici ve ayrıntıcıki arkadaş konusunda.

Sen naaptın ayrıldnımı işten.?

dilerim herşeyin en hayırlısını yaşarsınız.
evet iş bitti.
artık normal bi iş bakmaya başlıcam tek sıkıntım kiloydu onu da hallettim sayılır.
ne yazık ki iş hayatında da çok kötü bi etmen şişman olmak. şişman birini genelde kimse işe almak istemiyor.
ve artık normalim yani kilo bakımından:)

Son düzenleme:

dilerim herşeyin en hayırlısını yaşarsınız.
evet iş bitti.
artık normal bi iş bakmaya başlıcam tek sıkıntım kiloydu onu da hallettim sayılır.
ne yazık ki iş hayatında da çok kötü bi etmen şişman olmak. şişman birini genelde kimse işe almak istemiyor.
ve artık normalim yani kilo bakımından:)

Evet kısa bir sürede çok yol katettin zayıflama konusunda maşlallah..

bir bakarsın hiç ummadığın anda dilediğin pozisyonda bir işte çalışıyor bulursun kendini..

MEsleğin ne,ne mezunusun.?

Bir arkaşımı gördüm geçenlerde ve kendisi tam 17 kilo vermiş. Ve ne diyim..... biraz kıskandım....Kendisi de harika görünüyor..... Kilo verdirme konusunda uzman bir hipnoterapiste gitmiş ve hiç diyet yapmadan fazlalıklar sanki üzerinden akmış..... Vallaha öyle bir anlattı ki , ben de gitmeye karar verdim.... .. Bu hafta randevum var. Çok heyecanlıyım....... Gelişmelerden haberdar edeceğim......:nazar:

1. Seans

İlk seansımı yaptım arkadaşlar. Hipnoz çok enteresan bişeymiş. Ben bilincim gider sanıyordum ama gitmiyomuş. Ama insan etkisini hissediyor. Şimdiden kendimi iyi hissediyorum. Terpistimin söylediğine göre 5 veya 6 seans yeterli olacakmış. Seansları haftada bir yapacakmışız. Bu arada bana anlattığı şeyler çok mantıklı geldi. Sorunu kökünden çözmenin tek yolu buymuş. Sanırım artık neden aşırı yemek yediğimi biliyorum. Neyse, İlk seansımı bugün yaptım, bakalım bende de değişimler başlayacak mı? Haftaya tekrar yazacağım. Sizleri gelişmelerden haberdar edecğim..... Sevgiyle kalın.......:nazar
:

yaaaa bende zayıflamak istiyorum. hergecengun cevremden tepkı topluyorum ve gıderek sağlık sorunlarım cıkıyor. estetıkten cok saglıklı olmak ıcın ıstıyorum. 7 ay once dogum yaptım.bebegımle en guzel sekılde ılgılenmek ıstıyorum. hamılelıkte cok kılo almadım ama hamılelıkten sonra felaket kılo aldım. catlaklarım bıle hamılelıkten sonra olusmaya basladı :KK43: benıde aranıza alın ve banada yardımcı olun lutfen...

Kizlar dun Ayse'yi ve zeynep abla'yi andim. Aksam Yatmadan evel tartildim.. 87 kilo...insaf dedim bir gunde 5 kilo oynar mi.. Oynuyomus iste... Sabah yine 83 lu biseyler gordum....

