Amiiiiiinnnnn canim geçmis olsun kayinpederine
ALLAH acil sifalar versin
ramazandan once hergun yuruyordum+leslie yapiyordum ramazanin baslarindada yaptim ama sonra burasi sicak oldu yapamadim fazla simdi iki gunde bir yuruyorum belli olmuyo bazanda hergun qusel ben buraya tasinali 9ay olucak komsularla tanistim bikaç tanesi hergun yuruyerek vermis kilolarini MASALLAH geride almamis ben kendimce soyle dusunuyorum ben 1 ayda 4kilo da versem 8kiloda versem dikkat ettikten kendimi birakmadiktan sonra almam eger kendimi birakirsam amaaaan dersem yavas verdigim kiloda gelir hizli verdigim kiloda gelir (kendi fikrim)katilmayan olabilir simdi kizim emmeyi azalttigi için yemeklerden kistim biraz ama yinede yiyorum herseyden hayatimdan bisey çikartmadim sadece azalttim bazan kaçiriyorum ozaman acayip rahatsiz oluyorum insallah hiç kaçirmadan bikaç ay atlatirsam bunye ve beynim alisir ben boyle dusunuyorum insallah kilolarimdan kurtumurum çitir anne olurum burayi birakmayi dusunmuyorum alip almiyacagimi goruruz hepberaber (INSALLAH duserimde almam)
Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım cumartesi benim ve ailem için çok zor birgündü.Cuma akşam Annem rahatsızlandı cerrahpaşaya gittik tahliller tetkikler apandisit dendi cumartesi günü 13.30 ameliyata aldılar dört buçuk saat sürdü hiç bir bilgi vermeden en son ben ağlamaktan fenalaşınca bir dr çıktı apandisit patlamış ondan nsebeb Allahtan çıktı tabi dr komplikasyon olabilir dedi şimdi iyi birtek iltihap oranı yüksekmiş şansa bayrama geldik 48 saat hiç uyumadım bugün eve geldim biraz uyuyup tekrar gidicem işnşallah hiçbir sorun olmaz.
Aynı gün kardeşim doğum yaptı yanına gidemedim onunda bebeişi şu anda yoğun bakımda onunlada çok zor saatler yaşadık bugün biraz daha iyiymiş ama hala yoğunbakımda kalıcakmış çok zor bir 48 saat yaşadık inşallah annemde bebekte sağlıkla evlerine gelirler lütfen hepiniz bizim için dua edin.
[/QUOTE/°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Kz Kardesine ve Annene geçmis olsun banucum ALLAH yardimciniz olsun insallah annen çabucak iyilesir bebiste yogun bakimdan çikar dualarim sizinle
tesekkur ederim semiran utandirdin beni
canim benim yerlesmeyen kilolar oyuzden gidiyor 7lerde gor sen beni çunki 74,77 arasi baya kalmistim hem yuruyuslerin baya faydasi oldu kilolar gidiyo ve artik farkediyorumki sIkiLasmaya basladim ama gobusten kurtulmak lazim onuda mekikle hallededicem INSALLAH yinede gruba girmek isterim
Teşekkürler
cnm çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim acil sifalar versin aminnn
Amin sağol
cherry güle güle git gel canım hayurlı bayramlar sana da
ceco Allah şifa versin size de kolaylıklar versin canım
banucum gerçekten zor saatler geçirmişsiniz anneciğine Allah acil şifa versin inşallah kardeşin ve yeğenin de sağlıkla evlerine dönsün Allahın izniyle canım
İnşallah en kısa zamanda
cnm cok gecmıs olsun. bebegede annenede allah acil şifalar versın 8 ay önce eşim amelıyat oldu 4 buçuk saat surdu. onun ıcın bılırım bırını beklmenın ne zor oldugunu.. ınsallah ıkısıde iyi olurlar
Çok zor çok
Banucuklar ikinizin hastalarina da acil sifalar dilerim.
Totnton, cok uzucu, hemen yeni bir hayvancik al kendine, yoksa omur boyu alamazsin, basima geldi.
Dalokim, tatil bitiyo desene... Valla bizde okul telaslari basladi bile. Haftaya 3 gun ayri kayit vd oryantasyonlar var.. Kizimin butunlemesi 12 sinde, onun icin son hafta 2-3 defa hocaya gotur em. Bu hFta son relax haftamiz ...
Uc numara emekliyor artik bayagi bAyagi.
Bugun Belgrad ormanina gittik. 7 yildir gitmemisiz, bir ara her hafta sonu esimle kosmaya!!!!! Evet yanlis duymadiniz korsmaya giderdik. Evliligimin ilk yillarinda, 56 kilo iken...
