Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banu,ceco neler olmuş bayramda..canlarım benim.inşallah başka acılarla sınanmazsınız..banu annenin eve dönmesine sevindim.bebeğiniz hoş gelmiş.alla analı babalı büyütsün.
tüm bayram koşturup duruşsunuz.
ceco yavrum sana da geçmiş olsun.ben senin kv.anlamadım.bir insan eşine bakmaktan tiksinirmi..hem demiyormuyuz iyilikte sağlıkta diye.tamam aynı durum benimde başımda.çok zor.ama
madem evler yakın..sizin yapacağınız kv ye ev işinde yardım.yemek yapıp götürürsünüz.arada bir evini temizlersiniz.o da eşine daha rahat bakar.hayat bu.kimin başına ne geleceği bilinmez.
allah hepimizin yardımcısı olsun.
ben her bayram olduğu gibi bu bayramda yalnız geçirdim.oğlumla gelinim bayramdan iki gün evvel geldi.arife günü öğle gittiler.gelinim annesine söz vermiş.bayramda onların aile
yemekleri ver.onun yerine katılıp bu adedi sürdüreceğine dair.şimdi ben de size soruyorum.3 senedir.bayramın birinci ve ikinci günü ordalar.banada bayram öncesi geliniyor.şimdi ben bir bayramda benim evim şenlensin desem.aramız bozulacak.anneme söz verdim diyecek.tamam sen orda kal.oğlum bayramda bize gelsin.bir bayram babasının elini öpsün desem..bu sefer ayrıı
olacaklar..en iyisi karışmamak.sağlıklı olsunlarda.isterse gelmesinler..seslerini duysak ta yeter..bir şey söylesem adım anneden kv ye çıkacak..

merhaba arkadaşlar

sonunda pc me kavuştum. of ne özlemişim evimi. tatilde iyi geçti ama insanın evi ayrı. neyse...

ben önce herkesin bayramını kutluyorum büyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından öpuyorum,
çocukluğumuz tadında bir bayram diliyorum. saygılar sevgilerrrr.

aralarda yazmaya bolca okumaya çalıstım ama doya doya yazamadım birtürlü. ohhhh rahatladımmm.

merhabalar... bende katilabilirmiyim...
ben 1. TAKIM dayim 2 bucuk haftadir rejimdeyim... ve 5 kg verdim... DUKAN DIYET sayesinde ve devam ediyorum...
Bayramda bile kacamaksiz gidiyor allaha sükür...
hos geldin aramiza

hos geldin mutlu(bende mutlu diyebilirmiyim)

dun giremedim kizlar
herkesin bayrami mubarek olsun ve +siz olsun

ben artılandım dun resmen ipini koparmış gibi yedim yedim yedimmmmm. artık toparlanacaz inşallah. çizelgemi düzelttim. ilk hedefime 13 kilo var ne müthiş. bu kadar gelmişken geri dönülmez dimi.

günaydın güzeller,
bana mutlu diyebilirsiniz elbette ama adınızı söylerseniz özellikle uzun nikleri olanlar pek iyi olur.

Mutlucummmm hoş geldin canım

Maşallah tatilin sana yaramış resimlerine baktımda ikisinde de fıstık gibi cıkmışsın allah nazardan saklasın canım
Umarım bende yakında patır patır kilo verdiğim resimler ekleme fırsatım olur
Tekrar hoşgeldin
İnşallah bayramdan sonra buraları daha bir çoşkulu ve yoğun olurda bizlerde motivasyonumuz tavan yapmış bir şekilde hedefimize 5.ci vitese takkarak varırız

Hepinizi öpüyorumm kızlar bu arada

çok teşekkür ederim banucum, senin de tedavin ile beraber gidecek ağırlıkların. fotolar fotoshoplu gibi biraz ince göstermiş ama bir 10 kilo daha atarsam bayaaaa iyi gelecek.
bayramdan sonra tam gaz ilerleyeceğiz ne idi amacımız; 10 hafta da 10 kg. kurban bayramına birer beden küçülmüş gireceğiz Allah ın izni ile. el ele becericez bu işi.

ayrıca,
beyzam, asum, gülma çokkkkk sağolun o sizin güzelliğiniz 2012 nin fıstukuslarıııııı

Eneeee kızlar beğen buttonunu kim çaldı :44:
Bak görüyormusun kaç kere didim en son çıkan kapıyı sıkı sıkı kitlesin diye bak bayram üzere hırkızlarda çoğalır button yok olmuş

Ben bundan sonra her beyendiğim yazıyı iletiyle beraber beyendim diye mi yayınlıyacam yoğsam

Bu arada mutlucum nasılsın?

