- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aylincim kaptanımız yena
cumaları kilo ve spor bildirimi yapıyoruz
bayramını
slm kizlarr bayramınız kuttlu olsun giremedim kaç gündür kızım hastaydı çok du de ben hastalandim çok yedim diye midem eritmedi bidaha yemicem çok sabahdan akşama kadar wc bekçiliği yaptı. ama midem rahatlamadi en aonunda cimti hepsi yedikden sonra uzulmusdum ama hepsi çıktı
sabah tartdim 65.9 ciktim asli kilomu 66 kusurdur ama olsun mutluyummm
mutlucum resimde çok zayıf cikmissin n boy avantajın var senin
slm kizlarr bayramınız kuttlu olsun giremedim kaç gündür kızım hastaydı çok du de ben hastalandim çok yedim diye midem eritmedi bidaha yemicem çok sabahdan akşama kadar wc bekçiliği yaptı. ama midem rahatlamadi en aonunda cimti hepsi yedikden sonra uzulmusdum ama hepsi çıktı
tsk ederim hosbuldum....
nasilsiniz ablalarim...
ben 21 yasindayim, almanyadan katiliyorum.
sinop ve zonguldakliyim...
7 Eylül okula basliycam yine
Seneye de Universite Mimarlik insallah
DUKAN DIYET yapiyorum 3 hafta olacak cuma günü... ve simdiye kadar 6 kg verdim diyim.. (CUMA 6kg olur)
1. TAKIM dayim.
sizleri taniyabilirmiyim?
canım evet ama 20 kilo verdim daha 20 kilom var normal kiloma. neyse devam edelim bu yaz bitti seneye yaza çıtır ötesi olacağız inşallah.
bayramını
Canım çok geçmiş olsun kuzucuğada sanada Umarım birşey kalmamıştır. Artık mideler ufalmaya başladı herhalde bende geçen gün öğlende uzun zaman aradan sonra çok azda olsa cips yedim ama o birkaç cips bile beni maf etti mide bulantısından geberdim saat gece 1e kadar çok kötüydüm hatta istrifrağ bile ettim defalarca. Sonra tübe dedim bir daha elimi uzatırsam yağlı bişeylere diye hatta evde pişirdiğim yemekleri bile artık 1 yk sıvı yağla pişiriyorum ve hiç tuz eklemiyorum. Eskiden olsa hayatta tuz ekmeden yemek yiyemezdim ama artık alışmaya başlıyacağım herhalde gayet lezzetli geldi tuzsuz yemek.
Aramıza hoş geldin aylin. Umarım sende bizim aramızda devamlı kalırsın ve sende hedefine bir an önce sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.
Bu arada bende Ex Almanyalıyım
12 Sene evvel istanbula evlendim ama hala gidip geliyorum arada.
2 Tane kızım var; biri 11 diğeride 1 yaşında.
30 Ağustosda küçük kuzumun doğum günüydü ama maalesef dedemiz hastanede olduğu için kutlayamadık. Seneye inşallah.
Sen almanyanın neresindesin canım?
İnşallah Mimarlık hayalin gerçekleşir ve güzel bir yerde mesleğini icra edebilirsin.
geçmis olsun toksin insallah kizinda iyi olmustur
bayramda bende kaçirdim 2gundurki acayip derecede rahatsizim herseyden azar azar yedim ama biraz fazlaca karistirdim herseyi
ceco34 kizinin dogum gunu kutlu olsun nice nice yasgunlerine insallah
benim kuzumunda 3ayi kaldi 1yas diyecek
buarada yeni gelenler hos geldiniz
cok tsk ederim hosbuldum
yaa öylemii? ben NRW den geliyorum Essen yakinlari...
Allah bagislasin iki kuzucuklarinida
Amin inslalah basarili olurum
YENAAAAAAA
kılo bıldırımımı bugunden yapmak ıstıyorum cunku yarın ınternete gıremeyecegım
gecen hafta :98
bu hafta:96.8
gıden:1.2
coook mutluyum bu hafta hıç spor yapamadım bayramdan dolayı bırazda abarttım yemegı ama hıç tatlı yemedım herkes guzel guzel tatlıları cıkulataları gotururken ben sadece baktım ve kendı kendıme saddece 6 ay için sabredeceksın dedım 6 ay soz verdım kendı kendıme hıç tatlı seker yemeyecegım dedım aslında dıyetısyenım yıyebılırsın dedı olculerını ogrettı ama ben yemeyıp subatta zayıf olmak ıstıyorum hedefım verebıldıgım kadar coook vermek ıyısallah sporuma gerı donecegım mısafırlerı atlatınca pzt baslıyorum
O zaman bende seni ilk tebrik eden olmak istiyorum
Gerçekten müthiş iş çıkarmışsın darısı benim başıma. Bende bu hafta pek spor yapamadım ve yarın tartıda ne çıkıcağım çok merak ediyorum. Kilo almamışımdır çünkü bizimkilerin hepsi tembel bir tepsi baklava yapar insan ama nerdeeeeeee tabi benim için iyi oldu yoksa dayanıp yemezdim sonrada iyice krize girerdim.