Simdi uc tane cocukla bambaska geldi... Yine de guzeldi. Olabilecek hersey oldu, cocuklarin ikisi de kaka yapti. Ortanca kaydirakli biseyden nerdeyse dusuyordu, asili kaldi biryere.. Tam Turk isi, kaydiragin ortasi delikmis, cocuk koala gibi sarilip kalmis, ne kadar durduysa, ben farkedip yanina kosunca aglamaya basladi. Beni gorunce kendini birakti yani... Orda da gerZek bir kadin aval aval bakiyor cocuga....
Neyse, arada sirada gidicez ..
Sağol leah
Banucum,ne zor iki gün geçirmişsin..Çok geçmiş olsun tatlım..Allah beterinden korusun..
PEki bebişin nesi var neden yoğun bakımda..??
Doğduğunda nefes alamamış 3 hafta erken geldi kilosu boyu çok iyi 2900 50 cm ama karnının içinde sıkışmış iç karnı darmış birde suyu bitmiş şimdi çok daha iyiye gidiyor hortumlar çıktı ama küvezde ben gördüm yenacım o kadar güzelki Allahım korusun onu minişim benim aman Ayşecik duymasın tabi::))
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm. Eşim bu saate kadar hastanedeydi ama maalesef haberler pek iç açıcı değil. Onunda morali sıfır tabiki doğal olarak ama bir ara bana öyle bir şey teklif ettiki kullaklarıma inanamadım.
Babasına daha rahat yardımcı olabilmek adına annemlerin eve taşınalım bir müddet diyor. Biz zaten kırk yılın başı bile zor iki saat bir arada duruyoruz kVle değil aynı evde yaşamak. Hani onun mantığı babam allah gecinden versin ölene kadar orada kalalım diyor ama onunda zamanını allah bilir. Üstelik ben iki çocukla nasıl sığarım onların evine koltuk tepelerinde üstelik KVle hiç anlaşamazken. Sen gelmezsende ben gider kalırım gece orada dedi ama işte oda nereye kadar. Hayır bide uzak otursa içim yanmayacak yan apartman sonuçta. Gündüz içinde annesi uğraşamayacağı için kadın tutalım diye tuturdu bende kızdım karısı ve çocukları dururken utanmayacakmısınız kadın tutmaya diye. Bana tamam zamanında çok kötülüğü oldu ama ben bakarım lanet olsun dedim sonunda çünkü hazmedemiyorum bir kadın nasıl kendisine 40 seneden fazla bakan bir adamı sırf elden ayaktan düştü diye bakmaktan tiksinir. Düşündükçe bile kadını gırtlaklayasım geliyor
Onun haricinde de 3 kardeşler ama bir tanesi ne bulaşır ne kokar, diyelim kadın tutuldu neyle ödeyeceksiniz iki kardeş onun parasını dedim bu seferde para benim param sen kafanı yorma dedi iyice şalterlerim attı; iyi o zaman bundan sonra af edersiniz ama totoşun sıkıştığında bana yapışma ananlardan borç alalım diye diyiverdim sinirle
Offf yaa umarım bir an önce düzgün bir çare buluruz yoksa her iki seçenektede olan bize olucak çünkü anasının umuru değil ben tek bakamam uğraşamam diyor başka bişey demiyor kadın. Bu yüzdende eşimle aramız açılsında istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum yaa kızlar.
Sizinde başınızı şişirdim ama ne yapim kimseye cevremde derdimi güvenipte anlatamıyorum ki. Ne olur kusurum bakmayın ama dolmuştum ve birine anlatmasam çatlardım herhalde.
Çok geçmiş olsun canım çok zor.
nursena hoşgeldin canım biz unutmadık seni merak etme ama sen bu diyarları terk eylediin...bir daha gitmek yoook...........
geçmiş olsun banuu..annen iyileşir inş..bebişde sağsalim evine döner inş..o zaman herşeyi unutursunuz allah şifalar versiin......
geçmiş olsun canım..eşinle çakışmada alttan al ..o kalsın istediği gibi ses etme babası sonuçta ama sende 2 çocukla düzenleri bozulur falan baban rahatsız olur sesden diye ikna et yavaşdan en iyisi bu bence......
Sağol canım inşallah.
slm kizlar banucum ve cecocum cok gecmis olsun acil sifalar ve sabir diliyorum
Teşekkürler canım.
Öncelikle herkese günaydın
Umarım herkes çok keyifli geçirir ramazanın son gününü ve inşallah Rabbim hepimize seneye de ramazanı görmeyi, birlikte geçirmeyi nasip eder.
Aslında doğru söylüyorsunuz sonuçta ölümlü dünya ve bana ne kadar sorun cıkarmışta olsa onu öyle yatarken görmek beni çok kötü etkiliyor. O yüzden bende bu sabah eşime ne karar verirse versin onun arkasında olacağımı söyledim ve Allah rıcası için her türlü yardımı yapacağıma söz verdim. Dediğiniz gibi ilerde vicdanen rahat olmak isterim. Artık nasıl istiyorlarsa isterlerse kadın istiyorlarsa ben yardımcı olurum bakalım neye karar verirlerse.
