Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beyzuş ablacım hoşgeldin senin de bayrammın kutlu olsun
mutlucum sen de hoşgeldin canım bu ara hepimiz biraz durakladık zaten toparlarız birlikte inşallah
herkese iyi akşamlar kaç gündür sessizdi buralar azcık şenlenmiş iyi olmuş

Hoşgeldin yine yeniden..:)

Canım benim,sen çok iyi yürekli birisin..
Oğlun ve gelinin o kadar şanslıki...
Bugün senle konuşurkende söyledim çok haklısın her konuda..

ÖPüyorum seni..

Öpüyorum hepinizi güzeller....

ÇİFTE BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...

Canımmmm,nasılsın benim düzen diye bişey kalmadı ..heralde cuma günü 5-10 kilo artım olucak...Resmen ayu gibi yedim dün ve bugün...

HAkikaten beğen tuşu iyiydi, yok etmişler..:)

alıştırıp almışlar elimizden tuşumuz yaw
ben iki gündür az yedim ama dün 6 aydır ilk kez midem bozuldu çikolata felan yedim tabii ama memnunum sonunda 85 den kurtuldum gibi

Kuzum, sendeki iradenin önünde hürmetle eğilmekten başka bişey diyemiyorum..)

Gelen giden çok olunca sapıtmakta üstüme yoktur benim..
Düzenimin bozulmamaıs için yanlız kalmalıyım hep.:)
birde çok mutlu olmalıyım.)

canım benim de 3 küçük çocuğum var.3. ye hamiş olduğumda çok üzülmüştüm ilk zamanlar.bende gurbetteyim kimsem yok.eşimede anlatıp kurutma makinesi aldırdım.ütü fonksiyonu da var.küçüklerimin kıyafetlerini hiç ütülemiyorm.kendiminkilri ise duruma göre iyi çıkmışsa hiç ütülemiyorm veya az kırışıyorsa azcık ütü sürüyom.tavsiye ederim en azından as topla derdim de yok.evim de çok küçük kısın evde kurutsam çok kötü olacaktı koridora koymam gerekcekti askılığı ve çocuklar gezemeyecekti rahat rahat.tavisye ederim

slm kizlar

hosgeldin cnm bende avusturyadayim ve 22 yasindayim ve bende esimi ikna edebilirsem mimarlik okumak istiyorum diyetle ilgisi yok ama sen okula gidiyosun cnm:26:

estağfirullah canım irade mi değilmi bilmiyorum dün kahvaltıyı sağlam yaptık sonra annemlerde sağlıklı güzel yemek yedik abartmadım geç de yemedim geç satte de azcık kuruyemiş yedim ama yaramadı işte bugün de evdeydik genelde gelen oldu bizde gittik ama iradelik bir durumla karşılaşmadım yani işim kolay oldu

slm kizlar

hosgeldin cnm bende avusturyadayim ve 22 yasindayim ve bende esimi ikna edebilirsem mimarlik okumak istiyorum diyetle ilgisi yok ama sen okula gidiyosun cnm:26:

ay sükür biri cvp verdi bana

memnun oldum hemde cok yasitimsin bide... kilolarimizda nerdeyse yakin...
boyun kacti canim? ben 168cm...
Fachabiturun varmiydi cnm? ben simdi yapicam 1 sene okula baslicam iste.. ondan sonra seneye ekim de Fachhochschule Mimarlik... Architektur insallah...
evlisin? negüzel allah metlu etsin.
hep mi tombikdin? ben dogustan beri öleyim
insallah sende okursun... yasin genc yap

aylincim hoşgeldin topiğimize bayram durgunluğuna denkgeldin iyi karşılayamadık seni

hosbulduk, tskler... biliyorum valla.. bende 1. TAKIM dan geliyorum... kimsecikler yok takimda, bayramdan dolayi...
2. topige gireyim dedim, daha cok motive olurm diye... :86:

boyum 165 ben abi yapmadim aksam okulu düsünüyorum ben ondan sordum benim bi kiuim var malum gündüz gitmek zor olur bolmiyorum bakalim ya hayirlisi ins sen istwdigin gibi cok basarili bi mimae olursun

evet bende dogdugumdan beri tombigim 5.600 gr dogmusum sakarA dogumluyum gazeteyede cikmisim okadar yani

Son düzenleme:
hosbulduk, tskler... biliyorum valla.. bende 1. TAKIM dan geliyorum... kimsecikler yok takimda, bayramdan dolayi...
2. topige gireyim dedim, daha cok motive olurm diye... :86:

takımların durumunu bilmiyorum ama topiğimiz motive konusunda başarılıdır canım yeterki kalıcı ve paylaşımcı ol

hay masallah ben 3120gr dogmusum... annem cok ac gözlüymüs hamileyken, o huy bana gecmis

achso... insallah sende istedigin yerlere ulasirsin cnm

insallah bende okurum... bauzeichnerin yaptim ben... mimari cizimci... 1 sene calistim sonra 1 senedir issiz kaldim, bu meslek yakinda ölecekmis göya, is bulamadim, yükselmeye karar verdim...

takımların durumunu bilmiyorum ama topiğimiz motive konusunda başarılıdır canım yeterki kalıcı ve paylaşımcı ol

valla cok kisi var burda, cok sevindim... paylasimciyim, insallah

cumalari liste yapiliyormu? kim nekadar kilo verdi diye? ve kaptan kim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…