Öylede manyak bir huyum var büyük kızımın hamileliğinden kalma ; eğer canım bir şeyi çok istiyorsa onun ucundan azda olsa bir parça yemezsem resmen midemin az aşağısına sancı giriyor. Eşimde alıştığı için sızladı la dediğimde yine canın ne istedi der hemen
merhabalar ,ben yine geldim.bayramda şehir dışındaydım,pek giremedim.cumartesi dönüyoruz ve kilo verme işine cidden başlıyorum artık.emzirme bitti,okul açılıyor.kilolarımla mla ayrılacağım artık.
Teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza 3 ay çabuk geçer aslında ama biz anneler gün sayınca geçmek bilmez. Dediğim gibi biz kutlayamadık dedemiz hastanede diye ama inşallah hastaneden sağ sağlım cıkarsa geçmişde olsa kutlarız olmadı 2 ay sonra ablasıyla kutlarız hem masraf azalır hemde pasta az yemiş olur kalorilerden yırtarım
Rabbim sağlık ve huzurla nice doğum günleri nasip eder inşallahda bizde ilkinin acısını çıkartırız
Ben Baden Würtembergte Heidelberg yakınlarında kalıyordum. Berufskolleg Fremdsprachen ( Yabancı Dil Bölümü ) bittikten sonra koca kıtlığı çıkacakmış gibi hemencecük kocamla evlendik ve bende diplomalı ev hanımı kadrosuna katıldım
Bir ara kısa süreli iki denemem oldu; 1 x Cağrı merkezinde, 1 x Aile Şirketinde
Maalesef Aile Şirketinde 1 hafta ancak dayandım çünkü tüm Aile şirkette ana avrat küfür edip duruyordu sorun cıktıkca ve ben devamlı geriliyordum. Birde Patronun kızı gelen Arap müşterisi için kız bu herif sana göz dikti galiba araplar etli butlu kadını sever kuma gitsenesen diye şaka yapınca kavga ettim babasınada şikayet edip ayrıldım
Adamcağız kızım sen yine iyi dayandın senden önceki Asistanımı 3 günde kaçırdı bu dengesiz kızım demişti
Çağrı Merkezinde de 1 ay çalıştım yol parasını çepten verdim ve ay başı gelince babayı aldım tabi yine istifa ettim ve sonunda totoşumun üzerine oturdum.
İlerde inşallah ufak bir cafe açma hayalim var ancak o zaman kariyer yaparım. Ahtım var diplomalarımıda bir ara çerceveletip salonun duvarına asıcam
Umarım sen gerçekten hayallerini gerçekleştirirsin canım
Meraba.. Benide aranıza alırmısınız.. Bende zayıflamak istiyorum birini bana yardımcı olursa sevınırım önerilerinizi tavsiyelerinizi diyet için yazılarınızı bekliyorum..
tesekkur ederım bende oyle azıcık ucundan alıyordum onceden baktım tabak bıtıvermıs sımdı artık yeter dedım ıyısallah basarabılırım subatta basladım rejıme ılk 4 ayda 20 kıloyu vermıstım hazırandan ıtıbaren ıse sadece 3 kılo verdım bıkkınlık geldı tabı yol uzun olunca ınsan bellı bı sure dayanıyo rejım yapmadım ama spor yaptım 2 kılo aldım 2 kılo verdım boylece kılomu yaz tatılınde 100 e sabıtledım sımdı tekrar basladım baktım fazla dayanamıyorum sure olarak bende karar verdım 6 ay ıçın dayanacagım ne kadar verebılırsem artık kar kardır sonra yıne bıkmak ıstemıyorum ama bıkıyorum
cok güldüm
benimdee hayalimde vardii cafe pastane acmaak
cok yatkindir elim böle islere
bosuna kilolu olmadik