Aslında senelerdir bir bayramda kendi evimizde kahvaltı etsek ya diye söylenir dururdum eşime çünkü her bayram KVlere giderdik ve her bayram sabahı bir fiil KV kahvaltıdan önce bana öyle laflar söylerdi ki bende yiyecek hal bırakmazdı. Bu bayram mecburiyetten Kahvaltı faslı iptal ama şimdide ben diyorum keşke iyi olsaydı da bayramda kahvaltıya gitmek zorunda kalsaydık ve eşimde üzgün olmasaydı.
Neyse öğlene doğru yine hastaneye gidiyoruz inşallah biraz daha iyi halde buluruz onu. Adaşım seninde hastalarına güzel Allahım bir an önce Şifa verir. Bebişinizide Allah analı babalı büyütsün ve nazarlardan saklasın
Sağol canım inşallah kötü günler arkamozda kalsın bir dahada gelmesin
Kocaman günaydın...
Işte bitti ramazanın son günü geldi. Yarın bayram ama illkez bayramı hiisedemiyorum çünkü hala işteyim yaaaaaaa....
Ceco ve banu çok geçmiş olsun canlarım allah acil şifalar versin. Bizimde hastalarımız var bu bayram buruk birçoğumuz için galiba..
Bayram temizliği yaptım hafta sonu acayip yorulmuşum...öpüyorum herkesleri...
Sağol çok teşekkürler.
yenacım akşam iki dakika uğradım ama yazmadan çıktım ,dün babamız evdeydi annem uğradı naz onları görünce kudurdu bir türlü öğlene uykusu uyutamadım ,uykusu var çığlığı basıyor uyumuyor annme ve eşim çok yüz veriyor naza oda farkında onlara yapmadığını bırakmıyor bende çok sinirlendim dün ben kızınca karışmayın dedim, ama yok onlar yine bildiğini yapacak yandım 9 gün eşim evde naz çok değişecek tam uslanmıştı artık babamız çok yüz veriyor...
aldım canım almazmıyım bayramlık bayram bana geldi , şalvar pantolon aldım(siyah) üzerine omuzları dantelli siyah bir bluz çok şık oldu tabii bu takımı uzun kolyelerle tamamladım gümüş rengi ve ona uygun hasır küpe aldım..birde siyah kot pantolon aldım beni bir beden küçük gösterdi çok sevindim bu işe onun üzerinede 2 tane siyah ve kırmızı bluz aldım ...
İyi günlerde giy
ceco ve banu çok geçmiş olsun , allah yardımcınız olsun inşallah...
Sağol derincim
ceco ve banu ya noldu yaaaa
banularımız ne oldu sizi üzen bilmiyorum geri dönüp okuyamayacağım ama hemen Rabbime dua ediyorum kii sıkıntılarınız bir an evvel bertaraf olsun
Annem ameliyat oldu kardeşim doğum yaptı bebişimizde küveezde ama herşey yoluna giriyor inşallah
banucum allah yardım etsin çok zor durumunuz iki iyiliğin birini versin diycem kızma bana yatalak hasta çok zor oluyor benim annem 1,5 yıl falan yattı kadın tutmuştuk herkes çalışıyor çünkü pazar günleri kadının izin günü 3 haftada bir sıra bana geliyordu kadına yapmadığı eziyeti yapıyordu bize bana daha çok yatır kaldır sürekli dakka saniye yok 1 hafta kollarımın ağrısı geçmiyordu annem 95-100 kilo arasıydı çişim geldi beni götür sanki yürüyebiliyor anne yap altında bezin var diyorum aklıda gidip geliyordu oğlumun kolu kırılmıştı o ara bana biliyormusun doğanın oğlunun kolu kırılmış diyardu
anne benim oğlum o doğa benim falan çok kötü günler geçirdik hepsinden önemlisi annem hükümet gibi kadın derler ya öyleydi onu o halde görmek inanılmaz üzücüydü
banucum seninde hastalarına şifa diliyorum geçmiş olsun bütün hastalara şifa versin rabbim
Amin nerde hasta varsa
Banucum merhaba,
Nasıl oldu annen ve yeğenin..?
Sen nasılsın,sende yıprandın doğal olarak..
Öyle canım ama onlar iyi olsunda.Çok şükür Annemi bugün çıkardım hastahaneden bebişimizin durumu iyiymiş çok şükür herşey yoluna giriyor ben sıkıntıdan gül döküyorum ama oplsun oda geçer bunca sıkıntıya çok normal.
banu hadi canım hayırlı haberlerinibekliyoruz anlat yatmaya gidiyorum ama seni merak ettim, inş annende bebişde düzelmiştir..
Canım çok iyiye gidiyor herşey çok şükür Annem evde bugün çıktık bebişimiz iyi olucak daha ne olsun çifte bayram oldu bize inşallah hep böyle gider.
Ben kızlar telden girdim yazamadım kusura bakmayın.