Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende bu gün başladım çörek otuna çiğneyerek yutmak zorundamıyız çünkü valla zor oldu
Hayır çörek otunu poğaça üzerine yiyerek zayıflama imkanı yukmu
Çörek otundanmıdır bilmem ama inanılmaz bağırsaklarım çalıştı bu gün gır gır ses duydum resmen birde fena karnım ağrıdı içtikten birkaç saat sonra
Benimde koşu bandım yatak odasında normalde ama orada sıkıcı oluyor diye Tvnin karşısına alıcağız inşallah bizde yarın en geç öbür gün. Ondan sonra inşallah daha uzun süre binerim üzerine. Birde burada arkadaşlardan biri söylemişti sayaçın üzerine havlu atınca insan daha güzel yürüyor en azından ben kendi adıma öbür türlü aha daha şu kadar oldu aha daha bukadar oldu diye takılmıyorum sayaça.
Bu arada Allah kuzucuklarını sana ve eşine bağışlasın. Benim büyük kız 11 yaşında küçüğü 1 yaşına yeni girdi. Büyüğüde son bir senedir baya kilo almıştı ama oda benle beraber dikkat ediyor hatta sokakta oynayıp ip atladığı için çok daha başarılı. Ramazandada sadece 3 gün fire verdi ve toplamda bir ayda 4 kilo verdi. Birlikte inşallah daha fazla kilo vericez

ceco,
Miniğin yeni yaşı kutlu olsun...

toksincim,
sizede geçmiş olsun..Umarım daha iyisinizdir..

Kizlarrrr nasiilsiniz oncelikle hepinizin gecikmeli bayraminizi kutlayayim herkes hrp bayram tadinda gecirsin her gununu sizi cok ozledim ben istanbuldayim cymartesi gunu geri gidiyorum coplugume(( sizler ne yapiyonuz

Guzel arkadaslarim benim hepinizi cok ozledim hayirli bayramlar dilerim yine telefondan yazmak zorunda oldugum icin cok zorlaniyorum ama dayanamadim :) corek otunu havanda dovmeden yemeyin cignemeyin yutmayin cok sakincaliymis kara cigere ve bagirsaklara. Dogru srkli 3 cay kasigi corek otunu havanda dovup bir yemek kasigi yogurt ile birlikte yutmakmis. İbrahim saracoglundan dinledim dun faydasida ciddi anlamda vucuttaki seker ihtiyacini dizginler bir suru hastaliga iyi gelirmis. Paylasmak istedim hepinizi ozledim. Benim tatil pekte istedigim gibi gecmiyor. Pazartesi daha detayli anlatacagim herseyden once regl oldum. 5 gundur ayagimi suya sokmadim diyet fena gitmiyor ama siskinligim cok fazla hepinizi opuyorum. İyi geceler canikolarim :)))

masallah masallah cok güldürdün ya
bende 11 yasimda yemek ve pasta kek yapmaya basladim.... 105 kiloydum 14 yasinda...

masallah masallah cok güldürdün ya
bende 11 yasimda yemek ve pasta kek yapmaya basladim.... 105 kiloydum 14 yasinda...

maşallahhhhh valla aylin senin o yaşta okadar kilolu olman gerçekten inanılmaz :44: peki hormonlarına baktırmışmıydınız o zaman. Şanslısın aslında çünkü almanyada çok önem veriyorlar sağlığa. Ben en fazla 75 kiloyu görmüştüm 18 yaşında sonra 1 sene içinde 52ye düşmüştüm. Tabi evlenince ülke değiştir, ana babadan ayrı kal, fettan kV, fesat Görümce birde üstüne hamilelik aldım başımı gittim
Eşime de her zaman dediğim gibi evlilik yaramadı bana

Sana diyorum ama benim kızda en son 70 kiloydu bir ay evvel şimdi 66 ya düştü. Hormon tahlillerini yaptırmıştım hiç bir şey çıkmadı çok şaşırmıştım o zaman ama meğer Cadı gizli gizli odasında yemek yiyormuş birde babannesine gittiğinde yemek yiyip geldiği halde yemedim diyormuş :44:
Artık onun pek hoşuna gitmesede eve abur cubur almıyorum ve devamlı gözüm üzerine. Mutfağa girme yasağı var ve babannesine yanlız salmıyorum. Çok üzülsemde çoğu zaman tatlı bişeyler istediğinde hayır diyorum ve kahvaltıda bile tabak hazırlıyorum bak bundan fazlası yok ona göre yavaş ye diye. Gözü doymuyordu birde ortaya koyuncada sanki kar yapacakmış gibi hızlı yiyordu kısa sürede fazladan yesin diye.
Bazen anne acıktım diyor daha yemek saatimize var he istersen bir meyve yada 3 grisini yiyebilirsin diyorum. Bana okadar çok kızıyorki bazen ama o an ondan gözlerimi kaçırıyorum sırf yumuşamıyayım diye sonuçta onunda benim gibi çekmesini istemiyorum yol yakınken kurtulsun kilolarından. Allahtan boyu uzunda yaşından büyük gösteriyor sadece. İnşallah oda en kısa zamanda vericek fazlalıklarını ve sağlıklı beslenmeye devam edicek ömür boyu.