slm kizlarr
yenacim kilomum 67.7kg
hangi ara verdin sen bu kiloları huuuuu şaşrdım görünce sevindimde
leslieyi düenli yaptınmı cnm merak etim
No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta (Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957| 95.5|-0.3|97.5|+2|96.7|-0.8|
2|İlbatum|97.5|-0.5|96.6|-0.9|95.4|-1.2|
3|gusel|106.9|-0.1|105.4|-1.5|105.4|Aynı|
4|toksin|66.6|-1|66.6|Aynı|67.7|+1.1|
5|Cherry-pie| 96.9|Aynı|95.8|-1.1|İzinli|
6|nevzamansız|99.2|-0.5|99|-0.2|100|+1|
7|BEYZUS|93.4|-0.3|92.7|-0.7|93.6|+0.9|
8|sinoope|?| |89.7| |İzinli|
9|Fadime02|İzinli| |97| |?|
10|yasafat| 100| |98|-2|96.8|-1.2|
11|Derin|116|-1.5|115.5|-0.5|118|+2.5|
12|Tombulkelebek|?| |113| |İzinli|
13|YENA|97.7|Aynı|98|+0.3|100|+2|
14|Sarı_civcivim|85|-0.1|84.4|-0.6|İzinli|
15|efsunlu|97.4|-1|96.1|-1.3|İzinli|
16|Pinar110|93.7|Aynı|93.3|-0.4|?
17|Ceco34|119.2|-0.8|?| |?|
18|yektaa|84.6|-0.4|84|-0.6|82.7|-1.3|
19|tomurcuk|86.5|+0.5|İzinli| |İzinli|
20|Arwen10_19|88.6|-1.1|88.9|+0.3|?
21|3meleğmvar|84.2|-1.2|81.9|-2.3|82.1|+0.2
23|yağmurgözlü|99.9|Aynı|98.5|-1.4|İzinli
24|saferan|124.5| |124.5|Aynı|124|-0.5|
25|Umutt|İzinli| |İzinli| |İzinli|
26|asumanzeynep|85.1|-0.6|85.1|Aynı|84.2|-0.9|
27|dalokaysmom|88.5|-0.5|88.5|Aynı|?
28|YOTSUZ|90.3|-0.2|89.8|-0.5|İzinli|
29|LEAH|84.3|-0.7|83.6|-0.7|?
30|APPLEARZU|92.8| |91.7|-1.1|91.9|+0.2|
31|Semiran| 89.6|Aynı|90|+0.4|90|Aynı|
32| Banu145145|110.5|+1|110|-0.5|?
33|gulma| 90.9|Aynı|90.9|Aynı|90.9|Aynı
34|ekincik|78.1|+0.4|77.8|-0.3|İzinli|
35|citol| | | | |108.5|
36|ayse_C52|95.2|-1.8|98.2|+3|?
37|tontoncan| 99.2| |98.1|-1.1|99.5|+1.4|
38|yasemenn|87.7|-0.3|87.5|-0.2|87.7|+0.2
39| Julyet|?| |İzinli| |76.4|
40|ervamm| 85.7| -0.2|85.6|-0.1|?
41| doğa3 |91.1|-0.8|89.3|-1.8|?
42| gamze20|81.4|-1.2|82|+0.6|İzinli
43 |Nursena| | | | |89.5|
44| ece78| | | | |94.3|

ellerine saglık nekadar kalabalıgızzz​
Nursena ve citol yine yeniden hoşgeldiniz..:)
:KK69: :KK19:
1. Seans

İlk seansımı yaptım arkadaşlar. Hipnoz çok enteresan bişeymiş. Ben bilincim gider sanıyordum ama gitmiyomuş. Ama insan etkisini hissediyor. Şimdiden kendimi iyi hissediyorum. Terpistimin söylediğine göre 5 veya 6 seans yeterli olacakmış. Seansları haftada bir yapacakmışız. Bu arada bana anlattığı şeyler çok mantıklı geldi. Sorunu kökünden çözmenin tek yolu buymuş. Sanırım artık neden aşırı yemek yediğimi biliyorum. Neyse, İlk seansımı bugün yaptım, bakalım bende de değişimler başlayacak mı? Haftaya tekrar yazacağım. Sizleri gelişmelerden haberdar edecğim..... Sevgiyle kalın.......:nazar
:
neler anlattı sana sende bizi burda hipnotize etsn aklında kalanlarla :78:​

yaaaa bende zayıflamak istiyorum. hergecengun cevremden tepkı topluyorum ve gıderek sağlık sorunlarım cıkıyor. estetıkten cok saglıklı olmak ıcın ıstıyorum. 7 ay once dogum yaptım.bebegımle en guzel sekılde ılgılenmek ıstıyorum. hamılelıkte cok kılo almadım ama hamılelıkten sonra felaket kılo aldım. catlaklarım bıle hamılelıkten sonra olusmaya basladı :KK43: benıde aranıza alın ve banada yardımcı olun lutfen...
hos geldin aramiza:KK16: insallah sende hedefine ulasirsin kaç kilosun?kaç yasindasin?kendinden bahsedermisin?

Kizlar dun Ayse'yi ve zeynep abla'yi andim. Aksam Yatmadan evel tartildim.. 87 kilo...insaf dedim bir gunde 5 kilo oynar mi.. Oynuyomus iste... Sabah yine 83 lu biseyler gordum....
nasil yani gerçekten 87 geliyomusun 5 kilo fark sasirtti beni:KK53::KK53:

Evet kısa bir sürede çok yol katettin zayıflama konusunda maşlallah..

bir bakarsın hiç ummadığın anda dilediğin pozisyonda bir işte çalışıyor bulursun kendini..

