Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si......- 1.3 kg.................Yektaa..............:KK19: :KK66: :KK64: :nazar: :KK71: :KK9:

HAFTANIN 2.leri....- 1.2 kg...............yasafat & ilbatum...:KK19: :KK8: :21: :KK71: :nazar:

HAFTANIN 3.sü.....- 0.9 kg...............Asumanzeynep......:KK19: :KK62: :KK71: :nazar: :81:

aaaaaaaaaaa uzun bir aradan sonra dereceye girmişim:KK62::KK62::KK62:hem de gramlarla devamı gelsin inşallah kilo kilo
didemim tebrikler canım maşallah güzel gidiyorsun
yasafat ve ilbatum :KK9::KK9::KK9:

HAFTANIN 1.si......- 1.3 kg.................Yektaa..............:KK19: :KK66: :KK64: :nazar: :KK71: :KK9:

HAFTANIN 2.leri....- 1.2 kg...............yasafat & ilbatum...:KK19: :KK8: :21: :KK71: :nazar:

HAFTANIN 3.sü.....- 0.9 kg...............Asumanzeynep......:KK19: :KK62: :KK71: :nazar: :81:

tebrikler kızlar uzatın bakımm yakanızı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:takıcam

evdeki şeker ve çikolatalar bitene kadar işim zor hergün bikaç tane yiyorum çokda takmıyorum aslında bugün yürüyüş de yapamadım sadece kardeşimden gelirken 15dk yürüdüm

yenaaa canım ellerine sağlık muckkkkkkkssssss:KK16:

allahım bu hafta listeye bilem girdim :))))

kilo veren herkesi tebrik ediyorum, kilosunu koruyanları da tebrik ediyor ,alanları ise allaha havale ediyorummmm:KK60:

aaaaaaaaaaa uzun bir aradan sonra dereceye girmişim:KK62::KK62::KK62:hem de gramlarla devamı gelsin inşallah kilo kilo
didemim tebrikler canım maşallah güzel gidiyorsun
yasafat ve ilbatum :KK9::KK9::KK9:
bende seni çoooooooooooooook tebrik ediyorum:nazar:
bende ilk defa girdim ay bir sevindirik oldum anlatamam, dahada hırs yapacağım ya :KK16:
bayramzede artık olacak o kadar sen haftaya gör yenacım millet coşacak
bencede herkes bayramın acısını çıkaracak ,herpimiz çıtır olacağız çıtırrrrrrrrrrrrr
tebrikler kızlar uzatın bakımm yakanızı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:takıcam
çok teşekkür ederiz canım darısı sana inşallah
evdeki şeker ve çikolatalar bitene kadar işim zor hergün bikaç tane yiyorum çokda takmıyorum aslında bugün yürüyüş de yapamadım sadece kardeşimden gelirken 15dk yürüdüm

bence onları balkondan mahallenin çocuklarına dağıt ,çok sevinirler, sende yemediğin için zayıflar ve o çocuklar gibi sevindirik olursun :)))):KK9:

tebrik ederim kizlar

Liste ağlıyor asuu.:)

asuman ablamin dedigi gibi bayramzede olduk haftaya telafi ederiz insallah
YENA ablacim ellerine saglik ALLAH razi olsun

size bişi danışmak istiyorum
5 kilo taze fasulye aldım derin dondurucuya atmak istiyorum nasıl yapiim
domatesle pişirildiğini biliyorum ama ne kadar süreyle pişicek yediğimiz kıvamdamı olucak yoksa daha mı diri olucak tariflerinizi bekliyorum:KK16:

leslie 3 mille sahalara dönmüş bulunuyorum ben başladım siz de gelin arkamdan artık
şeker ve çikolataları dağıtmayı ben de düşünüyorum çantama doldurup yolda dağıtırım artık
fasulyeleri domatesle kavurmak mümkün ama şok haşlama yaparak da atabilirsin dolaba canım ben öyle yapıyorum kaynayan suya atıp 5 dakika sonra alıyorum soğuk suyun içine ordan süzüp poşetlere dolduruyorum canım sen hangisini tercih edersen artık

Annemin şekeri , kolesterolü var ve 93 kiloydu. Şekeri olduğu için perhizde yapamıyor sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle Kahramanmaraş'da şifalı bitkiler işi yapan biriyle görüştük ve anneme bir zayıflama seti gönderdi, fiyatıda çok uygun ve tamamen bitkisel. Vücuttaki yağları yakan bu ürün ile perhiz yapmadan 7 haftada 93 kilodan 74 kiloya düştü.

size bişi danışmak istiyorum
5 kilo taze fasulye aldım derin dondurucuya atmak istiyorum nasıl yapiim
domatesle pişirildiğini biliyorum ama ne kadar süreyle pişicek yediğimiz kıvamdamı olucak yoksa daha mı diri olucak tariflerinizi bekliyorum:KK16:
bol domatesle biraz pişiriyorum( tam pişmiycek çıtır çıtır olabilir fasulyeler) soğuyunca poşetleyip buzluğa atıyorum çok güzel olur diğer türlü kokuyor bana böyle yapıyorum
Annemin şekeri , kolesterolü var ve 93 kiloydu. Şekeri olduğu için perhizde yapamıyor sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle Kahramanmaraş'da şifalı bitkiler işi yapan biriyle görüştük ve anneme bir zayıflama seti gönderdi, fiyatıda çok uygun ve tamamen bitkisel. Vücuttaki yağları yakan bu ürün ile perhiz yapmadan 7 haftada 93 kilodan 74 kiloya düştü.
neeeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:şaka bu heralde :KK68:burdan sipariş veren olmaz kanımca:KK34:

Son düzenleme:
Umut , mutlu naber?????