İyi geceler arkadaşlar.....

Nihayet geçmişi okuyup bitirdim...Maaşallah ;genelde bayramı iyi geçirmiş sayılırız...

CECOCUĞUM ve BANUCUĞUM;

Hastalarınıza geçmiş olsun;acil şifalar inşallah....

YENACIĞIM;

Yarın sabahtan bildirim yapamam bu yüzden şimdiden kilomu bildireyim...Pek yüzüm yok ama neyse...

KİLOM: 93.600 (+ 900)

SPOR : YOK Canım....

YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZ :HOŞ GELDİNİZ,SEFALAR GETİRDİNİZ...

Yaaaaaaaaa kızlarrrrr ben beğen buttonumuzu geri istiyorummmmmm yaaaa çok sinir bir durum paylaşılan yazıları beğenememek alıştım hep gözüm arıyor hani şeytan aldı götürdü satamadan getirdi desem çıkarmı acaba moduna sokacaklar beni neredeyse

Son düzenleme:

tesekkur ederım canım onemlı olan devamlılık ıyısallah bende senın gıbı basarırım yarına ekmegı azaltıp yersen-tahılı yanı- kılo almazsın afıyet olmus

herkeste bır azım goruyorum galıba bu sefer beraberce basaracagız

Meraba.. Benide aranıza alırmısınız.. Bende zayıflamak istiyorum birini bana yardımcı olursa sevınırım önerilerinizi tavsiyelerinizi diyet için yazılarınızı bekliyorum..

hosgeldın aramıza

kızlar giremedim ne zamandır sizi çok özledimmmmm, evime döneyim hayırlısıyla daha çok beraber olacağız inşallah bende ayın 5inde çok fena spora başlıyorum ha :))))

bu arada yarın belki girerim belki giremem kilo bildiriminde bulunayım, bugün tartıldım çünkü

yenaaaaaaa canımmmmmmm

geçen hafta: 96.6

bu hafta:95.4

ve gidennnnnnnnnnn 1.200 :))))

ya buraya başladığımda 99dum ,çoooooooooook iyi oldu buraya gelmem ya sonsuz teşekkürler

Tebrikler canım allah nazardan saklasın Valla bayramdan sonra bu topikte tombik bulmakta zorlanıcağız herhalde bir süre sonra tabi bunada ancak inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh denir başka bişey denmez

merhabalar, herkesler iyidir inşallah.
çok kısacık süren 3 günlük tatilimden sonra bu sabah işe gelmek nasıl kötü anlatamam.sizleri de izledim vallahi... bayramda yazamadım hiç

geçmiş bayramınız kutlu olsun...

kilo bildirimi hiç yapasım yok . regl olmaında etkisiyle sanırım 100 rakamını bi gördüm 99,9 indim enson 100 diyelim çok fena artılardayım aşırıda yememiştim ama yinede yedim biraz etkisinide hemen gösterdi...

sporum hiç yok..inşallah bugün başlamış oldum sağlıklı beslenmeye... gerisi gelsin artık lütfen...

Herkese Günaydınnnnnn

Umarım herkesin bildirileri bugün eksilerde çıkar
Çıkmazsada üzülmek yok çünkü eminim yarından itibaren hepimiz daha büyük bir hırsla ve motıvasyonla spor ve sağlıklı beslenmeye sarılıcağız

Ben öğleden sonra bildirimi yaparım yeni kaltığımdan herhalde vucudumda şişlik var sanki

günayydınnn hayde bismillah diyerek başlangıç kilomu bildireyim allahım bana azim ver lütfen:18:yemiyeeyim
başalangıç kilom 89.500
herkeze hayırlı cumalar

slm kızlar ben geldimmm 2 haftadır paylaşımda bulunamadım maalesef malum hastalıklrla ugraşmaktan zaten evdede kalmıyordum diyet işini soracak olursanız diyet miyet kalmadı 3 haftadır hapaso yiyorum valla tatlılar dürümler kırıla gidiyo ama allahıma şükürler olsun kilo almadım 3 haftadır diyetisyenimde tatildeydi onunda rahatlığı vardı tabiki bide annemin rahatsızlığı ablamlar felan geldi istanbuldan kalabalık ortam bir düzen oluşturamadım kendime amaaaaaaaaaaaaaaaaa pazartesi günü diyetisyene tekrar başlıyorum vee kalan 10 kiloyu 2.5 3 ayda vermeyi düşünüyorum ve pazartesiden itibaren zaten işede başlıyorum düzenli paylaşımlarımada devam edicem inşallah bugünki kilo bildirimimi yapıyorum hemen 76.4 en son sanırım 77.7 felandım hepinizi çok çok öpüyorum pazartesiden itibaren görüşmek dileğiyle

Günaydın

Yenacım beni izinli yazarmısın ? 10 gün arayla yine regl oldum bu ilaçlardan oluyor herhalde. Tıkır tıkır çalışan yumurtalıklarımı bozdular ya offf hayattan bezdirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…