MEsleğin ne,ne mezunusun.?

peyzaj mezunuyum (çevre düzenleme, bahçe mimarisi) ama maalesef önlisans benimki. gerçi ben peyzaj işini yapmak istemiyorum sanırım:/ daha önce elektrik kablolama üzerine çalıştım nispeten daha tecrübe sahibiyim.

5 ay işte geldi geçti. diyete başlamamış olsaydım aynıydım hala. insan başarabileceğine inanmıyor sanırım, ben içten içe çok zor olduğunu düşünüp hiç denemeye bile kalkışmazdım.

oncelikle masallah diyorum 5ay gibi surede 25kilo supersin merakimi bagisla çizelgendeki hedefine az kalmis 79 da kalip sabitlemeyimi dusunuyorsun yoksa hedefin dahada asagilardami ve ne gibi sporlar yaptin sarkma oldumu?bende olmadi ama verdikçe çok dusunuyorum çunki ben hedefi 60 hatta 55 dusunuyorum acaba çokmu 50kilo sonrasini dusunmek bile istemiyorum kilo verememekten korkmuyorum çunki dikkat ettigim saglikli beslendigim+spor yaptigim zaman çok guzel gidiyo kilolarda hepsi gidince nasil olucam obeni dusunduruyor:44::44:

kızlar nasılsınız bu aralar nete pek giremiyorum kötü bir hafta geçirdim önce tavşanım öldü sonra da dedem bir haftadır cenazeyle uğraşıyoruz.o yüzden diyette yalan oldu.ben sizlere birşey soracaktım aranızda isveç diyeti yapan oldu mu şimdiye kadar hiç böyle bir diyet yapmadım ilk defa yapmayı düşünüyorum 13 günmüş zaten belki biraz motive olurum ne dersiniz ?

didemim ben de seni özledim canım:KK16::KK16::KK16:
bu aralar ikimizde müsaitiz daha sık görüşürüz
sen de en kısa sürede gönlüne göre bir iş bulursun inşallah canım

beyzacım dünkü deniz maceranız ödem yapmıştır muhakkak zaten tekrar inmişsin 83lere

YENAcım canını sıkma o kadar bence de okullar açılınca kızın düzelcektir şimdi düşünüyor sürekli o nedenle takıyor kafasına okula başlayınca düşünmeye fırsatı olmaz dersane de var zaten gönlüne göre kafasının uyuşabileceği bir arkadaş bulur inşallah benim büyük kızım da çok seçici bazen yalnız bile kalıyor bu yüzden ama ısınmadımı selam bile vermiyor sınıf arkadaşı bile olsa

tontoncan başın sağolsun canım
diyet konusuna gelince senin tercihin tabii ki ama ben hiç öyle diyetler yapmadım herşeyden ölçülü yemek en iyisi galiba birde yürüyüş bu iş için yetiyor

didemim ben de seni özledim canım:KK16::KK16::KK16:
bu aralar ikimizde müsaitiz daha sık görüşürüz
sen de en kısa sürede gönlüne göre bir iş bulursun inşallah canım

beyzacım dünkü deniz maceranız ödem yapmıştır muhakkak zaten tekrar inmişsin 83lere

YENAcım canını sıkma o kadar bence de okullar açılınca kızın düzelcektir şimdi düşünüyor sürekli o nedenle takıyor kafasına okula başlayınca düşünmeye fırsatı olmaz dersane de var zaten gönlüne göre kafasının uyuşabileceği bir arkadaş bulur inşallah benim büyük kızım da çok seçici bazen yalnız bile kalıyor bu yüzden ama ısınmadımı selam bile vermiyor sınıf arkadaşı bile olsa

tontoncan başın sağolsun canım
diyet konusuna gelince senin tercihin tabii ki ama ben hiç öyle diyetler yapmadım herşeyden ölçülü yemek en iyisi galiba birde yürüyüş bu iş için yetiyor

sağol canım ...diyet konusunda sadec motive olmak istiyorum sonra normal şekilde diyet yapacağım bakalım nasıl olacak

HAFTANIN 1.si......- 1.3 kg.................Yektaa..............:KK19: :KK66: :KK64: :nazar: :KK71: :KK9:

HAFTANIN 2.leri....- 1.2 kg...............yasafat & ilbatum...:KK19: :KK8: :21: :KK71: :nazar:

