hos geldin aramizamerhabalar... bende katilabilirmiyim...
ben 1. TAKIM dayim 2 bucuk haftadir rejimdeyim... ve 5 kg verdim... DUKAN DIYET sayesinde ve devam ediyorum...
Bayramda bile kacamaksiz gidiyor allaha sükür...
merhaba arkadaşlar
sonunda pc me kavuştum. of ne özlemişim evimi. tatilde iyi geçti ama insanın evi ayrı. neyse...
ben önce herkesin bayramını kutluyorum büyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından öpuyorum,
çocukluğumuz tadında bir bayram diliyorum. saygılar sevgilerrrr.
aralarda yazmaya bolca okumaya çalıstım ama doya doya yazamadım birtürlü. ohhhh rahatladımmm.
mutlu hoş geldin..tatil bitti.artık aramızdasın..pınar110 iyi bayramlar..
Mutlucummmm hoş geldin canım
Maşallah tatilin sana yaramış resimlerine baktımda ikisinde de fıstık gibi cıkmışsınallah nazardan saklasın canım
Umarım bende yakında patır patır kilo verdiğim resimler ekleme fırsatım olur
Tekrar hoşgeldin
İnşallah bayramdan sonra buraları daha bir çoşkulu ve yoğun olurda bizlerde motivasyonumuz tavan yapmış bir şekilde hedefimize 5.ci vitese takkarak varırız
Hepinizi öpüyorumm kızlar bu arada
Eneeee kızlar beğen buttonunu kim çaldı :44:
Bak görüyormusun kaç kere didim en son çıkan kapıyı sıkı sıkı kitlesin diye bak bayram üzere hırkızlarda çoğalır button yok olmuş
Ben bundan sonra her beyendiğim yazıyı iletiyle beraber beyendim diye mi yayınlıyacam yoğsam
Bu arada mutlucum nasılsın?
Anaaa görmedin herhalde
İyiyim pasa emziriyom uyuyacak ins sen nasilsin
Eneeee kızlar beğen buttonunu kim çaldı :44:
Bak görüyormusun kaç kere didim en son çıkan kapıyı sıkı sıkı kitlesin diye bak bayram üzere hırkızlarda çoğalır button yok olmuş
Ben bundan sonra her beyendiğim yazıyı iletiyle beraber beyendim diye mi yayınlıyacam yoğsam
Bu arada mutlucum nasılsın?
Anaaa görmedin herhalde
Kizlar bayram bana eziyet vallahi ... Evde 5 nufus, 3 ogun yemek, gunde 2 makina camasir 1 makina bulasik, dokulen, sacilan, aglayan, uyuyan uyumayan... Utu var ya daglar gibi utu yapiyorum bu sicakta.. Bebekleri uyutup utuye cikiyorum cati katinda sicaklik 2 derece daha artiyor her oglen utuden... Daha cekmeceye koyamadan kirliye dusuyorlar bile....
Kz bisiklete binmeyi ogrendi ama bizim de iki gundur belimiz cikti. Parkta bahcede cocugu ittirmekten. Neyse cok cabuk ogrendi... Simdi de bisikleti begenmiyor, vitesli alalimmis....
umut'u aradim, Antalya'da o da iki misli is yapmaskan bahsediyordu.
Tabi bu yorgunluk teraziye esek gibi yansidi, halimden memnunum, 70 lerin hayalini kurup duruyorum..Esim bugun 8 kilo daha versen yeter heralde dedi bana.. 75 hedefledigimi dusunuyor.. Ben de " yok vermisken daha veririm" dedim. 70 olursam suprisi varmis bana... 4 saat kesintisiz uyuyabilmek bana yeter dedim....
Artik tum kilolar bana saka gibi gelmeye basladi. Ama kesin kararliyim. Hedefe insem de diyetisyene bir donem daha devam edecegim.
Kizlar bayram bana eziyet vallahi ... Evde 5 nufus, 3 ogun yemek, gunde 2 makina camasir 1 makina bulasik, dokulen, sacilan, aglayan, uyuyan uyumayan... Utu var ya daglar gibi utu yapiyorum bu sicakta.. Bebekleri uyutup utuye cikiyorum cati katinda sicaklik 2 derece daha artiyor her oglen utuden... Daha cekmeceye koyamadan kirliye dusuyorlar bile....
Kz bisiklete binmeyi ogrendi ama bizim de iki gundur belimiz cikti. Parkta bahcede cocugu ittirmekten. Neyse cok cabuk ogrendi... Simdi de bisikleti begenmiyor, vitesli alalimmis....
umut'u aradim, Antalya'da o da iki misli is yapmaskan bahsediyordu.
Tabi bu yorgunluk teraziye esek gibi yansidi, halimden memnunum, 70 lerin hayalini kurup duruyorum..Esim bugun 8 kilo daha versen yeter heralde dedi bana.. 75 hedefledigimi dusunuyor.. Ben de " yok vermisken daha veririm" dedim. 70 olursam suprisi varmis bana... 4 saat kesintisiz uyuyabilmek bana yeter dedim....
Artik tum kilolar bana saka gibi gelmeye basladi. Ama kesin kararliyim. Hedefe insem de diyetisyene bir donem daha devam edecegim.
Mutlusum, bizim ozel durumu biliyorsun, gelen giden olmaz, ben de bi yere gitmiyorum. O nedenle ne yemek ne ikram yok bana yani :)
Sadece hergun bir ogun disarda yiyoz, yani park ve bahceler muduru olarak dolasirken, onumuze gelen biyerde iste. Orda da sapitmiom hic. Bugun mesela fazladan biraz kumpir yedim 3 kasik filan dun de 1 biskuvi filan...
Ama kacirsak da poroplem diil ki be guzelim.. Eninde sonun verecek olan gene biziz...