Yena beni affet, aslinda guzel bildirim yapacaktim ama bu sabah esim aniden hadi toplanin Sile'ye gidelim 5 gundur ev ustume basti dedi... Apar topar cikip gittik. Aslinda cok mizmizlandim, istemedim basta uc cocuk kum icinde bir semsiye altinda ne isimiz var dedim ama cok iyi oldu. İlk defa gitik, istanbul'a 1 saat ve muhtesemdi.. Ne kito vardi, ne asiri muzik, super bi beach bulduk, eglendik, cocuklar da cok uyumluydu... Kavgasiz gurultusuz eve donduk...

Ben de nildirim yapiim, ekleyemeSen de haftaya bakariz artik...

Kilooooooommmmmmmm 82.7...... Bir haftadir 70 lerin hayalini kuruyorum.

Ceco, kizina iyi ki dogdunlar..

Pinar hala istanbul'da misin?

Asu yaptin gwne yapacagini ben sana ne diyim... Ramazan demeden bayram demeden dere tepe dumduz gittin masallah... Ama okullar acilsin, hergun lesli yapicam ben de...annem de geldi gelibolu'dan, kucugu onun kucagina, ortancayi da yardimcima...gelsin Lesliler...

Hu huuu ben geldim. Bugün öğleden sonra geldik Antalya'dan, ancak maillerimi kontrol ettim, bir merhaba deyip çıkacağım, daha sonra biraz geçmişi okur daha detaylı yazarım. Umarım herkes iyidir; kilolar da tıkır tıkır gitmiştir.

Antalya seyahati yemek bakımından kötü, spor bakımından iyi geçti benim için, yarın tartılacağım bakalım sonuç nasıl olacak?

Annemin bir sözü vardır; "Evcağızım evcağızım, sen bilirsin halcağızım" diye. Ne hissettiğini bugün anlamış bulunuyorum :KK34:

bol domatesle biraz pişiriyorum( tam pişmiycek çıtır çıtır olabilir fasulyeler) soğuyunca poşetleyip buzluğa atıyorum çok güzel olur diğer türlü kokuyor bana böyle yapıyorum

neeeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:şaka bu heralde :KK68:burdan sipariş veren olmaz kanımca:KK34:

Ne siparişi? Anlamadım.

Umut , mutlu naber?????

Yena beni affet, aslinda guzel bildirim yapacaktim ama bu sabah esim aniden hadi toplanin Sile'ye gidelim 5 gundur ev ustume basti dedi... Apar topar cikip gittik. Aslinda cok mizmizlandim, istemedim basta uc cocuk kum icinde bir semsiye altinda ne isimiz var dedim ama cok iyi oldu. İlk defa gitik, istanbul'a 1 saat ve muhtesemdi.. Ne kito vardi, ne asiri muzik, super bi beach bulduk, eglendik, cocuklar da cok uyumluydu... Kavgasiz gurultusuz eve donduk......

İyi diyelim iyi olalım :KK34: Özledim vallahi sizleri, saldım biraz kendimi buradan uzak kalınca. Sen aynı disiplinle gidiyorsun bakıyorum :nazar: Şöyle uygun zamanda bir buluşma yapalım da azıcık şişmanlatayım seni :KK37:

Çocukları bile uyutmadan bilgisayara dadanınca, eşimden yükselen haklı protestolara daha fazla kulak tıkayamıyorum ve iyi geceler diyorum :))) Yarın görüşürüz..

Merabaaaaaa
Yenaaaa cok ozur dilerim bu gun 1 dakka oturmadim ev fena ben de daittim neyse.

Kilom 500 gr artmis 89.00 Kg

Kilo veremleri onceliklde beyzami kutlarimmmm. Elbette sabit kalanlari da pzt milad arkadaslar gunde 1 saat yuruyusume baslayacagim ben de yabadabaduuuuu

umutt hoşgeldin
ne güzel eski düzenlerimize dönüyoruz artık leslie yürüyüş tam gaz hedefe koşacağız
beyzacım peşindeyim biliyosun ben de sıkıldım 80lerden artık 85 de 3 hafta kaldım hızlanmak istiyorum bu ara okullar açılana kadar yeğenim de yok bol spor ve yürüyüş planlıyorum inşallah
ama iştah durumum fena çikolatalar beni kandırıyor onları yok etmem lazım en iyisi oturup hepsini yeyip işi bitireyim:KK53::KK37:

Annemin şekeri , kolesterolü var ve 93 kiloydu. Şekeri olduğu için perhizde yapamıyor sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle şifalı bitkiler işi yapan biriyle görüştük ve anneme tamamen bitkisel bir zayıflama seti gönderdi. Vücuttaki yağları yakan bu ürün ile perhiz yapmadan 7 haftada 93 kilodan 74 kiloya düştü.

X