HAFTANIN 3.sü.....- 0.9 kg...............Asumanzeynep......:KK19: :KK62: :KK71: :nazar: :81:

ellerine sağlık yenaaa...kilo verenleri tebrik ediyorum...........

kızlar nasılsınız bu aralar nete pek giremiyorum kötü bir hafta geçirdim önce tavşanım öldü sonra da dedem bir haftadır cenazeyle uğraşıyoruz.o yüzden diyette yalan oldu.ben sizlere birşey soracaktım aranızda isveç diyeti yapan oldu mu şimdiye kadar hiç böyle bir diyet yapmadım ilk defa yapmayı düşünüyorum 13 günmüş zaten belki biraz motive olurum ne dersiniz ?

başın sağolsun canım kalanlara ömür versin isveçi 2-3 gün yaptım ben 3 günü midem mahvoldu bozdum bi 3 günde öyle çektim sakın yapma derim ben

Kizlarrrr ben geldimmm :KK76:

Gecmis Ramazan Bayraminiz mübarek olsun :KK71:

Söyle bir baktimda masallah baya kilo vermissiniz fistiklar sizi :KK34:
Konuyu hic bana getirmiyorum :KK1:

Ama yavas yavas yine dönecegim Listelere insallah :nazar:

Yeni gelenleride Tebrik ederim bu arada, hosgeldiniz :81:

Haydiii hepiniz Öpüldünüz Sekerler :KK3:

size bişi danışmak istiyorum
5 kilo taze fasulye aldım derin dondurucuya atmak istiyorum nasıl yapiim
domatesle pişirildiğini biliyorum ama ne kadar süreyle pişicek yediğimiz kıvamdamı olucak yoksa daha mı diri olucak tariflerinizi bekliyorum:KK16:

cnm dometes ııle yapınca bana eksı gelıyorr o yuzden sadece az yagla tuzla kavurup soguyunca atıyorumm dolabaa oylede guzel oluyorrr
Kizlarrrr ben geldimmm :KK76:

Gecmis Ramazan Bayraminiz mübarek olsun :KK71:

Söyle bir baktimda masallah baya kilo vermissiniz fistiklar sizi :KK34:
Konuyu hic bana getirmiyorum :KK1:

Ama yavas yavas yine dönecegim Listelere insallah :nazar:

Yeni gelenleride Tebrik ederim bu arada, hosgeldiniz :81:

Haydiii hepiniz Öpüldünüz Sekerler :KK3:

hoş geldınn cnmm nickini görüncee hatırladım senııı senınde bayramın mubarek olsunnn:KK16::KK16:

oncelikle masallah diyorum 5ay gibi surede 25kilo supersin merakimi bagisla çizelgendeki hedefine az kalmis 79 da kalip sabitlemeyimi dusunuyorsun yoksa hedefin dahada asagilardami ve ne gibi sporlar yaptin sarkma oldumu?bende olmadi ama verdikçe çok dusunuyorum çunki ben hedefi 60 hatta 55 dusunuyorum acaba çokmu 50kilo sonrasini dusunmek bile istemiyorum kilo verememekten korkmuyorum çunki dikkat ettigim saglikli beslendigim+spor yaptigim zaman çok guzel gidiyo kilolarda hepsi gidince nasil olucam obeni dusunduruyor:44::44:

teşekkür ederim:)
hedefim 79 değil tabi, çizelgemdeki ilk hedefim 85ti çok yaklaşınca 79 yaptım ama asıl hedefim 68-69
çizelgede de olsa uzak bi rakam yazmak istemedim hiç.
ben nerden baksan 1,5-2 aydır hiç spor yapmıyorum ondan önce de çok az yapıyordum o da yürüyüş, mekik, twister gibi. benm belim çok kötüydü hatta bel denen bişey yoktu bende şuan ama baya belden incelmişim. 100ün üzerindeydi şuan 84cm.
sarkmalara gelince öyle çok bişey olmadı bi tek iç bacak sinirimi bozuyordu o da sanki toparlıyor kendi kendine, dedim ya hiç spor yapmıyorum.
kollarım da aslında sarkmış:) ama kimsenin gözüne batacak kadar değil o yüzden umursamıyorum.
ben en çok göbekten korkardım sarkacak diye çünkü eski halimde bile sarkıktı ama inan ki şuan eski halinden bile sıkı. ama göğüslerimin içi boşalıyor:KK43:
aslında bu sarkma olayı herkeste bir olmaz ki. bende olur sende olmaz belki dert etme. hem inan ki ne kadar sarksa bile kilodan iyidir.

X