yenacım eline sağlık yine yapmışın listeyi canım
HAFTANIN 1.si......- 1.3 kg.................Yektaa..............
HAFTANIN 2.leri....- 1.2 kg...............yasafat & ilbatum...
HAFTANIN 3.sü.....- 0.9 kg...............Asumanzeynep......:81:
Liste ağlıyor asuu.:)
HAFTANIN 1.si......- 1.3 kg.................Yektaa..............
bende seni çoooooooooooooook tebrik ediyorumaaaaaaaaaaa uzun bir aradan sonra dereceye girmişimhem de gramlarla devamı gelsin inşallah kilo kilo
didemim tebrikler canım maşallah güzel gidiyorsun
yasafat ve ilbatum
bencede herkes bayramın acısını çıkaracak ,herpimiz çıtır olacağız çıtırrrrrrrrrrrrrbayramzede artık olacak o kadar sen haftaya gör yenacım millet coşacak
çok teşekkür ederiz canım darısı sana inşallahtebrikler kızlar uzatın bakımm yakanızıtakıcam
evdeki şeker ve çikolatalar bitene kadar işim zor hergün bikaç tane yiyorum çokda takmıyorum aslında bugün yürüyüş de yapamadım sadece kardeşimden gelirken 15dk yürüdüm
tebrik ederim kizlarHAFTANIN 1.si......- 1.3 kg.................Yektaa..............
asuman ablamin dedigi gibi bayramzede olduk haftaya telafi ederiz insallah
bol domatesle biraz pişiriyorum( tam pişmiycek çıtır çıtır olabilir fasulyeler) soğuyunca poşetleyip buzluğa atıyorum çok güzel olur diğer türlü kokuyor bana böyle yapıyorumsize bişi danışmak istiyorum
5 kilo taze fasulye aldım derin dondurucuya atmak istiyorum nasıl yapiim
domatesle pişirildiğini biliyorum ama ne kadar süreyle pişicek yediğimiz kıvamdamı olucak yoksa daha mı diri olucak tariflerinizi bekliyorum
neeeeeeeAnnemin şekeri , kolesterolü var ve 93 kiloydu. Şekeri olduğu için perhizde yapamıyor sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle Kahramanmaraş'da şifalı bitkiler işi yapan biriyle görüştük ve anneme bir zayıflama seti gönderdi, fiyatıda çok uygun ve tamamen bitkisel. Vücuttaki yağları yakan bu ürün ile perhiz yapmadan 7 haftada 93 kilodan 74 kiloya düştü.
bol domatesle biraz pişiriyorum( tam pişmiycek çıtır çıtır olabilir fasulyeler) soğuyunca poşetleyip buzluğa atıyorum çok güzel olur diğer türlü kokuyor bana böyle yapıyorum
neeeeeeeşaka bu heralde burdan sipariş veren olmaz kanımca
Umut , mutlu naber?????
Yena beni affet, aslinda guzel bildirim yapacaktim ama bu sabah esim aniden hadi toplanin Sile'ye gidelim 5 gundur ev ustume basti dedi... Apar topar cikip gittik. Aslinda cok mizmizlandim, istemedim basta uc cocuk kum icinde bir semsiye altinda ne isimiz var dedim ama cok iyi oldu. İlk defa gitik, istanbul'a 1 saat ve muhtesemdi.. Ne kito vardi, ne asiri muzik, super bi beach bulduk, eglendik, cocuklar da cok uyumluydu... Kavgasiz gurultusuz eve donduk......