Anaaa görmedin herhalde

Son düzenleme:

İyiyim pasa emziriyom uyuyacak ins sen nasilsin

Eh işte eşim babasının yanında hastanede kalıyor KV yanlız kalmak istemediği için bizde kızçelerimle yanlızız.
Ufaklık babası yok diye devamlı ağlıyor hatta gece bile birkaç kere uyanıyor büyüğü desen sıkıldım diye tuturuyor. Eşime diyorum valla akşamdan akşama bile olsa ne büyük rahatlıkmışsın iyiki seni kaç sene evvel boşamamışım valla yanlız yaşamak bana göre değil heleki iki çocukla diye gülüyor şen dul olamadınmı diye
Bende bir yandan ufaklığı uyutmaya çalışıyorum ama hüngür hüngür ağlıyor baba diye

Kizlar bayram bana eziyet vallahi ... Evde 5 nufus, 3 ogun yemek, gunde 2 makina camasir 1 makina bulasik, dokulen, sacilan, aglayan, uyuyan uyumayan... Utu var ya daglar gibi utu yapiyorum bu sicakta.. Bebekleri uyutup utuye cikiyorum cati katinda sicaklik 2 derece daha artiyor her oglen utuden... Daha cekmeceye koyamadan kirliye dusuyorlar bile....

Kz bisiklete binmeyi ogrendi ama bizim de iki gundur belimiz cikti. Parkta bahcede cocugu ittirmekten. Neyse cok cabuk ogrendi... Simdi de bisikleti begenmiyor, vitesli alalimmis....

umut'u aradim, Antalya'da o da iki misli is yapmaskan bahsediyordu.

Tabi bu yorgunluk teraziye esek gibi yansidi, halimden memnunum, 70 lerin hayalini kurup duruyorum..Esim bugun 8 kilo daha versen yeter heralde dedi bana.. 75 hedefledigimi dusunuyor.. Ben de " yok vermisken daha veririm" dedim. 70 olursam suprisi varmis bana... 4 saat kesintisiz uyuyabilmek bana yeter dedim....

Artik tum kilolar bana saka gibi gelmeye basladi. Ama kesin kararliyim. Hedefe insem de diyetisyene bir donem daha devam edecegim.

Allah yardımcın olsun valla işin çok zor. Benimde dağ gibi ütü duruyor ama hiiiiiiiiiçççç canım istemiyor. Yarın artık biraz kendimi sıkar yaparım inşallah yoksa o dağ dahada büyüyecek. Eninde sonunda da ben yapacağıma göre kaçmak çare değil.
Benim eşimde baya zayıflarsam bana hiç bir kıyafetime karışmayacağına dair söz verdi ki şu an bile çok acık giymediğim halde kaşı gözü oynayıp durur yakanı topla falan diye artık o zaman kesin tik kalır adamda çünkü benim gösterdiğim kıyafetler normalde ona ters
Şu ufaklık uyusa bana yeter valla ondan sonra sabaha kadar uyumasam otursamda bana yeter. İnan 4 gündür beynim yorgunluktan uyuşuyor sanki. Valla tek başına çocuk yetiştiren Annelere helal olsun, gerçekten insan manen bile çok yıpranıyor bide huysuzluk yaptıklarında iyice. Allahtan benim büyük kız arada ona şaklabanlık yapıyorda bir 10 dakka da olsa babasını unutuyor sonra kaldığı yerden devam ağlamaya

hem iyi hem kötü durumlar desene. yansısın tartıya 70 ler biran önce gelsinnnn. ben dana gibi yiyom anca.

ben de bayramın birinci günü 5 de altınoluktan geldım doğru babalarına eşimin. sonra da kv ye bebeği götürdü eşim. akşamda kp ile yemeğe çıktık.
bugün eşimin halasına gittik eve girişimiz 8. neyse gene de fena geçmedi.

Mutlusum, bizim ozel durumu biliyorsun, gelen giden olmaz, ben de bi yere gitmiyorum. O nedenle ne yemek ne ikram yok bana yani :)

Sadece hergun bir ogun disarda yiyoz, yani park ve bahceler muduru olarak dolasirken, onumuze gelen biyerde iste. Orda da sapitmiom hic. Bugun mesela fazladan biraz kumpir yedim 3 kasik filan dun de 1 biskuvi filan...
Ama kacirsak da poroplem diil ki be guzelim.. Eninde sonun verecek olan gene biziz...

canım öyle düşünüyorum ben de eni sonu vereceğiz ama ne kadar erken okadar iyi. ama ne bileyim. sen de bizim durumları biliyon her bayram bana işgence gidecez mi kv ye teyzelere biri bişi der mi derse napıim stresi bayramdan soğuttu evleneli beri. ya benim kopusumun bir nedeni de tatilden dönüş sonrası bir düzensizlik içindeğim o rahatsız ediyor motivasyon 0000. pzt artık tüm silahları kusanıcam. son 20 kilo artık benim amacım 65-70 arası fixlemek kilomu. bir zayıflama hikayesinin başarılı olduunu sölemek için 5 yıl o kilo da kalabilmek gerekirmiş. yani o civarda takılmak istiyorum inşlah. o nedenle yol çok ama çok var daaaaa.

Mutlucum, yol uzun. Motivasyonumuzun dustugu, kilo vermemizin durdugu da oluyor. Makina diiliz ya. Bazen olmuyo iste. Abartmadan biraz rolantiye al, evin duzene girince sen de girersin..

tsk ederim hosbuldum....
nasilsiniz ablalarim...
ben 21 yasindayim, almanyadan katiliyorum.
sinop ve zonguldakliyim...
7 Eylül okula basliycam yine
Seneye de Universite Mimarlik insallah

DUKAN DIYET yapiyorum 3 hafta olacak cuma günü... ve simdiye kadar 6 kg verdim diyim.. (CUMA 6kg olur)
1. TAKIM dayim.

sizleri taniyabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…